Resultaten voor feestzaal huren deurne

 
feestzaal huren deurne
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Zaal huren Deurne Vd Putten Catering Deurne.
Ook aan de rokers is gedacht, naast de zaalhuur in Deurne beschikt vd Putten catering ook over een tuin. Deze prachtig onderhouden tuin is ook ideaal voor een barbecue, dus ook in de hete zomers kunnen uw feesten gewoon doorgaan. Wilt u een zaal huren in Deurne?
lenen
Home Zaal Drakenhof.
zaal 80 plaatsen oppervlakte: deel 1: 6380, m2 L: 856m-B, 763m, deel 2: 5424, m2 L: 765m-B700m, deel 3: 3297, m2 L700m-B467m., tafels/stoelen: deel 19/36: deel 2: 11/44; deel 3: 2/8. zaal is splitsbaar in drie delen: café 36 plaatsen, tussenzaal 44 plaatsen, biljart.
dakwerken Brakel
Party rental Royal Antwerp FC.
Acties voor goede doelen. Club of Pioneers. Charge Cashless Card. Press, Scouts Referees. Royal Antwerp Football Club, Oude Bosuilbaan 54a, 2100 Deurne. Royal Antwerp FC Privacy Policy Algemene voorwaarden. Royal Antwerp FC gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
schoonmaakbedrijven
Feestzalen t Fortje.
Zaterdag 28 mei 2016 een superleuke huwelijksfeest en feest nacht meegemaakt Alles prima in orde, goeie Dj, supervriendelijke bediening en supersympathieke zaakvoerder Werner Het was top daar int'Fortje' en wie er iets te vieren heeft mag me er altijd uitnodigen goe bezig, Bedankt.
verwarming installateur
Kasteel Bisschoppenhof, authentiek genieten.
Kasteel Bisschoppenhof is het oudste kasteel van Deurne. Authenticiteit maar met alle moderne comfort voor handen. Het kasteel in neo-renaissancestijl is perfect onderhouden en biedt heel wat mogelijkheden. Met een geschiedenis die teruggaat tot de 12de eeuw en gelegen in een park van 2 hectare, is Kasteel Bisschoppenhof een uitgelezen locatie voor al uw feesten, evenementen en nog heel wat meer.
gps coordinaten omzetten naar adres
Grote danszaal in Deurne Opendoek.
Dansstudio Arabesque heeft een grote danszaal ter beschikking op de Herentalsebaan te Deurne. Deze zaal heeft ook stockage mogelijkheden en er zijn kleedruimtes toiletten en een keuken. De zaal is te huur voor 1300 euro per maand en er kan ook per dag worden gehuurd.
Feestwinkel Deurne: Ballonnen Feestartikelen Decoratie.
Wij leveren decoratie op maat voor uw feest. Klein thuis of groter in de feestzaal. Feestwinkel Antwerpen levert ballonnen voor elke gelegenheid. Ook bijpassende hoezen voor receptietafels zijn leverbaar. Wij zijn specialist in het decoreren van lokaties. Dat kan binnen, in een zaal, maar ook buiten. Veel bekende en onbekende Vlamingen gingen u voor. Op de foto staat de Sarahpop op een grasveld bij een appartementengebouw. Meer in het fotoboek. Sarahpop op de camping. Onze grote sarahpop doet het overal goed. Thuis maar ook op de Camping. Zij is eenvoudig mee te nemen in een personenauto. U kunt bij ons de materialen kopen om zelf ballonnen te vullen met heliumgas. Ook leveren wij gevulde ballonnen. Kleine aantallen kunt u afhalen in onze winkel. Grotere aantallen kunnen bezorgd worden op uw lokatie. Vraag ons naar de mogelijkheden. Feestwinkel Antwerpen, het adres voor feestdecoratie. In onze decoratiewinkel op de Bisschoppenhoflaan 400 kunt u diverse leuke feest en decoratie artikelen kopen. Wij hebben veel voorraad en speciale wensen zoeken wij voor u op. U kunt leuke feestmaterialen kopen of huren gedurende onze reguliere openingstijden. België: Feestwinkel Antwerpen.: Woensdag t/m Zaterdag zijn wij geopend tussen 12.00 en 18.00. Afhaaldres: Bisschoppenhoflaan 400, 2100 Antwerpen Deurne.
HOME.
Omdat wij de sfeer uiterst belangrijk vinden, mag u erop rekenen dat wij daar de nodige zorg en aandacht aan besteden. Naargelang uw wensen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw feestzaal een extra warme toets krijgt, door gebruik te maken van onze prachtige.

Contacteer ons