Resultaten voor feestzaal kempen

 
feestzaal kempen
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
den Eyck feestzaal Kasterlee Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
seminarie verhuur locatie bedrijfsfeest feestzaal antwerpen partycentra locatie verhuur feestzalen zalen huren communiefeest evenementlocatie locaties zalen verhuur feestzaal huren eventlocatie zaalverhuur verhuur feestzalen huwelijksfeest zaal verhuur feestruimte seminariecentrum feestzaal verhuur zaal feestlocatie locatie huren zaal huren verhuur zalen feestzaal verhuur teambuilding verhuur feestzaal partycentrum zalenverhuur evenementenlocatie kasterlee feestzalen verhuur babyborrel vergadering kempen seminarie kasterlee vergadering vergadering kasterlee feestzaal kasterlee restaurant kasterlee brunch verhuur locaties locaties verhuur kempen locaties huren restaurant feestzalen huren.
Feestzalen
De mooiste feestzaal Turnhout check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Turnhout. De feestzalen in Turnhout zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Turnhout zelf.
feestzaal bruiloft
Sauna omgebouwd tot moderne feestzaal Retie Gazet van Antwerpen.
Katleen Peeters, de dochter van de vroegere saunauitbater, heeft er samen met haar man Frank Engelen een eigentijdse feestzaal van gemaakt. Pand Antiek, zo heet de nieuwe feestaccommodatie. De naam verwijst naar de allereerste bestemming van het gebouw, toen er nog een antiekwinkel was ingericht. Pand Antiek biedt plaats aan 100 tot 150 gasten, beschikt over een ruim en gezellig feestlokaal, een moderne keuken en een speelzolder voor de kinderen. De nieuwe partyroom is geschikt voor communies, bruiloften, familiefeesten, babyborrels, teerfeesten, bedrijfspartys, jubilea en andere feestjes. Lees meer nieuws uit de Kempen.
lening
Paterspand. Het Paterspand Eventcentrum van de Kempen.
Het event-centrum van de Kempen. In het schitterende decor van het Paterspand ontvangt u uw genodigden in stijl. Oude glorie en moderne architectuur werden in dit gewezen minderbroeders klooster perfect verweven met elkaar. De authentieke kloostertuin, de adembenemende glas en staalconstructie van de patio en de grandeur van de sfeervolle Paterskerk brengen u letterlijk en figuurlijk in hogere sferen.
teambuilding kempen
Feestzaal Elsum.
De zaal is volledig voorzien voor alle evenementen groot en klein. Feestzaal voor de mensen. door de mensen van Elsum. Welkom op de nieuwe site van de feestzaal van Elsum, een prachtige zaal gelegen in het hartje van de Kempen.
bkr
De Casteleer Kasterlee: BB Feestzalen Seminaries Brunch Ontbijt.
Onze nieuwe feestzaal met zijn terras, grote tuin en ruime parking is het perfecte decor voor uw feesten, recepties en evenementen. Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes en zorgen voor een warme en huiselijke sfeer, mooie inkleding, vriendelijke bediening en culinaire verwennerij. Een toplocatie voor alle soorten seminaries, bedrijfsfeesten en bedrijfsevents. Wij beschikken over een stijlvolle en aantrekkelijke setting met alle hedendaagse faciliteiten. U kan rekenen op een warme ontvangst, zorgvuldige planning en organisatie en heerlijke lunches en koffiepauzes. In de 6 stijlvol ingerichte en comfortabele kamers kan zowel zakenman als toerist terecht voor overnachtingen met een heerlijk uitgebreid ontbijt in de groene Kempen.
Blind Getrouwd
Feesten Kiewithoeve.
Zelf liggen we nog net in de provincie Limburg Tessenderlo, maar Vlaams-Brabant en provincie Antwerpen liggen op slechts vijf minuutjes rijden. Onze feestzaal ligt vlakbij het gezellige stadje Diest, maar ook vanuit Hasselt, Antwerpen en Leuven staat u snel bij ons in de Kempen.
Freeware
Feestzalen Kempenhof.
mobiel pizzakraam

Contacteer ons