Resultaten voor verhuur feestzaal

 
verhuur feestzaal
Verhuur zaal.
Onze feestzaal en bar bieden heel wat mogelijkheden voor de organisatie van je feest, seminarie, opleiding of vergaderingen. De vergaderzaal op het 2de verdiep biedt ruimte voor vergaderingen tot 16 personen. KRB is ideaal gelegen net buiten het stadscentrum van Brugge en beschikt over een ruime parking.
lenen
Feestzaal Vilvoorde Alle Feestzalen in Vilvoorde Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Feestlocaties in Leuven. Feestlocaties in Tienen. Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Vilvoorde Vlaams-brabant volgens uw eigen zoekcriteria.
Schatting huis
Zaalverhuur.
Sectie voor bestuursleden. De Waerde beschikt over 3 feestzalen met 2 ruime keukens, 3 voetbalvelden, kleedkamers met douches, een speeltuin, een basketplein, 10 petanquebanen, een ruime veilige parking. De 3 feestzalen kunnen gehuurd worden.: kleine zaal 60 m 2 met evt.
www.restodijon.com
Zaalverhuur Cultuur Vrije Tijd Gemeente Willebroek.
Huuraanvraag feestzaal Klein-Willebroek. Huuraanvraag gemeentelijke schouwburg. Huuraanvraag feestzaal De Zolder. Huuraanvraag Centrum Jan Van Winghe 17. Huuraanvraag Centrum Jan Van Winghe 6. Organisatie Willebroek Pastorijstraat 1 2830 Willebroek Tel. 03 866 90 00 gratis nummer 0800 92830 Fax 03 886 16 32 E-mail info@willebroek.be.
broyeur-sanitaire.fr
Een zaal huren van de gemeente Gemeente Zonhoven.
Ben je op zoek naar een geschikte zaal voor jouw evenement? Bekijk dan zeker de onderstaande lijsten en vul het formulier zaalreservatie in. In de lijst feestzalen vind je de zalen in Zonhoven die niet door de gemeente worden verhuurd.
verhuur feestzaal
Feestzaal Limburg Alle Feestzalen in Limburg op Salino.be Salino.be.
Zoekt u een feestzaal voor 15 personen tot 250 personen, in het Bevershof hebben wij voor ieder feest een passende zaal. Ook is het mogelijk om verschillende zalen te combineren waardoor wij een capaciteit kunnen dragen van ruim 450 gasten.
Feestzaal huren De Kunstvrienden.
U kunt bij De Kunstvrienden een feestzaal huren voor elke speciale gebeurtenis: een grote familiere√ľnie, een memorabel tuinfeest, een bbq met vrienden, een trouwpartij of een babyborrel En dat voor maar weinig geld. Het gebouw waarin De Kunstvrienden samenkomen is een geklasseerd monument.
Zaalverhuur Gemeente Zedelgem.
Voor de organisatie van een evenement op Zedelgems grondgebied of voor de huur van gemeentelijke of OCMW-accomodatie vul je hier het aanvraagformulier in. De Groene Meersen, Jonkhove, brouwerij De Leeuw, GlaZ, Groenhove, gemeentehuis Loppem, gemeentehuis Veldegem. Polyvalente zaal, instuifruimte, vergaderzaal en repetitieruimtes.

Contacteer ons