Resultaten voor feestzaal kempen

 
feestzaal kempen
Paterspand. Het Paterspand Eventcentrum van de Kempen.
Het event-centrum van de Kempen. In het schitterende decor van het Paterspand ontvangt u uw genodigden in stijl. Oude glorie en moderne architectuur werden in dit gewezen minderbroeders klooster perfect verweven met elkaar. De authentieke kloostertuin, de adembenemende glas en staalconstructie van de patio en de grandeur van de sfeervolle Paterskerk brengen u letterlijk en figuurlijk in hogere sferen.
feestzaal
Feestzaal in de Kempen Domein De Vesten Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Event locaties Antwerpen Feestzaal in de Kempen Domein De Vesten. Feestzaal in de Kempen Domein De Vesten. Meer info op de website Vraag een voorstel of offerte aan Toon alle foto's.' Domein De Vesten Feestzaal in de Kempen.
Feestzalen
Feestzalen Antwerpen Kempen Hasselt Huwelijksfeesten Familiefeesten Communiefeesten Bedrijfsfeesten Productvoorstellingen.
Wat hebben onze feestzalen u te bieden? Feestzalen te Olen tussen Antwerpen en Hasselt in de kempen dicht bij Herentals. Een gedroomde locatie voor het verzorgen van huwelijksfeesten, familiefeesten, communiefeesten, baby borrels, bedrijfsfeesten, vergaderingen, productvoorstellingen, events, parties enz. Wij bieden u 3 zalen van 20 tot 450 pers met ronde tafels.
leningen
De mooiste feestzaal Turnhout check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Turnhout. De feestzalen in Turnhout zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Turnhout zelf.
Bistro JULIENNE Restaurant Feestzalen Herentals Noorderwijk.
La Source Home.
Daarmee zijn we een zeer centrale ontmoetingsplaats in de Kempen met tal van faciliteiten en mogelijkheden. We organiseren feesten evenementen op maat in onze zalen of op locatie. In het restaurant bieden we lunch en private dinners. Terry en Denis. restaurant / bistro / feestzaal.
Molenhof Ravels Welkom bij Molenhof Ravels!
In dit kader trachten wij u feesten aan te bieden met een persoonlijke service, een verfijnde keuken en dit alles zoveel mogelijk in samenspraak zodat wij, samen met u, kunnen zorgen voor een onvergetelijke dag. Het gebouw van Feestzaal Molenhof dateert van rond 1850. Toen was het een hoeve zoals vele andere hoeves in de Kempen.
Feestzaal Herentals Alle Feestzalen in Herentals Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Nijverheidsstraat 13, Westerlo Antwerpen vanaf 10 tot 400 personen. In Westerlo, centraal in de Kempen, is La Source zowel voor professionelen als particulieren de nieuwe revelatie. La Source, dat is een restaurant, een grote, moderne feestzaal en 7 vergaderzalen, en dat in een bijzonder stijlvolle omkadering.

Contacteer ons