Meer resultaten voor feestzaal communie

 
feestzaal communie
communie - Een feest met de nodige originaliteit, animatie en decoratie?
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto's' van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.
Homepage Domein Vossenberg.
Voor wie graag met familie of vrienden lekker lang wil genieten op zondag! Bij feestzaal Domein Vossenberg staat er altijd feest op het menu. De rust, privacy en ultieme charme van het domein, de op-en-top moderne topkeuken, moduleerbare feestruimtes met eigen bar en verlicht parkeerterrein maken van Domein Vossenberg de perfecte feestlocatie voor uw evenement. meer nieuws
communiefeest thuis
Feestzaal De Jacht Heverlee.
Feestzaal De Jacht Heverlee. Welkom bij feestzaal De Jacht Heverlee! U kan terecht in onze polyvalente zaal voor tal van activiteiten: seminarie, vergadering, koffietafel, jubileum, babyborrel, walking dinner, bedrijfsfeest, personeelsfeest, communie, incentives, teambuilding, familiefeest, receptie, verjaardag, brunch, themafeest, reünie., U bent van harte welkom om samen met familie, vrienden en collegas van onze gastvrijheid te komen genieten!
Feestzalen
Feestzaal Grillhoeve.
We beschikken over een aparte feestzaal net achter ons restaurant. Jullie kunnen bij ons terecht voor recepties, feesten en andere evenementen zoals een huwelijksfeest, een babyborrel, een communie of lentefeest, een verjaardagsfeest, een reünie, een jubileum, een personeelsfeest, een productvoorstelling.,
trouwfeest locatie
Rietdam Welkom.
Er is een ruim terras met tuin en parking. Ben je op zoek naar een unieke locatie in landelijke rust en volledig privé beleven, dan is zaal Rietdam de ideale stek. We richten ons zowel naar evenementen communie, babyborrel, jubileum, als voor een vergadering, managementdag, seminarie.,
Goedkoop sweater bedrukken
Feestzaal Boom Feestzaal Puurs Hof ter Zielbeek.
Bent je op zoek naar een feestzaal? Een communie, huwelijk, babyborrel, jubileum, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid? Samen werken we een formule uit op basis van de gelegenheid en budget. Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Your e-mail address.:
pizzeria
Feestzaal Mechelen Opsinjoorke Passade Restaurant Feestzalen.
Misschien voor een communie, huwelijk, babyborrel of jubileum? Of ben je voor de zaak op zoek naar een zaal om een bedrijfsfeest of een receptie te organiseren? Onze feestzaal Opsinjoorke bevindt zich op het gelijkvloers en biedt plaats aan ongeveer 60 zittende personen.
Blind Getrouwd
Feestzaal The Tree Lier.
Wij bieden u een stijlvol kader en verzorgde catering om uw potentiële klanten te betoveren. COMMUNIE of LENTEDAG. Een verrassingsfeest voor de jarige, een gezellig etentje met familie of een feest ter gelegenheid van uw huwelijksverjaardag? Wij helpen u graag met het uitwerken van de meest ideale formule voor uw feest.
refresh
Feestzaal te Herenthout Pastinaak brasserie, restaurant.
Een communiefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsfeest, een verjaardag, elke dag een andere reden om te feesten en waar kan dit beter dan in een mooi kader. Pastinaak beschikt over een feestzaal die geschikt is voor elk feest tot 60 personen.
daikin

Contacteer ons