Resultaten voor feestzaal trouw

 
feestzaal trouw
feestzaal - Packageprijs zaalverhuur incl.
Wij hadden een vrij groot podium met alle ruimte voor de DJ, waardoor de zaal perfect qua grootte was voor de aanwezigen 100 man. De zaal kan ook makkelijk 200 man aan. Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren.
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Feestzaal Kasteel van Loppem.
Feestzaal Kasteel van Loppem. De manège op het kasteeldomein van Loppem is een perfecte plek voor uw evenement of seminarie. Je kan er trouwfeesten, verjaardagsfeesten, communies, babyborrels, lezingen, beurzen, tentoonstellingen en dergelijke organiseren. De manège beschikt over een ruimte van 300m2 waarin 250 tot maximum 300 personen kunnen aanzitten.
tent trouwfeest
feestzaal Restaurant Feestzaal TER LEEPE Zedelgem.
home restaurant feestzaal impressie menu Smaak Innovatie Marktmenu Arrangement bb Spoor.62 reserveer cadeaubon vacature contact. De elegante feestzaal van restaurant Ter Leepe is adembenemend en biedt plaats aan 20 tot 180 personen. Een parel van sfeer en gezelligheid waar de topgastronomie elke feestelijke aangelegenheid ondersteunt.
dj trouwfeest
Kasteeldomein Saint Hubert St.-Hubert.
Alsook de gastvrijheid en de service in de zaal verloopt vlekkeloos en acteert op hetzelfde hoge niveau. De mogelijkheden zijn heel divers. De wensen van de klant weet men hier keer op keer perfect te vertalen in een schitterend product.
tent trouwfeest
Restaurant Feestzaal Bebronna Unieke venue in het hart van de Waaslandhaven!
Bebronna biedt een multifunctionele zaal aan met diverse mogelijkheden. Van groot tot klein, maar steeds met een persoonlijke aanpak! Contacteer ons voor een offerte op maat. Steeds maatwerk, zoals het hoort! Ontdek pure en eerlijke smaken geselecteerd door onze chefs.
trouwfeest
Feestzaal voor je huwelijk, de toppers verzameld.
Kasteellaan 17 Geetbets. Feestzaal Antwerpen Feestzaal Limburg Feestzaal Oost-Vlaanderen Feestzaal Vlaams Brabant Feestzaal West-Vlaanderen. Groot binnenplein grote tuin historische kader In de stad Industriëel Kasteelhoeve Modern schuur veel lichtinval vierkantshoeve. All images copyright to c Dries Renglé tenzij anders vermeld.
uitnodiging trouw
Feestzaal te Beauvoorde Veurne Westhoek Driekoningen.
Trouwen in stijl. Prachtige locatie te Beauvoorde / Veurne. Feestzaal te Beauvoorde Veurne Westhoek. Van 20 tot 350 personen. Receptie binnen, op terras of in 16de eeuwse schuur. Tuin in het zuiden gelegen. Mogelijk muziek te reduceren boven rustige tafels.
muziek voor trouwfeest
Huwelijken Ten Boogaerde.
Data januari 2020 volgt. U krijgt de mogelijkheid om een dertigtal standhouders te leren kennen, die u tevens vrijblijvend heel wat info kunnen aanbieden omtrent uw huwelijksfeest. Kortom, alle geknipte leveranciers onder één dak! info op www.trendytrouwen.be Trouw Trends Trouwbeurs Kortemark.
lening vergelijken kredieten vergelijken
Martins Hotels.
Polyvalente zalen tot 60 personen. Jullie huwelijksdag is één van de mooiste dagen in jullie leven. Deze dag mogen jullie natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Dus waarom dan niet trouwen in Martins Rentmeesterij? Een kerk omgebouwd tot een hotel.
vintage meubelen

Contacteer ons