Op zoek naar feestzaal huren antwerpen?

 
feestzaal huren antwerpen
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Zaalhuur business.dekoninck.be.
Uw event in de brouwerij? Na de openingsuren zal de brouwerij voornamelijk voor privé evenementen afgehuurd kunnen worden. Er zijn 4 mogelijke ruimtes die gehuurd kunnen worden.: Tot 80 personen. Adembenemende en inspirerende zaal. Van seminaries tot recepties. Huurprijs: 950 excl.
trouwfeest zaal
verhuur van feestzalen, zalen voor uw trouwfeest, huwelijk, familiefeest antwerpen.
Domein Park West. Op amper vijf minuten van Antwerpen, is Domein Park West een uniek gelegen landgoed met twee geklasseerde boerderijen. Terwijl de 400-jaar oude herenboerderij onze feestzaal La Piazza herbergt, bieden riante schuren ruimte aan het restaurant en de bruisende brasserie.
herfinanciering hypothecaire lening
Congresruimte Antwerpen-Centraal.
Hoe vind je ons? Gegevens van de maatschappij. Privacybeleid op de web en mobiele sites en apps van NMBS. Home B2B Diensten in de stations Een vergaderzaal huren Congresruimte Antwerpen-Centraal. Submenu tonen Submenu verbergen Diensten in de stations. Een concessie uitbaten.
houten binnendeuren
Hof Van Reyen Uw feestzaal in Antwerpen.
3 generaties feestervaring. Op amper een boogscheut van hartje Antwerpen verwijderd, leidt een prachtige oprit met oude kasseien tot de Brouwerij en Orangerie: twee prachtige zalen die feestzaal Hof Van Reyen toebehoren. De familie Pauwels organiseert al 55 jaar lang feesten gestart in de naburige gemeente Mortsel in 1963 en sinds 1985 actief in Boechout in het mooie pand Hof Van Reyen.
BNP
Verhuur Arboretum Kalmthout.
Je kunt zelf extra servies meebrengen of huren. Je kunt zelf de receptie verzorgen, met je eigen traiteur of via één van onze huistraiteurs. Het Vangeertenhof is, omwille van renovatie, niet beschikbaar tot september 2019. Brochure zaalverhuur tarieven 2018. Gepubliceerd op 23.10.2018. Vraag meer info of maak een afspraak. 32 03 666 67 41. Deel dit op. 2019 Provincie Antwerpen Arboretum Kalmthout.
goedkoop taxivervoer
Welkom Zaal AthenA.
Welkom in Zaal AthenA, de multifunctionele zaal van het Koninklijk Atheneum Antwerpen De Pijl. In de nacht van 14 op 15 januari 2003 brak er brand uit in het Koninklijk Atheneum. De vlammen sloegen hoog uit het dak op, het was één grote vuurzee.
Grand Café Horta Art Nouveau zaal Art Nouveau Zaal.
Zo krijgen deze Art" Nouveau Zaal" en het Grand" Café" tevens ook een museale functie. HORTA, gelegen in het mondaine hartje van Antwerpen, is een uitstekende plaats voor het brengen van allerlei evenementen.: seminaries, congressen, jubilea, trouw, personeels, en nieuwjaarsfeesten, modeshows, voorstellingen, exposities, productpresentaties, beurzen. zijn voor deze zaal geen enkel probleem.
Feestzaal Antwerpen van 300 tot 10000.
UW LOCATIE OP DEZE PAGINA? Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar een prachtige feestzaal Antwerpen? We helpen u met wateenlocatie.be graag op weg bij het vinden van een perfecte feestzaal Antwerpen die helemaal aansluit bij uw wensen.

Contacteer ons