Resultaten voor feestzaal met speeltuin

 
feestzaal met speeltuin
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Bij de feestzaal hoort ook een industriële keuken met afwasmachine, steamer, 8 gaspitten, braadplaat en een dubbele frietketel. Het nodige keukengerief is eveneens voorzien. Alle materialen zoals kookpotten en kookgerief is aanwezig. Tevens is er voor meer dan voldoende mensen servies en bestek voorzien. Er is een ruime keuze aan dranken zie lijst onderaan, de prijzen zijn uiterst betaalbaar. Wel dient u alle dranken van t Pelterke af te nemen. De keuze van traiteur is echter vrij. In de zomer kan u ook het verlicht buitenterras gebruiken. Tel daarbij de speeltuin in een afgesloten binnengebied en de kleine zaal is de ideale lokatie voor feesten waar ook kleine kinderen meevieren.
kindvriendelijk restaurant gent
Welkom bij Zaal Bijenhof.
Taverne Bijenhof is gelegen aan de leieboorden te Bissegem op amper 15 min. Het Bijenhof is verdeeld in twee delen, taverne brasserie en feestzaal. Het taverne brasserie gedeelte geeft plaats aan een 60 tal personen. Onze zelfbedieningformule laat ons toe onze klanten efficiënt te bedienen op uw wensen aan de bar. Het zonnig terras biedt plaats aan 250 personen leent zich perfect uit om even uit te blazen, na een stevige wandeling of fietstocht, bij een koffie, streekbiertje of een ijsje. Heb je zin in n namiddag uit met de kinderen dan zit je in het Bijenhof goed. Op onze grote speeltuin met een reuze trampoline kun je gemakkelijk de kinderen in het oog houden.
ing
AFSPANNING T SPEELHOF Restaurant.
Onze kelners zorgen dat uw gasten zich direct thuis voelen door een vlotte en gemoedelijke bediening. Andere troeven zijn het prachtig groene kasteeldomein met tal van wandelmogelijkheden, een grote speeltuin en ruime parkeermogelijkheden op slechts 200 meter van het domein.
Online krediet
Feesten Kiewithoeve.
Speeltuin voor de kinderen. Uitgebreid eet en drankmenu. A la carte formule is mogelijk. Ligging in natuurdomein Asdonk. De ideale ligging. Behalve onze ligging in een prachtige groene omgeving, zijn we ook makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Zelf liggen we nog net in de provincie Limburg Tessenderlo, maar Vlaams-Brabant en provincie Antwerpen liggen op slechts vijf minuutjes rijden. Onze feestzaal ligt vlakbij het gezellige stadje Diest, maar ook vanuit Hasselt, Antwerpen en Leuven staat u snel bij ons in de Kempen. Ja, zelfs vanuit Nederland staat u op minder dan een uur bij ons. Voor meer info, bekijk onze feestbrochure of bel ons meteen op het nummer 013 31 17 61. Graag willen wij er op wijzen dat wij geen credit cards MasterCard, VISA, American Express aanvaarden voor de betaling van feesten. Bij een à-la-carte-bezoek is dit echter geen enkel probleem en mag u zowel met credit card, Bancontact als cash betalen.
schoonmaakbedrijven
Communiefeesten Oost-vlaanderen goudengids.be.
6 Ter Mude. Sluisstraat 77, 8300 Westkapelle Knokke-Heist. Restaurant met terras. Bezoek onze webpagina. Vierhekkensstraat 11, 9031 Drongen Gent. Bezoek onze webpagina. Stationsstraat 40, 9120 Beveren-Waas Beveren. Seminaries Organisatie van. Chocoladeartikelen suikergoed Kleinh. After work party. Diet in the Box.
auto leasen goedkoop
Feestzalen verhuur in Vlaams-Brabant De Majeur.
Onze kindvriendelijke feestzaal is daarom ook een ideale feestlocatie. In onze tuin vindt u niet alleen een speeltuin met schommel, speeltorens en glijbaan, maar ook voldoende ruimte voor een springkasteel dat kan bijgehuurd worden op aanvraag. Ook binnen hebben we verschillende speelhoeken met led-televisie en kinderspeelgoed.
Feestzaal Rouge é Blanc te Ingelmunster.
We voelden ons echt thuis, we mochten onszelf zijn met het nodige gelach of lawaai erbij. Het eten zéér lekker en de bediening was voortreffelijk! Natuurlijk met het warme zonnetje erbij konden we ook genieten van jullie terras en de grote speeltuin.
Feestzalen Feestzaal Lindenhof.
Met een capaciteit van 20 tot 350 personen is Feestzaal Lindenhof uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen en feesten. De 4 geklimatiseerde zalen en een ruime parking zijn een extra aspect alsook de fijne speeltuin bij het terras omringd met schitterende vormsnoei van mooie bomen en heesters.

Contacteer ons