Zoeken naar feestzaal zonder catering

 
feestzaal zonder catering
feestzaal - Packageprijs zaalverhuur incl.
Wij hadden een vrij groot podium met alle ruimte voor de DJ, waardoor de zaal perfect qua grootte was voor de aanwezigen 100 man. De zaal kan ook makkelijk 200 man aan. Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren.
Voor 20 tot 250 genodigden 0473 93 21 63 Feestzalen Hof ter Velden.
Reserveer nu voor moord" aan tafel" in februari of maart: LINK. Maak u geen zorgen, wij organiseren het perfecte feest op 30 minuten van Gent, Antwerpen of Brussel. U kiest de invulling van uw feest, wij doen de rest. Bekijk alle mogelijkheden. Traiteur / catering. Met of zonder kelners?
catering aan huis
Over de koepel.
www.hoeveterkerst.be Contacteer ons 051 230 996. Huur onze infrastructuur! Een vergadering, familiefeest of origineel evenement. Ontdek onze kleine en grote zalen en unieke locaties om te huren. We maken graag tijd voor persoonlijk contact. www.gidts.be/verhuurgidts Verhuur zonder catering Verhuur met catering.
catering roosendaal
Op zoek naar een feestzaal te Hasselt? Westpunt.
Mag het iets meer zijn en wensen jullie ook een hapje te eten? Geen enkel probleem, onze feestzaal valt zowel met als zonder catering te huren. Feesten op een unieke locatie? Een straffe vergadering op de planning staan? Een seminarie geven? Of ga je workshops hosten? Ontdek onze vergaderzaal, met een leuke, informele sfeer! Een ruime zaal die alles in huis heeft om iedere meeting of event tot een goed eind te brengen. Lunch of diner? Wij staan graag voor je klaar! Op zoek naar een vergaderruimte? Vergeet de dagelijkse sleur en doorbreek je werkweek met een gezellige afterwork! Het enige wat jij moet doen is zorgen voor je gezelschap, wij zorgen wel voor de lekkerste drankjes en hapjes! Tot in detail. Bij Westpunt doen we er alles aan om jou te laten genieten van een gezellige sfeer op een unieke locatie! Die unieke sfeer bekomen? Dat zit m in de kleine details. Nieuws vanuit westpunt. Something is wrong. Instagram token error. Eten, drinken, genieten? Een vraag voor Westpunt? 011/21 25 70. Informeer me over de feestzaal! Bedrijf Privé Gelieve dit veld leeg te laten. Informeer me over de vergaderruimte! Gelieve dit veld leeg te laten. Hoogbrugkaai 91, Hasselt.
ikea
Vrij van Catering SalonsPrestige.
Skip to content. Feestzaal Tea Room Prestige. Breakfast All Day. Kids Day Springkasteel. Zaalverhuur met Catering. Vrij van Catering. Trouwfeesten met Catering. Vrij van Catering. Vrij van Catering. Vrij van Catering. Onze grote en kleine zalen zijn geschikt voor verschillende feesten, zakelijke evenementen en andere gelegenheden. Naast het huren van een ruimte kunt u gebruikmaken van onze catering, maar dit is zeker niet verplicht. Wanneer u graag zelf voor het eten en drinken wilt zorgen is dat geen enkel probleem bij Salons Prestige. Huren zonder catering.
tankpas
de groene kaai Zoersel sfeervolle feestzaal vergaderzaalDe Groene Kaai.
Expresso machine zonder zorgen Taeymans koffie. Loungehoek met meubeltjes en Smart TV de ideale chil of kinderhoek. Vaste verspreide geluidsinstallatie met CD speler en mogelijkheid tot inprikken van PC of I Pod voor uw eigen feestmuziek. Een multifunctionele, maar eenvoudig te bedienen moderne sfeer een feest verlichting dat uw gasten ongetwijfeld in de juiste sfeer zullen brengen. Vast opgehangen professionele beamer voor al uw fotos of power points. De parking achteraan kan helemaal afgesloten worden zodat de kinderen meer dan 500 m veilig speel fiets en voetbalplezier hebben. Dit is ook de ideale plaats voor een springkasteel. Contacteer ons voor meer info op info@degroenekaai.be of op 0476/361.789. Ook ontvangen we u graag, en dit volledig vrijblijvend, voor een persoonlijke rondleiding en bespreking van alle mogelijkheden. zoersel malle schilde st-job brecht Westmalle Oostmalle wijnegem kempen noorderkempen provincie antwerpen grobbendonk beerse vorselaar pulderbos zandhoven massenhoven nijlen ranst shoten brasschaat lier vosselaar turnhout merksplas rijkevorsel hoogstraten feestzaal vergaderzaal feestruimte vergaderruimte meetingruimte meetings tentoonstellingen tentoonstellingsruimte eigen catering vrij van catering sfeervol karaktervol locatie feestlocatie vergaderlocatie.
Wietzaadjes
feestzalen antwerpen zonder traiteur Bnb Ardennen.
De Plaetsemolen Feestzaal. Wij leveren alle dranken tegen winkelprijs. De zaal is vrij van traiteur. Om een exact beeld te krijgen van de zaal is het aangewezen eens te komen kijken. Wij zijn steeds aanwezig in de winkel naast de zaal behalve op zondag en maandag. Trouwfeest zonder traiteur.
Consult
Onze prijzen voor verhuur en catering Le Moulin du Mouflu.
Zaal boven voor een feest zonder gebruik keuken: 400 euro. VERHUUR ZAAL MET KEUKEN. Zaal beneden: 550 euro. Zaal boven: 500 euro. VERHUUR TUIN, TERRAS MET KEUKEN. Tuin, terras keuken: 400 euro. CATERING VOOR GROEPEN eigen bereiding Mouflu. Spaghetti: 11 euro/p.p.
te koop tenerife
Feestzalen vrij van traiteur regio Mechelen Cateringblog.
Op zoek naar een feestzaal in Mechelen? Op deze pagina verzamelen we alle feestzalen in Mechelen en de ruime regio Mechelen. Enkel een feestzaal die vrij is van een vaste traiteur komen in aanmerking. Een feestzaal waarbij u zelf mag kiezen wie er komt koken of waar u zelf kan koken.
zonnepanelen

Contacteer ons