Zoeken naar feestzaal huren antwerpen

 
feestzaal huren antwerpen
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Vergaderzaal huren Ondernemen in Antwerpen.
Omdat de feestzaal van t Oud Kapelleke in Berchem nood had aan een opfrisbeurt, klopte beheerder Luc Vanlaerhoven aan bij maatwerkbedrijf Wotepa voor de schilderwerken. De Kringwinkel Antwerpen creëert waarde voor ondernemingen. 15 maart 2018. Maatschappelijk verantwoord ondernemen mvo: voor een groeiend aantal bedrijven is het een belangrijke bekommernis.
Bank
Sint-Anneke Centrum SAC Feesten, meetings, vergaderzalen Antwerpen Linkeroever.
Het Sint-Anneke Centrum, kortweg het SAC genoemd, is al meer dan 50 jaar een vaste waarde op Antwerpen Linkeroever. Dit centrum brengt mensen bij elkaar, niet enkel van de Linkeroever, maar ook van Zwijndrecht en Burcht en ver daarbuiten. We nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen in al onze vernieuwde lokalen, in het nieuwe Huis van het Kind en de nieuwe Wereldwinkel.
winterzeil zwembad
Verhuur Feestzaal Mechelen Eventonline.
Feestzaal in de Kempen Best Western Plus Aldhem Hotel. Verder lezen Offerte aanvragen. Felixpakhuis HET SALON Antwerpen. Feestzaal op t Eilandje Felix Pakhuis HET SALON. Verder lezen Offerte aanvragen. Feestzaal Waasland Bebronna. Verder lezen Offerte aanvragen. Verder lezen Offerte aanvragen.
vintage meubelen
Zalen.be Alle feestzalen en andere zalen van Vlaanderen op één site. Bijna 1000 geregistreerde zalen.
Feestzaal Steenberg is de perfecte locatie voor al uw feesten en bijeenkomsten. Volledig ingerichte feestzaal met ingerichte keuken en vaatwasruimte. Alle klein materiaal is. Wij verzorgen uw feest van 25 tot 235 personen. De feest en receptiezalen zijn met. Restaurant Feestzalen Tybeert. Hof ten Laere, gelegen in het Schelle aan de Schelde op de as Antwerpen, Brussel en Gent, straalt.
schoonmaakbedrijven
zaalverhuur ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn.
U kan deze zalen huren voor uw activiteiten, cursussen, vergaderingen, sport. Jan Olieslagers tot 49 personen. Danszaal tot 70 personen. Zolder tot 70 personen. Hoe vraag je een zaal aan? Vul het online aanvraagformulier in. Wanneer je een schriftelijke bevestiging per e-mail of per brief ontvangt, is de verhuring definitief. Drank bestel je hier. 03 292 63 80. de zalen zijn beschikbaar. maandag: 18 tot 22 uur. dinsdag tot vrijdag: 830: tot 22 uur. zaterdag: 12 tot 18 uur. info over taksen en auteursrechten. Ben je op zoek naar een feest, hobby, repeteer of vergaderruimte in Antwerpen, raadpleeg dan zeker ook www.antwerpen.be/zaalzoeker.
actie elektrische fiets
Unieke feestzaal Antwerpen San Marco Village.
Wilt u een unieke feestzaal huren in de omgeving van Antwerpen en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met San Marco Village. Bel ons voor het bespreken van een datum op: 32 3 844 89 77.
Feestzaal te Antwerpen Kiel Verjaardag of huwelijk.
Welkom bij uw feestzaal te Antwerpen. Voor elke gelegenheid, verjaardag of huwelijk, Halloween of carnaval., bij ons ben je steeds welkom om je feest te geven. Je maakt gebruik van onze GRATIS feestzaal, een grote parking en veel andere voordelen!
Zaalverhuur ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis.
uit in antwerpen. U kan deze zalen huren voor uw activiteiten, cursussen, vergaderingen, sport, feesten.: Wasserij tot max. 400 personen, afhankelijk van de opstelling. Badzaal tot max. 30 personen, enkel danszaal. De Mangel tot 15 personen. De Zeepstok tot 15 personen.

Contacteer ons