Meer resultaten voor goedkope feestzaal

 
goedkope feestzaal
LUX Société Anonyme Des Fêtes.
Spreek onze partners aan of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Door onze combinatie van flexibiliteit, kwaliteit, comfort, eigen keuze meubilair en ons state of the art geluidssysteem biedt LUX een uniek concept! 2018 LUX info@zaallux.be 0032 0 496189189 luxgent.be Dendermondsesteenweg 140 Gent.
lenen
Feestzaal huren De Kunstvrienden.
U kunt bij De Kunstvrienden een feestzaal huren voor elke speciale gebeurtenis: een grote familiereünie, een memorabel tuinfeest, een bbq met vrienden, een trouwpartij of een babyborrel En dat voor maar weinig geld. Het gebouw waarin De Kunstvrienden samenkomen is een geklasseerd monument.
banners maken
Een zaal huren van de gemeente Gemeente Zonhoven.
Ben je op zoek naar een geschikte zaal voor jouw evenement? Bekijk dan zeker de onderstaande lijsten en vul het formulier zaalreservatie in. In de lijst feestzalen vind je de zalen in Zonhoven die niet door de gemeente worden verhuurd.
www.restodijon.com
Zaalhuur Bouckenborgh vzw Jongerencentrum.
De ruimtes die wij ter beschikking stellen zijn polyvalente zalen die zoals de naam prijs geeft voor verscheidene doeleinden gebruikt worden. Omdat onze zaaltjes vaak druk bezet zijn, kan er niets blijven staan. Al het materiaal moet terug meegenomen worden.
http://medivisie.eu/acupunctuur-almere/
Enkel zaal te huur Plan4Events.
Reeds 21 jaar staat ons Feestzaal Lawrence team ter uwer beschikking voor de verzorging van al. t Cleyn Paradijs feestzaal. Ons voormalig restaurant met een stijlvol en gezellig interieur biedt plaats aan ca. Feestzaal met theaterpoduim. Voeg uw zaak toe: contacteer.
jobstudent vacatures
Feestzalen De Majeur Feesten in Stijl in Vlaams-Brabant.
De Majeur is gelegen ten westen van Brussel in de groene de rand van het Pajottenland. Wanneer u dus op zoek bent naar een feestzaal in Oost-Vlaanderen of een feestzaal in Vlaams-Brabant dan zit u bij de Majeur zeker goed.
feestzaal
Feestzaal Huren In Gent Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor feestzaal in Gent hebben we momenteel 16 alternatieven. Feestzaal in Gent, feestzaal gent, zaal gent, unieke feestzaal gent, zaal te huur gent, wat je ook zoekt, je kan altijd bij eventplanner.be terecht. Wij maken het plannen van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie super eenvoudig.
zalen verhuur rotterdam
Feestzaal Lindenhof Feestzaal Lindenhof.
Zo bent u zeker van een tafel om culinair te genieten van de bijzondere., landelijke entourage in Feestzaal Lindenhof. Onze cadeaubonnen zijn de perfecte manier om uw vrienden of collega's' te verrassen met een origineel geschenk. Feestzaal Lindenhof doet het landelijke karakter van Vlaams-Brabant eer aan.

Contacteer ons