Meer resultaten voor feestzaal babyborrel

 
feestzaal babyborrel
Zalen Events Van der Valk Hotel Restaurant Beveren.
De 14 multifunctionele zalen zijn allemaal stuk voor stuk sfeervol en comfortabel ingericht en geschikt voor groepen van 2 tot 800 gasten. Ons professioneel team staat voor u klaar zodat elk feest of vergadering een succes wordt! Neem contact met ons op via sales@hotelbeveren.be of 03 775 86 23. Vraag offerte aan. Babyborrel of doopfeest.
traplift prijzen
Home Puur.
Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw babyborrel, communie, huwelijksfeest of uw bedrijfsevent. Puur verwelkomt u graag in hun vernieuwde zaal. De zaal biedt een capaciteit tot 260 personen, in de zomer kan er gebruik gemaakt worden van de gezellige tuin.
Cryptogram
Feestzaal / Rent a pub De Klokke Baaigem Verjaardagsfeesten babyborrels seminarie trouwfeesten.
Volledig gerenoveerde feestzaal in Baaigem. In onze landelijke hoeve kan u terecht voor al uw events. De Klokke beschikt over 2 ruimtes: de pub en de feestzaal. Afhankelijk van uw wensen, kan u gebruik maken van onze pub of pub én feestzaal.
tankpas
Feestzaal voor babyborrel met traiteur Park Rodenbach.
Vier de geboorte van uw zoon of dochter in het sfeervolle kader van Park Rodenbach. Naargelang de grootte van uw gezelschap, kiezen we voor u de geschikte zaal en leggen we in overleg met de keuken de gepaste formule vast.
vastgoed tenerife
Rietdam Welkom.
Er is een ruim terras met tuin en parking. Ben je op zoek naar een unieke locatie in landelijke rust en volledig privé beleven, dan is zaal Rietdam de ideale stek. We richten ons zowel naar evenementen communie, babyborrel, jubileum, als voor een vergadering, managementdag, seminarie.,
verkopen huis
Babyborrel Lummen Orangerie t Krekelhof.
Orangerie Feestzaal t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen.
4x4
Receptie Babyborrel Ten Errewaerde Restaurant Feestzaal.
De receptie is meestal de eerste kennismaking van uw gasten met onze zaal en daarom is het belangrijk dat de eerste indruk goed is. Wij ontvangen uw gasten in stijl en serveren enkel kwaliteitsvolle dranken en oogstrelende hapjes. De mogelijkheden zijn onbeperkt, wat u ook kiest, uw gasten zal het aan niets ontbreken.
auto tweedehands
De Casteleer Kasterlee: BB Feestzalen Seminaries Brunch Ontbijt.
Onze nieuwe feestzaal met zijn terras, grote tuin en ruime parking is het perfecte decor voor uw feesten, recepties en evenementen. Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes en zorgen voor een warme en huiselijke sfeer, mooie inkleding, vriendelijke bediening en culinaire verwennerij.
zonnepanelen

Contacteer ons