Zoeken naar feestzaal vrij van traiteur

 
feestzaal vrij van traiteur
Zaal zonder traiteur feestzaal vrij van traiteur oost vlaanderen.
Feestzaal vrij van traiteur te Oost Vlaanderen. Het fabriekspand De Cichorei is vrij van traiteur en vrij van brouwer U hebt als klant alle vrijheid bij de keuze van uw leverancier. Dit houdt in dat u vrij kan kiezen hoe u uw feest organiseert.
feestzaal
Zaal huren in Antwerpen met of zonder catering.
Een zaal huren in Antwerpen, met of zonder catering. Voor elk event, van vergaderingen tot productvoorstellingen, kan u een zaal huren bij Ter Elst in Edegem Antwerpen. Indien gewenst kan u dit ook combineren met de diensten van een van onze huiscateraars.
trouwfeest zaal
Feestzaal Olen Alle Feestzalen in Olen Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestzalen in Olen Antwerpen volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn. Vink gewoon even aan wat voor uw volgende evenement belangrijk is, en bekijk snel hieronder onze suggesties! Om een mooi overzicht te krijgen van alle locaties in Olen Antwerpen, klikt u eenvoudigweg op Kaart vergroten.
lenen
Zaalverhuur Overige immobiliƫn 2dehands.be.
Te huur op een Kasteeldomein, feestzaal Orangerie en/of zaal en eetgelegenheid D'Oude' Pompe, ideaal voor vergaderingen of seminaries in combin. 30 april 2018 1126: Geraardsbergen. feestzaal maisdoolhof prachtige locatie. Landelijk feestzaal te huur voor al u feesten Vrij van catering en drank Ruime parking en grote speelweide Prijs vanaf 180 euro.
Magnus.
In de feestzaal is een perfecte symbiose gebracht tussen klassieke en moderne architectuur. Wij beschikken over 4 verschillende salons. Bij u thuis, tal van andere locaties of een mooi aangeklede tent Traiteur Magnus zoekt voor uw event de ideale locatie.
De Zandhoeve.
Je bent er volledig vrij van drank of traiteur. Ben je kok of hobbykok? Wil je eens je eigen restaurant uitbaten voor een avondje? Dan kan dit ook. De keuken is volledig professioneel ingericht en alle materiaal is er voor handen.
Voor 20 tot 250 genodigden 0473 93 21 63 Feestzalen Hof ter Velden.
Maak u geen zorgen, wij organiseren het perfecte feest op 30 minuten van Gent, Antwerpen of Brussel. U kiest de invulling van uw feest, wij doen de rest. Bekijk alle mogelijkheden. Hapjes, voor en tussengerechten, hoofdgerechten, desserts, Bij u thuis.
Hof Van Reyen Uw feestzaal in Antwerpen.
3 generaties feestervaring. Op amper een boogscheut van hartje Antwerpen verwijderd, leidt een prachtige oprit met oude kasseien tot de Brouwerij en Orangerie: twee prachtige zalen die feestzaal Hof Van Reyen toebehoren. De familie Pauwels organiseert al 55 jaar lang feesten gestart in de naburige gemeente Mortsel in 1963 en sinds 1985 actief in Boechout in het mooie pand Hof Van Reyen.

Contacteer ons