Meer resultaten voor feestzaal kempen

 
feestzaal kempen
feestzaal kempen - Beschikbaarheid van de zaal.
Download hier alle technische informatie, afmetingen van de zalen en technische installaties in pdf en dwg-formaat, alsook de toegangsroutes. Bekijk de presentatie over het Hôtel de la Poste, TourTaxis en de verschillende troeven van de zaal: parking, polyvalentie, Green Key.,
Smoutmolen Feestzaal Catering.
Op deze website laten we u graag kennis maken met onze feestzaal en externe feestlocaties, de uitgebreide cateringservice en ons wijnaanbod. Met de hulp van het personeel, een uiterst persoonlijke aanpak en de stevige nadruk op topkwaliteit maken we samen van uw feest een onvergetelijke herinnering.
lening simuleren
Locatie Feestzaal de Kapelhoeve Turnhout.
Vanuit elke windhoek in de Kempen en ver daarbuiten is onze feestzaal perfect bereikbaar. Zo ligt de afrit Turnhout Centrum van de autostrade E34 Antwerpen Eindhoven op minder dan een halve kilometer. Feestzaal de Kapelhoeve Steenweg op Diest 2 2300 Turnhout.
Slotenmakers
Zalen.be Alle feestzalen en andere zalen van Vlaanderen op één site. Bijna 1000 geregistreerde zalen.
Achter ons gezellig binnenterras vindt u onze kleine verborgen oase: de feestzaal. Dit kader, wat. Hof ten Laere, gelegen in het Schelle aan de Schelde op de as Antwerpen, Brussel en Gent, straalt. Hof ten Laere. Wij verzorgen uw feest van 25 tot 235 personen. De feest en receptiezalen zijn met. Restaurant Feestzalen Tybeert. In Westerlo, centraal in de Kempen, is La Source zowel voor professionelen als particulieren de.
teambuilding kempen
Feestzaal Huren In De Kempen Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor feestzaal in de Kempen hebben we momenteel alternatieven. Feestzaal in de Kempen, feestzaal kempen, wat je ook zoekt, je kan steeds bij eventplanner.be terecht. Wij maken het plannen van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie super eenvoudig.
Feestzaal Turnhout Alle Feestzalen in Turnhout Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Feestzaal Molenhof biedt u een sfeervolle en stijlvolle locatie voor uw vergadering, receptie, huwelijksfeest, babyborrel, doopfeest, communiefeest, bedrijfsfeest, uitvaart of welke andere gelegenheid dan ook. Het gebouw van Feestzaal Molenhof dateert van rond 1850. Toen was het een hoeve zoals er velen zijn in de Kempen.
Feestzaal Roosekes Breem Feestzaal.
Met onze locatie aan De Breem liggen wij naast de ingang van het Grotenhoutbos, één van de oudste bossen in de Antwerpse Kempen. Doorheen dit bos van 300 hectare lopen verschillende bewegwijzerde wandelpaden. De grootste troef van dit bos vormt de boeiende afwisseling van verschillende ecosystemen. We bezorgen u graag de nodige wandelbrochures om dit prachtige stukje nabijgelegen natuur te ontdekken. 2018 Roosekes Breem Feestzaal algemene voorwaarden privacybeleid sitemap site created by o.s.admin.
Feestzalen Antwerpen Kempen Hasselt Huwelijksfeesten Familiefeesten Communiefeesten Bedrijfsfeesten Productvoorstellingen.
Wat hebben onze feestzalen u te bieden? Feestzalen te Olen tussen Antwerpen en Hasselt in de kempen dicht bij Herentals. Een gedroomde locatie voor het verzorgen van huwelijksfeesten, familiefeesten, communiefeesten, baby borrels, bedrijfsfeesten, vergaderingen, productvoorstellingen, events, parties enz. Wij bieden u 3 zalen van 20 tot 450 pers met ronde tafels.
De Casteleer Kasterlee: BB Feestzalen Seminaries Brunch Ontbijt.
Onze nieuwe feestzaal met zijn terras, grote tuin en ruime parking is het perfecte decor voor uw feesten, recepties en evenementen. Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes en zorgen voor een warme en huiselijke sfeer, mooie inkleding, vriendelijke bediening en culinaire verwennerij. Een toplocatie voor alle soorten seminaries, bedrijfsfeesten en bedrijfsevents. Wij beschikken over een stijlvolle en aantrekkelijke setting met alle hedendaagse faciliteiten. U kan rekenen op een warme ontvangst, zorgvuldige planning en organisatie en heerlijke lunches en koffiepauzes. In de 6 stijlvol ingerichte en comfortabele kamers van onze Bed Breakfast kan zowel zakenman als toerist terecht voor overnachtingen met een heerlijk uitgebreid ontbijt in de groene Kempen.

Contacteer ons