Op zoek naar goedkope feestzaal huren gent?

 
goedkope feestzaal huren gent
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
tms software
Zaalverhuurder in Gent zaalverhuur-info.be.
Zaal met industrieel karakter in oud textielpand DENDERMONDSESTEENWEG 50 9000 GENT 0478 75 91 54. The Music Studio Zomergem. Op zoek naar een origineel feestzaal in Oost-VlanderenMet een warm en gezellig karakter, The Music Studio is iets voor u! Deze feestzaal, met een zeer muzikaal decoren.,
jfr-nature-et-bois.com
Zalenverhuur Gent? Vind het op DNLS.
Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Alle feestzalen in Wemmel. Over deze pagina. Zaalverhuur in Gent? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties.
barkrukken kopen
Zalen verhuur Gent goudengids.be.
Kloosterstraat 14, 9230 Wetteren. Oude" fabrieksite met tuin aan de Schelde voor alle feesten.Unieke locatie." Bezoek onze webpagina. 6 Parochiecentrum Seleskest. Sint-Salvatorstraat 38, 9000 Gent. Maïsstraat 20, 9000 Gent. 8 White Cat. Drongenhof 40, 9000 Gent. Sint-Widostraat 4, 9000 Gent.
autolening simulatie
Fuifzalenzoeker Stad Gent.
Prijs: op aanvraag. Oude Beestenmarkt 5. 70 m oppervlakte. 09 210 10 10 ma-za van 8-19 u. Persruimte Stad Gent. Juridische info en privacy. Volg Stad Gent op.: linkedin.com/company/stad-gent Stad Gent. YouTube Stad Gent Stad Gent. Instagram Stad Gent @stadgent.
deVierdeZaal polyvalente zaal te Gentbrugge bij Gent.
deVierdeZaal is een polyvalente zaal in Genbrugge met de steun van de Stad Gent. Polyvalente zaal voor muziek, theater, recepties, etc. Voor socio en culturele verenigingen, etc. Uitgeruste bar met directe toegang tot de zaal. Podium opbouwbaar tot 100 m.
Feestzaal Gent Alle Feestzalen in Gent Oost-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
De feestzaal in Gent van Salons Carlos Quinto is de gedroomde locatie voor al jouw feesten, recepties, of diners in het centrum van Gent. Twee klassieke herenhuizen in het hart van de stad bieden plaats voor feesten tot 200 personen.
Zalen Stad Gent.
Op zoek naar een geschikte zaal voor uw evenement? Hier vindt u een overzicht van zalen die verhuurd worden door de Stad Gent. Zalen Cultuur Gent. Cultuur Gent stelt tal van zalen ter beschikking aan sociaal-culturele verenigingen, culturele organisaties en andere organisatoren.

Contacteer ons