Meer resultaten voor kleine feestzaal

 
kleine feestzaal
Feestzaal Kleine-spouwen Alle Feestzalen in Kleine-spouwen Limburg op Salino.be Salino.be.
U kan genieten van een snelle middaghap, een uitgebreid diner of gewoon een lekker glas op ons gezellig terras. Maak van uw feest een belevenis van hogere orde in de prachtige feestzaal op de eerste verdieping van de Infirmerie. Zowel voor grote als kleine gezelschappen maken wij graag een voorstel op maat.
lenen zonder bank
Feestzaal huren hoeft niet meer in Ten Dauwe! De zaal GRATIS ter beschikking! Ten Dauwe.
Onze kindvriendelijke kleine feestzaal is ideaal voor feesten tot 70 personen. Hieronder kan u het overzicht zien van alle verschillende feestzalen met de capaciteit van elke feestzaal. Salon: tot 30 personen. Kleine feestzaal: tot 70 personen. Feestzaal: tot 500 personen staand 310 personen zittend.
feestzaal
Feestzalen t Fortje Kleine feestzaal.
Deze zaal bied plaats aan ruim 150 personen. Onze kleine feestzaal kan verhuurd worden voor 100, bij een minimumomzet van 900. Bij een kleinere omzet vragen wij een huurprijs van 200. U kan de dag zelf beschikken over de zaal tot wanneer u dat wenst, wij hebben dus geen vast sluitingsuur.
hypothecaire leningen
Kleine Feestzaal Huren Vlaams-Brabant De Majeur.
U wil deze kleine feestzaal van dichtbij eens bekijken? Maak een afspraak om onze feestzalen te bezichtigen. Vraag vandaag nog meer info over onze feestzalen. Feestzaal De Damzaal. Feestzaal De Damzaal is gelegen op de gelijkvloers met een capaciteit van 10 tot 20 personen.
Het Elzenhof beschikt over een kleine, polyvalente feestzaal voor maximum 80 personen.
De zaal heeft eigen sanitaire voorzieningen en biedt de mogelijkheid om maaltijden te serveren. Wij stellen graag samen met u het menu op dat voor uw activiteit het meest geschikt is. Wilt u meer informatie over onze kleine feestzaal, contacteer ons dan gerust.
De mooiste feestzaal Antwerpen check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Antwerpen. De feestzalen in Antwerpen zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Antwerpen zelf.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.

Contacteer ons