Resultaten voor kleine feestzaal

 
kleine feestzaal
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Gemeenschapslokalen Brussegem Gemeente Merchtem.
De kleine zaal max. 40 personen zittend wordt verhuurd voor kleinere feesten, vergaderingen. Ook de plaatselijke jeugdbeweging komt hier regelmatig samen. Elke zaal heeft een keukenwand ter beschikking met elektrisch fornuis, oven, kleine frigo en gootsteen. De feestzaal wordt enkel verhuurd aan inwoners.
trouwfeest locatie
Kleine Feestzaal Kasteelhoeve.
Feestzaal 80 personen. Feestzaal 40 personen. Communiefeest of lentefeest. Verjaardagsfeest, ceremonie, babyborrel, brunch, seminarie, receptie. Historiek van de hoeve. Geef een reactie. 8582 Outrijve Avelgem. 32 0475 836 206. 32 056 64 80 80. 2018 Kasteelhoeve Developed by Real Internet Solutions.
Feestzalen
Ontmoetingscentrum Kleine-Brogel Info, contact, routebeschrijving.
Een vleugje geschiedenis. Jozef Voets burgemeester van Kleine-Brogel bouwde deze feestzaal op zijn eigendom en met eigen middelen. Daarom gaf hij er de naam aan van zijn patroon heilige. Het was voor de inwoners, toen ongeveer 600 inwoners, kosteloos. In de dertiger jaren kocht hij het stuk bouwland van de heer Pieter Damen, wonende te Sint-Huibrechts-Lille.
step micro maxi
Vakantiehuis t Klein Gent Feestzaal.
Je kan gebruik maken van de zaal van de pas gerenoveerde schuur die plaats biedt voor een 30 a 40 personen. Er is een kleine koude keuken met afwasbak en frigo beschikbaar, met aansluitend een berging. De zaal heeft een eigen toilet.
Moz's
Feestzaal Artisjok.
Huur feestzaal incl. BTW geldig tot 31-12-2019. Kleine zaal achteraan tot 80 zitplaatsen Zaal vooraan tot ong. 100 zitplaatsen Volledige zaal tot ruim 200 zitplaatsen Deze prijs bevat het gebruik van volledige accommodatie, klaarzetten en opkuisen van de zaal. Wij voorzien steeds een klein bloemetje en indien gewenst theelichtjes op de tafels.
wp
Feestzaal De Couter.
De Couter herbergt een aparte feestzaal voor kleine groepen tot groepen van 70 personen. De feestzaal heeft charme te over, en geeft aan elke bijeenkomst extra cachet. De feestzaal wordt met enkele decoratieve ingrepen altijd slim aangepast, zodat u nooit het gevoel heeft in een te grote of te kleine zaal te zitten.
vintage meubelen
Feestzaal Locatie Gezocht? Hof Van Reyen.
Veldkant 14, 2530 Boechout, Belgiƫ Op de rand van Boechout Mortsel, op een kleine 10 km van hartje Antwerpen, leiden honderden oude kasseien van feestzaal Hof Van Reyen ons tot de Brouwerij aanpalende ruimte de ridderzaal. De Ridderzaal is het authentiekste gedeelte van het complex en was ook in de beste staat, na jarenlang verval.
Builders
Zaalverhuur Grimbergen Grimbergen.
Foto zaal 2 gelijkvloers 50 personen. Foto zaal 4 1ste verdieping 50 personen. Foto zaal 5 1ste verdieping 20 personen. Feestzaal Verbrande Brug, Vaartstraat z/n, 1850 Grimbergen. Feestzaal Borgt, Gebroeders Belstraat z/n, 1853 Grimbergen. Feestzaal Singel, Singel 57, 1853 Grimbergen.
pizza's

Contacteer ons