Resultaten voor feestzaal huren prijzen

 
feestzaal huren prijzen
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Zaal Den Hoye Brugge. Feestzaal: Zaal Den Hoye Brugge Voor vergaderingen, familiefeesten, cursus, In Den Hoye kan je een grote of een kleine zaal huren. 20 januari 2018 2001: Brugge Sint-Kruis. Salons het Zand, authentiek pand in het dorp van Zoersel.
feestzaal
Feestzaal Lindenhof Feestzaal Lindenhof.
Feestzaal Lindenhof doet het landelijke karakter van Vlaams-Brabant eer aan. Deze prachtig gerestaureerde hoeve is een gerenommeerd en geliefd adres voor een breed publiek. Het oude gedeelte van de oorspronkelijke hoeve heeft een bescheiden, rustiek karakter en is daardoor vol charme.
Feestzalen
Prijzen zaalhuur per uur Zaalverhuur7.
Download offerte tot 100 personen. Download offerte tot 150 personen. Prijzen locatie Bollenhofsestraat. Bekijk de zaal. Op de huurprijs wordt géén BTW gerekend. Download offerte tot 15 personen. Download offerte tot 40 personen. Download offerte tot 100 personen. Wil je een zaal huren?
persoonlijke leningen
Feestzalen t Fortje.
Onze grote zaal bied plaats voor ruim 250 personen waarvan 135 zitplaatsen. De zaal beschikt tevens over een geluidsinstallatie, TV, grote dansvloer en lichtinstallatie. Getuigenissen van onze klanten. Ons trouwfeest werd tot in de puntjes verzorgd en dit aan een zeer schappelijke prijs.
zaal huren
Tarieven zaalverhuur ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis.
Je kan een lokaal huren voor max. 11 uur per dag. Hiervoor betaal je drie tijdsblokken. Extra huur s nachts. Als je activiteit voortduurt na 24 uur s nachts wordt er een bijkomende huur van 75 euro aangerekend. Drank en technisch materiaal. Wanneer je een zaal huurt, kan je gratis technisch materiaal bestellen. Drank bestel je op voorhand via het aanvraagformulier. De prijzen hiervan vindt u op het aanvraagformulier.
Zaal Huren Feestlocatie Feestzalen De Majeur.
De Majeur helpt u niet alleen verder bij het huren van een zaal, daarnaast kunnen wij u ook helpen bij de organisatie van het feest. Zo heeft u tijd om aan belangrijkere zaken te denken zoals wie u zult uitnodigen, welke outfit u zult dragen. Verschillende zalen te huur. De Majeur heeft aparte feestzalen die afhankelijk van het aantal personen of uw persoonlijke wensen kunnen gehuurd worden. Bent u dus eerder op zoek naar een kleine zaal te huur, dan raden wij bijvoorbeeld de Feestzaal De Raadszaal aan.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Bij de feestzaal hoort ook een industriële keuken met afwasmachine, steamer, 8 gaspitten, braadplaat en een dubbele frietketel. Het nodige keukengerief is eveneens voorzien. Alle materialen zoals kookpotten en kookgerief is aanwezig. Tevens is er voor meer dan voldoende mensen servies en bestek voorzien. Er is een ruime keuze aan dranken zie lijst onderaan, de prijzen zijn uiterst betaalbaar.
Feestzalen.
Onze zaal is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie, te huur voor 250 euro zonder DJ en 450 euro met DJ. Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking en een rondleiding of kom gerust op een zondag zonder afspraak tussen 16 uur en 18 uur vrijblijvend langs. Elke zondag brunch 28 euro p.p. Prijzen en Formules.

Contacteer ons