Op zoek naar kleine feestzaal huren?

 
kleine feestzaal huren
Een feestzaal huren voor je event: het Torenhof geeft advies.
Een grote of kleine, klassieke of moderne feestzaal huren? Op vlak van inrichting en grootte zijn er veel mogelijkheden als het over feestzalen gaat. Wil je bijvoorbeeld een kleine feestzaal huren om in intieme sfeer te vieren of wil je het feest laten doorgaan in een grote feestzaal?
feestzaal huren amsterdam
Feestzalen t Fortje.
Onze kleine zaal bied plaats voor ruim 150 personen. Beschikt over een geluidsinstallatie, TV, grote dansvloer en lichtinstallatie. Capaciteit: 250 personen. Huurprijs: vanaf 200., Onze grote zaal bied plaats voor ruim 250 personen waarvan 135 zitplaatsen. De zaal beschikt tevens over een geluidsinstallatie, TV, grote dansvloer en lichtinstallatie.
Feestzalen
Een feestzaal huren doe je bij De Venkel.
Klaar om een feestzaal te huren. Of het nu een grote, een kleine feestzaal of een feestzaal met tuin is, wij hebben voor elk wat wils! Overtuigd van de unieke setting van onze feestzalen, maar zit je nog met vragen?
feestzaal
Kleine Feestzaal Huren Vlaams-Brabant De Majeur.
U wil deze kleine feestzaal van dichtbij eens bekijken? Maak een afspraak om onze feestzalen te bezichtigen. Vraag vandaag nog meer info over onze feestzalen. Feestzaal De Damzaal. Feestzaal De Damzaal is gelegen op de gelijkvloers met een capaciteit van 10 tot 20 personen.
zaal huren
Zaalverhuur Stad Mechelen.
Verenigingen die lid zijn van een stedelijke adviesraad huren de zalen aan een gunstig tarief. Als particulier kan je de zalen ook huren. In het huishoudelijk reglement lees je alles over de lokalen, wat er wel of niet kan en waar je moet op letten als je huurt. Aarzel niet en neem contact op via zaalverhuur@mechelen.be of via het telefoonnummer 015 29 83 53. Amandusstraat 5A te 2801 Heffen. grote zaal met toog voor max. middelgrote zaal met toog voor max. vergaderzaal voor max. ingerichte keuken servies. foyer, sanitair, overdekt terras, ruime tuin met p├ętanquebanen en tuinmeubilair. alle dranken zijn verplicht af te nemen bij de leverancier aangesteld door de groep Mechelen. uiterst geschikt voor o.a. een babyborrel, doopsel, rustig familiefeest, receptie, communie, lentefeest, vergadering en koffietafel. gebruik van de locatie is enkel toegelaten tussen 10u-23u zonder dj of zonder versterkte muziek. Magdalenasteenweg 49 te 2812 Muizen. zaal voor max. vergaderzaal voor max. kleine keuken zonder kookgelegenheid met servies voor koude en warme dranken, borden en bestek.
Enkel zaal te huur Plan4Events.
Reeds 21 jaar staat ons Feestzaal Lawrence team ter uwer beschikking voor de verzorging van al. t Cleyn Paradijs feestzaal. Ons voormalig restaurant met een stijlvol en gezellig interieur biedt plaats aan ca. Feestzaal met theaterpoduim. Voeg uw zaak toe: contacteer.
Zaalverhuur Overige immobili├źn 2dehands.be.
Zaal Den Hoye Brugge. Feestzaal: Zaal Den Hoye Brugge Voor vergaderingen, familiefeesten, cursus, In Den Hoye kan je een grote of een kleine zaal huren. 20 januari 2018 2001: Brugge Sint-Kruis. Salons het Zand, authentiek pand in het dorp van Zoersel.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.

Contacteer ons