Resultaten voor verhuur feestzaal

 
verhuur feestzaal
verhuur feestzaal - Kerst / Winter.
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto's' van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.
Feestzaal huren Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Zo bereik je in een klap duizenden bezoekers die op zoek zijn naar een geschikte zaal voor hun evenement. Tags: feestzaal, zaal huren, verhuur zaal, zalen huren, zalen verhuur, verhuur zalen, zaal verhuur, zaalverhuur, zalenverhuur, feestzalen, feestzaal huren, partycentrum, verhuur feestzalen, verhuur feestzaal, feestruimte, feestzaal verhuur, partycentra, zaal, zalen, zaalhuur., feestzaal huren in Antwerpen, feestzaal huren in Gent, feestzaal huren in Brussel, feestzaal huren in Amsterdam, feestzaal huren in Limburg, feestzaal huren in Vlaams-Brabant, feestzaal huren in Oost-Vlaanderen, feestzaal huren in Leuven, feestzaal huren in West-Vlaanderen, feestzaal huren in Mechelen, feestzaal huren in Hasselt, feestzaal huren in Utrecht, feestzaal huren in Nijmegen, feestzaal huren in Rotterdam, feestzaal huren in Breda, feestzaal huren in Brugge, feestzaal huren in Kortrijk, feestzaal huren in Amersfoort, feestzaal huren in Brabant, feestzaal huren in Oostende.
trouwfeest
Een zaal huren Gemeente Hooglede.
Mobiliteit en openbare werken. Wonen en verhuizen. Openbare onderzoeken en bekendmakingen. Zelf iets organiseren. Een zaal huren. Een zaal huren. In onze gemeente zijn er héél wat zalen en terreinen die je kan afhuren. Hieronder een overzicht van alle zalen.:
lening op afbetaling
t Pelterke GROTE FEESTZAAL.
De grote feestzaal heeft een capaciteit tot 200 zitplaatsen en is ook voor privé-initiatieven te huur. Een podium 20m met bijbehorende geluidsinstallatie, evenals een gezellige toog, maken de zaal geschikt voor elk evenement, zoals bv. bruilofts, privé en bedrijfsfeesten, koffietafels bij begrafenissen, grote vergaderingen, concerten, optredens, lezingen, seminaries, In de zaal is er draadloos internet.
seo check
Stad Aalst.
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Te huur op een Kasteeldomein, feestzaal Orangerie en/of zaal en eetgelegenheid D'Oude' Pompe, ideaal voor vergaderingen of seminaries in combin. 30 april 2018 1126: Geraardsbergen. feestzaal maisdoolhof prachtige locatie. Landelijk feestzaal te huur voor al u feesten Vrij van catering en drank Ruime parking en grote speelweide Prijs vanaf 180 euro.
Gemeentelijke feestzaal Gemeente Boutersem.
De feestzaal kan gehuurd worden voor optredens, feesten., De zaal heeft een oppervlakte van 200 m zonder podium en is geschikt voor 240 personen. Foyer met tapinstallatie kan gehuurd worden voor kleiner feestjes, bv. Hij heeft een oppervlakte van 95m en is geschikt voor 40 personen.
alegria.
Verhuur feestzalen KFC Dessel Sport.
Zo zijn er voldoende tafels en stoelen aanwezig, is er een uitstekende geluidsinstallatie, een plasmaschermen in elke zaal, modern sanitair en een professionele keuken. Voor de mindermobielen is er een lift ter beschikking. Verhuur met traiteur. Tel: 014 37 82 50.

Contacteer ons