Resultaten voor feestzaal zonder catering

 
feestzaal zonder catering
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Feestzaal mogelijk zonder catering. U zoekt een zaal voor 25 tot 100 personen dan bent u best bij de Parthenon vzw, die heeft een flexibele zaal. Deze staat gratis ter beschikkin. 2 februari 2018 0939: Destelbergen. Feestzaal te huur in St Michiels.
feestzaal
De mooiste feestzaal België check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in België. De feestzalen in België zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in België zelf.
catering rotterdam
Zaal huren in Antwerpen met of zonder catering.
Een zaal huren met of zonder catering, groot of klein: wij staan graag te uwer beschikking om vrijblijvend een offerte op te maken voor uw geplande events! Contact opnemen kan via het nummer 3203 450 90 00 of via sales@terelst.be.
catering delft
feestzaal en seminarie leuven kasteel de bunswyck.
Feest zonder catering. Vraag een offerte aan. Feest zonder catering op Kasteel de Bunswyck. Heb je een zaal nodig en de mogelijkheid om iets te drinken, maar gn catering? Ook dat is mogelijk op Kasteel de Bunswyck, maar alleen last minute.
partycateraar
De mooiste feestzaal Vlaams-Brabant check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Vlaams-Brabant. De feestzalen in Vlaams-Brabant zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Vlaams-Brabant zelf.
catering rotterdam
Feestzalen vrij van traiteur regio Mechelen Cateringblog.
Op deze pagina verzamelen we alle feestzalen in Mechelen en de ruime regio Mechelen die vrij zijn van een vaste traiteur. Een feestzaal waarbij u zelf mag kiezen wie er komt koken, waar u zelf kan koken of dat u ervoor kan kiezen om geen maaltijd te voorzien. show options hide options. Spaanse catering in regio Mechelen.
catering nederland
Feestzaal Limburg Alle Feestzalen in Limburg op Salino.be Salino.be.
Onze feestzalen zijn werkelijk op alles voorzien: kleine tot grote feesten, met of zonder thema, en indien gewenst met aangepaste animatie. Het Acaciahof is dan ook zoveel meer dan een feestzaal. Terwijl je zorgeloos geniet van jouw receptie, diner of feest nemen wij de gastronomische catering en professionele bediening voor onze rekening.
catering nederland
De mooiste feestzaal Lier check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Lier. De feestzalen in Lier zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Lier zelf.
catering aan huis

Contacteer ons