Resultaten voor goedkope feestzaal huren gent

 
goedkope feestzaal huren gent
feestzaal - Een leuke trouwvideo van jullie huwelijk.
Carina David zijn een huwelijksfotograaf en videograaf koppel uit België, nabij Antwerpen. Onze stijl is een combinatie van documentaire huwelijksfotografie met een vleugje portretfotografie. We houden onze reportages steeds zo spontaan mogelijk, en hebben graag een beetje fun in een ontspannen sfeer, samen met onze koppels.
Feestzaal NietTeDoen.
Je kan onze feestzaal per dag huren. Je zorgt zelf voor eten of werkt samen met een traiteur naar keuze. Er is een professionele keuken aanwezig. Je kan zelf voor drank zorgen en hebt dus geen verplichting drank af te nemen van de zaal. Je kan gebruik maken van de zaal waar 60 zitplaatsen of 150 staanplaatsen zijn, het grote overdekte terras met eveneens 60 zitplaatsen en de ruime tuin. Toegankelijk voor mindervaliden. Bij slecht weer is er binnen en onder het overdekte terras ruim plaats. Mogelijkheid springkasteel te plaatsen in de tuin. Vlot bereikbaar, op een boogscheut van Oudenaarde, Gent en Deinze.
trouwfeest
Kaai 17 Feestzalen Evenementenlocatie in Aalst.
EEN FEEST OF EVENEMENT OP MAAT VOOR ELK BUDGET. Gelegen in het centrum van Oost-Vlaanderen. tussen Brussel en Gent. Kaai 17 is een trendy feestzaal die zich op korte tijd gepositioneerd heeft als een vaste waarde in Aalst en omgeving.
macbook
De leukste speelboerderij in Drenthe De Drentse Koe.
De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor grote groepen. Denk hierbij aan schoolreisjes, kinderfeestje, familiedagen, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer. Het is mogelijk om een groepsruimte te huren om uw feest of dag te organiseren.
wij kopen autos
Barvista.
In het document onderaan bij Huren vind je meer info! Fuifzaal upstairs Barvista. The Social Club is een moderne fuifzaal op het eerste verdiep van Barvista. De zaal goed uitgerust met de erg degelijke licht geluidsinstallatie en beschikt over een eigen bar.
pizzamobiel
Untitled Untitled Document. Document.
snoepstore.nl
Zalen.be Alle feestzalen en andere zalen van Vlaanderen op één site. Bijna 1000 geregistreerde zalen.
een polyvalente zaal 12 op 24m om de 6 m kan er een scheiding tot stand gebracht worden. Achter ons gezellig binnenterras vindt u onze kleine verborgen oase: de feestzaal. Dit kader, wat. Hof ten Laere, gelegen in het Schelle aan de Schelde op de as Antwerpen, Brussel en Gent, straalt.
courses
GEUZENHUIS Zaalverhuur.
Kantienberg 9, 9000 Gent, tel. 09 220 80 20. Vraag naar Kaat Ceusters. Per e-mail kan u haar bereiken op kaat@geuzenhuis.be. max 100 personen. Inclusief bar, podium en geluidsinstallatie. Stoelen en tafels kunnen worden voorzien. max 64 personen. Inclusief tentoonstellingsmogelijkheden en geluidsinstallatie. ZAAL WILLEM DE ZWIJGER.
leningen simulatie
Feestzaal NietTeDoen.
De gezelligste feestzaal voor al uw feesten. We hebben dé locatie voor uw feest! Een leuke tuin en een schitterend uitzicht. Je kan onze feestzaal per dag huren. Je zorgt zelf voor eten of werkt samen met een traiteur naar keuze.
Tool

Contacteer ons