Op zoek naar kleine feestzaal?

 
kleine feestzaal
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Kleine feestzaal St.-Jorisheem Gemeente Alken.
aantal personen staand: 100. Bij reservatie van de kleine feestzaal is een combinatie met de keuken kleine feestzaal mogelijk. De kleine feestzaal bestaat uit de vergaderzaal met toog en de vergaderzaal zonder toog schuifwand wordt dan open gezet. Dienst vrije tijd.
lenen simulatie
Feestzaal Kleine-spouwen Alle Feestzalen in Kleine-spouwen Limburg op Salino.be Salino.be.
Maak van uw feest een belevenis van hogere orde in de prachtige feestzaal op de eerste verdieping van de Infirmerie. Zowel voor grote als kleine gezelschappen maken wij graag een voorstel op maat. Ons historisch kader met prachtige tuin biedt een veelheid aan mogelijkheden!
trouwfeest locatie
Kleine zaal Park van Relst.
bar toog, frigos. de kleine zaal staat in verbinding met de kleine keuken. de kleine zaal heeft een doorgang naar de grote zaal, maar bij aparte verhuring kunnen de zalen onderling afgesloten worden. tuintafels, tuinstoelen en partytafels beschikbaar op aanvraag.
bulletkrediet
Zaalverhuur kleine zaal.
submenu Zaalverhuur kleine zaal. Een grote vergadering, presentatie, workshop, bewegingsatelier, of kookdemonstratie.dat kan in deze zaal. De zaal heeft een leskeuken met grootkeuken faciliteiten. Een professionele stoomoven en vaatwasser, twee raamfrigos, borden en bestek voor 200 personen, vijf kookbekkens annex kookplaten.
tweedehands auto
Taverne Feestzalen Strijboshof Kalmthout.
het kan allemaal in het Strijboshof. Overal staat een professioneel team van koks en kelners klaar om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Een kijkje in de grote feestzaal. Een kijkje in de kleine feestzaal. Klik op de foto's' voor meer foto's.
glazenwasser
DEZE MAAND Feestzaal huren? Zo passé. Maak het uniek en huur je woonkamer in café de Kleine Hedonist! 100% fun, 0% stress.
Blue Bagheeras Live Afterparty @ de Kleine Hedonist. Blue Bagheeras Kurt Dufraing Johan Pauwels Toon Beullens Rob Segers. De Blue Bagheeras laten weer van zich horen, met Nieuwe Knalnummers en Vertrouwde Gouden Hits! Maar nog steeds met die unieke Rock-a-gheera Sound.
Gemeente Willebroek.
a tot z. Home Feestzaal Klein-Willebroek. Adres: Schoolstraat 24, 2830 Willebroek. Oppervlakte 15m x 850m, podium 850m, x 450m., Polyvalente zaal voor max 100 personen, ingerichte keuken, tafels, stoelen. Huuraanvraag tarieven feestzaal Klein-Willebroek. Doorsturen De pagina werd doorgestuurd. Voornaam: Voornaam is verplicht.
Feestzaal de Pachthoeve Pachthoeve Tafelaer.
Benieuwd naar onze feestzaal? Krijg hier een voorsmaakje. Indien u graag een feest wil boeken in onze kleine of grote feestzaal, kan u vrijblijvend een afspraak maken door onderstaand formulier in te vullen. We nemen dan spoedig contact met u op.

Contacteer ons