Zoeken naar goedkope feestzaal huren gent

 
goedkope feestzaal huren gent
Zalen Stad Gent.
Op zoek naar een geschikte zaal voor uw evenement? Hier vindt u een overzicht van zalen die verhuurd worden door de Stad Gent. Zalen Cultuur Gent. Cultuur Gent stelt tal van zalen ter beschikking aan sociaal-culturele verenigingen, culturele organisaties en andere organisatoren.
SEO Page Optimizer Nederland
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Zaal Den Hoye Brugge. Feestzaal: Zaal Den Hoye Brugge Voor vergaderingen, familiefeesten, cursus, In Den Hoye kan je een grote of een kleine zaal huren. 20 januari 2018 2001: Brugge Sint-Kruis. Salons het Zand, authentiek pand in het dorp van Zoersel.
feestzaal
Zalenverhuur Gent? Vind het op DNLS.
Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Alle evenementenlocaties in Kontich. Over deze pagina. Zaalverhuur in Gent? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties.
Feestzalen
zaalverhuur-info.be Alle zaalverhuurders in Nederland op één plek.
Hippoliet Lammensstraat 1, GENT. Feestzaal Partizan Bar Oswald. Neuseplein 14, gent. Parochiale kring westveld. De parochiale kring westveld beschikt over een polyvalente zaal voor feesten, fuiven, gezellig samenzijn, rouwmaaltijden, activiteiten voor diverse verenigingen, tot. Heilig Kruisplein 10, Sint-Amandsberg. Roxx Dine Event Lodge.
zaal huren
Feestzaal en polyvalente ruimte Mariakerke De Pleisterplek.
De Pleisterplek, een polyvalente feestzaal in Mariakerke, gelegen in het groen met zicht op tuin via een glasgevel, met een capaciteit van / 35 personen, biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van allerhande activiteiten zoals, seminaries, familiefeestjes, vernissage, yoga en fitness-sessies, teken en schilderlessen en noem maar op.
Feestzaal Huren In Gent Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Feestzaal in Gent huren maak je keuze. Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een feestzaal in Gent. Nu niet meer. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een lijst van iedereen die een feestzaal in Gent aanbiedt.
deVierdeZaal polyvalente zaal te Gentbrugge bij Gent.
deVierdeZaal is een polyvalente zaal in Genbrugge met de steun van de Stad Gent. Polyvalente zaal voor muziek, theater, recepties, etc. Voor socio en culturele verenigingen, etc. Uitgeruste bar met directe toegang tot de zaal. Podium opbouwbaar tot 100 m.
Feestzaal Gent Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Eigen traiteur niet toegestaan. Zoekt u een feestzaal met een warm en gezellig karakter, dan is feestzaal De Lage Vuurse iets voor u! Op de rand van Gent met Oostakker situeert zich feestzaal De Lage Vuurse. In een onverwachte oase van groen, kunt u terecht voor al uw zak.

Contacteer ons