Meer resultaten voor aankleding feestzaal huren

 
aankleding feestzaal huren
Styling, decoratie verhuur, organisatie, wedding styling aankleding.
een feestzaal, ceremoniezaal, boot of tuin. Styling op locatie is meestal pas reëel haalbaar met een budget vanaf 750 á 1.000. Graag nodigen we jullie uit in onze showroom in Tilburg voor een kennismakingsgesprek om de gewenste aankleding te bespreken. Een andere mogelijkheid is een D.I.Y. Do It Yourself arrangement waarbij jullie feestdecoraties van ons huren en/of kopen en deze zelf aanbrengen of laten aanbrengen door familie/vrienden/ceremoniemeester.
Feestzalen
Decoratie Huren Verhuur materiaal Salino.be.
Wil je out-of-the-box vanaf het bestek tot aan de zaaldecoratie? In ons lab kan je terecht voor het huren van decoratie voor jouw feest of themafeest. We hebben alles om de tafels leuk aan te kleden toffe decoratiestukken voor de zaal.
aankleding themafeest
Decoratieverhuur Verhuur materiaal Salino.be.
Alle materiaal is afzonderlijk verpakt in stevige karren en komt aldoende netjes toe op de locatie. Bent u op zoek naar het juiste materiaal om uw feest of evenement in te richten? Of wenst u als professional uw cateringmateriaal in te huren?
aankleding feest
Decoratieverhuur, Partyverhuur Feestverhuur.
Liever zelf een speciale gelegenheid stylen, maar heb je niet voldoende decoraties of kan je niet precies vinden wat je nodig hebt? Huur het dan gewoon bij ons en creëer je droom aankleding in een handomdraai! Scroll naar beneden voor ons uitgebreide aanbod. Prieel en Trouwboog. Linten en Strikken. Bestek en Onderborden. Stoelhoezen en Statafelhoezen. Mr and Mrs borden. Lopers en Afzetpaaltjes. Bomen en Planten. Bloembollen en Tule bollen. Showroom In Style. Do It Yourself. In Style Styling Decoraties biedt opties voor elk budget. Uiteraard verzorgen wij graag de gehele styling, maar jullie kunnen ook kiezen voor een D.I.Y. arrangement waarbij jullie de decoraties alleen huren.
Verhuur Sfeerlab.
Ga je binnenkort trouwen en wil je jouw persoonlijkheid laten weerspiegelen in de aankleding van de locatie? Snuister door onze decoratiespullen en add that special touch Of heb je een communie, verjaardag of personeelsfeest in het verschiet en wil je helemaal wild gaan in een thema?
Feest of event op maat Rent A Lounge De partner voor uw event!
Ons eigentijds meubilair, de aankleding met speciale decoratie en tafelversiering toveren elke locatie om in de gewenste stijl en sfeer. Rent a Lounge creëert telkens weer een ultieme gevoelsbeleving! Precies wat u wil voor uw event, huwelijk, communiefeest, beurs, bedrijfsfeest of receptie.
Verhuur lounge meubilair decoratie materiaal The Mix Project.
Bent u op zoek naar lounge meubilair om uw gasten even tot rust te laten komen? Wenst u decoratiemateriaal te huren voor uw evenement of zoekt u een scheidingswand of afwerking met doeken? Ons uitgebreide assortiment lounge meubilair, doeken en decoratiematerialen bieden ongetwijfeld de oplossing die u zoekt.
Decoratie voor evenementen Atmospher Decoration Eventonline.
Feest decoratie huren. Verhuur decoratie themafeest. Decoratie feest huren. Blijf op de hoogte door onze nieuwsbrief. Dit e-mailadres is ongeldig. BVBA EXCLUSIVEONLINE Liersesteenweg 193, 2640 Mortsel BE 0833.734.103. 2018 Eventonline Designed by Volta Developed by Traxgo. Vraag een voorstel of offerte aan.

Contacteer ons