Op zoek naar feestzaal huren antwerpen?

 
feestzaal huren antwerpen
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Filmhuis Klappei: Huren van een zaal voor activiteit of feestje.
U kan Filmhuis Klappei huren en krijgt de beschikking over het gelijkvloers bestaande uit een stijlvolle inkomgang, een ruim café, een haast huiselijke cinemazaal met een 50-tal zitjes, een sfeervolle binnenkoer. We voorzien eveneens twee à drie vrijwilligers die u helpen om alles vlot te laten verlopen. Families, verenigingen, bedrijven en vrienden ontdekken ook Filmhuis Klappei als een ideale plek om hun feestje of activiteit te organiseren. Voor verdere details aangaande beschikbare data, prijzen e.d. neem contact op via onderstaand formulier, mail naar info@klappei.be of bel tijdens de kantooruren naar 03.272.51.10. Uw naam en adres aub.: U wenst te reserveren voor.: Reservatie op datum van.: 29/11/2014 Gonzo Circus Mind the Gap Night bij Klappei. 01/12/2014 MOM3: Subdivided Street Politics 101 discussie sociaal en politiek activisme. 02/12/2014 When I Saw You. 03/12/2014 Sinterklaasfilm: Bennie" Stout." 04/12/2014 Deux Jours, Une Nuit. 06/12/2014 Report 51. 07/12/2014 Paths of Glory. KLIK HIER VOOR ALLE VOORSTELLINGEN. Marina Harry Kümel prijswinnaars 7dagen sociale film Antwerpen 31/10/2014.
Feestzalen
Een zaal huren vlakbij Antwerpen centrum in Kasteel Solhof.
Wilt u een grotere zaal huren om een congres te organiseren, dan verwijzen wij u graag door naar ons collegahotel Ter Elst in Edegem Antwerpen. Zij beschikken over een diversiteit aan zalen die voor de meest uiteenlopende activiteiten gebruikt kunnen worden, van congressen en vergaderingen tot galabals, productvoorstellingen en veel meer.
GOOGLE
de groene kaai bloemschikken bloemwerk feestzaal en vergaderzaalDe Groene Kaai.
De groene kaai heeft vanaf heden twee volledig aparte delen. Een volledig ingerichte feestzaal welke u met uw eigen catering kan huren voor uw feesten en vergaderingen. Een creatief bloemenatelier waar ook workshops bloemschikken gegeven worden. Creatief Apart Persoonlijk Relax Geniet Floraal Feest. Verhuur van sfeervol ingerichte feestzaal.
quick step impressive
Unieke feestzaal Antwerpen San Marco Village.
Wilt u een unieke feestzaal huren in de omgeving van Antwerpen en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met San Marco Village. Bel ons voor het bespreken van een datum op: 32 3 844 89 77.
pizzeria
Danszalen Kavka.
Kavka is een jongerencentrum met twee locaties in Antwerpen: Kavka Oudaan en Kavka Zappa. Overzicht alle lokalen. TERUG NAAR LOKALEN. Kavka Oudaan heeft twee grote en twee kleine danszalen. Ze kunnen gebruikt worden voor dans, theater of kunstprojecten, maar ook voor workshops of zelfs voor vergaderingen.
trouwfeest
deSingel.
auto kopen duitsland marktplaats
Vergaderruimte huren voor een event of congres in Brussel.
In het kader van het ecolabel Green Key voor de Sheds en het Hôtel de la Poste heeft TourTaxis ervoor gekozen om samen te werken met traiteurs die het milieucharter van TourTaxis ondertekenden. Klik op hun logo voor meer informatie. 2018 HDLP Catering List Foodtrucks. Partners audiovisuele technieken. Hôtel de la poste. Beschikbaarheid van de zaal.
afbetalingsplan lening simulatie
Over 252 cc Zaalverhuur 252 CC.
Opgelet: Kasteel Hof De Bist kan niet gebruikt worden voor privé-evenementen georganiseerd door commerciële organisaties of privépersonen zoals doopfeestenfuiven, huwelijken en banketten. Aanvraag en tarieven. Tarieven en gebruiksreglement verhuur 252 cc. Algemeen retributiereglement cultuurcentra stad Antwerpen. Algemeen huurreglement cultuurcentra stad Antwerpen.
Blind Getrouwd

Contacteer ons