Zoeken naar kleine feestzaal huren

 
kleine feestzaal huren
Een feestzaal huren voor je event: het Torenhof geeft advies.
Een grote of kleine, klassieke of moderne feestzaal huren? Op vlak van inrichting en grootte zijn er veel mogelijkheden als het over feestzalen gaat. Wil je bijvoorbeeld een kleine feestzaal huren om in intieme sfeer te vieren of wil je het feest laten doorgaan in een grote feestzaal?
feestzaal huren amsterdam
Een feestzaal huren doe je bij De Venkel.
Klaar om een feestzaal te huren. Of het nu een grote, een kleine feestzaal of een feestzaal met tuin is, wij hebben voor elk wat wils! Overtuigd van de unieke setting van onze feestzalen, maar zit je nog met vragen?
jfr-nature-et-bois.com
Feestzaal Alcazar Dé zaal voor elke gelegenheid!
Vanaf 1 september 2014 zijn Heidi Bryon en Bertrand Mancel de trotse uitbaters van feestzaal Alcazar, gelegen in het centrum van Duffel. Heidi, tevens zaakvoerster van dansclub Dance2move, gebruikt de zaal vooral om danslessen te geven die worden georganiseerd door haar dansclub. Als koppel, beide regenten L.O, zijn zij gewoon van feestjes te organiseren. De zaal kan dan ook voor allerhande festiviteiten gehuurd worden. Bij het binnenkomen komt u terecht in de kleine zaal, met een kleine toog, geschikt voor 50 personen.
goedkoop lenen
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
klantentevredenheidsonderzoek
Feestzaal huren PUUR bistro en bar in Turnhout.
Puur beschikt over een aparte ruimte voor koffietafels, familiefeesten of trouwpartijen. Ga voor de culinaire ervaring van onze bistro of bepaal volledig zelf het menu. Onze feestzaal is uitgerust met internet en projectieapparatuur ideaal voor bedrijfsbijeenkomsten. T 32014 746 554.
zalen verhuur rotterdam
Kleine Zaal.
GESCHIEDENIS ACTIVITEITEN VASTLEGGEN. DISCUTHEEK KLEINE ZAAL GROTE ZAAL LEIDRAAD ROUTE. minimum bezetting zittend: 40 personen. maximum bezetting zittend: 90 personen. minimum bezetting staand: 70 personen. maximum bezetting staand: 150 personen. Voor een intiemer feestje is de kleine zaal wat u zoekt!
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
restaurant over te nemen aan gentse rand: goed draaiende zaak reeds meerdere generaties met circa 100 zitplaatsen momenteel enkel open: vrij. 27 september 2017 1325: Destelbergen. Zaal Den Hoye Brugge. Feestzaal: Zaal Den Hoye Brugge Voor vergaderingen, familiefeesten, cursus, In Den Hoye kan je een grote of een kleine zaal huren.
Kleine Feestzaal Huren Vlaams-Brabant De Majeur.
U wil deze kleine feestzaal van dichtbij eens bekijken? Maak een afspraak om onze feestzalen te bezichtigen. Vraag vandaag nog meer info over onze feestzalen. Feestzaal De Damzaal. Feestzaal De Damzaal is gelegen op de gelijkvloers met een capaciteit van 10 tot 20 personen.

Contacteer ons