Resultaten voor feestzaal kempen

 
feestzaal kempen
Feestzaal Roosekes Breem Feestzaal.
Met onze locatie aan De Breem liggen wij naast de ingang van het Grotenhoutbos, één van de oudste bossen in de Antwerpse Kempen. Doorheen dit bos van 300 hectare lopen verschillende bewegwijzerde wandelpaden. De grootste troef van dit bos vormt de boeiende afwisseling van verschillende ecosystemen. We bezorgen u graag de nodige wandelbrochures om dit prachtige stukje nabijgelegen natuur te ontdekken. 2018 Roosekes Breem Feestzaal algemene voorwaarden sitemap site created by o.s.admin.
Feestzalen
Bistro JULIENNE Restaurant Feestzalen Herentals Noorderwijk.
https://www.keyboost.be/fr/default/2008245/R%C3%A9f%C3%A9rencement/Naturel.aspx
Molenhof Ravels Feestzalen Events.
Het gebouw van Feestzaal Molenhof dateert van rond 1850. Toen was het een hoeve zoals vele andere hoeves in de Kempen. Door de tijd heen heeft het gebouw verschillende functies gehad. Het deed dienst als boerderij, woonhuis en discotheek. Om zich tenslotte, na de verbouwingen van 1988, te lenen tot ideale bestemming als feestcomplex in een geheel eigen stijl.
fortis
La Source Home.
Daarmee zijn we een zeer centrale ontmoetingsplaats in de Kempen met tal van faciliteiten en mogelijkheden. We organiseren feesten evenementen op maat in onze zalen of op locatie. In het restaurant bieden we lunch en private dinners. Terry en Denis. restaurant / bistro / feestzaal.
Welkom in onze Brasserie Feestzaal in Bree.
Feestzalen Kempenhof.
Feestzaal te Rijkevorsel Stijlvol feesten voor ieders budget.
De Notelaar Kasterlee, bistro, brochetterie, restaurant, brasserie, BBQ restaurant, feestzalen, caterling, afhaal, wijnwinkel, kattenberg, kasterlee, lichtaart, tielen, oud-turnhout, retie, dessel, mo
EVENEMENTENKALENDER ONTBIJTEN BRUNCHEN DINNER DANCE BISTRO MENU. De Notelaar biedt u opnieuw 2 formules aan, enerzijds onze Bistro / Brochetterie, anderzijds Feestzalen waar we garant staan voor de totaalverzorging van al uw feesten groot of klein, huwelijksfeesten, seminaries conferenties, koffietafels, thema-avonden, communiefeesten, jubileums en veel meer.

Contacteer ons