Op zoek naar kleine feestzaal huren?

 
kleine feestzaal huren
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
zaalverhuur rotterdam
Het Meersenhuis.
In de grote zaal beneden kunnen er 120 mensen aan tafel. Deze feestzaal biedt ruimte voor ca. Er is een moderne bar met koelkast en professioneel koffiezetapparaat. De zaal is uitermate geschikt voor muzikale of andere evenementen. Bij de verbouwing werd ruime aandacht besteed aan de akoestiek in de zaal, de nieuwe stere-uitrusting is van prima kwalitieit. Er is een projectiewand waarop films, dia's' of powerpointvoorstellingen kunnen worden geprojecteerd. Achteraan de zaal is het sanitair, er werd speciale aandacht aan minder validen besteed. Buiten kunt u genieten op het heerlijk zonnige terras. Bij de grote zaal hebt u ook de mogelijkheid om de keuken te gebruiken. De nieuwe keuken is volledig uitgerust: een gasfornuis met vijf bekkens, een hete lucht oven, een microgolfoven, een warmhoudlade en een vaatwasser mits vergoeding. In de berging staat nog een koelkast en diepvries ter beschikking. Er is voldoende serviesgoed en bestek voor 120 personen. De kleine zaal op de eerste verdieping biedt voldoende ruimte voor een vergadering van ca.
esta aanvragen
Feestzalen t Fortje.
Onze kleine zaal bied plaats voor ruim 150 personen. Beschikt over een geluidsinstallatie, TV, grote dansvloer en lichtinstallatie. Capaciteit: 250 personen. Huurprijs: vanaf 200., Onze grote zaal bied plaats voor ruim 250 personen waarvan 135 zitplaatsen. De zaal beschikt tevens over een geluidsinstallatie, TV, grote dansvloer en lichtinstallatie.
leningen
Kleine Feestzaal Huren Vlaams-Brabant De Majeur.
U wil deze kleine feestzaal van dichtbij eens bekijken? Maak een afspraak om onze feestzalen te bezichtigen. Vraag vandaag nog meer info over onze feestzalen. Feestzaal De Damzaal. Feestzaal De Damzaal is gelegen op de gelijkvloers met een capaciteit van 10 tot 20 personen.
cheap
de Kleine Hedonist feestzaal Antwerpen Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Activiteiten de Kleine Hedonist. Discotheek en club Feestzaal huren Trefwoorden.: zaal huren privéfeest feestzaal feestruimte evenementenlocatie feestzaal verhuur verhuur zalen locatie verhuur trouwlocatie verhuur feestzaal locatie bedrijfsevent feestzalen feestzaal antwerpen verhuur zaal feestzaal huren zalen verhuur locatie huren partycentra verhuur feestzalen locaties zalen huren zalenverhuur eventlocatie zaal verhuur evenementlocatie partycentrum feestlocatie verhuur locatie zaalverhuur dancing dancings feestzalen verhuur private party discotheken verjaardag club discotheek discotheek huren clubs locaties huren discotheek verhuur club huren locaties verhuur club verhuur feestzalen huren verhuur locaties.
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Gezocht, uitbater voor volkscafé Prins Léopold in Zemst. Boven het café is er woongelegenheid en achteraan het café is een kleine feestzaal. 19 juni 2018 1730: Boortmeerbeek Hever. Handelsgelijkvloers te Diksmuide te huur. Immo Francois Diksmuide. Aan de oevers van de IJzer met een prachtig uitzicht over de groene IJzervlakte, de IJzertoren en het historische centrum van Diksmuide tref j. 19 juni 2018 1016: Diksmuide. Led scherm huren.
Feestzaal Schoten Alle Feestzalen in Schoten Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Kleine Kauwenberg 15, Antwerpen Antwerpen vanaf 80 tot 150 personen. TAKEOFFANTWERP_ is sinds 2014 een werking én een plek op de site GATE15 waar studenten de smaak te pakken krijgen om zich als vrij beroeper of ondernemer te ontwikkelen. TAKEOFF de ruimte binnen gebouw GATE15 is dé plek waar studenten ondernemingszin komen tanken. Het is een co-working plek waar student-ondernemers elkaar overdag ontmoeten, experimenteren, vergaderen, werken, actief ontspannen, en s avonds de ideale plek voor workshops, lezingen, recepties DE RUIMTE Je kan TAKEOFF elke weekdag huren van 9u00 t.e.m.
Zaal Huren Feestlocatie Feestzalen De Majeur.
De Majeur helpt u niet alleen verder bij het huren van een zaal, daarnaast kunnen wij u ook helpen bij de organisatie van het feest. Zo heeft u tijd om aan belangrijkere zaken te denken zoals wie u zult uitnodigen, welke outfit u zult dragen. Verschillende zalen te huur. De Majeur heeft aparte feestzalen die afhankelijk van het aantal personen of uw persoonlijke wensen kunnen gehuurd worden. Bent u dus eerder op zoek naar een kleine zaal te huur, dan raden wij bijvoorbeeld de Feestzaal De Raadszaal aan.

Contacteer ons