Resultaten voor kleine feestzaal huren

 
kleine feestzaal huren
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Feestzaal Dorpshuis De Linde.
Feestzaal Dorpshuis De" Linde." Bent u op zoek naar een geschikte locatie om uw ledenfeest, communiefeest, enz. te laten plaatsvinden? Wenst u uw feest te organiseren in een rustige en landelijke sfeer? Of misschien wenst u een informatiedag te organiseren en zoekt u een aangename locatie. In Dorpshuis De Linde bent u in ieder geval aan het juiste adres. Voor meer informatie over de huurvoorwaarden en de beschikbare data, kan u verder op deze website terecht. Onze zaal heeft een capaciteit van ca. Deze multifunctionele zaal is uiterst geschikt voor het geven van familiefeesten, babyborrel, communiefeesten, verjaardagsfeesten, bruiloftfeest, enz. Zaal met keuken poetsen inbegrepen. Meerprijs voor de verwarming. Meerprijs voor uitbreiding met kleine zaal.
trouwfeest zaal
All-in feestzalen Traiteur feestzaal De Jachthoorn.
De huurprijs van de zaal. Kleine zaal Halve grote zaal Grote zaal. Dit voor het gebruik gedurende maximum 7 uren! Extra huur van de zaal kan per half uur bijgenomen worden. Extra dranken worden opgeschreven. Extra bediening per kelner per lopend uur.
Zaalverhuur
Privézalen Gemeente Merelbeke.
Contact: Kim Meersschaut, 0499 28 32 36. Gemeenschapscentrum t Groenendal. In het gemeenschapscentrum kan je twee zalen huren: de grote zaal of de kleine zaal. Pastorie Munte is vooral een tentoonstellingsruimte waar af en toe andere activiteiten kunnen worden ingepast.
zaalverhuur amsterdam
Zaal huren Stad Peer.
Maak een afspraak. Wonen en werken. Welzijn en gezin. Stad en bestuur. Afval en recyclage. Hulpdiensten en veiligheid. Een melding doorgeven. Zaal in t Poorthuis. Zaal in t Poorthuis. Lokaal 1, 2, 3 en 4 in t Poorthuis. Lokalen in t Poorthuis.
Feestzalen
Gemeenschapscentrum St.-Jorisheem Gemeente Alken.
Volgende zalen vindt u terug in dit gemeenschapscentrum.: De grote feestzaal. De kleine feestzaal. De vergaderzaal met toog. De vergaderzaal zonder toog. Op deze locatie kunt u gebruik maken van de grote feestzaal en de kleine feestzaal met een goed uitgeruste keuken.
bruiloft zaal
Zaalhuur verjaardagsfeest of ander privé-feest JH Zenith.
Volledige zaal: Maximale capaciteit van 400 personen. Verkleinde zaal: Maximale capaciteit van 100 personen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de zaal die je huurt, alle bovenstaande faciliteiten blijven inbegrepen. Kies je voor de volledige zaal op vrijdag?
vintage meubelen
Zaalverhuur Trix Antwerpen.
Bij de huur van de Trix Zaal krijg je ook toegang tot de foyer met een goed uitgeruste toog. In de zaal is een podium van 12m breed, 10m diep en 112m, hoog. Bij de huur van deze zaal zal een medewerker van Trix aanwezig zijn en wordt de zaal na afloop van het evenement gepoetst.
Website Maker
Zaalverhuur Park van Relst.
Reservatie kleine zaal. Reservatie grote zaal. SUPER 8 FLANDRIEN PARKCROSS 2019. Op de kalenders kan u eerst nagaan of de zaal die u wenst nog vrij is op de door u gewenste datum. Opgepast: Deze kalenders worden weliswaar regelmatig bijgewerkt, maar niet dagelijks.
goedkope

Contacteer ons