Resultaten voor feestzaal vrij van traiteur

 
feestzaal vrij van traiteur
Zaal vrij van traiteur goudengids.be.
zaal vrij van traiteur. 2 resultaten voor zaal vrij van traiteur. 1 De groene kaai. Andreas Vesaliuslaan 4, 2980 Zoersel. Bloemen voor gelegenheden. Bloemwerk op bestelling. Ruimte voor kookworkshops. Zaal voor cursussen. Zaal voor tentoonstellingen. Zaal vrij van traiteur. Bloemwerk op maat.
Bank
feestzalen verhuur huwelijk.be, het portaal van het huwelijk van belgie Trouwen Feestzaal.
Zalen voor elk budget, met of zonder traiteur. Receptie, logies voor het bruidspaar en de gasten: hotels zijn een uitstekende totaaloplossing voor uw huwelijk. Een unieke dag verdient een uniek kader. De magie van een kasteel of een domein tovert uw huwelijk om tot een echt sprookje.
leningen
Feestzaal Zonder Traiteur Vlaams-Brabant Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Feestzaal Zonder Traiteur Vlaams-Brabant. Feestzaal Zonder Traiteur Vlaams-Brabant. The Classic Domain Beersel. Eventlocatie rand Brussel The Classic Domain. Verder lezen Offerte aanvragen. Le Grand Salon Beersel. Locatie voor Events rand Brussel Le Grand Salon. Verder lezen Offerte aanvragen.
SEO checker
Zaal zonder traiteur feestzaal vrij van traiteur oost vlaanderen.
Feestzaal vrij van traiteur te Oost Vlaanderen. Het fabriekspand De Cichorei is vrij van traiteur en vrij van brouwer U hebt als klant alle vrijheid bij de keuze van uw leverancier. Dit houdt in dat u vrij kan kiezen hoe u uw feest organiseert.
Feestzaal Heist-op-den-berg Alle Feestzalen in Heist-op-den-berg Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Warme sfeer en succes gegarandeerd! De Cohibar feestzaal is gelegen in het hartje van Heist op den Berg. Een unieke locatie met warm karakter dat zich leent voor allerlei feesten met een capaciteit tot 200 personen. De buiten patio wordt voornamelijk gebruikt voor recepties, buitenactiviteiten, ceremonies of gewoon om even uit te blazen. Onze troeven: uniek en trendy concept vrij van traiteur muzieklichtinstallatie aanwezig hotel in de buurt.
De Plaetsemolen Feestzaal.
De molen werd volledig gerenoveerd en geïntegreerd in een gezellige, zeer stijlvolle feestzaal. De sfeervolle zaal met oude molen is in grootte aanpasbaar in functie van uw feest. De zaal beschikt over een volledig uitgeruste keuken en een grote tuin met speelruimte voor de kinderen. We verhuren onze zaal naargelang de grootte van de groep.: Ongeveer 40 personen zittend of 70 personen staand. Ongeveer 90 personen zittend of 150 personen staand. of kleine grote zaal. Ongeveer 160 personen zittend of 250 personen staand. Er zijn 120 stoelen, bijhorende tafels, 15 receptietafels en een buffettafel beschikbaar. De dranken moeten bij ons worden aangekocht. Wij leveren alle dranken tegen winkelprijs. De zaal is vrij van traiteur.
Feestzalen verhuur in Vlaams-Brabant De Majeur.
Feestzaal vrij / zonder traiteur. Bent u op zoek naar een feestlocatie waar u vrij bent van catering of traiteur? Bij De Majeur kunt u een feestzaal huren zonder cateraar of traiteur. Dus nu heeft u geen enkel excuus meer om op een unieke feestlocatie te komen genieten van uw favoriete keuken!
Zaal zonder catering feestzaal zonder catering feestzalen zonder traiteur.
Het fabriekspand De Cichorei is vrij van drank en traiteur. Dit houdt in dat u vrij kan kiezen hoe u uw feest organiseert. Een feestzaal waarbij u zelf mag kiezen wie er komt koken, waar u zelf kan koken, waar u uw drankleverancier zelf kan kiezen.

Contacteer ons