Meer resultaten voor feestzaal communie

 
feestzaal communie
communie - Een feest met de nodige originaliteit, animatie en decoratie?
Een uitstapje naar de Noordpool of relaxen in een lounge-sfeer. Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor de huur van losse items. Een verhuurlijst hebben we niet vermits er steeds een set naar uw wensen en budget samengesteld worden. Vraag gerust een vrijblijvende offerte! Palmbomen, luchters, trappen, lampen, zetels, props, doeken in alle kleuren en soorten, kussens, zitzakken, strandstoelen, kerstbomen tot 5m hoog, casino-items, spiegelbollen in verschillende maten en kleuren, stretch-doeken in alle kleuren, LED-bollen en cubes, statafels, plexi achtergrond platen., Om uw ruimte meteen in een andere sfeer te dompelen kunnen we achtergrondbanners met een XXL-foto in thema van uw event neerzetten. Onze banners komen standaard 10m breed op 3m hoog. Banners op maat kennen uiteraard geen limiet qua afmetingen. De banners hangen we op aan een aanwezige constructie of we zetten een zelfstaand pipe'n' drape systeem waaraan deze kan hangen. We hebben achtergronden in vele thema's' op voorraad. Ons doel is het vastleggen van uw mooiste herinneringen, uw producten of events. Met een creatieve inslag en geheel volgens uw smaak! Kom vrijblijvend eens naar wat voorbeelden kijken. Alle foto en trouwreportages worden digitaal en met professioneel materiaal gemaakt.
communie - Het bestellen van jullie kaartje is echt heel eenvoudig.
Als jullie kindje straks geboren is wil je dat natuurlijk aan iedereen laten weten met een mooi en uniek geboortekaartje. Benieuwd hoe mooi jullie favoriete geboortekaartje er gedrukt uitziet? Ontvang een GRATIS modelkaartje. Leuk, gemakkelijk en snel. Op zoek naar een mooie babynaam of geboortetekstje? Bekijk onze lijst babynamen en geboorteteksten. Gaan jullie binnenkort trouwen? Kijk dan ook eens bij onze trouwkaarten. Bekijk onze collectie babykaartjes. Alle geboortekaartjes jongen meisje tweeling adoptiekaartjes Thema. nieuw hip trendy origineel uniek bijzonder apart modern strak klassiek nostalgisch retro vintage leuk grappig lief schattig kraft karton luxe exclusief stoer met foto drieling pastel tinten silhouet krijtbord typografisch geometrisch dieren beertje olifantje geboortekaarten babykaartjes babyshower kraamfeest. Bij Kaartkeuze vind je babykaartjes in diverse stijlen en thema's. Origine el unie k, hip tren dy, modern strak, l euk grappige, stoere of lieve schattige geboortekaartjes. Bij de bijzondere collectie van Kaartkeuze vind je altijd het ultieme kaartje.
9 leuke tips voor uw communiefeest! Blitzz Tenten en Feestmateriaal.
Kies voor bloemen en/of ballonnen in dezelfde kleur om er een mooi geheel van te maken. Gepersonaliseerde kaartjes/ etiketten. Is het niet leuk een persoonlijke boodschap te lezen op je servet of op een kaartje? Als gast zal u zich extra gewaardeerd voelen. Of een gepersonaliseerd etiket op de wijnfles of op de waterfles? Met een springkasteel op je communiefeest springt uw communicant zeker een gat in de lucht. Letterlijk én figuurlijk. Alle feestvierders naar buiten voor een wedstrijdje diabolo-trucjes! Of mag het iets groter zijn? Een vier op een rij-spelbord of een groot voetbal spel. Wedden dat zelfs bomma en bompa meespelen! Maak een to-do lijst. Om echt te kunnen genieten van het communiefeest is het belangrijk om stress zoveel mogelijk te vermijden. Dit doe je door te zorgen voor een goede organisatie. Een goed checklist is hierbij onmisbaar. Begin op tijd en kijk regelmatig op je to do lijst. Dit zal zorgen voor een top communiefeest zonder zorgen! Wenst u u advies of een opmeting op maat? Zoekt u iets speciaals maar vindt u het niet? Contacteer ons, Blitzz helpt u uw feest in goede banen te leiden.
