Op zoek naar goedkope feestzaal?

 
goedkope feestzaal
Veldt: Feestzaal te Retie.
Bedrijven kunnen ook bij ons terecht, zowel voor hun informele bedrijfsfeestjes als voor hun seminaries, vergaderingen, meetings, workshops Projectiemuur met beamer, geluidsinstallatie en draadloze internet-verbinding is allemaal mogelijk indien gewenst. Onze nieuwe feestzaal is uitgerust met alle modern comfort, een ruime toog, een keuken en sanitair met rolstoelvriendelijk toilet en verzorgingstafel voor de kleinsten, tafels en stoelen, ruim voldoende servies, bestek, tassen, glazen.,
feestzaal
Feestzaal Huren In Gent Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor feestzaal in Gent hebben we momenteel 17 alternatieven. Feestzaal in Gent, feestzaal gent, zaal gent, unieke feestzaal gent, zaal te huur gent, wat je ook zoekt, je kan altijd bij eventplanner.be terecht. Wij maken het plannen van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie super eenvoudig.
houten bijgebouwen
LUX Société Anonyme Des Fêtes.
Spreek onze partners aan of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Door onze combinatie van flexibiliteit, kwaliteit, comfort, eigen keuze meubilair en ons state of the art geluidssysteem biedt LUX een uniek concept! 2018 LUX info@zaallux.be 0032 0 496189189 luxgent.be Dendermondsesteenweg 140 Gent.
geld lenen
Een zaal huren van de gemeente Gemeente Zonhoven.
Ben je op zoek naar een geschikte zaal voor jouw evenement? Bekijk dan zeker de onderstaande lijsten en vul het formulier zaalreservatie in. In de lijst feestzalen vind je de zalen in Zonhoven die niet door de gemeente worden verhuurd.
Welkom bij De Venkel.
Voor een uitgebreid feest kan je bij feestzaal De Venkel dus gerust meerdere feestzalen combineren! De Venkel als jouw feestlocatie. Een waaier aan mogelijkheden voor élk type feest, daarvoor moet je vast en zeker bij feestzaal De Venkel in Kortenberg langsgaan!
FEESTZAAL DE KROON FEESTZAAL HUWELIJK BABYBORREL: 32 051 50 00 03 De feestzaal beschikt over een capaciteit van 10 tot 230 personen.:
OVERNACHTEN MET ONTBIJT. Ontdek onze volledig vernieuwde feestzalen. De feestzaal beschikt over een capaciteit van 15 tot 230 personen., elke zaal is trouwens ook uitgerust met airconditioning en draadloos internet. Voor reserveringen, regelingen en informatie kunt u bij ons terecht.,
La Grange Feestzaal te Massenhoven.
Wij bieden formules, op maat van uw wensen en budget, zodat u heerlijk kan genieten van úw moment. Het stijlvolle kader van Domein Montens is de perfecte omgeving voor uw huwelijk of jubilee. Wij zorgen indien gewenst voor een gepaste ceremonie.
Feestzaal huren De Kunstvrienden.
U kunt bij De Kunstvrienden een feestzaal huren voor elke speciale gebeurtenis: een grote familiereünie, een memorabel tuinfeest, een bbq met vrienden, een trouwpartij of een babyborrel En dat voor maar weinig geld. Het gebouw waarin De Kunstvrienden samenkomen is een geklasseerd monument.

Contacteer ons