Meer resultaten voor feestzaal babyborrel

 
feestzaal babyborrel
De Waterhoek een magnifieke locatie voor babyborrel bij StevoortDe Waterhoek.
Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw geprefereerde dag voor een babyborrel? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder zorgen te verwelkomen?
feestzaal
FEESTZAAL DE KROON FEESTZAAL HUWELIJK BABYBORREL: 32 051 50 00 03 De feestzaal beschikt over een capaciteit van 10 tot 230 personen.:
OVERNACHTEN MET ONTBIJT. Ontdek onze volledig vernieuwde feestzalen. De feestzaal beschikt over een capaciteit van 15 tot 230 personen., elke zaal is trouwens ook uitgerust met airconditioning en draadloos internet. Voor reserveringen, regelingen en informatie kunt u bij ons terecht.,
auto lening
Goed Ten Houte.
Prijslijst babyborrel 2017 klik hier. Onze feestzaal is de ideale plaats voor uw receptie. Wij kunnen tot 250 personen rechtstaand ontvangen in onze feestzaal, en deze zaal nog uitbreiden tot 310 personen. Een klassieke receptie met hapjes of walking dinner met kleine gerechtjes geserveerd of een dessertbuffet.
traiteur babyborrel limburg
Toplocatie babyborrel bij Vlaams-Brabant Hof ter Musschen.
Unieke locatie babyborrel bij Vlaams-Brabant. Een prachtige feestzaal voor een babyborrel te Vlaams-Brabant. Een babyborrel te vieren in Vlaams-Brabant? Hof ter Musschen heeft alle faciliteiten voor een geslaagde communiedag. Onze gedienstigheid en het zeer professionele medewerkersteam staan borg voor een bediening en afwerking tot in het allerkleinste detail.
Babyborrel.
Doopfeesten of babyborrels zijn een heugelijk moment in het leven van ouders en familie. Kasteel Breivelde staat u die dag bij om er echt een onvergetelijk moment van te maken. We ontvangen u en uw gasten met een glas schuimwijn en fruitsap.
Feestzaal Babyborrel Feestlocatie in Vlaams-Brabant.
Maar op een bepaald ogenblik willen vrienden, familie, buren en collegas de baby bewonderen. Het organiseren van een babyborrel in een feestzaal is dan de perfecte oplossing om wekenlang bezoek te vermijden! Heeft u toch bepaalde vragen in verband met de organisatie van een babyborrel?
Fantastische locatie babyborrel bij Zemst Salons de Romree.
Een babyborrel bij Zemst? Salons de Romree is prachtig gesitueerd en biedt u de beste voorzieningen. Informeer voor een babyborrel bij Zemst! feestzaal babyborrel locaties. feestzaal huwelijk locaties. locatie babyborrel feestzalen. locatie trouw feestzalen. locatie trouw feestzalen. feestzaal bruiloft locaties.
Fantastische locatie babyborrel bij Zaventem Salons de Romree.
Dat Salons de Romree de meest geschikte plek voor een babyborrel in de buurt van Zaventem is, staat buiten kijf! Een babyborrel bij Zaventem? Salons de Romree is prachtig gesitueerd en biedt u unieke voorzieningen. Informeer voor een babyborrel bij Zaventem! feestzaal bruiloft locaties.

Contacteer ons