Meer resultaten voor feestzaal met speeltuin

 
feestzaal met speeltuin
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Restaurant Den Boterhoek in Wichelen: terras, speeltuin, authentieke sfeer, communie, huwelijk.
Bij eethuis Den Boterhoek is iedereen van harte welkomOf, u nu graag vertoeft op ons terras waar de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuinof, liever gezellig tafelt met vrienden in een authentieke sfeer, dan is Den Boterhoek de perfecte plaats!
kindvriendelijk restaurant antwerpen
Feestzalen Feestzaal Lindenhof.
Met een capaciteit van 20 tot 350 personen is Feestzaal Lindenhof uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen en feesten. De 4 geklimatiseerde zalen en een ruime parking zijn een extra aspect alsook de fijne speeltuin bij het terras omringd met schitterende vormsnoei van mooie bomen en heesters.
seo news
Home Domein Pietersheim.
Rondleiding met gids. Gezinsspel Ridders gezocht. Groepsuitstap Pietersheim Oud-Rekem. Strip Jan van Pietersheim. Proms in het Park. T 089 712 120. Openingsuren kinderboerderij speeltuin. Iedere dag geopend van 9u00 tot 18u00. Kinderboerderij en speeltuin zijn gratis toegankelijk. Maandag t/m vrijdag.
speelgoed winkel
Welkom bij Café Trappisten Cafe Trappisten.
Terwijl de kinderen zich uitleven, achteraan in de speeltuin. Wat uw reden van bezoek ook is, u bent van harte welkom in onze traditie. Zalen voor vergaderingen en feesten. In alle rust werken of samenzijn in het originele kader van Café Trappisten? Of u nu met een paar mensen of een hele groep bent, bij ons boekt u steeds de gepaste zaal voor uw seminarie, vergadering of feest.
hypothecaire lening
Home Melkerij Peerdsbos Speeltuin, Restaurant Brasschaat.
loon dakwerker
HOME Het Speeleiland.
In binnenspeeltuin Het Speeleiland in Balen krijg je meteen een vakantiegevoel! Onze binnenspeeltuin is namelijk ingericht met een tropisch tintje zodat je heerlijk kan genieten van een gezellige dag, ongeacht het weer. Het Speeleiland is ook de ideale locatie voor feestjes.
e bike leasen
Home Feestzalen Tybeert.
Pontweg 3, 9160 Daknam / Lokeren. Tel: 09 328 40 40. Bbs in de buurt. Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Maandag, dinsdag, m.u.v. Tybeert webdesign by Pixas Privacy Policy. tybeert.be maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.
legpuzzel
Home.
Vogeltjes rondom ons, genieten van de rust, een babbeltje met de buren, wandelen en fietsen vanuit de camping. En een familiale aanpak van de eigenaars en conciërge. Onze kinderanimatie is een zandbak, trampoline, speelbos. Deze eenvoud en kleinschaligheid maakt van de camping een bijzondere plek. We kunnen u alleen aanraden het eens te komen ontdekken. Hopend u snel te mogen verwelkomen., Suzy en Filip. Swa en Monique. In onze cafetaria worden regelmatig activiteiten georganiseerd, waarop iedereen welkom is. De feestzaal wordt ook verhuurd voor babyborrels.,
vacatures thuiszorg

Contacteer ons