Meer resultaten voor kleine feestzaal huren

 
kleine feestzaal huren
zaal huren.
Grote zaal voor sport. Kleine zaal voor sport. Grote kleine zaal niet-sportactiviteiten met commercieel karakter. inwoner: 450/hele dag 900/weekend. niet-inwoner: 500/hele dag 1000/weekend. Deze zalen en lokalen zijn rolstoeltoegankelijk. Klik hier voor de volledige reglementen. Linda Cornu 016/76 87 50.
bruiloft zaal
Home.
Welkom op de website van feestzaal TER KLASSE. In 2001 werd het schooltje van Bergvijver-Aarschot gesloten. In oktober 2002 werd door een aantal vrijwilligers gestart met de verbouwing van het schooltje tot een feestzaal. Op 28 november 2003 werd dan feestzaal Ter Klasse geopend.
Zaalverhuur
Praktische informatie.
De kleine zaal is 8m x 8m toog en keukenhoek inbegrepen met rechtstreekse toegang tot de koer. De inkomhal en sanitaire voorzieningen zijn gemeenschappelijk. VZW Parochiegemeenschap Heiende TREFPUNT." Heiendestraat 16, 9160 Lokeren. huur kleine zaal 12000., huur grote feestzaal 22500.,
autoverzekering simulatie
Zaalverhuur cc Kapellen.
Misschien is het cultuurcentrum wel een geschikte locatie voor jou. Wij verhuren verschillende lokalen en zalen in Kapellen. Een overzicht vind je hier, de huuraanvragen vind je hieronder. De Oude Pastorij lokaal. t Oud-Gemeentehuis EXPOG. t Oud-Gemeentehuis De Kroon. Zoek een evenement.
lage bamboe
Zalen huren Gemeente Aalter.
Voor de organisatie van een activiteit kan je gratis of tegen een kleine vergoeding gebruik maken van het gemeentelijk patrimonium. Hou bij de keuze van de locatie rekening met de capaciteit van de zaal en de aanwezige voorzieningen en aansluitingen. Gemeentelijk ontmoetingscentrum Aalter-Brug. Gemeentelijk ontmoetingscentrum Bellem. Gemeentelijk ontmoetingscentrum Bellem ex-museum. Gemeentelijk ontmoetingscentrum Lotenhulle. Gemeentelijk ontmoetingscentrum Poeke. Gemeentelijk ontmoetingscentrum Sint-Maria-Aalter. Verenigingen kunnen het ontmoetingscentrum huren. Het OCMW organiseert er ook maandelijkse activiteiten, zoals een bingonamiddag, warme maaltijden, thé dansant. Auditorium Gemeentehuis Aalter-centrum. Agenda en info feestzaal Katerhoek.
tankpas
Zaalverhuur Grimbergen Grimbergen.
Foto zaal 2 gelijkvloers 50 personen. Foto zaal 4 1ste verdieping 50 personen. Foto zaal 5 1ste verdieping 20 personen. Feestzaal Verbrande Brug, Vaartstraat z/n, 1850 Grimbergen. Feestzaal Borgt, Gebroeders Belstraat z/n, 1853 Grimbergen. Feestzaal Singel, Singel 57, 1853 Grimbergen.
zaalverhuur amsterdam
Hoe een zaal huren? Nazareth.
Culturele zaal huren. Culturele zaal huren. Huur een zaal. Op zoek naar een vergaderzaal of feestzaal? Je kan een zaal huren in een cultureel centrum. Is er een zaal vrij? Ga in de webshop naar de gewenste datum en de gewenste zaal.
Consultant
Gemeenschapscentrum St.-Jorisheem Gemeente Alken.
Volgende zalen vindt u terug in dit gemeenschapscentrum.: De grote feestzaal. De kleine feestzaal. De vergaderzaal met toog. De vergaderzaal zonder toog. Op deze locatie kunt u gebruik maken van de grote feestzaal en de kleine feestzaal met een goed uitgeruste keuken.
marokkaanse zaal

Contacteer ons