Resultaten voor feestzaal huren deurne

 
feestzaal huren deurne
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Zaalverhuur Royal Antwerp FC.
Deurne 10 Miles. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief. Iedere week houden we je op de hoogte over ontwikkelingen rondom de club, het stadion en onze activiteiten. Blijf op de hoogte over ontwikkelingen en ontvang het belangrijkste nieuws als eerste!
kbc
HOME.
Omdat wij de sfeer uiterst belangrijk vinden, mag u erop rekenen dat wij daar de nodige zorg en aandacht aan besteden. Naargelang uw wensen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw feestzaal een extra warme toets krijgt, door gebruik te maken van onze prachtige.
ing
Enkel zaal te huur Plan4Events.
De houtoven en het decor brengen het publiek recht naar het Zuiden. Lees meer of hier. Onze feestzaal biedt ruimte zowel voor particulieren als voor bedrijven/verenigingen die bijvoorbeeld een receptie/meeting of seminarie wensen te houden. PAARDENKOERS EN FIETSRACES VOOR PRIVÉ EN BEDRIJVEN.
loodgieter antwerpen
Lentezaal.
goedkope vliegmaatschappijen
Zaal huren in deurne Zaalhuren.net.
Een zaal huren in Deurne voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Deurne. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Deurne. Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie.
oprit
Home Zaal Drakenhof.
zaal 80 plaatsen oppervlakte: deel 1: 6380, m2 L: 856m-B, 763m, deel 2: 5424, m2 L: 765m-B700m, deel 3: 3297, m2 L700m-B467m., tafels/stoelen: deel 19/36: deel 2: 11/44; deel 3: 2/8. zaal is splitsbaar in drie delen: café 36 plaatsen, tussenzaal 44 plaatsen, biljart.
Panorama Zalen.be.
Bisschoppenhoflaan 608, Deurne. 0486/59 94 64. Doopfeest / Baby borrel. Zend een bericht naar de zaal verantwoordelijke. Zalen in de kijker. Doopfeest / Baby borrel. Eindelijk alle feestzalen van Vlaanderen op 1 website. Wij zoeken zelf geen zaal voor u, wij brengen u alleen in contact met de verschillende zalen op deze website.
Feestzalen t Fortje.
Zaterdag 28 mei 2016 een superleuke huwelijksfeest en feest nacht meegemaakt Alles prima in orde, goeie Dj, supervriendelijke bediening en supersympathieke zaakvoerder Werner Het was top daar int'Fortje' en wie er iets te vieren heeft mag me er altijd uitnodigen goe bezig, Bedankt.

Contacteer ons