Zoeken naar feestzaal met speeltuin

 
feestzaal met speeltuin
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Verhuur feestzaal Besaer Elsegem.
Hier kan u terecht met maximum 40 personen voor een feestje waarbij men niet aan tafel hoeft te gaan. Ideaal voor verjaardagsfeestjes, degustatieavond., Prijs: 100 euro. Voor deze prijs kan gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten zoals minigolf, volksspelen, speeltuin De drank en de bediening wordt steeds door ons verzorgd.
trouwfeest locatie
Welkom bij Café Trappisten Cafe Trappisten.
Terwijl de kinderen zich uitleven, achteraan in de speeltuin. Wat uw reden van bezoek ook is, u bent van harte welkom in onze traditie. Zalen voor vergaderingen en feesten. In alle rust werken of samenzijn in het originele kader van Café Trappisten? Of u nu met een paar mensen of een hele groep bent, bij ons boekt u steeds de gepaste zaal voor uw seminarie, vergadering of feest.
herfinanciering hypothecaire lening
De Winning Bistro Het Vinne.
van 1 januari tot en met 31 maart en van 1 oktober tot en met 31 december: maandag en dinsdag gesloten. van 1 april t/m 30 juni: dinsdag gesloten. van 24 december 2017 tot en met 2 januari 2018 gesloten.
smeedijzeren huisnummers
Feestzalen Bertembos.
Van harte welkom op de website van Bertembos. Neem een kijkje bij feestzalen en ontdek in welke zalen wij u kunnen ontvangen. Het fotoalbum geeft u een duidelijk beeld van de omgeving waarin wij u een onvergetelijk feest trachten te bezorgen.
gemeentehuis mechelen openingsuren
Home Feestzalen Tybeert.
Pontweg 3, 9160 Daknam / Lokeren. Tel: 09 328 40 40. Bbs in de buurt. Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Maandag, dinsdag, m.u.v. Tybeert webdesign by Pixas Privacy Policy. tybeert.be maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Paintballen
Brasserie Parkheide Verzorgd, Lekker En Altijd Gezellig.
Het gezellige interieur biedt plaats aan 100 personen waarvan een feestzaal tot 60 personen voor de organisatie van feesten, vergaderingen, BBQ's, personeelsfeesten, recepties, communiefeesten en walking dinners. Het grote terras biedt plaats aan 180 personen en kan in een handomdraai overdekt gemaakt worden. Bovendien zijn de regenschermen voorzien van verwarming voor een nog beter en aangenamer buitengevoel. Zeer lekker gegeten met 1 van de aanbevolen formules om te feesten. De speeltuin en wandelbos die eraan grenst, is een mooie meerwaarde.
De Flèèketaer Feestzaal Stad Genk.
Tot 200 personen in de polyvalente ruimte en tot 30 personen in de vergaderzalen. De polyvalente ruimte van feestzaal De Flèèketaer is geschikt voor allerhande feestjes maar niet voor jeugdfuiven. De zaal beschikt over een uitgeruste keuken. Er is een terras met speeltuin en touwenparcours.
Feesten op Recreatiedomein Keiheuvel.
Zijn er kinderen in uw gezelschap, dan kunnen zij zich vast en zeker uitleven in onze avontuurlijke speeltuin en het trampolinepark, of gebruik maken van de uitgebreide sport/spelaccommodatie. Tevens staat onze minigolf ter uwer beschikking in de periode mei tot september. Zo ziet u maar dat feesten een heel ruime betekenis kan krijgen. De zaal staat gedurende het ganse jaar met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus ter beschikking in het kader van al uw feesten communie, doop, receptie, verenigingsbijeenkomst, enzovoort, en dit voor maximum 72 personen.

Contacteer ons