Op zoek naar goedkope feestzaal?

 
goedkope feestzaal
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Domein Carlton, unieke feestzaal in Kortrijk voor uw Trouwfeest en alle andere feesten Domein Carlton.
feest dj gezocht
Feestzaal The Tree Lier.
The Tree is een unieke multifunctionele zaal voorzien van de modernste infrastructuur. Van de service en de animatie tot de catering en de aankleding: alles is tot in de puntjes verzorgd. De persoonlijke aanpak en betrokkenheid van ons team maken van elk evenement weer een pareltje.
dj trouwfeest
Hotel vergaderzaal feestzaal herentals. Hotel vergaderzaal feestzaal herentals.
Sluit de werkweek af op een leuke manier en zet het weekend goed in samen met je vrienden of je collega's. The world's' biggest Hotel Family SM Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. BEST WESTERN PLUS.
zaalverhuur amsterdam
Huren zaal Londerzeel.
Sporthal met vergaderzaal Verma. Polyvalente zaal / sporthal Ter Elst. Sporthal De Blauvenne. Website by Tobania. Volg ons op. Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
dj trouwfeest
Ter Eeste.
zaal communiefeest
Zaalverhuur ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis.
Als je activiteit voortduurt na 24 uur s nachts wordt er een bijkomende huur van 75 euro aangerekend. Drank en technisch materiaal. Wanneer je een zaal huurt, kan je gratis technisch materiaal bestellen. Drank bestel je op voorhand via het aanvraagformulier.
LUX Société Anonyme Des Fêtes.
Spreek onze partners aan of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Door onze combinatie van flexibiliteit, kwaliteit, comfort, eigen keuze meubilair en ons state of the art geluidssysteem biedt LUX een uniek concept! 2018 LUX info@zaallux.be 0032 0 496189189 luxgent.be Dendermondsesteenweg 140 Gent.
t Scheldeschuurke.
Feestzaal t Scheldeschuurke. Feestzaal t Scheldeschuurke. Daar waar de Schelde en de vaart Kortrijk-Bossuit in elkaar vloeien, in een oase van groen en rust, ligt feestzaal t Scheldeschuurke. Zij bieden u een culinaire feestmaaltijd voor elke gelegenheid in een prachtig decor, of staan in voor de volledige verzorging van drank en catering voor uw feest.

Contacteer ons