Zoeken naar feestzaal met speeltuin

 
feestzaal met speeltuin
Verhuur feestzaal Besaer Elsegem.
Hier kan u terecht met maximum 40 personen voor een feestje waarbij men niet aan tafel hoeft te gaan. Ideaal voor verjaardagsfeestjes, degustatieavond., Prijs: 100 euro. Voor deze prijs kan gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten zoals minigolf, volksspelen, speeltuin De drank en de bediening wordt steeds door ons verzorgd.
junkers doorstromer
Home Dennenoord.
Onze feestzaal is vlak aan de speeltuin gelegen en kan voor allerlei doeleinden worden afgehuurd. Scholen kunnen contact met ons opnemen om een bezoek te brengen aan onze uitgebreide speeltuin, voor 2 per kind, drankje inbegrepen. Volg de werkzaamheden van onze nieuwe kantine op de voet.
glasfolie
Welkom DE MUZE.
Indien de drukte het toelaat, kan je in De Muze ook genieten van een ijsje, gebak, snacks en uitgebreide drankenkaart van 15.00u 17.00u. Binnen is er een speelhoek voor de kinderen. Buiten zijn er verschillende zonnige terrassen, grote buitenspeeltuin met springkasteel april september.
tankpas
Domein De Herdershoeve.
Feestzaal De Hoeve. Feestzaal De Schuur. Domein De Herdershoeve. Welkom op onze nieuwe website! Sta mij toe even onze hoeve aan u voor te stellen. De Herdershoeve is een 18de eeuwse hoeve gelegen te Eernegem op 20 min rijden van Oostende, Brugge Torhout. Onze groene oase van 4 ha en tevens erkend natuurgebied verbergt zich tussen de eeuwenoude polders met natuurlijke restanten van middeleeuwse beschermingselementen.
Sea
Buulse Bowling Olen.
Feestzalen

MEI JUNI SEPTEMBER.: 1230: 1830: op woensdag en zaterdag. 1030: 1830: op zon en feestdagen. dagelijks van 1030: tot 1830.: De openingsuren van onze POP UP BAR. Vindt u op onze Facebook pagina. Ark van Noë Arkstraat 6 2460 Lichtaart.
ing
De Torenhoeve Home.
De brasserie heeft een speeltuin met verschillende speeltuigen voor groot en klein, een springkasteel, een wei met twee minipaardjes en zo veel meer. De brasserie eindigde zelfs in 2017 op de 15e plaats voor de titel van meest kindvriendelijke zaak in Vlaams-Brabant. Zin in een feestje? Dan bent u hier aan het juiste adres! De Torenhoeve beschikt over een feestzaal voor een 50-tal personen alsook een groot buitenterras dat hierop aansluit.
te koop tenerife
De Flèèketaer Feestzaal Stad Genk.
Tot 200 personen in de polyvalente ruimte en tot 30 personen in de vergaderzalen. De polyvalente ruimte van feestzaal De Flèèketaer is geschikt voor allerhande feestjes maar niet voor jeugdfuiven. De zaal beschikt over een uitgeruste keuken. Er is een terras met speeltuin en touwenparcours.
wp

Contacteer ons