Resultaten voor kleine feestzaal

 
kleine feestzaal
Zaalverhuur XL De Burgerij België.
Feesten Presentaties Teambuilding Lezingen Evenementen Recepties Groepsdiners Communies. Neem contact op voor vrijblijvende informatie. Ben je mens en zie je dit veld, laat het dan leeg. Velden die gemarkeerd zijn met een zijn verplichte velden. Confirm that you are not a bot.
led g9
Kleine zaal C-mine cultuurcentrum Website C-mine Genk.
Schriftelijk via secretariaat.cultuurcentrum@genk.be of telefonisch op het nummer T 32 089 65 50 00. Catering in de Kleine Zaal en aan de toog in de Foyer voor, tussen of na gebruik van de Grote Zaal dient verplicht afgenomen te worden bij Scan BVBA Brasserie Basic.
https://www.keyboost.be/fr/default/2008188/R%C3%A9f%C3%A9rencement.aspx
Kleine Feestzaal Kasteelhoeve.
Feestzaal 80 personen. Feestzaal 40 personen. Communiefeest of lentefeest. Verjaardagsfeest, ceremonie, babyborrel, brunch, seminarie, receptie. Historiek van de hoeve. Geef een reactie. 8582 Outrijve Avelgem. 32 0475 836 206. 32 056 64 80 80. 2018 Kasteelhoeve Developed by Real Internet Solutions.
Lening berekenen
Feestzalen t Fortje Kleine feestzaal.
Deze zaal bied plaats aan ruim 150 personen. Onze kleine feestzaal kan verhuurd worden voor 100, bij een minimumomzet van 900. Bij een kleinere omzet vragen wij een huurprijs van 200. U kan de dag zelf beschikken over de zaal tot wanneer u dat wenst, wij hebben dus geen vast sluitingsuur.
Nieuwe feestzaal De Meerhoek vervangt succesvol Kleine Meer Ledegem Het Nieuwsblad.
Ledegem / Sint-Eloois-Winkel. Restaurant Het Kleine Meer is omgevormd tot feestzaal De Meerhoek. Krist Vandemoortele en Nadine Witdouck kozen ondanks het succes van hun zaak voor een nieuwe weg. Op 12 oktober gaan de deuren open. De nieuwe feestzaal De Meerhoek laat iedereen toe om een eigen touch te geven aan een feest, of het nu een huwelijk, een communie of een bedrijfsfeest is.
Feestzalen t Fortje.
Bekijk onze feestzalen. Capaciteit: 40-150 personen. Huurprijs: vanaf 100., Onze kleine zaal bied plaats voor ruim 150 personen. Beschikt over een geluidsinstallatie, TV, grote dansvloer en lichtinstallatie. Capaciteit: 250 personen. Huurprijs: vanaf 200., Onze grote zaal bied plaats voor ruim 250 personen waarvan 135 zitplaatsen.
Hof Ter Buecken Feestzalen Hof Ter Buecken Buggenhout.
De grote én kleine feestzaal van Hof ter Buecken liggen net naast elkaar, midden in het groen, aan de rand van Buggenhout-Bos. Er is meer dan voldoende parking. Hof ter Buecken is centraal gelegen, ongeveer in het midden van de driehoek Brussel, Gent en Antwerpen.
Villa Scaldis Feestzalen.
Gelegen in het landelijke kader van de Scheldevallei, in de sympathieke gemeente Spiere-Helkijn, is Feestzaal Villa Scaldis stilaan een gevestigde waarde aan het worden wat betreft familiefeesten en recepties. De ontvangst en bediening gebeuren steeds in een huiselijke, familiale sfeer zodat alle genodigden zich onmiddellijk thuis voelen en van begin tot einde van het feest kunnen genieten. In de 2 zalen, die totaal van elkaar verschillen qua inrichting, is het steeds genieten van een eerlijke keuken waarin al onze gerechten bereid zijn met dagverse producten. Daarbij spelen de eigen inbreng en de ervaringen opgedaan in diverse gerenommeerde binnen en buitenlandse restaurants een belangrijke rol. We maken graag een voorstel op maat voor uw feest. Contacteer ons voor een afspraak en we maken een voorstel op maat van uw wensen en uw budget. kleine zaal, grote zaal of combinatie.

Contacteer ons