Resultaten voor kleine feestzaal huren

 
kleine feestzaal huren
Zaalverhuur XL De Burgerij België.
Feesten Presentaties Teambuilding Lezingen Evenementen Recepties Groepsdiners Communies. Neem contact op voor vrijblijvende informatie. Ben je mens en zie je dit veld, laat het dan leeg. Velden die gemarkeerd zijn met een zijn verplichte velden. Confirm that you are not a bot.
Feestzalen
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
zaaltje voor maandelijks 1 vergadering. davy van brussel. zoek een zaaltje/kantoortjeal, of niet bemeubeltin, Lokerenvoor, 1x/maand af te huren voor maandelijkse vergadering van 2tal uurtjesgraag, all. 21 maart 2018 1832: Lokeren. Café-feestzaal @KuDa feestzaal van babyborrel tot rouwmaaltijd. alsook beschikbaar voor verenigingen.
Zaalverhuur
Kleine Zaal.
GESCHIEDENIS ACTIVITEITEN VASTLEGGEN. DISCUTHEEK KLEINE ZAAL GROTE ZAAL LEIDRAAD ROUTE. minimum bezetting zittend: 40 personen. maximum bezetting zittend: 90 personen. minimum bezetting staand: 70 personen. maximum bezetting staand: 150 personen. Voor een intiemer feestje is de kleine zaal wat u zoekt!
saneren
Feestzaal Bornem Alle Feestzalen in Bornem Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Ideaal voor elk van uw feesten. Privéfeesten: Bent je op zoek naar een feestzaal? Een communie, huwelijk, babyborrel, jubileum, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid? De combinatie van de authentieke elementen van het gebouw samen met een modern en warm interieur maken van Hof ter Zielbeek de ideale locatie voor al uw feesten. Samen met een professioneel team wordt bekeken hoe uw perfecte feest er uitziet en wordt een formule op maat uitgewerkt op basis van uw gelegenheid en budget. Bij mooi weer is het bovendien heerlijk vertoeven op het ruime terras dat uitkijkt op het gelijknamige park ter Zielbeek. Bedrijfsevents: U kan in Hof ter Zielbeek ook vergaderruimtes huren. We hebben voor u 2 ruimtes beschikbaar, een kleine en een grote.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
Feestzaal Heusden-zolder Alle Feestzalen in Heusden-zolder Limburg op Salino.be Salino.be.
Met feestzaal Karibu bieden wij jou een locatie in een groen kader om jouw feest in stijl te organiseren. Vier er je verjaardag, doopfeest, huwelijk, jubileum of communiefeest. We zorgen voor een op maat gemaakt dagprogramma. De catering wordt in samenwerking De Kookbrigade verzorgd. De smaakvol ingerichte zaal is geschikt voor 25 tot 500 personen. Jouw evenement kan gecombineerd worden met een bezoek aan het dierenpark. In de huurprijs van de zaal zit de toegang tot het park voor jou en je genodigden inbegrepen. Samen met jou zorgen we voor een beestig feest in stijl! Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Kasteelhoeve De Kerckhem. Grotestraat 209, Nieuwerkerken Limburg tot 24 personen. Met slechts één zaal en tien kamers mag je ons gerust een kleine vergaderlocatie noemen.
Feestzaal Lummen Alle Feestzalen in Lummen Limburg op Salino.be Salino.be.
We werken hiervoor samen met gespecialiseerde cateringpartners of je kan een eigen cateraar nemen. Kleinere groepen die simpelweg een paar dagen willen samenzijn en zelf koken kunnen de Boerderij huren al dan niet met extra kamers erbij. Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Kasteelhoeve De Kerckhem. Grotestraat 209, Nieuwerkerken Limburg tot 24 personen. Met slechts één zaal en tien kamers mag je ons gerust een kleine vergaderlocatie noemen.
Feestzalen t Fortje.
Onze kleine zaal bied plaats voor ruim 150 personen. Beschikt over een geluidsinstallatie, TV, grote dansvloer en lichtinstallatie. Capaciteit: 250 personen. Huurprijs: vanaf 200., Onze grote zaal bied plaats voor ruim 250 personen waarvan 135 zitplaatsen. De zaal beschikt tevens over een geluidsinstallatie, TV, grote dansvloer en lichtinstallatie.

Contacteer ons