Meer resultaten voor aankleding feestzaal huren

 
aankleding feestzaal huren
Decoratie voor evenementen Atmospher Decoration Eventonline.
Feest decoratie huren. Verhuur decoratie themafeest. Decoratie feest huren. Decoratie te huur. Blijf op de hoogte door onze nieuwsbrief. Dit e-mailadres is ongeldig. BVBA EXCLUSIVEONLINE Liersesteenweg 193, 2640 Mortsel BE 0833.734.103. 2018 Eventonline Designed by Volta Developed by Real Internet Solutions.
aankleding themafeest
Decoratieverhuur, Partyverhuur Feestverhuur.
Liever zelf een speciale gelegenheid stylen, maar heb je niet voldoende decoraties of kan je niet precies vinden wat je nodig hebt? Huur het dan gewoon bij ons en creëer je droom aankleding in een handomdraai! Scroll naar beneden voor ons uitgebreide aanbod. Prieel en Trouwboog. Linten en Strikken. Bestek en Onderborden. Stoelhoezen en Statafelhoezen. Mr and Mrs borden. Lopers en Afzetpaaltjes. Bomen en Planten. Bloembollen en Tule bollen. Showroom In Style. Do It Yourself. In Style Styling Decoraties biedt opties voor elk budget. Uiteraard verzorgen wij graag de gehele styling, maar jullie kunnen ook kiezen voor een D.I.Y. arrangement waarbij jullie de decoraties alleen huren.
aankleding feest
Styling, decoratie verhuur, organisatie, wedding styling aankleding.
een feestzaal, ceremoniezaal, boot of tuin. Styling op locatie is meestal pas reëel haalbaar met een budget vanaf 750 á 1.000. Graag nodigen we jullie uit in onze showroom in Tilburg voor een kennismakingsgesprek om de gewenste aankleding te bespreken. Een andere mogelijkheid is een D.I.Y. Do It Yourself arrangement waarbij jullie feestdecoraties van ons huren en/of kopen en deze zelf aanbrengen of laten aanbrengen door familie/vrienden/ceremoniemeester.
feestzaal
Verhuur Sfeerlab.
Iets te vieren? Ga je binnenkort trouwen en wil je jouw persoonlijkheid laten weerspiegelen in de aankleding van de locatie? Snuister door onze decoratiespullen en add that special touch Of heb je een communie, verjaardag of personeelsfeest in het verschiet en wil je helemaal wild gaan in een thema?
Feestzalen
Aankleding feestzaal Perfect Celebrations.
Samen bekijken we de feestzaal die we zullen omtoveren tot een sfeervol geheel. Een thema of kleur doorvoeren. Perfect Celebrations staat voor u klaar met een persoonlijk stylingsadvies. Voor de aankleding feestzaal zoals parochiezaal bent u bij ons aan het juiste adres!
zaal huren
Feest of event op maat Rent A Lounge De partner voor uw event!
Ons eigentijds meubilair, de aankleding met speciale decoratie en tafelversiering toveren elke locatie om in de gewenste stijl en sfeer. Rent a Lounge creëert telkens weer een ultieme gevoelsbeleving! Precies wat u wil voor uw event, huwelijk, communiefeest, beurs, bedrijfsfeest of receptie.
Verhuur lounge meubilair decoratie materiaal The Mix Project.
Bent u op zoek naar lounge meubilair om uw gasten even tot rust te laten komen? Wenst u decoratiemateriaal te huren voor uw evenement of zoekt u een scheidingswand of afwerking met doeken? Ons uitgebreide assortiment lounge meubilair, doeken en decoratiematerialen bieden ongetwijfeld de oplossing die u zoekt.
Home.
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto's' van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.

Contacteer ons