Meer resultaten voor feestzaal huren prijzen

 
feestzaal huren prijzen
Zaalverhuur.
Alle prijzen zijn inclusief btw. Bel 02 737 14 30 of stuur een e-mail naar info@vleva.eu. Help onze site te verbeteren. Heeft dit artikel u verder geholpen? Help ons deze website beter te maken. Was de informatie op deze pagina interessant voor u?
lenen
Zaal Huren Feestlocatie Feestzalen De Majeur.
De Majeur helpt u niet alleen verder bij het huren van een zaal, daarnaast kunnen wij u ook helpen bij de organisatie van het feest. Zo heeft u tijd om aan belangrijkere zaken te denken zoals wie u zult uitnodigen, welke outfit u zult dragen. Verschillende zalen te huur. De Majeur heeft aparte feestzalen die afhankelijk van het aantal personen of uw persoonlijke wensen kunnen gehuurd worden. Bent u dus eerder op zoek naar een kleine zaal te huur, dan raden wij bijvoorbeeld de Feestzaal De Raadszaal aan.
platformlift
Prijzen Zaal Dennenoord.
capaciteit tot 460 pers. Tafels en stoelen. Huur van de zaal. capaciteit tot 460 pers. Tafels en stoelen. Max 20 pers. Prijzen Huur Feestzaal Medewerkende Vereniging. Verenigingen die meewerken in de speeltuin kunnen genieten van een korting op de prijzen.
witgoedhandel-dezwaan.nl
Prijzen zaalhuur per uur Zaalverhuur7.
Prijzen locatie Bollenhofsestraat. Bekijk de zaal. Op de huurprijs wordt géén BTW gerekend. Download offerte tot 15 personen. Download offerte tot 40 personen. Download offerte tot 100 personen. Wil je een zaal huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. TBM, TU Delft.
houtmethistorie.nl
prijzen Fameus.
Download de prijslijst van de dranken van Zaal Zirkus. Je tarief bepalen we op basis van de locatie van je werking en het type kunstenaar. De vzw, feitelijke vereniging of individu zetelt in Stad Antwerpen of districten en heeft er ook zijn/haar werking.
mazouttank limburg
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Bij de feestzaal hoort ook een industriële keuken met afwasmachine, steamer, 8 gaspitten, braadplaat en een dubbele frietketel. Het nodige keukengerief is eveneens voorzien. Alle materialen zoals kookpotten en kookgerief is aanwezig. Tevens is er voor meer dan voldoende mensen servies en bestek voorzien. Er is een ruime keuze aan dranken zie lijst onderaan, de prijzen zijn uiterst betaalbaar.
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Praktijkruimtes workshopruimte te huur. In ons WonderWijvenHuis kan je een ruimte huren voor je therapiesessies, je coachings, je workshops, lezingen, yoga, tai chi, naailesssen aa. 28 november 2017 0758: Wommelgem. feestzaal te huur. op zoek naar een feestzaal? dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Feestzalen.
DJ en beamer. Onze zaal is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie, te huur voor 250 euro zonder DJ en 450 euro met DJ. Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking en een rondleiding. Elke zondag brunch 28 euro p.p. Prijzen en Formules.

Contacteer ons