Meer resultaten voor kleine feestzaal

 
kleine feestzaal
Nieuwe feestzaal De Meerhoek vervangt succesvol Kleine Meer Ledegem Het Nieuwsblad.
Ledegem / Sint-Eloois-Winkel. Restaurant Het Kleine Meer is omgevormd tot feestzaal De Meerhoek. Krist Vandemoortele en Nadine Witdouck kozen ondanks het succes van hun zaak voor een nieuwe weg. Op 12 oktober gaan de deuren open. De nieuwe feestzaal De Meerhoek laat iedereen toe om een eigen touch te geven aan een feest, of het nu een huwelijk, een communie of een bedrijfsfeest is.
TMS
Home Aulnenhof.
Op het menu vindt men een ruime keuze aan kleine en grote gerechten. We gaan het hele jaar voor verse producten van de beste kwaliteit die we aanpassen aan de seizoenen. Met klassiekers in de vaste kaart en een steeds wisselende suggestiekaart of een heerlijk 4 gangen keuzemenu.
jfr-nature-et-bois.com
Hof Ter Buecken Feestzalen Hof Ter Buecken Buggenhout.
De grote én kleine feestzaal van Hof ter Buecken liggen net naast elkaar, midden in het groen, aan de rand van Buggenhout-Bos. Er is meer dan voldoende parking. Hof ter Buecken is centraal gelegen, ongeveer in het midden van de driehoek Brussel, Gent en Antwerpen.
sea life blankenberge
Feestzalen Roxy Nieuwkerkenstraat 297 9100 Nieuwkerken-Waas.
financiering
Kloosterhoeve2 Bistro restaurant feestzaal.
U kan bij ons steeds terecht om uitgebreid te tafelen met familie, vrienden of zakenpartners, maar ook voor een kleine snack hebben wij een uitgebreide kaart. Vijf maal per jaar wisselen wij van suggestiekaart, daarin komen o.a. het wild, asperge en mosselseizoen ruim aan bod.
Kleine Zaal.
minimum bezetting staand: 70 personen. maximum bezetting staand: 150 personen. Voor een intiemer feestje is de kleine zaal wat u zoekt! Trouw zweren aan elkaar, jaartjes, bijdoen, gewoon zomaar. Van 40 zittend tot 150 staand personen kan deze zaal elk feestje omarmen.
Feestzaal Lindenhof Feestzaal Lindenhof.
Zo bent u zeker van een tafel om culinair te genieten van de bijzondere., landelijke entourage in Feestzaal Lindenhof. Onze cadeaubonnen zijn de perfecte manier om uw vrienden of collega's' te verrassen met een origineel geschenk. Feestzaal Lindenhof doet het landelijke karakter van Vlaams-Brabant eer aan.
Restaurant ArtiChaud Feestzaal.
U wenst een familiefeest, een seminarie, te organiseren? Wij beschikken voor dergelijke gelegenheden over een feestzaal voor max. Draadloos internet is beschikbaar. Aarzel niet om ons te contacteren om de diverse mogelijkheden te bespreken. Restaurant Arti Chaud Kazerneweg 1A 9770 Kruishoutem Tel.

Contacteer ons