Resultaten voor prijzen feestzaal

 
prijzen feestzaal
Feestzaal Kiezelhuys Hasselt.
Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ik ga akkoord Lees meer. Dank" je wel om onze trouwdag onvergetelijk te maken! Dankzij jullie professionaliteit hebben wij ons over niets zorgen moeten maken."
TMS
Hof Ter Buecken Feestzalen Hof Ter Buecken Buggenhout.
Bekijk onze zondagse themabrunches. Maandelijks wordt er een prijs geloot onder de aanwezigen van onze zondagse wekelijkse brunch, je krijgt een lotje per schijf van 50 en de winnaar wordt maandelijks getrokken op de 1e brunch, de winnaar wordt bekendgemaakt op de site en de prijs kan worden afgehaald in de feestzaal na afspraak.
jfr-nature-et-bois.com
Feestzaal Theadrome Wilrijk.
je eigen webshop maken
Ontdek alle feestzalen van Maekelhoeve.
Feestzaal Seminarie Traiteurdiensten Maison Cuisine Fotoboek Contact. Feestzaal Seminarie Traiteurdiensten Maison Cuisine Fotoboek Contact. Reserveren Sunday's' Live Brunch Zondagrestaurant Dinner and Dance. Feesten van 20 tot 400 personen. Hoogkwalitatieve gerechten en professionele bediening. Sfeervolle aankleding van de tafel en interieur.
Lange termijnsparen
Salons SAINT GERMAIN Diksmuide.
Tijdens de werken kunt U nog parkeren op de markt, aan het zwembad inrit via Stationstraat, / 4 minuten wandelafstand en op de parking aan het Station inrit via Esenweg U kunt te voet de parking verlaten via de voetgangerstunnel onder de spoorweg.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Bij de feestzaal hoort ook een industriƫle keuken met afwasmachine, steamer, 8 gaspitten, braadplaat en een dubbele frietketel. Het nodige keukengerief is eveneens voorzien. Alle materialen zoals kookpotten en kookgerief is aanwezig. Tevens is er voor meer dan voldoende mensen servies en bestek voorzien. Er is een ruime keuze aan dranken zie lijst onderaan, de prijzen zijn uiterst betaalbaar.
Feestzalen.
Elke zondag brunch 28 euro p.p. Prijzen en Formules. Ontdek onze verschillende formules en mogelijkheden voor uw geslaagd feest in Limburg. Bekijk onze prijzen en formules. Wenst u een rondleiding en een bespreking van uw feest of event? Maak een vrijblijvende afspraak.
De feestzaal Liefmans.
Coeur Catering presenteert De feestzaal. Coeur Catering is de exclusieve cateraar van de brouwerij Liefmans. In de polyvalente zaal verzorgen ze er alle bedrijfsfeesten, huwelijken, themafeesten, recepties, walking dinners, enz. Er kan naast een standaardformule ook steeds een offerte op maat gemaakt worden.

Contacteer ons