Resultaten voor feestzaal babyborrel

 
feestzaal babyborrel
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Domein Kasteel Oudeberg.
Het domein is namelijk gelegen op de top van de Oudeberg te Geraardsbergen, vlak na de Heilige kapel en grenzend aan de befaamde Muur van Geraardsbergen. Mede door deze uitstekende locatie wordt elk jaar een evenement georganiseerd tijdens Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd.
locatie communiefeest
De troeven van onze feestzalen De Vesten.
Een babyborrel, een trouwfeest, een modeshow, een communiefeest of lentefeest, een lezing, een themafeest en zo gaat het lijstje nog wel even door: in de zalen van De Vesten kan je werkelijk elk type event organiseren. Binnenkomen doe je in onze ruime foyer die geschikt is voor recepties tot 400 personen.
kredieten
Feestzaal l'Amuse' events Traiteur De Schepper.
Begin de dag met een heerlijke brunch samen met familie of vrienden. Kom je graag dansen op 1 van onze foute partys met vrienden of wil je onze feestzaal huren voor jou party! Stuur ons een bericht en wij contacteren jou spoedig! Traiteur De Schepper.
dakwerken 03
Waar borrel je aangenamer dan in het Kasteel van Zwijnaarde?
Voor uw babyborrel of doopfeestje stellen wij U graag de volgende kindvriendelijke formules voor klik hier. Deze formules kunnen steeds worden voorafgegaan door een doopceremonie op het Kasteel. Wij staan uiteraard ook steeds open voor eigen suggesties, zodat het een feestelijke gebeurtenis wordt op uw maat. Joachim Schayckstraat 6 9052 Zwijnaarde Gent 3209 222 13 34 info@kasteelvanzwijnaarde.be. Kasteel Van Zwijnaarde Huwelijksfeesten, seminaries, personeelsfeesten, vergaderingen, catering, feestzaal, kasteel.
kbc
Babyborrel: Lodewijk Van Male: Hotel Restaurant Feestzaal Brugge.
1 januari 2019. 1 januari 2019. Lodewijk van Male is eveneens DE locatie voor het verzorgen van een babyborrel, baby ontbijt, baby brunch, tal van mogelijkheden om de geboorte van uw kindje te vieren. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.
GPS wandelen
Feestzaal Kasteel van Loppem.
Feestzaal Kasteel van Loppem. De manège op het kasteeldomein van Loppem is een perfecte plek voor uw evenement of seminarie. Je kan er trouwfeesten, verjaardagsfeesten, communies, babyborrels, lezingen, beurzen, tentoonstellingen en dergelijke organiseren. De manège beschikt over een ruimte van 300m2 waarin 250 tot maximum 300 personen kunnen aanzitten.
Babyborrel Sfeer Banket / Feestzaal Paul De Pierre.
Locatie babyborrel: De zwangerschap.
Re: Locatie babyborrel. door mini 09 jan 2011, 1349.: feestzaal R us t i q u e in K u u r n e. Daar is vanalles te doen voor de kindjes, zowel binnen als buiten speelkamer binnen en trampoline en speeltuin buiten.

Contacteer ons