Op zoek naar feestzaal met speeltuin?

 
feestzaal met speeltuin
De Klaverhoeve Taverne, Restaurant Feestzaal.
Een eigen parking, groot terras in groene omgeving en een speeltuin zijn verschillende van onze troeven. Ook binnen beschikken we over een speelhoekje. Voor de bierliefhebbers is ons Huisbier Trifolium een must, een creatieve Luxe Burgerkaart voor een snelle hap, Ribbetjes volont en onze uitgebreide Huisspecialiteit Fuegas" Completo" zijn andere troeven van de Klaverhoeve! Bovendien is De Klaverhoeve gelegen op 100m van fietsknooppunt 86, ideaal voor fietsers is ons heerlijk ijsassortiment. De Klaverhoeve beschikt ook over een aparte feestzaal voor al uw communiefeesten, familiefeesten, jubilea, trouwdiners.
lenen
Feestzalen verhuur in Vlaams-Brabant De Majeur.
Onze kindvriendelijke feestzaal is daarom ook een ideale feestlocatie. In onze tuin vindt u niet alleen een speeltuin met schommel, speeltorens en glijbaan, maar ook voldoende ruimte voor een springkasteel dat kan bijgehuurd worden op aanvraag. Ook binnen hebben we verschillende speelhoeken met led-televisie en kinderspeelgoed.
platformlift
zandberghoeve.be.
2 recent vernieuwde feestzalen de Zandberg en de Zandhoeve. een kwalitatief restaurant. een overdekt terras met zicht op de groene omgeving. een afgesloten speeltuin met zicht vanop het terras trampoline, springkasteel, schommels, speeltoren., Wij kijken alvast uit naar je komst voor een onvergetelijke dag.
https://www.restodijon.com/
feestzaal Feestzalen Lamme Goedzak feestzaal Zoersel Antwerpen Feeszaal voor trouwfeesten en communiefeesten, bedrijfsfeesten en babyborrels Feestzalen Lamme Goedzak.
4 de week van do 24/11 tot en met ma 28/11. Steengrill of fondue. Coupe warme noordkrieken. voorgerecht en hoofdgerecht kunnen vervangen worden. door een gerecht van de kaart. GELIEVE OP VOORHAND TE RESERVEREN OP.: 03 312 31 37 0475 62 86 04. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. WELKOM IN LAMME GOEDZAK. In een gezellige en rustige omgeving kan u, als levensgenieter, terecht in onze bistro / taverne voor een kleine en verzorgde snack of voor een uitgebreide maaltijd. Nog geen honger? U bent steeds welkom voor een frisse Lamme Goedzak, een deugddoend kopje koffie of een andere lekkernij. ONS RUIM AANBOD MAAKT FEESTZAAL LAMME GOEDZAK UITERMATE GESCHIKT VOOR: FAMILIEFEESTEN COMMUNIEFEESTEN BARBECUES. BEDRIJFSEVENEMENTEN OPTREDENS SHOWS ENZ. GRATIS FEESTZAAL VOOR COMMUNIES EN TROUWFEESTEN. WIJ BIEDEN U EEN RUIME FEESTZAAL VAN 20 TOT 400 PERSONEN. SPEELTUIN EN DIERENPARK VOOR DE KLEINTJES.
www.verhuisboxen.be
AFSPANNING T SPEELHOF Restaurant.
Andere troeven zijn het prachtig groene kasteeldomein met tal van wandelmogelijkheden, een grote speeltuin en ruime parkeermogelijkheden op slechts 200 meter van het domein. Onze feestbrochure biedt een waaier van creatieve formules om van jouw feest iets onvergetelijks te maken.
dakwerken brugge
Feestzaal OUD ANTWERPEN.
De recent vernieuwde feestzaal is gratis beschikbaar indien men reserveert voor meer dan 20 personen. De gezellige inrichting biedt een maximun bezetting tot 100 genodigden. Wij hebben voor u speciaal een suggestiemenu gemaakt voor feestelijkheden. Ontdek ons feestmenu! De kindvriendelijke speeltuin gelegen naast de feestzaal zal zeker de jongste bezoekers bekoren.
t Pelterke WELKOM.
Uiteraard voldoen deze aan de strenge Europese normen en regelmatig vernieuwen we het aanbod. Zo is de speeltuin uitgebreid met een avontuurlijk piratenschip. t Pelterke verhuurt aan verenigingen en particulieren ook twee feestzalen: een grote feestzaal tot 200 personen of een kleinere ruimte voor 80 personen, de kleine feestzaal.
Het Kookpotje.
Voor de kids hebben we een grote indoor speeltuin met een grote klimtoren, een kickerbak en vele andere spelen! Genieten van livemuziek in een gezellig kader! Op regelmatige basis organiseren we in Het Kookpotje optredens en evenementen voor de hele familie.

Contacteer ons