Op zoek naar feestzaal met speeltuin?

 
feestzaal met speeltuin
zandberghoeve.be.
2 recent vernieuwde feestzalen de Zandberg en de Zandhoeve. een kwalitatief restaurant. een overdekt terras met zicht op de groene omgeving. een afgesloten speeltuin met zicht vanop het terras trampoline, springkasteel, schommels, speeltoren., Wij kijken alvast uit naar je komst voor een onvergetelijke dag.
feestzaal communie
Peter Zout restaurant brasserie feestzaal speeltuin.
Kinderen genieten maar al te graag van onze buitenspeeltuin. Met een grote speelweide met springkastelen en speeltuigen zijn uw kinderen wel even zoet. U kan hen perfect in het oog houden als u op ons terras vertoeft. Peter en Zout.
Feestzalen
Feestzaal Lindenhof Feestzaal Lindenhof.
Feestzaal Lindenhof doet het landelijke karakter van Vlaams-Brabant eer aan. Deze prachtig gerestaureerde hoeve is een gerenommeerd en geliefd adres voor een breed publiek. Het oude gedeelte van de oorspronkelijke hoeve heeft een bescheiden, rustiek karakter en is daardoor vol charme. Samen met de ruime bijgebouwen komt men tot een stijlvol en sfeervol geheel.
geld lenen
Feestzalen Feestzaal Lindenhof.
Met een capaciteit van 20 tot 350 personen is Feestzaal Lindenhof uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen en feesten. De 4 geklimatiseerde zalen en een ruime parking zijn een extra aspect alsook de fijne speeltuin bij het terras omringd met schitterende vormsnoei van mooie bomen en heesters.
Feestzaal OUD ANTWERPEN.
De recent vernieuwde feestzaal is gratis beschikbaar indien men reserveert voor meer dan 20 personen. De gezellige inrichting biedt een maximun bezetting tot 100 genodigden. Wij hebben voor u speciaal een suggestiemenu gemaakt voor feestelijkheden. Ontdek ons feestmenu! De kindvriendelijke speeltuin gelegen naast de feestzaal zal zeker de jongste bezoekers bekoren.
De Klaverhoeve Taverne, Restaurant Feestzaal.
Een eigen parking, groot terras in groene omgeving en een speeltuin zijn verschillende van onze troeven. Ook binnen beschikken we over een speelhoekje. Voor de bierliefhebbers is ons Huisbier Trifolium een must, een creatieve Luxe Burgerkaart voor een snelle hap, Ribbetjes volont en onze uitgebreide Huisspecialiteit Fuegas" Completo" zijn andere troeven van de Klaverhoeve! Bovendien is De Klaverhoeve gelegen op 100m van fietsknooppunt 86, ideaal voor fietsers is ons heerlijk ijsassortiment. De Klaverhoeve beschikt ook over een aparte feestzaal voor al uw communiefeesten, familiefeesten, jubilea, trouwdiners.
feestzaal Feestzalen Lamme Goedzak feestzaal Zoersel Antwerpen Feeszaal voor trouwfeesten en communiefeesten, bedrijfsfeesten en babyborrels Feestzalen Lamme Goedzak.
4 de week van do 24/11 tot en met ma 28/11. Steengrill of fondue. Coupe warme noordkrieken. voorgerecht en hoofdgerecht kunnen vervangen worden. door een gerecht van de kaart. GELIEVE OP VOORHAND TE RESERVEREN OP.: 03 312 31 37 0475 62 86 04. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. WELKOM IN LAMME GOEDZAK. In een gezellige en rustige omgeving kan u, als levensgenieter, terecht in onze bistro / taverne voor een kleine en verzorgde snack of voor een uitgebreide maaltijd. Nog geen honger? U bent steeds welkom voor een frisse Lamme Goedzak, een deugddoend kopje koffie of een andere lekkernij. ONS RUIM AANBOD MAAKT FEESTZAAL LAMME GOEDZAK UITERMATE GESCHIKT VOOR: FAMILIEFEESTEN COMMUNIEFEESTEN BARBECUES. BEDRIJFSEVENEMENTEN OPTREDENS SHOWS ENZ. GRATIS FEESTZAAL VOOR COMMUNIES EN TROUWFEESTEN. WIJ BIEDEN U EEN RUIME FEESTZAAL VAN 20 TOT 400 PERSONEN. SPEELTUIN EN DIERENPARK VOOR DE KLEINTJES.
Home feestzalen Lilse Bergen.
Feestzalen de Eekhoorn en de Specht. zijn gelegen op het bosrijke domein de Lilse Bergen: een natuurdomein van 23 hectare met een prachtig meer met strand en een grote kindvriendelijke speeltuin. De feestzaal is uitermate geschikt voor een trouwfeest, communiefeest, bedrijfsfeest, baby-borrel, familiefeest enz.

Contacteer ons