Resultaten voor feestzaal met speeltuin

 
feestzaal met speeltuin
Home Dennenoord.
Onze feestzaal is vlak aan de speeltuin gelegen en kan voor allerlei doeleinden worden afgehuurd. Scholen kunnen contact met ons opnemen om een bezoek te brengen aan onze uitgebreide speeltuin, voor 2 per kind, drankje inbegrepen. Volg de werkzaamheden van onze nieuwe kantine op de voet.
feestzaal communie
AFSPANNING T SPEELHOF Restaurant.
Onze kelners zorgen dat uw gasten zich direct thuis voelen door een vlotte en gemoedelijke bediening. Andere troeven zijn het prachtig groene kasteeldomein met tal van wandelmogelijkheden, een grote speeltuin en ruime parkeermogelijkheden op slechts 200 meter van het domein.
fortis
Feestzaal Rouge é Blanc te Ingelmunster.
We voelden ons echt thuis, we mochten onszelf zijn met het nodige gelach of lawaai erbij. Het eten zéér lekker en de bediening was voortreffelijk! Natuurlijk met het warme zonnetje erbij konden we ook genieten van jullie terras en de grote speeltuin.
Copywriting
Feestzalen verhuur in Vlaams-Brabant De Majeur.
Onze kindvriendelijke feestzaal is daarom ook een ideale feestlocatie. In onze tuin vindt u niet alleen een speeltuin met schommel, speeltorens en glijbaan, maar ook voldoende ruimte voor een springkasteel dat kan bijgehuurd worden op aanvraag. Ook binnen hebben we verschillende speelhoeken met led-televisie en kinderspeelgoed.
home.
Café met terras en speeltuin waar. het gezellig en ontspannen vertoeven. is voor jong en oud. Je kan hier rustig genietenvan een lekker biertje of andere drank. terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin die gratis ter beschikking is.
Sint Jorishoeve Alken I Feestzalen in Alken Limburg I Restaurant in Alken Limburg.
Bekijk onze zalen die u kunt huren voor uw bruifloft, communie of andere feesten. Een zaal gezien die perfect bij u past? Aarzel dan niet en contacteer ons voor meer informatie. Salade met gerookte eend en noten-frambozendressing. Gebakken kabeljauw met tomaat-mozzarellacourget, en krielaardappeltjes.
Welkom bij Zaal Bijenhof.
Taverne Bijenhof is gelegen aan de leieboorden te Bissegem op amper 15 min. Het Bijenhof is verdeeld in twee delen, taverne brasserie en feestzaal. Het taverne brasserie gedeelte geeft plaats aan een 60 tal personen. Onze zelfbedieningformule laat ons toe onze klanten efficiënt te bedienen op uw wensen aan de bar. Het zonnig terras biedt plaats aan 250 personen leent zich perfect uit om even uit te blazen, na een stevige wandeling of fietstocht, bij een koffie, streekbiertje of een ijsje. Heb je zin in n namiddag uit met de kinderen dan zit je in het Bijenhof goed. Op onze grote speeltuin met een reuze trampoline kun je gemakkelijk de kinderen in het oog houden.
Speeltuin Kinderweelde.

Contacteer ons