Op zoek naar feestzaal vrij van traiteur?

 
feestzaal vrij van traiteur
Amuse Meulebeke.
Een beeld zegt meer dan duizend woorden Blader door onze feestfotos voor impressies van de zaal, de inrichting, de tuin, de speeltoestellen voor de kinderen. Bij Amuse werken we voortdurend aan vernieuwingen in onze menukaart. Zo kunnen we voor elk seizoen een menu naar jouw smaak aanbieden. Eindejaarsmenus 2017, ontdek ze hier. Klik op onderstaande link en ontdek onze eindejaarsmenu's' 2017. Altijd op zoek naar personeel. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. FEESTZAAL TRAITEUR AMUSE.
lenen
Zaal zonder traiteur feestzaal vrij van traiteur oost vlaanderen.
Feestzaal vrij van traiteur te Oost Vlaanderen. Het fabriekspand De Cichorei is vrij van traiteur en vrij van brouwer U hebt als klant alle vrijheid bij de keuze van uw leverancier. Dit houdt in dat u vrij kan kiezen hoe u uw feest organiseert.
plateaulift
Feestzaal De Fabriekeput.
beschikbare ruimtes in de feestzaal. ruime zaal met bar en speelhoek. volledig ingerichte keuken met frigocel. beschikbaar materiaal voor uw feest. alle glazen: wijnglazen, champagneglazen, waterglazen, kinderbekers. kopjes en schoteltjes. alle kook en keukengerei De huurder is volledig vrij van traiteur of drank.
www.restodijon.com
Feestzaal West-vlaanderen Alle Feestzalen in West-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
De Pereboom Feestzaal. Korte Meersstraat 6A, Ieper West-Vlaanderen tot 130 personen. De ideale locatie voor diverse gelegenheden, in het historisch kader van Ieper! In de tuin bevindt zich een volledig uitgeruste zaal met professionele keuken. Deze wordt verhuurd met of zonder traiteur, met een capaciteit tot 90 zittende personen of 130 rechtstaande personen.
piva-oil.be
Feestzaal Alcazar Dé zaal voor elke gelegenheid!
Onze zaal is vrij van traiteur, maar op vraag kunnen wij u wel enkele goede traiteurs aanraden. Beide zalen kunnen afzonderlijk of samen gehuurd worden en zijn dagelijks te bezichtigen na afspraak 0486/423.999. Achter de zaal bevindt zich tevens een ruime parking. Wij hopen dat onze feestzaal voor één van uw festiviteiten kan dienen!
dakwerken sint niklaas
Accommodatie Feestzaal De Koekoek.
Vrij van traiteur. Oppervlakte feestzaal: 350 m. Geschikt voor 100 tot 250 personen 300 kan ook nog. Prijs zaal: 385 euro 20 euro billijke vergoeding. De keuken is volledig ingericht met diepvries, koelkast, warmeluchtoven, gaskooktoestellen, friteuses 4 en een grote industriële vaatwasser mits meerprijs.
Feestzaal Feestzalen Ter Hoolst Balen Antwerpen Limburg.
In een uitgekiende verhouding creëren de drie traditionele druivenrassen van de Penedès-streek: Xarello, Macabeo en Parellada de unieke, frisse Cava. De rijping in de kelders draagt bij aan de specifieke smaak, die elk jaar kan variëren afhankelijk van de oogst, het aantal zonuren en de neerslag. Bekijk onze wijnkaart. Catering Bedrijfsfeesten Traiteur.
Feestzaal Antwerpen Alle Feestzalen in Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Selecteer uw categorie. Catering / Traiteur. Catering / Traiteur. Voor welke gelegenheid. Babyborrel / Doop. Communie / Lentefeest. Feestzalen in Antwerpen. Francis Wellesplein 1, Antwerpen Antwerpen vanaf 10 tot 180 personen. Den Bell is een begrip in Antwerpen. Aan het einde van de 19de eeuw was het de eerste buitenlandse vestiging van de wereldberoemde telefoonfabrikant.

Contacteer ons