Op zoek naar feestzaal vrij van traiteur?

 
feestzaal vrij van traiteur
Feestzalen vrij van traiteur regio Mechelen Cateringblog.
Op deze pagina verzamelen we alle feestzalen in Mechelen en de ruime regio Mechelen die vrij zijn van een vaste traiteur. Een feestzaal waarbij u zelf mag kiezen wie er komt koken, waar u zelf kan koken of dat u ervoor kan kiezen om geen maaltijd te voorzien.
feestzaal zonder traiteur
Feestzaal Alcazar Dé zaal voor elke gelegenheid!
Onze zaal is vrij van traiteur, maar op vraag kunnen wij u wel enkele goede traiteurs aanraden. Beide zalen kunnen afzonderlijk of samen gehuurd worden en zijn dagelijks te bezichtigen na afspraak 0486/423.999. Achter de zaal bevindt zich tevens een ruime parking. Wij hopen dat onze feestzaal voor één van uw festiviteiten kan dienen!
persoonlijke leningen
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Patricia Rita Tas. Nieuw te Beernem Feestzaal Den Ommekeer, plaats tot 45 personen. Alles aanwezig van eet en drinkgerei borden, tassen, glazen. 17 november 2017 1144: Beernem. Feestzaal De Oude Baan. Feestzaal te huur voor feesten, recepties, workshops, Vrij van traiteur.
feestzaal
Feestzaal.
Bovendien is de zaal vrij van traiteur en kan u zelf de keuze maken wie uw feest zal verzorgen! De feestzaal heeft ook een eigen afgesloten tuin, in de zomer is het heerlijk vertoeven in de tuin en het is er geschikt voor een lekkere barbecue.
trouwfeest zaal
Feestzaal Vlaams-brabant Alle Feestzalen in Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Zij staan tevens in voor de decoratie en organisatie van de evenementen. Le Grand Salon werkt samen met een vaste traiteur die voornamelijk met verse en artisanale producten werkt. Meer informatie Vrijblijvende Offerte. 200 Kortenbergsesteenweg, Steenokkerzeel Vlaams-Brabant vanaf 5 tot 50 personen.
Magnus.
In de feestzaal is een perfecte symbiose gebracht tussen klassieke en moderne architectuur. Wij beschikken over 4 verschillende salons. Bij u thuis, tal van andere locaties of een mooi aangeklede tent Traiteur Magnus zoekt voor uw event de ideale locatie.
Voor 20 tot 250 genodigden 0473 93 21 63 Feestzalen Hof ter Velden.
Maak u geen zorgen, wij organiseren het perfecte feest op 30 minuten van Gent, Antwerpen of Brussel. U kiest de invulling van uw feest, wij doen de rest. Bekijk alle mogelijkheden. Hapjes, voor en tussengerechten, hoofdgerechten, desserts, Bij u thuis.
De mooiste feestzaal Gent check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Gent. De feestzalen in Gent zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Gent zelf.

Contacteer ons