Resultaten voor feestzaal met speeltuin

 
feestzaal met speeltuin
Communiefeesten Oost-vlaanderen goudengids.be.
Roskamstraat 38, 9820 Merelbeke. Diet in the Box. 12 t Zwarte Veld. Knesselarestraat 180, 8730 Oedelem Beernem. Donderdag 1030: 2200.: Diet in the Box. Ravestraat 110, 9255 Buggenhout. 14 Hoeveke t Grillrestaurant. Hoogveldweg 135, 2500 Lier. 15 Hof ten Daele.
Feestzalen
Feestzalen verhuur in Vlaams-Brabant De Majeur.
Onze kindvriendelijke feestzaal is daarom ook een ideale feestlocatie. In onze tuin vindt u niet alleen een speeltuin met schommel, speeltorens en glijbaan, maar ook voldoende ruimte voor een springkasteel dat kan bijgehuurd worden op aanvraag. Ook binnen hebben we verschillende speelhoeken met led-televisie en kinderspeelgoed.
sociale leningen
AFSPANNING T SPEELHOF Restaurant.
Onze kelners zorgen dat uw gasten zich direct thuis voelen door een vlotte en gemoedelijke bediening. Andere troeven zijn het prachtig groene kasteeldomein met tal van wandelmogelijkheden, een grote speeltuin en ruime parkeermogelijkheden op slechts 200 meter van het domein.
feestzaal communie
Feestzalen Verblijfpark Breebos.
De feestzalen van Breebos staan al jaren gekend als een gevestigde waarde in de regio. Samen met onze goedlachse, vriendelijke bediening en ons professioneel keukenteam bezorgen wij u een onvergetelijke dag! Voor al uw recepties, vergaderingen, presentaties, personeelsfeesten, communiefeesten, huwelijken, koffietafels, breugheltafels of andere gelegenheden kan U bij ons terecht.
Het Kookpotje.
Voor de kids hebben we een grote indoor speeltuin met een grote klimtoren, een kickerbak en vele andere spelen! Genieten van livemuziek in een gezellig kader! Op regelmatige basis organiseren we in Het Kookpotje optredens en evenementen voor de hele familie.
Feestzaal Communie Aalter Ten Dauwe Ten Dauwe.
Ook in de zaak zelf zit iedere groep in een appart gedeelte. Enkel de speeltuin is voor alle groepen samen. In onze brochure Feestzaal" Ten Dauwe" kunt u de vele voorstellen terugvinden. Ideaal voor communies zijn: gastro barbecue, all-in-menu's, Italiaans buffet, Spaanse Tapa's' buffet.
Restaurant Pepingen Restaurant Cadiz.
Bovendien kunnen uw kinderen zich helemaal laten gaan op een van de twee speeltuinen zowel binnen als buiten, het ballenbad of de trampoline, en dit zonder uzelf of de andere gasten te storen. De keuken van Isabelle. Ons restaurant serveert u met plezier klassieke Belgische gerechten, met smeuïge sauzen en krokante frietjes of kroketjes inbegrepen.
home.
Café met terras en speeltuin waar. het gezellig en ontspannen vertoeven. is voor jong en oud. Je kan hier rustig genietenvan een lekker biertje of andere drank. terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin die gratis ter beschikking is.

Contacteer ons