Zoeken naar feestzaal huren antwerpen

 
feestzaal huren antwerpen
Zaalverhuur ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis.
uit in antwerpen. in de wijk. In het Oude Badhuis kan je een lokaal of een zaal huren om activiteiten en feesten te organiseren. Zo stimuleren we ontmoetingen tussen bewoners en betrokkenheid bij het samenleven in de wijk 2060 en de stad.
lenen
De mooiste feestzaal Antwerpen check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Antwerpen. De feestzalen in Antwerpen zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Antwerpen zelf.
plateaulift
Zaal AthenA.
https://www.seopageoptimizer.nl/nl/default/2008276/SEO/Teksten.aspx
Zalen verhuur Antwerpen goudengids.be.
Londenstraat 52, 2000 Antwerpen. 16 De Geesten. Waterstraat 12, 2180 Ekeren Antwerpen. 17 HAVN Church. Italiëlei 8, 2000 Antwerpen. 18 Hof Ter Delft. Laar 42, 2180 Ekeren Antwerpen. Meir 4, 2000 Antwerpen. 20 Wilgenhof Feestzaal. Moeshofstraat 136-138, 2170 Merksem Antwerpen.
houtmethistorie.nl
Zaal huren Antwerpen Dé locatie voor elk zakelijk evenement!
Zalen Antwerpen D0CK 78 2017-10-18T1656520000.: DOCK 3, meer dan enkel een zaal huren in Antwerpen. Een zaal huren in Antwerpen op een gunstige locatie! DOCK 3 is een multifunctionele evenementenlocatie, met een centrale ligging nabij Antwerpen en uitstekend te bereiken voor uw genodigden.
prijs bovengrondse mazouttank
Kasteel den Brandt.
Feestzaal huren Antwerpen Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Feestzaal huren Antwerpen. Feestzaal huren Antwerpen. Verder lezen Offerte aanvragen. Crowne Plaza Antwerpen. Verder lezen Offerte aanvragen. Verder lezen Offerte aanvragen. Verder lezen Offerte aanvragen. Park Inn by Radisson Antwerpen. Verder lezen Offerte aanvragen. Contact en offerteformulier.
Feestzaal Antwerpen Alle Feestzalen in Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Sint-Katharinastraat 191, Ruisbroek Antwerpen vanaf 10 tot 100 personen. Hof ter Zielbeek is gelegen aan de rand van het gelijknamige Park ter Zielbeek, een groene oase in Ruisbroek. Deze nieuwe feestlocatie ademt nu reeds geschiedenis uit, want werd ongebracht in de conciërgerie van een oud kasteelgebouw uit de 18e eeuw. De authentieke elementen van dit gebouw uit 1721 werden gecombineerd met een modern en warm interieur. Ideaal voor elk van uw feesten. Privéfeesten: Bent je op zoek naar een feestzaal? Een communie, huwelijk, babyborrel, jubileum, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid? De combinatie van de authentieke elementen van het gebouw samen met een modern en warm interieur maken van Hof ter Zielbeek de ideale locatie voor al uw feesten. Samen met een professioneel team wordt bekeken hoe uw perfecte feest er uitziet en wordt een formule op maat uitgewerkt op basis van uw gelegenheid en budget. Bij mooi weer is het bovendien heerlijk vertoeven op het ruime terras dat uitkijkt op het gelijknamige park ter Zielbeek. Bedrijfsevents: U kan in Hof ter Zielbeek ook vergaderruimtes huren.

Contacteer ons