Zoeken naar feestzaal vrij van traiteur

 
feestzaal vrij van traiteur
feestzaal - Packageprijs zaalverhuur incl.
Dankzij de uitstekende geluidsisolatie kun je in het café met elkaar praten en in de zaal harde muziek maken. Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal.
Domaine de Ronceval.
Het domein van Ronceval wordt verhuurd vrij van traiteur. NOG ENKELE VRIJE DATA.ZATERDAGEN 8 APRIL en 10 JUNI 2017.VIJDAG 26MEI 2017! Korting tijdens de week en laag seizoen van 15 november tot 15 maart. Last minute reservatie: tot 20% korting.
boechout feestzaal
Trouwfeest zonder traiteur.
Bijna alle locaties voorzien hun eigen traiteur met de keuze uit enkele menu's. Nu is dat niet echt onze stijl en zouden wij liever trouwen in een leuke zaal met een BBQ, een beetje volkser en minder stijf. Heeft er iemand een idee waar je een leuke zaal/locatie kan huren voor zoiets te doen? Liefst provincie Antwerpen, wij zijn van de regio Lier.
van barneveld catering
de groene kaai Zoersel sfeervolle feestzaal vergaderzaalDe Groene Kaai.
de groene kaai, een feestzaal waar je uw eigen persoonlijk tintje aan kan geven. De ruimte van de groene kaai kan gehuurd worden voor al uw feesten waar een persoonlijk tintje voorop staat. Met de grote en volledig ingerichte open keuken, een aparte ontvangstruimte, een lounge hoek, gekoelde drank, heerlijke Taeymans Expresso en een mooi gedekte en van bloemen voorziene tafel bij aankomst rest u enkel nog zelf te feesten en te genieten. Betreffende catering bent u volledig vrij, maar graag adviseren we u bij de keuze van een traiteur of kok, dit wanneer u zelf niet aan het koken zou willen gaan.
persoonlijke leningen
Zo kan je flink besparen op je trouwbudget één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. één. Audio description. Facebook. instagram. twitter. Facebook. Grou
Maar heb je er al eens aan gedacht om een lege feestzaal te huren? Een parochiezaal kan je vaak huren voor zon 500 euro. Tel daarbij dan nog ongeveer 1500 euro voor een feestelijke inrichting en je bent al een pak minder geld kwijt. Eten, drank en bediening moet je hier wel nog zelf regelen. De prijs van de catering hangt vooral af van de prijs van de ingrediënten en de personeelskost. Een feest met persoonlijke bediening aan tafel is veel duurder dan bijvoorbeeld een buffet. Je kan ook heel wat besparen op de dranken. Zoek je een zaal waar je zelf voor dranken en de bediening ervan kan zorgen, dan kan dat tot de helft goedkoper zijn dan wanneer je drank en bediening van de zaal of traiteur moet nemen.
Portaalkranen
Een zaal verhuren met of zonder BTW? Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Advies toegevoegd op 13 april 1999. Een zaal verhuren met of zonder BTW? Als u een zaal verhuurt aan een particulier of een vereniging, dan hebben zij geen recht op aftrek van de eventueel betaalde BTW. Moet u BTW aanrekenen op uw factuur?
lening aanvragen
t Scheldeschuurke.
Feestzaal t Scheldeschuurke. Feestzaal t Scheldeschuurke. Daar waar de Schelde en de vaart Kortrijk-Bossuit in elkaar vloeien, in een oase van groen en rust, ligt feestzaal t Scheldeschuurke. Zij bieden u een culinaire feestmaaltijd voor elke gelegenheid in een prachtig decor, of staan in voor de volledige verzorging van drank en catering voor uw feest.
SEO
Feestzaal De Hophoeve.
Feestzaal de Hophoeve te Affligem bij Aalst biedt u een gezellig en romantisch kader aan met ruime parking en kindvriendelijke tuin voor allerhande feesten: babyborrels, doopfeesten, communie en lentefeesten, huwelijksfeesten en jubileums. Guy Van Nuffel, eigenaar en tevens kok, zorgt er samen met zijn team voor dat jullie feest een onvergetelijke dag wordt.
te koop tenerife
Feestzaal De Fabriekeput.
beschikbare ruimtes in de feestzaal. ruime zaal met bar en speelhoek. volledig ingerichte keuken met frigocel. beschikbaar materiaal voor uw feest. alle glazen: wijnglazen, champagneglazen, waterglazen, kinderbekers. kopjes en schoteltjes. alle kook en keukengerei De huurder is volledig vrij van traiteur of drank.
zonnepanelen

Contacteer ons