Meer resultaten voor feestzaal babyborrel

 
feestzaal babyborrel
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Feesten en groepen.
Gilbert Dury geboren op 25/2/1928. 2 jaar geleden organiseerden we de babyborrel van onze tweeling Alice César in Hoeve Ter Kerst. Met de veranda en het bijhorende terras mét afgesloten tuin, vonden wij dit toen de perfecte locatie. Het aantal genodigden liep op tegen de 150 personen en daarom werd bijna de ganse site gebruikt om onze babyborrel te verzorgen.
locatie communiefeest
Krekelhof Feesten in stijl in hartje Pajottenland.
Zaal The Wave heeft een capaciteit voor evenementen van 50 tot 300 personen, zaal The Sky van 50 tot 150 personen. Beide zalen beschikken over alle nodige audio en video installaties, zijn makkelijk om te bouwen voor kleinere groepen en hebben een aansluitend en apart terras en parking.
LED Paneel
Locatie Babyborrel Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Er is een overvloed aan keuze, zoals je ziet. Vergelijk, hak de knoop door en maak van jouw evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie of feestzaal in verhuur! Locatie babyborrel huren maak je keuze. Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een locatie babyborrel.
ing
Rietdam Welkom.
Er is een ruim terras met tuin en parking. Ben je op zoek naar een unieke locatie in landelijke rust en volledig privé beleven, dan is zaal Rietdam de ideale stek. We richten ons zowel naar evenementen communie, babyborrel, jubileum, als voor een vergadering, managementdag, seminarie.,
hypothecair
t Rietlaer.
Huwelijk, Pensioen, Verjaardag, Jubileum, Communie, Lentefeest, Verloving, Familiebijeenkomst, Nieuwjaarswens, Personeelsfeest, Bedrijfsevent, Babyborrel, Doopfeest, Aankondiging, Clubfeest, Huwelijksverjaardag, Promotie. De benaming t Rietlaer, een kasteelhoeve, gelegen in het Vlaams-Brabantse Rillaar vind zijn oorsprong een plaats gelegen aan het riet. Hierdoor kreeg iedere zaal een naam van een bekend gehucht rondom de feestzaal gelegen.
oprit
Feestzalen in Beveren-Waas.
capaciteit van 60 tot 80 personen. Kleine zaal: zaal Elena. capaciteit van 30 tot 60 personen. Olympia is al vele jaren een begrip in de streek. Feestzalen Olympia gelegen te Beveren-Waas is de ideale locatie voor al uw feesten en evenementen.
Feestzalen Paal 26.
Download info brochure. Receptie / Walking Dinner / Babyborrel. Speciale all-in buffetten. Download info brochure. De bereikbaarheid is optimaal voor uw genodigden en de grote parkeergelegenheid perfect. Buiten de brasserie beschikt Paal 26 over verschillende zalen die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende feestelijke gebeurtenissen zoals recepties, familiefeestjes, babyborrels, brunchen, communies, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten.
Zaalverhuur de Jack-Op Rotselaar.
Belevingscentrum Rock Werchter X bevindt zich eveneens in de Jack-Op. Gelegen in het dorpscentrum van Werchter. Multifunctioneel gebruik babyborrel, quiz, toneel, tentoonstelling, vergadering, bedrijfsfeest. Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Toegankelijk voor personen met een handicap. Gelijkvloers grote zaal. Stoelen en statafels.

Contacteer ons