Resultaten voor feestzaal communie

 
feestzaal communie
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal communie - Volgende feestzalen doen regelmatig beroep op onze diensten.:
Volgende feestzalen doen regelmatig beroep op onze diensten.: DJ Kasteel van Moerkerke, DJ Salons Cortina Wevelgem, DJ feestzaal Carlton Kortrijk, DJ Koetshuis feestzaal Steenhuize, DJ Berkenhof Bierbeek, DJ Krekelhof Gooik, DJ Mantovani Oudenaarde, DJ De Grote Stove, DJ Geuzenhof Massemen.
El Parador Feestzaal Restaurant Hotel Tielt.
Een van onze troeven is onze prachtige zongerichte tuin alsook de grote private parking voor en achteraan. De zaal is in grootte aanpasbaar en biedt plaats voor maximaal 180 personen zittend of 300 personen staand. Kleinere groepen kunnen terecht in ons restaurant.
feestzaal communiefeest
Communie en Lentefeest Agathea.
Een communie of lentefeest is een belangrijke gebeurtenis in het leven van uw kind. Op dit familie en vriendentreffen zetten we uw zoon of dochterlief vanzelfsprekend helemaal centraal. We zorgen voor een perfecte maaltijd met aangepaste hapjes, een kindermenu, een springkasteel en houden uiteraard rekening met uw budget. Bij mooi weer kan u uw genodigden ontvangen in de Engelse buxustuin. Het wordt een droomfeest waar u met plezier aan zal terugdenken. Kom onze feestzaal bekijken.
communiefeest thuis
Welkom bij Salons Ten Boogaerde.
In een prachtig natuurkader in het hartje van West-Vlaanderen vindt u Feestzaal Restaurant Salons Ten Boogaerde. Hier staat kwaliteit van een verfijnde keuken en dagverse ingrediënten gecombineerd met een hartelijk onthaal centraal. U krijgt een ruime keuze van budgetvriendelijke tot meer exclusieve feestarrangementen aangepast aan uw wensen.
dj trouwfeest
Communie of lentefeest bij Huis Van Wonterghem Maelstede.
Vraag prijslijst aan. We organiseren de communie en lentefeesten enkel op zondag. De feestzaal verdelen we in kleinere zaaltjes zodat iedere familie met de nodige privacy kan vieren. Bij mooi weer kan het aperitief ook in onze binnentuin geserveerd worden.
leemans
Olmense Zoo Feest op maat.
Samen met jou zorgen we voor een beestig feest. Maaltijd en drankenformules. Met feestzaal Karibu bieden wij jou een locatie in een groen kader om jouw feest in stijl te organiseren. Vier er je verjaardag, doopfeest, huwelijk, jubileum of communiefeest.
dubbele binnendeuren
Krekelhof Feesten in stijl in hartje Pajottenland.
Communie of lentefeest. Wij organiseren speciale communiebrunches met springkasteel en annimatie voor de kinderen. Hier kan u samen met uw gasten aansluiten aan onze verzorgde en overheerlijke brunchbuffetten. Vanaf 50 personen kan u beschikken over een afzonderlijke zaal met receptieruimte en terras op onze bovenverdieping.
super goedkope vliegtickets
Een communiefeest of lentefeest? Wees op alles voorbereid! Zakenkantoor Havermans NV.
Wees op alles voorbereid! Eén feest, verschillende mogelijkheden: wat zijn uw verplichtingen en aan welke verzekeringen moet u denken? De plaatselijke parochiezaal afhuren, tenten in uw tuin plaatsen of uw woonkamer omtoveren tot een feestzaal, met de ganse familie op restaurant.,
Feestzaal: De Grote Stove Restaurant en feestzaal in gerenoveerde hoeve te Zuienkerke.
De feestzaal in Bourgondische stijl bevindt zich in de gerestaureerde graanschuur van de oude hoeve en straalt. pure harmonie en esthetiek uit. Deze zaal staat steeds ter beschikking voor semenaries, personeelsfeesten, communiefeesten, recepties maar vooral ook huwelijksfeesten. Receptie in onze aparte tuin bij zomerweer. Prachtige tuin met zicht op grote afgesloten vijver. Overnachting voor het bruidspaar aangeboden door het huis. Een feest in zaal de graanschuur kan tot 120 personen met dansvloer inbegrepen, een receptie daarentegen kan tot 230 personen. De grote ramen bieden een maximum aan lichtinval waardoor men optimaal kan genieten van het landelijke karakter. Lees meer Vraag vrijblijvend info. Zaal De Orangerie. De Bourgondiche stijl werd hier doorgetrokken, onze grootste zaal heeft ook een apart terrasje voor kleinere gelegenheden Deze zaal staat ook steeds ter beschikking voor personeelsfeesten, seminaries, jubileum, communie recepties, maar vooral ook huwelijksfeesten.

Contacteer ons