Op zoek naar kleine feestzaal?

 
kleine feestzaal
Welkom Het Notelaarshof.
Een exclusieve feestzaal in een prachtige groene omgeving. Deze gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland, is een geslaagde combinatie van authentiek en modern. Het complex bestaat uit een feestschuur grote zaal voor 120 personen en een hooizolder kleine zaal met alle technische faciliteiten voor 50 personen.
elektrische boiler verbruik
de Kleine Graaf Laat u verrassen.
In het Haspengouwse landschap van het pittoreske kasteeldorp s Herenelderen, treft u midden de schilderachtige velden een imposante kasteelhoeve waar de statige poort open staat om de gasten stijlvol te ontvangen in een gezellige sfeer. De" Kleine Graaf" is een prachtige vierkantshoeve met een gezellige brasserie, een sfeervol restaurant, riante feestzaal en een rustig gelegen terras.
vocht bestrijding
Feestzaal en traiteur de Leeuwerik in Tielt-Winge.
Tijdens het weekend wordt onze feestzaal geopend voor feesten zoals een verjaardag, doopfeest, communiefeest, trouw, jubileum, bedrijfsrecepties, walking dinners en dit voor groepen vanaf 15 personen. Onze grote zaal heeft een capaciteit van 70 personen. Onze kleine zaal biedt plaats aan 25 personen.
leningen
Klassiek restaurant met feestzalen voor grote en kleine groepen Reizigersbeoordelingen Geuzenhof TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Klassiek restaurant met feestzalen voor Geuzenhof. Restaurants in Wetteren. Klassiek restaurant met feestzalen voor grote en kleine groepen.
zonnepaneel
De mooiste feestzaal Vlaams-Brabant check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Vlaams-Brabant. De feestzalen in Vlaams-Brabant zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Vlaams-Brabant zelf.
werkhervatting na burn out
Feestzaal Dorpshuis De Linde.
De Linde beschikt over een kleine zaal en een grote zaal die zowel afzonderlijk als samen kunnen gehuurd worden. Feestzaal Dorphuis De" Linde." Bent u op zoek naar een geschikte locatie om uw ledenfeest, communiefeest, enz. te laten plaatsvinden? Wenst u uw feest te organiseren in een rustige en landelijke sfeer?
krediet aanvragen
Feestzaal Alcazar Dé zaal voor elke gelegenheid!
Vanaf 1 september 2014 zijn Heidi Bryon en Bertrand Mancel de trotse uitbaters van feestzaal Alcazar, gelegen in het centrum van Duffel. Heidi, tevens zaakvoerster van dansclub Dance2move, gebruikt de zaal vooral om danslessen te geven die worden georganiseerd door haar dansclub. Als koppel, beide regenten L.O, zijn zij gewoon van feestjes te organiseren. De zaal kan dan ook voor allerhande festiviteiten gehuurd worden. Bij het binnenkomen komt u terecht in de kleine zaal, met een kleine toog, geschikt voor 50 personen.
te koop tenerife
Het Meersenhuis.
In de grote zaal beneden kunnen er 120 mensen aan tafel. Deze feestzaal biedt ruimte voor ca. Er is een moderne bar met koelkast en professioneel koffiezetapparaat. De zaal is uitermate geschikt voor muzikale of andere evenementen. Bij de verbouwing werd ruime aandacht besteed aan de akoestiek in de zaal, de nieuwe stere-uitrusting is van prima kwalitieit. Er is een projectiewand waarop films, dia's' of powerpointvoorstellingen kunnen worden geprojecteerd. Achteraan de zaal is het sanitair, er werd speciale aandacht aan minder validen besteed. Buiten kunt u genieten op het heerlijk zonnige terras. Bij de grote zaal hebt u ook de mogelijkheid om de keuken te gebruiken. De nieuwe keuken is volledig uitgerust: een gasfornuis met vijf bekkens, een hete lucht oven, een microgolfoven, een warmhoudlade en een vaatwasser mits vergoeding. In de berging staat nog een koelkast en diepvries ter beschikking. Er is voldoende serviesgoed en bestek voor 120 personen. De kleine zaal op de eerste verdieping biedt voldoende ruimte voor een vergadering van ca.
schilderwerken

Contacteer ons