Op zoek naar aankleding feestzaal huren?

 
aankleding feestzaal huren
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Feestdecoratie verhuur Flower Style.
Een communie of tuinfeest, een huwelijk of een gezellig samenzijn met familie en/of vrienden in het verschiet? De aankleding of decoratie van uw tuin, zaal of tent kan u volledig aan ons overlaten. Ook hier bieden wij u heel wat mogelijkheden.:
zaal trouwfeest
de groene kaai bloemschikken bloemwerk feestzaal en vergaderzaalDe Groene Kaai.
De groene kaai heeft vanaf heden twee volledig aparte delen. Een volledig ingerichte feestzaal welke u met uw eigen catering kan huren voor uw feesten en vergaderingen. Een creatief bloemenatelier waar ook workshops bloemschikken gegeven worden. Creatief Apart Persoonlijk Relax Geniet Floraal Feest. Verhuur van sfeervol ingerichte feestzaal.
unieke locatie trouwfeest
MTH brasserie de neus hombeek feestzaal te huur west vlaanderen.
feestzaal huren brussel. feestzaal te huur west vlaanderen. feestzaal te huur. goedkope feestzaal antwerpen. feestzaal met tuin. feestzaal Volg onze feed. Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd.
aankleding tuinfeest
Salena b.v. Zaalverhuur.
Wij adviseren u graag over de aankleding van de zaal, de culinaire verzorging, artiesten of de keuze voor het thema. Onze ruime ervaring met catering en decoratie bedrijven maakt ons een vertrouwde partij om een volledig verzorgde catering en decoratie voor u te verzorgen.
GOOGLE
fonteintje.
Feestzaal t Fonteintje beschikt over 2 feestzalen. Deze biedt plaats vanaf 50 tot 120 tal personen en is gelegen op het gelijkvloers. Deze moderne structuur zorgt voor ruimte en licht en geeft uit op een gezellig tuintje met zuiders terras.
keyboost
Bedrijfsevenementen en Privé-feesten Kasteel van Brasschaat.
Met de grootste zorg ontvangen wij u graag in onze prachtige feestzaal die het ideale kader vormt voor ieder feest! Belevingen op het kasteel. Het was super; hadden natuurlijk het weer mee, maar het eten was top, de bediening vlot en vriendelijk. Mocht zelf veel schouderklopjes ontvangen van klanten en management, wat hen betreft volgend jaar weer, goed nieuws want ik werk graag samen met jullie. Bedrijfsfeest juni 2018. We wilden jou en je team via deze weg nog eens enorm bedanken voor de fantastische dag die we gisteren beleefd hebben. Het was echt top! Van decoratie tot bediening, alles was tot in de puntjes geregeld. We willen je vooral ook nog bedanken voor de fijne samenwerking voorafgaand aan ons huwelijk. Je was altijd bereikbaar en pro-actief, echt fantastisch. Huwelijk augustus 2018. Super bedankt voor de fantastische dag, de geweldige organisatie en service, het heerlijke eten, de juiste oplossingen, de prachtige aankleding, de snelle opvolging en de vriendelijke bediening/mensen.
aankleding feest
CdS Options Meubilair Verhuur Leveranciers House of Weddings.
Plan je huwelijk. Inspiratie en tips. Verhuur, aankleding en decoratie voor al je feesten. Welkom bij CdS Options. Sinds 1997 specialiseert CdS Options zich in de verhuur van materiaal aan koppels die graag een unieke toets aan hun huwelijksfeest willen geven.
bkr
Winter Wonderland decoratie huren met de beste service en keuzeDecoratiehuren.be.
De aankleding kan bijv. met 3-D decorwanden van 2.5m hoogte denken we hierbij aan onder meer een levensechte saloon, een kasteel, een sherifs office of een Oosterse tempel of met 2D-achtergrondzeilen met de leukste en meest realistische beelden in combinatie met aangepaste rekwisieten en levensechte figuren of dieren om het geheel helemaal af te maken.
Blind Getrouwd

Contacteer ons