Zoeken naar kleine feestzaal huren

 
kleine feestzaal huren
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
Feestzalen
DEZE MAAND Feestzaal huren? Zo passé. Maak het uniek en huur je woonkamer in café de Kleine Hedonist! 100% fun, 0% stress.
The Leslies x Gairy Humball live concert @ de Kleine Hedonist. het zou de naam kunnen zijn van een van de wansmakelijke personages die op de achterbank zitten in Scorseses Taxi Driver. De indie pop band The Leslies bezingt deze tegenstellingen met een eclectische sound die tegelijk refereert naar klassieke pop, de psychedelische jaren 60, 70s glam en soft rock, en 80s new wave.
fortis
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Boven het café is er woongelegenheid en achteraan het café is een kleine feestzaal. 19 juni 2018 1730: Boortmeerbeek Hever. Handelsgelijkvloers te Diksmuide te huur. Immo Francois Diksmuide. Aan de oevers van de IJzer met een prachtig uitzicht over de groene IJzervlakte, de IJzertoren en het historische centrum van Diksmuide tref j. 19 juni 2018 1016: Diksmuide. zaaltje vergaderingen feest 30 pers. Mooi, rustig gelegen zaaltje voor max 40 pers, 140m2, in Asse-Bekkerzeel. Veel parking op de straat. Zaaltje met bar, WC's, niet-ingerichte ke. 17 juni 2018 0818: Asse Kobbegem. Led scherm huren.
Feestzaal Schoten Alle Feestzalen in Schoten Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Kleine Kauwenberg 15, Antwerpen Antwerpen vanaf 80 tot 150 personen. TAKEOFFANTWERP_ is sinds 2014 een werking én een plek op de site GATE15 waar studenten de smaak te pakken krijgen om zich als vrij beroeper of ondernemer te ontwikkelen. TAKEOFF de ruimte binnen gebouw GATE15 is dé plek waar studenten ondernemingszin komen tanken. Het is een co-working plek waar student-ondernemers elkaar overdag ontmoeten, experimenteren, vergaderen, werken, actief ontspannen, en s avonds de ideale plek voor workshops, lezingen, recepties DE RUIMTE Je kan TAKEOFF elke weekdag huren van 9u00 t.e.m.
Kleine Zaal.
GESCHIEDENIS ACTIVITEITEN VASTLEGGEN. DISCUTHEEK KLEINE ZAAL GROTE ZAAL LEIDRAAD ROUTE. minimum bezetting zittend: 40 personen. maximum bezetting zittend: 90 personen. minimum bezetting staand: 70 personen. maximum bezetting staand: 150 personen. Voor een intiemer feestje is de kleine zaal wat u zoekt!
Zalen.be Alle feestzalen en andere zalen van Vlaanderen op één site. Bijna 1000 geregistreerde zalen.
een polyvalente zaal 12 op 24m om de 6 m kan er een scheiding tot stand gebracht worden. Volledig ingerichte feestzaal met ingerichte keuken en vaatwasruimte. Alle klein materiaal is. Achter ons gezellig binnenterras vindt u onze kleine verborgen oase: de feestzaal.
Zaal huren Beersel Feestzaal te huur Feestzaal Paviljoen.
De kleine zaal van Feestzaal Paviljoen in Beersel is uitermate geschikt voor vergaderingen, verjaardagen, communies en familiefeestjes. Deze intieme zaal biedt plaats tot 40 personen. Heb je vragen over het huren van een zaal bij Feestzaal Paviljoen? Neem contact op.
Feestzaal Heusden-zolder Alle Feestzalen in Heusden-zolder Limburg op Salino.be Salino.be.
Boek je één van onze feestzalen, dan kun je kiezen uit ons ruim aanbod aan catering, gaande van menus in buffetvorm, barbecue, typische jenevermenus tot andere gastronomische creaties, aan tafel geserveerd. Kortom: voor ieder evenement verhuurt t Borrelhuis de geschikte feestzaal, in combinatie met de gewenste culinaire formule.

Contacteer ons