Resultaten voor feestzaal huren antwerpen

 
feestzaal huren antwerpen
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Feestzalen t Fortje.
Bekijk onze feestzalen. Capaciteit: 40-150 personen. Huurprijs: vanaf 100., Onze kleine zaal bied plaats voor ruim 150 personen. Beschikt over een geluidsinstallatie, TV, grote dansvloer en lichtinstallatie. Capaciteit: 250 personen. Huurprijs: vanaf 200., Onze grote zaal bied plaats voor ruim 250 personen waarvan 135 zitplaatsen.
Autoverzekering
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
25 mei 2018 1216: Antwerpen Ekeren. Zaal te huur voor ca. Zie website www.zaalverrassent.com Voor info zaalverrassent@gmail.com. 18 mei 2018 2044: Bekkevoort. Zaal Den Hoye Brugge. Feestzaal: Zaal Den Hoye Brugge Voor vergaderingen, familiefeesten, cursus, ZAAL WORDT TOT HALF SEPTEMBER CONTINU GEHUURD DOOR TRIENNALE. 14 mei 2018 1210: Brugge Sint-Kruis. Zaaltje te huur. Gezellig zaaltje met terras en tuin. Voor ongeveer 30 man. Ideaal voor communies, lentefeest, doopfeestverjaardag, vergaderingen, workshops., 14 mei 2018 1029: Moorslede Dadizele. Salons het Zand, feestzalen in het dorp van Zoersel. Prachtig pand voor uw receptie, communiefeest, vergadering, cursus, opleiding, koffietafel, verjaardagsfeestje, enz. Gelegen in het dorp van Z. 8 mei 2018 0828: Zoersel. praktijk ruimte te huur te Hoeilaart. Flexibel te huren praktijkruimte in Hoeilaart Bie-Zen wil startende gezondheidsmedewerkers in de zelfstandige praktijk een kans geven om op ee.
Sea
Zalenverhuur Antwerpen? Vind het op DNLS.
Alle zaalverhuur in Antwerpen. Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Over deze pagina. Zaalverhuur in Antwerpen? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties.
poetshulp
Gate15 Assisting students in Antwerp.
Zalen verhuur Antwerpen goudengids.be.
14 De Geesten. Waterstraat 12, 2180 Ekeren Antwerpen. 15 HAVN Church. Italiëlei 8, 2000 Antwerpen. 16 Hof Ter Delft. Laar 42, 2180 Ekeren Antwerpen. Meir 4, 2000 Antwerpen. 18 Wilgenhof Feestzaal. Moeshofstraat 136-138, 2170 Merksem Antwerpen. 19 Feestzaal t Sanitairke.
Een zaal huren bij Ter Elst in Antwerpen: de mogelijkheden.
Een zaal huren in Antwerpen. In hotel en congrescenter Ter Elst kan u een zaal huren voor elk evenement. Een grote of een kleine zaal, met of zonder catering, eventueel volledig aangekleed volgens uw wensen: bij ons kan het allemaal.
Verhuur Feestzaal Antwerpen Eventonline.
Feestzaal in de Kempen Domein De Vesten. Verder lezen Offerte aanvragen. Best Western Plus Aldhem Hotel Grobbendonk. Feestzaal in de Kempen Best Western Plus Aldhem Hotel. Verder lezen Offerte aanvragen. Felixpakhuis HET SALON Antwerpen. Feestzaal op t Eilandje Felixpakhuis HET SALON.
Zo Kiest u de Juiste Feestzaal in Regio Antwerpen!
Echter dient de feestzaal niet het volledige budget op te slokken, waardoor u geen ruimte meer overhoudt voor andere belangrijke investeringen die nodig zijn van uw evenement een succes te maken. Houd de volgende belangrijke factoren in gedachten om tot een weloverwogen beslissing te komen en uw gasten te kunnen verwelkomen in de perfecte feestzaal. Onze 6 Tips; Feestzaal huren in Antwerpen.:

Contacteer ons