Meer resultaten voor feestzaal met speeltuin

 
feestzaal met speeltuin
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
speeltuin
speeltuin
Lindehoeve Feestlocatie.
Hebt u iets te vieren? De Tuinkamer van de Lindehoeve is dé droomlocatie voor uw communiefeest, babyborrel, verjaardagspartij, receptie. Rustig in het groen genieten met vrienden en familie, terwijl de kinderen ravotten in de originele boomhut met speeltuin! Onze tuinkamer heeft een max. Verder lezen
Feestzalen
Brasserie Parkheide Verzorgd, Lekker En Altijd Gezellig.
Het gezellige interieur biedt plaats aan 100 personen waarvan een feestzaal tot 60 personen voor de organisatie van feesten, vergaderingen, BBQ's, personeelsfeesten, recepties, communiefeesten en walking dinners. Het grote terras biedt plaats aan 180 personen en kan in een handomdraai overdekt gemaakt worden. Bovendien zijn de regenschermen voorzien van verwarming voor een nog beter en aangenamer buitengevoel. Zeer lekker gegeten met 1 van de aanbevolen formules om te feesten. De speeltuin en wandelbos die eraan grenst, is een mooie meerwaarde.
trouwfeest locatie
De Zandhoeve.
Optie: Oldtimer huren met chauffeur: 175 Klik hier voor de volledige lijst van onze inventaris. De kind-vriendelijke omgeving en landelijke uit-straling vormen de grootste aantrek-kingskracht van deze plattelandshoeve. Wij beshikken over 2 mooie old timers die we verhuren aan klanten tijdens het verblijf.
krediet aanvragen

MEI JUNI SEPTEMBER.: 1230: 1830: op woensdag en zaterdag. 1030: 1830: op zon en feestdagen. dagelijks van 1030: tot 1830.: De openingsuren van onze POP UP BAR. Vindt u op onze Facebook pagina. Ark van Noë Arkstraat 6 2460 Lichtaart.
opstijgend vocht bestrijden
Kom feesten op De Lilse Bergen: trouwfeest, jubileum, babyborrel.,
De feestzaal is uitgerust voor een feest met een 60-tal genodigden en is uiterst geschikt voor een verjaardagsfeestje, klein familiefeest of communiefeest. En tijdens je feest leven de kinderen zich uit in de speeltuin: extra feest voor de kapoenen! Feestzaal De Eekhoorn.
te koop auto
Home.
Vogeltjes rondom ons, genieten van de rust, een babbeltje met de buren, wandelen en fietsen vanuit de camping. En een familiale aanpak van de eigenaars en conciërge. Onze kinderanimatie is een zandbak, trampoline, speelbos. Deze eenvoud en kleinschaligheid maakt van de camping een bijzondere plek. We kunnen u alleen aanraden het eens te komen ontdekken. Hopend u snel te mogen verwelkomen., Suzy en Filip. Swa en Monique. In onze cafetaria worden regelmatig activiteiten georganiseerd, waarop iedereen welkom is. De feestzaal wordt ook verhuurd voor babyborrels.,
wp
Home De Kloek Binnen en buitenspeeltuin.
Leef je heel de dag uit met kleine of grote groepen en geniet van een dag zorgeloze pret. Groepen en scholen. XL Barbecueweekend: 20 en 21 juli 2019. Luxe Moederdagontbijt: 15 augustus 2019. Oktober Disco: 25 oktober 2019. November Disco: 29 november 2019. Sinterklaasshow: 17 november 2019. December Disco: 20 december 2019. Januari Disco: 31 januari 2020. Kloek Carnaval: 21 februari 2020. Februari Disco: 28 februari 2020. Inkom speeltuin 6.
Blind Getrouwd
Ter Burchgraeve Taverne en tea-room.
De zaak beschikt over een ruime en veilige speeltuin, waar de kleinsten zich naar hartelust kunnen uitleven. De speeltuin is vlakbij het terras. Op het domein is er ook een klein dierenpark met damherten, kangoeroes, dwerggeitjes en nog veel meer.
concertzaal eindhoven

Contacteer ons