Meer resultaten voor prijzen feestzaal

 
prijzen feestzaal
feestzaal - Carina David zijn een huwelijksfotograaf en videograaf koppel uit België, nabij Antwerpen.
Doorgaans beginnen we als huwelijksfotografen te fotograferen bij het aankleden van de bruid, terwijl de andere huwelijksfotograaf de bruidegom volgt bij zijn voorbereidingen. Omdat we met twee huwelijksfotografen zijn worden de verschillende ceremonies zoals op het stadhuis en in de kerk, vanuit twee standpunten bekeken. Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Park FC Houthalen Verhuur feestzaal Palmenpark.
Steven Leduc, 0497 34 75 00 leducbergs@telenet.be. Klik hier voor meer fotos. Feestzaal Palmenpark bezet 11/08/2017. Feestzaal Palmenpark bezet 11/08/2017. No additional details for this event. Feestzaal Palmenpark bezet 27/08/2017. Feestzaal Palmenpark bezet 27/08/2017. No additional details for this event.
zaalverhuur amsterdam
Babyborrels t Klavertje 3 Feestzalen Galmaarden.
Volgende dranken zijn inbegrepen tijdens de volledige duur van de babyborrel: schuimwijn witte, en rode wijn, jupiler, frisdranken, water, koffie en thee. Andere dranken zijn verkrijgbaar maar worden apart aangerekend. Assortiment koekjes en chocolaatjes / homemade cake. Prijzen zijn drie uur geldig. Vanaf 50 personen zaal gratis. Formule 8: uitgebreide babyborrel.
tankpas
Waerboom Feestzaal Hotel Business Groot-Bijgaarden Brussel.
Feestzaal Waerboom is een familiebedrijf dat zich gedurende de afgelopen 30 jaar heeft gespecialiseerd in verschillende takken van de horecawereld: banketten, meetings en congressen, hotel en brunches. Voor al uw feestelijkheden kan u bij ons terecht: trouwfeesten, bedrijfsevents, communiefeesten, verjaardagen, pensioen-vieringen, jubileums, familiefeesten en babyborrels.
moz
Zalen huren en reserveren Muntpunt.
Omwille van veiligheid en comfort houden we ons strikt aan de maximum capaciteit en het type activiteit in functie van de mogelijkheden van de zaal. Het zaaltarief omvat de huurprijs voor de zaal, het nodige meubilair en de audiovisuele apparatuur.
rentevoet
Feestzaal De Hophoeve.
Feestzaal de Hophoeve te Affligem bij Aalst biedt u een gezellig en romantisch kader aan met ruime parking en kindvriendelijke tuin voor allerhande feesten: babyborrels, doopfeesten, communie en lentefeesten, huwelijksfeesten en jubileums. Guy Van Nuffel, eigenaar en tevens kok, zorgt er samen met zijn team voor dat jullie feest een onvergetelijke dag wordt.
zonnepaneel
Homepage Domein Vossenberg.
Voor wie graag met familie of vrienden lekker lang wil genieten op zondag! Bij feestzaal Domein Vossenberg staat er altijd feest op het menu. De rust, privacy en ultieme charme van het domein, de op-en-top moderne topkeuken, moduleerbare feestruimtes met eigen bar en verlicht parkeerterrein maken van Domein Vossenberg de perfecte feestlocatie voor uw evenement.
marketeer betekenis
Salons Hof ter Heulebeke Chez Koen Hof ter Heulebeke.
Grote tuin, privaat parkeerterrein en prijzen naar ieders beurs.De feestzalen zijn stijlvol en gezellig ingericht, en zijn ideaal voor familie, huwelijks, communiefeesten, of andere evenementen met een capaciteit van 50 tot 300 personen. Kom gerust even langs, een bezoek aan onze zalen is volledig vrijblijvend! BEL 32 057 46 67 25. U bent steeds aan het juiste adres. De salons van Hof ter Heulebeke zijn geschikt voor allerlei gelegenheden.: Babyborrel of doopfeest. Communie of Lentefeest. Personeels of bedrijfsfeest. Een verzorgd menu kan reeds vanaf 4275, dranken inbegrepen. We hebben voor u een gerechtenboek met een keuze aan meer dan 480 feest en culinaire gerechten. Alle dranken zijn inbegrepen naar believen zowel wijnen, bieren als frisdranken. Walking dinners zijn ook mogelijk tegen dezelfde kostprijs als een mooi menu. Hof Ter Heulebeke in een nieuw kleedje. Ontdek onze totaal vernieuwde feestzaal met een capaciteit tot maar liefst 300 personen!
Bedden
Huurprijzen.
VZW De Kastert. Zaalverhuur: 089 35 00 28 vanaf 18u00 E-mail. t Zaalke: 089 35 00 28 vanaf 18u00. Facturatie: Bart Godderie 089 35 50 10 na kantooruren E-mail. Welkom Feestzaal Huurprijzen. Huur 1 dag: 32000, feestzaal, keuken en kleine zaal.
externe audit

Contacteer ons