Meer resultaten voor feestzaal kempen

 
feestzaal kempen
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
www.bouwelhoeve.be.
Ook voor uw grote en kleine feesten kunt u bij ons terecht voor het huren van een feestzaal. Wilt u genieten van een weekendje weg in hartje Kempen, dan heeft u tevens de mogelijkheid om bij ons te overnachten. De Bouwelhoeve is vlot bereikbaar en parkeren kan op onze ruime parking.
teambuilding kempen
Feestzaal Denboskant in de Kempen, Olen Feestzaal, feest, catering, receptie, recepties, feesten.
Deze pittoreske zaal, gebouwd in Brabantse stijl, heeft al de nodige faciliteiten om een feest kompleet te maken. Onze zaal is ook uitermate geschikt voor seminaries of vergaderingen. De feestzaal laat ruime plaatsen toe tot 130 personen en doet elke gelegenheid tot zijn recht komen.
Yoast
Chaudfroid heeft eindelijk eigen feestzaal Made in Kempen.
Daarom waren we al geruime tijd op zoek naar een eigen feestzaal. Het is niet de bedoeling dat dit een taverne wordt. Met De Ganzerik, gelegen in het groen vlak buiten het stadscentrum, slaat Chaudfroid vier vliegen in één klap. De Ganzerik telt drie zalen met plaats voor respectievelijk 40, 50 en 150 personen. De twee grootste zalen kunnen nog samengevoegd worden, het gebouw is recent vernieuwd. Bovendien hebben we veel plaatsen buiten in onze tuin. Met tenten in de tuin kunnen we veel meer dan 250 mensen ontvangen. De cateraar wil elke eerste zondag van de maand een familiebrunch organiseren en elke derde woensdag een dinner dance voor senioren. Verder staan de deuren van de Ganzerik open voor alles van verenigingen over babyborrels tot bedrijfsfeesten. De voorwaarde is uiteraard dat de catering door Chaudfroid wordt verzorgd, besluit Paul Mortelmans. Ondernemers: Paul Mortelmans. Vorig bericht Laagste aantal faillissementen in de Kempen in jongste 10 jaar.
hypothecaire lening
Feestzalen kempen Trouwzalen kempen YouTube.
Feestzaal den bakker te Rijkevorsel Betaalbare feestzaal Bel 03 314 15 12 Duration: 045. by Feestzaal Den Bakker 528 views. Feestzaal Olen Feestzalen De Hezehoef Duration: 045. by goudengids.be 1067, views. Feestzalen Kempen Feestzaal Noorderkempen bel 03 314 15 12 Duration: 107.
2dehands auto
De Notelaar Kasterlee, bistro, brochetterie, restaurant, brasserie, BBQ restaurant, feestzalen, caterling, afhaal, wijnwinkel, kattenberg, kasterlee, lichtaart, tielen, oud-turnhout, retie, dessel, mo
Brochetterie Bistro menu. De Notelaar biedt u opnieuw 2 formules aan, enerzijds onze Bistro / Brochetterie, anderzijds Feestzalen waar we garant staan voor de totaalverzorging van al uw feesten groot of klein, huwelijksfeesten, seminaries conferenties, koffietafels, thema-avonden, communiefeesten, jubileums en veel meer.
e bike leasen
Feesten Kiewithoeve.
Zelf liggen we nog net in de provincie Limburg Tessenderlo, maar Vlaams-Brabant en provincie Antwerpen liggen op slechts vijf minuutjes rijden. Onze feestzaal ligt vlakbij het gezellige stadje Diest, maar ook vanuit Hasselt, Antwerpen en Leuven staat u snel bij ons in de Kempen.
legpuzzel
Paterspand. Het Paterspand Eventcentrum van de Kempen.
Het event-centrum van de Kempen. In het schitterende decor van het Paterspand ontvangt u uw genodigden in stijl. Oude glorie en moderne architectuur werden in dit gewezen minderbroeders klooster perfect verweven met elkaar. De authentieke kloostertuin, de adembenemende glas en staalconstructie van de patio en de grandeur van de sfeervolle Paterskerk brengen u letterlijk en figuurlijk in hogere sferen.
lening
Feestzalen Kempenhof.
partytent

Contacteer ons