Op zoek naar antwerpen feestzaal?

 
antwerpen feestzaal
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Feestzaal Antwerpen: dé plek voor uw evenement of feest.
Wij adviseren u graag bij het kiezen van de meest geschikte feestzaal en de formule voor uw feest of evenement. Een gezellige en verzorgde feestzaal in Antwerpen vinden is misschien niet eenvoudig, maar wij bieden u graag ineens drie opties aan.
feestzaal bruiloft
Feestzaal Antwerpen goudengids.be.
Verbrandendijk 98, 2070 Zwijndrecht. Eiermarkt 1, 2000 Antwerpen. 14 Feestzalen Konings. Slijkweg 7, 2180 Ekeren Antwerpen. Meir 4, 2000 Antwerpen. 16 Wilgenhof Feestzaal. Moeshofstraat 136-138, 2170 Merksem Antwerpen. 17 De Kleine Hedonist. Sint-Jacobsmarkt 34, 2000 Antwerpen. 18 Huis De Colvenier.
Yoast
Feestzaal bedrijfsfeest Antwerpen s Graevenhof.
s Graevenhof Turnhoutsebaan 439-445. Schilde, Antwerpen 2970. Zakelijke zorgen laat je. gewoon achter bij de vestiaire. Catering op locatie. Bruisende business events. Bij een bedrijfsfeest in het s Graevenhof draaien we de rollen even om. We nemen je bij de hand en begeleiden je doorheen jouw spetterend evenement. Feestzalen voor 10 tot 600 personen.
stad antwerpen
R.Y.C.B. Clubhuis Vergader feestzalen R.Y.C.B.
Leden kunnen voor meer informatie of reservaties mailen naar clubhuis@rycb.be. Is een mooie feestzaal met een fenomenaal zicht op de Schelde en de Rede van Antwerpen. Vanuit de zaal of vanop het naastliggend terras is Antwerpen te bewonderen van het Zuid tot aan het Havenhuis.
loon dakwerker
Feestzalen in Antwerpen Check eventplanner.be.
Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal! Huur een feestzaal in Antwerpen. Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een feestzaal in Antwerpen.
LED Paneel
Feestzaal Royale Feestzaal Antwerpen Trouwzaal Feestzalen.
De kleinere feestzaal laat tot 200 personen plaatsnemen, met voldoende dansgelegenheid, en biedt toegang tot het grote terras. Natuurlijk zijn er nog meerdere troeven zoals een onbeperkte feestduur, exclusieve service, een uitstekende eigen keuken, waar diners, buffet, walking diners of recepties voorbereid kunnen worden. Feestzaal Royale is gelegen in de Abdijstraat nr. 35, 2020 Antwerpen.
e bike leasen
Feestzaal Antwerpen Eventonline.
Feestzaal in de Kempen Best Western Plus Aldhem Hotel. Offerte aanvragen Verder lezen. Felixpakhuis HET SALON Antwerpen 2000. Feestzaal op t Eilandje Felix Pakhuis HET SALON. Offerte aanvragen Verder lezen. Bebronna Kallo 9130. Feestzaal Waasland Bebronna. Offerte aanvragen Verder lezen.
legpuzzel
Magnus.
Salons Magnus is een prachtige herenwoning gelegen aan het Albertpark te Antwerpen. In de feestzaal is een perfecte symbiose gebracht tussen klassieke en moderne architectuur. Wij beschikken over 4 verschillende salons. Bij u thuis, tal van andere locaties of een mooi aangeklede tent Traiteur Magnus zoekt voor uw event de ideale locatie.
partytent

Contacteer ons