Op zoek naar kleine feestzaal?

 
kleine feestzaal
kleine feestzaal - Beschikbaarheid van de zaal.
In het kader van het ecolabel Green Key voor de Sheds en het Hôtel de la Poste heeft TourTaxis ervoor gekozen om samen te werken met traiteurs die het milieucharter van TourTaxis ondertekenden. Klik op hun logo voor meer informatie.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
lenen
Zalen.be Alle feestzalen en andere zalen van Vlaanderen op één site. Bijna 1000 geregistreerde zalen.
een polyvalente zaal 12 op 24m om de 6 m kan er een scheiding tot stand gebracht worden. Volledig ingerichte feestzaal met ingerichte keuken en vaatwasruimte. Alle klein materiaal is. Achter ons gezellig binnenterras vindt u onze kleine verborgen oase: de feestzaal.
Binnendeuren
DEZE MAAND Feestzaal huren? Zo passé. Maak het uniek en huur je woonkamer in café de Kleine Hedonist! 100% fun, 0% stress.
The Leslies x Gairy Humball live concert @ de Kleine Hedonist. het zou de naam kunnen zijn van een van de wansmakelijke personages die op de achterbank zitten in Scorseses Taxi Driver. De indie pop band The Leslies bezingt deze tegenstellingen met een eclectische sound die tegelijk refereert naar klassieke pop, de psychedelische jaren 60, 70s glam en soft rock, en 80s new wave.
AdWords
Feestzaal Kleine-spouwen Alle Feestzalen in Kleine-spouwen Limburg op Salino.be Salino.be.
Maak van uw feest een belevenis van hogere orde in de prachtige feestzaal op de eerste verdieping van de Infirmerie. Zowel voor grote als kleine gezelschappen maken wij graag een voorstel op maat. Ons historisch kader met prachtige tuin biedt een veelheid aan mogelijkheden!
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Zaal wordt verhuurd v. 31 mei 2018 1313: Brugge Sint-Michiels. Feestzaal met speeltuin te huur, geen afnameverplichting. Taverne van recreatiepark de Krieckaert nu te huur voor kleine en grote feesten tot 300 personen van babyborrel tot rouwmaaltijd. Ook voor c.
Feestzalen t Fortje Kleine feestzaal.
Ontdek ONZE KLEINE ZAAL. Onze kleine zaal is geschikt voor familiefeesten, fuiven, doopfeesten, bedrijfsbijeenkomsten., Deze zaal bied plaats aan ruim 150 personen. Onze kleine feestzaal kan verhuurd worden voor 100, bij een minimumomzet van 900. Bij een kleinere omzet vragen wij een huurprijs van 200.
Feestzaal Puurs Alle Feestzalen in Puurs Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Heistraat 56, Wilrijk Antwerpen tot 350 personen. Theadrôme is een theater, gebouwd in 1912, dat recent gerestaureerd werd tot feestzaal. De originele stukken werden merendeel bewaard en de zaal werd uitgerust met hedendaagse apparatuur. Zo creëren we een locatie met de unieke uitstraling van toen én met de mogelijkheden van nu. Deze parel in Wilrijk biedt tal van mogelijkheden: het jaarlijkse personeelsfeest, out-of-the-box-klantenevents, een magische bruiloft, unieke productvoorstellingen, CD-releases, dé filmset bij uitstek, galabals en banketten, en nog veel meer. Dit is uiteraard slechts een kleine greep uit het assortiment.
Kleine Feestzaal Huren Vlaams-Brabant De Majeur.
U wil deze kleine feestzaal van dichtbij eens bekijken? Maak een afspraak om onze feestzalen te bezichtigen. Vraag vandaag nog meer info over onze feestzalen. Feestzaal De Damzaal. Feestzaal De Damzaal is gelegen op de gelijkvloers met een capaciteit van 10 tot 20 personen.

Contacteer ons