Meer resultaten voor feestzaal huren prijzen

 
feestzaal huren prijzen
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
zaaltje voor maandelijks 1 vergadering. davy van brussel. zoek een zaaltje/kantoortjeal, of niet bemeubeltin, Lokerenvoor, 1x/maand af te huren voor maandelijkse vergadering van 2tal uurtjesgraag, all. 21 maart 2018 1832: Lokeren. Café-feestzaal @KuDa feestzaal van babyborrel tot rouwmaaltijd. alsook beschikbaar voor verenigingen.
Feestzalen
Zaal Huren Feestlocatie Feestzalen De Majeur.
De Majeur helpt u niet alleen verder bij het huren van een zaal, daarnaast kunnen wij u ook helpen bij de organisatie van het feest. Zo heeft u tijd om aan belangrijkere zaken te denken zoals wie u zult uitnodigen, welke outfit u zult dragen. Verschillende zalen te huur. De Majeur heeft aparte feestzalen die afhankelijk van het aantal personen of uw persoonlijke wensen kunnen gehuurd worden. Bent u dus eerder op zoek naar een kleine zaal te huur, dan raden wij bijvoorbeeld de Feestzaal De Raadszaal aan.
oude mazouttank
prijzen Fameus.
Download de prijslijst van de dranken van Zaal Zirkus. Je tarief bepalen we op basis van de locatie van je werking en het type kunstenaar. De vzw, feitelijke vereniging of individu zetelt in Stad Antwerpen of districten en heeft er ook zijn/haar werking.
lening
Feestzalen t Fortje.
Onze grote zaal bied plaats voor ruim 250 personen waarvan 135 zitplaatsen. De zaal beschikt tevens over een geluidsinstallatie, TV, grote dansvloer en lichtinstallatie. Getuigenissen van onze klanten. Ons trouwfeest werd tot in de puntjes verzorgd en dit aan een zeer schappelijke prijs.
Tarieven zaalverhuur ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis.
Je kan een lokaal huren voor max. 11 uur per dag. Hiervoor betaal je drie tijdsblokken. Extra huur s nachts. Als je activiteit voortduurt na 24 uur s nachts wordt er een bijkomende huur van 75 euro aangerekend. Drank en technisch materiaal. Wanneer je een zaal huurt, kan je gratis technisch materiaal bestellen. Drank bestel je op voorhand via het aanvraagformulier. De prijzen hiervan vindt u op het aanvraagformulier.
Prijzen Zaal Dennenoord.
capaciteit tot 460 pers. Tafels en stoelen. Huur van de zaal. capaciteit tot 460 pers. Tafels en stoelen. Max 20 pers. Prijzen Huur Feestzaal Medewerkende Vereniging. Verenigingen die meewerken in de speeltuin kunnen genieten van een korting op de prijzen.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Bij de feestzaal hoort ook een industriële keuken met afwasmachine, steamer, 8 gaspitten, braadplaat en een dubbele frietketel. Het nodige keukengerief is eveneens voorzien. Alle materialen zoals kookpotten en kookgerief is aanwezig. Tevens is er voor meer dan voldoende mensen servies en bestek voorzien. Er is een ruime keuze aan dranken zie lijst onderaan, de prijzen zijn uiterst betaalbaar.
Feestzalen.
DJ en beamer. Onze zaal is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie, te huur voor 250 euro zonder DJ en 450 euro met DJ. Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking en een rondleiding. Elke zondag brunch 28 euro p.p. Prijzen en Formules.

Contacteer ons