Zoeken naar kleine feestzaal

 
kleine feestzaal
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Zaalhuur De Grote Post.
De Grote Post is een bruisend cultuurcentrum in Oostende dat in 2012 de deuren opende in het gerestaureerde postgebouw. Naast het aanbod theater, muziek en dansvoorstellingen kun je in De Grote Post ook terecht voor het huren van verschillende ruimtes voor congressen, bedrijfsfeesten en workshops.
speelgoed 3 jaar
Homepage.
Voor feestjes tot 60 personen is er een kleine zaal met aparte keuken beschikbaar. Voor evenementen tot 300 personen is er de grote feestzaal met vast podium, aparte ruimte voor een buffet en keuken beschikbaar. Hieronder enkele foto's' van de verschillende zalen.
badkamer renovatie
Kleine Feestzaal Kasteelhoeve.
Feestzaal 80 personen. Feestzaal 40 personen. Communiefeest of lentefeest. Verjaardagsfeest, ceremonie, babyborrel, brunch, seminarie, receptie. Historiek van de hoeve. Geef een reactie. 8582 Outrijve Avelgem. 32 0475 836 206. 32 056 64 80 80. 2018 Kasteelhoeve Developed by Real Internet Solutions.
e bike leasen
Nieuwe feestzaal De Meerhoek vervangt succesvol Kleine Meer Ledegem Het Nieuwsblad.
Nieuwe feestzaal De Meerhoek vervangt succesvol Kleine Meer. 07/10/2016 om 1133: door Marlies Maddens Print Corrigeer. De imposante zaal laat feestvierders toe ze naar eigen wens aan te kleden. Vorige afbeelding 1 / 3 Volgende afbeelding. Ledegem / Sint-Eloois-Winkel. Restaurant Het Kleine Meer is omgevormd tot feestzaal De Meerhoek.
persoonlijke leningen
Vakantiehuis t Klein Gent Feestzaal.
Je kan gebruik maken van de zaal van de pas gerenoveerde schuur die plaats biedt voor een 30 a 40 personen. Er is een kleine koude keuken met afwasbak en frigo beschikbaar, met aansluitend een berging. De zaal heeft een eigen toilet.
kruiswoordraadsels
Feestzaal Klokhof Loppem.
Ook geschikt voor allerlei EVENTS: productiepresentatie, productlancering, degustaties, proeverijen, bedrijfsfeesten, teambuilding, relatieagen, kick-offs, diners. Ontdek onze accommodatie: de kleine schuur met INGERICHTE KEUKEN en de grote schuur. Voor seminaries, teambuildings, meetings, vergaderingen, buiten kantoor leent het Klokhof zich hiertoe uitstekend.
Fotomarketing
Feestzaal De Couter.
De Couter herbergt een aparte feestzaal voor kleine groepen tot groepen van 70 personen. De feestzaal heeft charme te over, en geeft aan elke bijeenkomst extra cachet. De feestzaal wordt met enkele decoratieve ingrepen altijd slim aangepast, zodat u nooit het gevoel heeft in een te grote of te kleine zaal te zitten.
partytent
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Zaal Den Hoye Brugge. Feestzaal: Zaal Den Hoye Brugge Voor vergaderingen, familiefeesten, cursus, In Den Hoye kan je een grote of een kleine zaal huren. 15 september 2018 1134: Brugge Sint-Kruis. Salons het Zand, feestzalen in het dorp van Zoersel.
GOOGLE

Contacteer ons