Meer resultaten voor feestzaal huren antwerpen

 
feestzaal huren antwerpen
Verhuur Feestzaal Antwerpen Eventonline.
Feestzaal in de Kempen Domein De Vesten. Verder lezen Offerte aanvragen. Best Western Plus Aldhem Hotel Grobbendonk. Feestzaal in de Kempen Best Western Plus Aldhem Hotel. Verder lezen Offerte aanvragen. Felixpakhuis HET SALON Antwerpen. Feestzaal op t Eilandje Felixpakhuis HET SALON.
Feestzalen
Zalen verhuur Antwerpen goudengids.be.
14 De Geesten. Waterstraat 12, 2180 Ekeren Antwerpen. 15 HAVN Church. Italiëlei 8, 2000 Antwerpen. 16 Hof Ter Delft. Laar 42, 2180 Ekeren Antwerpen. Meir 4, 2000 Antwerpen. 18 Wilgenhof Feestzaal. Moeshofstraat 136-138, 2170 Merksem Antwerpen. 19 Feestzaal t Sanitairke.
mazouttank
Zaal huren Antwerpen Dé locatie voor elk zakelijk evenement!
Zalen Antwerpen D0CK 78 2018-04-11T1408130000.: DOCK 3, meer dan enkel een zaal huren in Antwerpen. Een zaal huren in Antwerpen op een gunstige locatie! DOCK 3 is een multifunctionele evenementenlocatie, met een centrale ligging nabij Antwerpen en uitstekend te bereiken voor uw genodigden.
lening
Zaalverhuur Designcenter De Winkelhaak.
Designcenter de Winkelhaak is dé uitvalsbasis en ontmoetingsplaats voor tal van innovatieve en creatieve bedrijven en is hierdoor het epicentrum van vernieuwend ondernemerschap en kruisbestuiving in Antwerpen. Onze troeven op een rij.: Een mooie hedendaagse architectuur als decor voor o.a.
Zaal AthenA.
Feestzaal Antwerpen Alle Feestzalen in Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Alle nodige didactische basismateriaal worden u ter beschikking gesteld en ook andere audiovisuele materialen kan u bij Passade huren. Bij een drankje bespreken we samen uw wensen en nemen alles door tot we dàt arrangement hebben uitgewerkt waar u zich perfect in kan vinden. Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Geneinde 1, Westerlo Antwerpen vanaf 40 tot 350 personen. In de parel der Kempen, Westerlo, zie je de villa van het Torenhof al van ver tevoorschijn komen. Ontdek deze bijzondere plek en laat je in vervoering brengen door de parktuinen rond de villa, de knappe feestzalen en de heerlijke keuken van het Torenhof Privéfeesten: Ontdek de intieme sfeer en het stijlvolle decor van de Raadzaal, maak kennis met de lichtrijke Pergola, breng een bezoekje aan de moderne Torenzaal of laat je verrassen door de indrukwekkende tentconstructie van het Paleis in de tuin. Je huwelijksceremonie kan je laten doorgaan op één van onze mooie binnen en buiten locaties. Het Paleis is een feestzaal die erg geliefd is bij koppels om er hun huwelijk te vieren.
Goedkope feestzaal Antwerpen Danzateljee.com.
Voor het huren van een goedkope feestzaal in Antwerpen kun je uitstekend terecht bij Dansschool Danzateljee in Berchem. Je hebt hier de keuze uit twee ruime zalen. Dit biedt een uitkomst als je in Antwerpen een zaal zoekt die te huur is.
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
9 februari 2018 2055: Antwerpen. Mooie zaal voor al uw feesten tot 300 personen in evergem be. Mooie zaal voor al uw feesten tot 300 personen in evergem belzele met prive parking voor 40 autos Met airco en gratis wifi Zelfcatering en dra. 3 februari 2018 0715: Gent. Hallo, ik ben Slagwerkdocent en ben op zoek naar een geschikte lesruimte met sanitaire voorziening voor Drum en Percussie lessen in de omge. 2 februari 2018 2334: Lanaken. Feestzaal en tuin ook mogelijk zonder food-catering.

Contacteer ons