Meer resultaten voor goedkope feestzaal

 
goedkope feestzaal
goedkope feestzaal - Packageprijs zaalverhuur incl.
Wij hadden een vrij groot podium met alle ruimte voor de DJ, waardoor de zaal perfect qua grootte was voor de aanwezigen 100 man. De zaal kan ook makkelijk 200 man aan. Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren.
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.

Live muziek 104. Eigen catering 36. 140 locaties gevonden op basis van de volgende filters. Den Berg Events Hotel Meetings More. 2 700 personen. Eigen catering is niet mogelijk. Pastoriehof Gathering in style. 10 100 personen. Eigen catering is niet mogelijk.
dj trouwfeest
Zilte Zoen in Temse Luxueuze feestzaal feestlocatie met prachtige tuin.
Ontdek ons volledig gamma en lees hier het ontstaan van Zilte Zoen. Kom meer te weten omtrent de zaakvoerder en zijn personeel rond deze prachtige feestzaal dat één van de beste toppers van België is. De Zilte Zoen biedt ruimte voor maar liefst 400 gasten.
Zebra
Zaalverhuur jogem.
Wilt u een datum vastleggen kan u dat doen via de beschikbaarheidskalender om zeker te zijn dat u op tijd bent met uw reservering. Wij sturen u nog een bevestigingsmail als uw aanvraag voor ons zaalverhuur geregistreerd is. WIFI in al onze zalen. Grote zaal inclusief keuken.
kopen
Feestzaal Lepeltje Duffel.
te koop auto
Feestzaal de Kapelhoeve Turnhout.
Feestzaal voor 40 tot 300 personen. De bijzondere structuur van de Kapelhoeve maakt het mogelijk deze te gebruiken als één aaneengesloten feestzaal voor maximum 300 personen. Voor kleinere feesten of bedrijfsevents delen we de feestzaal eenvoudig op kleinere gezellige zaaltjes.:
lening bank
Het huis van Mihr Home Herent.
Geen feestzaal, maar een feesthuis" het is een kleine nuance maar ze spreekt boekdelen. Het gaat ons in het Huis van Mihr niet om deftigheid en formaliteit, maar om warmte en gezelligheid. Wie een feest boekt bij ons, reserveert zich geen afstandelijk aangeklede zaal, maar een knus huis met veel ruimte en zithoeken, banken, poefjes, tafels en stoelen her en der.
vintage meubelen
Feestzaal Roosekes Breem Feestzaal.
De grootste troef van dit bos vormt de boeiende afwisseling van verschillende ecosystemen. We bezorgen u graag de nodige wandelbrochures om dit prachtige stukje nabijgelegen natuur te ontdekken. 2019 Roosekes Breem Feestzaal algemene voorwaarden privacybeleid sitemap site created by o.s.admin.
Interne
Amuse Meulebeke.
Zo kunnen we voor elk seizoen een menu naar jouw smaak aanbieden. Eindejaarsmenus 2018, ontdek ze hier. Klik op onderstaande link en ontdek onze eindejaarsmenu's' 2018. Altijd op zoek naar personeel. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. FEESTZAAL TRAITEUR AMUSE.
feestlocatie

Contacteer ons