Op zoek naar feestzaal zonder catering?

 
feestzaal zonder catering
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
feestzaal - Packageprijs zaalverhuur incl.
Wij hadden een vrij groot podium met alle ruimte voor de DJ, waardoor de zaal perfect qua grootte was voor de aanwezigen 100 man. De zaal kan ook makkelijk 200 man aan. Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren.
De taverne en feestzaal van Taverne-Fitness De Miester uit Bierbeek. DE Miester Bierbeek.
Ideaal voor kinder en communiefeestjes, maar ook voor barbecues en bedrijfsfeestjes. Wij kunnen meteen ook de catering voor uw feest verzorgen, al kan u ook opteren om de zaal te huren zonder catering. Er zijn een volledig uitgeruste keuken en een professionele barbecue voorzien. Onze feestzaal beschikt over een ruime parking.
catering roosendaal
Gezellige feestzaal te huur in Retie met of zonder catering t Veldt.
Je besteedt de organisatie van je evenement uit. Huur onze ruimte en doe er verder helemaal je eigen ding mee. Wij zorgen voor de gezellige omkadering en de gekoelde drank en jij kan je evenement naar jouw smaak en zin inrichten en vormgeven.
Feestzalen
Moet ik een GKS gebruiken? GKS Het Geregistreerd Kassasysteem.
De slager die voorbereide maaltijden aan klanten levert en/of aanbiedt in de winkel, zonder ooit in bediening of bijkomende service te voorzien. De caféhouder die alleen drank en voorverpakte snacks verkoopt zoals een zakje chips, een verpakte wafel, een bifi-worstje. Hij verstrekt geen restaurant of cateringdiensten en heeft dus geen GKS nodig. Restaurant en cateringdiensten, al dan niet gecombineerd met meeneemmaaltijden? U geniet sinds 2010 de btw-verlaging van 21% naar 12% op restaurant en cateringdiensten. De GKS-reglementering is op u van toepassing, dus u moet berekenen of u op jaarbasis minstens 25.000 euro omzet haalt uit restaurant en cateringdiensten. U bent een bakker met een verbruikszaal? De koffiekoeken, broodjes en gebakjes die u in de verbruikszaal serveert, worden gezien als restaurantdiensten. Als de omzet uit restaurantdiensten 25.000 euro of meer bedragen, moet u GKS-tickets uitreiken zowel voor de verkopen die ter plaatse worden geconsumeerd als voor de verkopen in de bakkerij. Als u geen 25.000 euro bereikt, moet u enkel voor de maaltijden en bijhorende dranken, verschaft in het verbruikssalon, een btw-bonnetje uitreiken. Voor wat u in de bakkerij verkoopt, moet u geen btw-bonnetjes uitreiken. U baat een cafetaria of feestzaal uit.
catering aan huis
Feestzalen vrij van traiteur regio Mechelen Cateringblog.
Op zoek naar een feestzaal in Mechelen? Op deze pagina verzamelen we alle feestzalen in Mechelen en de ruime regio Mechelen. Enkel een feestzaal die vrij is van een vaste traiteur komen in aanmerking. Een feestzaal waarbij u zelf mag kiezen wie er komt koken of waar u zelf kan koken.
catering nederland
VZW DE VIERSCHAAR in Lokeren. Polyvalente zaalverhuur, evenementen, huisconcerten, workshops. Kamer ontbijt.
Feest, workshop, evenement. Verkiest u een zaal zonder verplichte catering of traiteur? Je kan onze feestzaal per dag huren, toegankelijk voor mindervaliden. Ben u op zoek naar een geschikte ruimte om uw activiteiten te organiseren of een verjaardagsfeestje, babyborrel, vergaderingen.
belfius
Feestzalen verhuur in Vlaams-Brabant De Majeur.
Feestzaal vrij / zonder traiteur. Bent u op zoek naar een feestlocatie waar u vrij bent van catering of traiteur? Bij De Majeur kunt u een feestzaal huren zonder cateraar of traiteur. Dus nu heeft u geen enkel excuus meer om op een unieke feestlocatie te komen genieten van uw favoriete keuken!
vintage meubelen
de groene kaai Zoersel sfeervolle feestzaal vergaderzaalDe Groene Kaai.
Expresso machine zonder zorgen Taeymans koffie. Loungehoek met meubeltjes en Smart TV de ideale chil of kinderhoek. Vaste verspreide geluidsinstallatie met CD speler en mogelijkheid tot inprikken van PC of I Pod voor uw eigen feestmuziek. Een multifunctionele, maar eenvoudig te bedienen moderne sfeer een feest verlichting dat uw gasten ongetwijfeld in de juiste sfeer zullen brengen. Vast opgehangen professionele beamer voor al uw fotos of power points. De parking achteraan kan helemaal afgesloten worden zodat de kinderen meer dan 500 m veilig speel fiets en voetbalplezier hebben. Dit is ook de ideale plaats voor een springkasteel. Contacteer ons voor meer info op info@degroenekaai.be of op 0476/361.789. Ook ontvangen we u graag, en dit volledig vrijblijvend, voor een persoonlijke rondleiding en bespreking van alle mogelijkheden. zoersel malle schilde st-job brecht Westmalle Oostmalle wijnegem kempen noorderkempen provincie antwerpen grobbendonk beerse vorselaar pulderbos zandhoven massenhoven nijlen ranst shoten brasschaat lier vosselaar turnhout merksplas rijkevorsel hoogstraten feestzaal vergaderzaal feestruimte vergaderruimte meetingruimte meetings tentoonstellingen tentoonstellingsruimte eigen catering vrij van catering sfeervol karaktervol locatie feestlocatie vergaderlocatie.
weboptimizer
Seminaries organiseren in de zalen van het Torenhof.
De ideale feestlocatie. Feestzaal huren: ons advies. Vergaderzalen en mogelijkheden. Seminaries organiseren op knappe locatie. Een halve dag, een hele dag of zelfs een weekend op seminarie gaan in het Torenhof in Westerlo Kempen verloopt telkens volledig volgens jouw wensen.
mkb

Contacteer ons