Op zoek naar feestzaal vrij van traiteur?

 
feestzaal vrij van traiteur
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Packageprijs zaalverhuur incl.
Dankzij de uitstekende geluidsisolatie kun je in het café met elkaar praten en in de zaal harde muziek maken. Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal.
traiteur Feestzaal concordia.
Add anything here or just remove it. Assign a menu in Theme Options Menus. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws, promoties events. contact-form-7 404 Not" Found." Klik dan hier
zaal trouwfeest
t Scheldeschuurke.
Feestzaal t Scheldeschuurke. Feestzaal t Scheldeschuurke. Daar waar de Schelde en de vaart Kortrijk-Bossuit in elkaar vloeien, in een oase van groen en rust, ligt feestzaal t Scheldeschuurke. Zij bieden u een culinaire feestmaaltijd voor elke gelegenheid in een prachtig decor, of staan in voor de volledige verzorging van drank en catering voor uw feest.
feestzaal communiefeest
Welkom bij Zaal Bijenhof.
Onze feestzaal kan ook afgehuurd worden met eigen traiteur voor familiefeesten, communie, pensioen, babyborrel Enkel de dranken zijn bij ons af te nemen. Wij vullen de frigo's' volgens uw wensen aan en aan democratische prijzen. Voor het reserveren, inlichtingen of het bezichtigen van de feestzaal, bent u van harte welkom na telefonische afspraak op tel.
stalen profielen kopen
Amuse Meulebeke.
Een beeld zegt meer dan duizend woorden Blader door onze feestfotos voor impressies van de zaal, de inrichting, de tuin, de speeltoestellen voor de kinderen. Bij Amuse werken we voortdurend aan vernieuwingen in onze menukaart. Zo kunnen we voor elk seizoen een menu naar jouw smaak aanbieden. Eindejaarsmenus 2018, ontdek ze hier. Klik op onderstaande link en ontdek onze eindejaarsmenu's' 2018. Altijd op zoek naar personeel. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. FEESTZAAL TRAITEUR AMUSE.
oprit
Feestzaal De Hophoeve.
Feestzaal de Hophoeve te Affligem bij Aalst biedt u een gezellig en romantisch kader aan met ruime parking en kindvriendelijke tuin voor allerhande feesten: babyborrels, doopfeesten, communie en lentefeesten, huwelijksfeesten en jubileums. Guy Van Nuffel, eigenaar en tevens kok, zorgt er samen met zijn team voor dat jullie feest een onvergetelijke dag wordt.
Salons Hof ter Heulebeke Chez Koen Hof ter Heulebeke.
Salons Hof ter Heulebeke. FEESTZALEN TRAITEUR CATERING. Potteriestraat 77, 8980 Beselare. 32 057 46 67 25. Hou me op de hoogte! Hof ter Heulebeke stuurt af en toe een nieuwsbrief met nieuwtjes: andere gerechten, evenementen. Wij delen je E-mail adres met niemand je kan je uitschrijven wanneer je wenst! Smaakvol en verrassend, sfeervol en bruisend. Perfect voor eigentijdse feesten! Hof ter Heulebeke is een pittoresk domein gelegen in een oase van rust.
Feestzaal Salons Denotter.
Hartelijk dank voor het prachtige huwelijksfeest op vrijdag 20 mei 2011. Wij hebben samen met onze gasten mogen genieten van de specialiteiten van Salons Denotter: De sublieme hapjes, de voortreffelijke bediening en het uitmuntende eten. Alles was in orde! Melanie en Kenny. Lut en Frank. wij hielden eraan jullie nogmaals, post-feestelijk maar daarom niet minder uitbundig, te bedanken. Wij zouden veel superlatieven kunnen gebruiken, en terecht. Het volstaat echter en wellicht jullie te wijzen op de vraag die velen ons gesteld hebben: âWie is die traiteur Kunnen wij zijn contactgegevens krijgen Die willen wij ook â?
Feestzaal LuNa.
het idee van zaal LuNa komt van iets verder, niet veel verder, jawel een feestzaal die gebruikt kan worden met bediening door onszelf en ons team, wij verzorgen alles gratis zie gebruik zaal. parking bij zaal LuNa is op 100m.

Contacteer ons