Meer resultaten voor goedkope feestzaal

 
goedkope feestzaal
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Gemeenschapszalen Deinze Stad Deinze.
s morgens zijn SLUITINGSUREN. Op deze uren kan je geen zalen reserveren. Wie een zaal de dag ervoor huurt of een zaal voor meerdere dagen huurt, kan de zaal ook na middernacht gebruiken. Alle zalen moeten ten laatste om 9 u.
zaal communiefeest
Zaal huren Edegem Vrije tijd.
Bestaande gebruiker: Log in Nieuw? Schrijf je in. Sport en recreatie. Je bent hier: Home Organiseren Zaal huren. Brochure zalenverhuur in Edegem. Een gemeentelijke zaal of locatie online reserveren. Gebruikersreglement en huurprijzen polyvalente zaal Hangar 27. Polyvalente zaal muziekschool: gebruiksreglement.
feest dj gezocht
Feestzaal The Tree Lier.
The Tree is een unieke multifunctionele zaal voorzien van de modernste infrastructuur. Van de service en de animatie tot de catering en de aankleding: alles is tot in de puntjes verzorgd. De persoonlijke aanpak en betrokkenheid van ons team maken van elk evenement weer een pareltje.
dj trouwfeest
Feestzaal Feestzalen Ter Hoolst Balen Antwerpen Limburg.
Huwelijksfeest, communiefeest, verjaardagsparty, babyborrel, bedrijfsfeestje? Feestzaal Ter Hoolst is de ideale locatie voor jouw evenementen en heeft voor ieder feest een gepaste oplossing! Wens je meer informatie of wil je ons een bezoekje brengen, neem gerust contact met ons op.
kredietbanken
Feestzaal huren Feestzaal De Kunstvrienden vernieuwd: weer te huur! Bel voor meer info: 0486 88 10 69.
U kunt bij De Kunstvrienden een feestzaal huren voor elke speciale gebeurtenis: een grote familiereünie, een memorabel tuinfeest, een bbq met vrienden, een trouwpartij of een babyborrel En dat voor maar weinig geld. Het gebouw waarin De Kunstvrienden samenkomen is een geklasseerd monument.
legpuzzel
Feestzaal De Castaar.
Feestzaal De Castaar. De Castaar is een feestzaaltje voor kleinere evenementen. Voor tuinfeesten, themafeesten en drinks is het de ideale plaats, gelegen binnen een uniek kader in het hartje van Geel. De tuin ligt vlak aan het stadspark, op slechts 200 meter van de Markt. Feestzaal De Castaar.
site
Website gemeente Stabroek Zaalverhuur.
Kasteel Ravenhof en zaal Moorland sluiten om 01u00, behalve op vrijdagnacht, zaterdagnacht en de nacht voorafgaand aan een feestdag sluiten kasteel Ravenhof om 03u00 en zaal Moorland om 05h00. Er staan sancties op het overtreden van de gebruikersregels. Laatst gewijzigd: 07 januari 2016.
LED-schijnwerpers
Ons Middelheem Uw locatie voor evenementen, feesten en meetings.
Met verschillende ruimtes gaande van vergaderlokalen tot een feestzaal biedt Ons Middelheem mogelijkheden voor allerlei evenementen: feesten, recepties, meetings of seminaries. Ons Middelheem heeft tal van troeven.: Centrale ligging, vlak bij het Park van Brasschaat en het Kasteel van Brasschaat Bredabaan 423, Brasschaat.
goedkope zaalverhuur

Contacteer ons