Welkom Het Notelaarshof.
Wie zijn we. Welkom Prachtige feestzalen van gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland. Een exclusieve feestzaal in een prachtige groene omgeving. Deze gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland, is een geslaagde combinatie van authentiek en modern.
live muziek feest
De leukste communie versiering maak je zelf Tadaaz Blog.
Van kleuren van de kledij tot aankleding van de feestzaal, van bedankjes voor de gasten tot meter en peter geschenkjes. Versiering van de feestzaal op je communie of lentefeest. Een originele vlaggenlijn als decoratie. Wat is er feestelijker dan vlaggetjes om je feestzaal mee te versieren?
web
Feestzaal De Jacht Heverlee.
Feestzaal De Jacht Heverlee. Welkom bij feestzaal De Jacht Heverlee! U kan terecht in onze polyvalente zaal voor tal van activiteiten: seminarie, vergadering, koffietafel, jubileum, babyborrel, walking dinner, bedrijfsfeest, personeelsfeest, communie, incentives, teambuilding, familiefeest, receptie, verjaardag, brunch, themafeest, reünie., U bent van harte welkom om samen met familie, vrienden en collegas van onze gastvrijheid te komen genieten!
fit
Feestzaal De Hophoeve.
Toggle navigation De Hophoeve. Feestzaal de Hophoeve te Affligem bij Aalst biedt u een gezellig en romantisch kader aan met ruime parking en kindvriendelijke tuin voor allerhande feesten: babyborrels, doopfeesten, communie en lentefeesten, huwelijksfeesten en jubileums. Guy Van Nuffel, eigenaar en tevens kok, zorgt er samen met zijn team voor dat jullie feest een onvergetelijke dag wordt.
hypothecaire lening
Zaal Bootshuis.
zijn mogelijk voor zowel kleine als grotere groepen. Het Bootshuis is de ideale zaal voor een gezellig familiefeest zoals een doop/babyborrel, communie/lentefeest, verjaardag of jubileum. Maar ook rouwmaaltijden behoren tot onze mogelijkheden. Een lekkere lunch en nadien een tombola of kaart of dansnamiddag?
Feestzalen
Events.
In de nieuwe zaal kan u terecht voor een babyborrel, doop, communie, jubileum, rouwtafel of verenigingsfeest. Het leven geeft zo dikwijls aanleiding om samen te zijn. Maar ook bedrijven zijn meer dan welkom om een vergadering te organiseren of een leuk netwerkmoment te houden. De capaciteit van de zaal is berekend op 70 personen en in de zomer kan dit uitgebreid worden naar het dubbele. Aan de hand van uw wensen, keuze en budget zal ons professioneel team een prijsvoorstel op maat uitwerken. Bij ons is elk feest uniek. Zo verzorgen wij met de grootste zorg de catering, de zaalindeling en tevens de bijhorende aankleding. Naast de feestzaal kan u genieten van een prachtig terras met een buitenkeuken en een afgesloten tuin waar kinderen in alle veiligheid kunnen spelen.
te koop tenerife
Feestzalen De" Zwaluw" in Denderleeuw met openingsuren Feestzalen.
Wenst u een belangrijke gebeurtenis zoals een huwelijk, communie of jubileum te vieren in een grote zaal met de ganse familie en vriendenkring? Bij Feestzalen De" Zwaluw" kan tot wel 300 man terecht. De feestzaal in Denderleeuw verwent u en uw gasten graag met gastronomische menus vol heerlijke gerechten tijdens uw feest.
zonnepaneel
De Barrier Feesten.
Verjaardag, babyborrel, communie of huwelijk Beleef dit onvergetelijk feestmoment in De Barrier! Elk feest wordt verzorgd door de eigen banqueting service. Het deskundig team geeft gratis en vrijblijvend advies voor een onvergetelijk feest of event. De perfecte organisatie met verrassende culinaire creaties, de juiste timing en de toegewijde professionele begeleiding van de gasten zijn belangrijke elementen waar De Barrier zich mee onderscheidt.
SEO review

Contacteer ons