Meer resultaten voor goedkope feestzaal huren

 
goedkope feestzaal huren
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
t Scheldeschuurke.
Feestzaal t Scheldeschuurke. Feestzaal t Scheldeschuurke. Daar waar de Schelde en de vaart Kortrijk-Bossuit in elkaar vloeien, in een oase van groen en rust, ligt feestzaal t Scheldeschuurke. Zij bieden u een culinaire feestmaaltijd voor elke gelegenheid in een prachtig decor, of staan in voor de volledige verzorging van drank en catering voor uw feest.
zaalverhuur amsterdam
Zaalverhuur Grimbergen Grimbergen.
Foto zaal 2 gelijkvloers 50 personen. Foto zaal 4 1ste verdieping 50 personen. Foto zaal 5 1ste verdieping 20 personen. Feestzaal Verbrande Brug, Vaartstraat z/n, 1850 Grimbergen. Feestzaal Borgt, Gebroeders Belstraat z/n, 1853 Grimbergen. Feestzaal Singel, Singel 57, 1853 Grimbergen.
trouwfeest
Private zalen Locaties Organiseren in Izegem.
Spijs en drank. Home Locaties Private zalen. Er zijn diverse zalen in Izegem die privaat verhuurd worden. We geven je graag een overzicht mee. Wie verhuurt en op deze lijst ontbreekt, kan gerust contact met ons opnemen. Adres: Kerkstraat, T/S.
uitrekenen lening
blauwereiger Zaalverhuur.
Wij werken regelmatig samen met een aantal cateraars, die wij u graag aanbevelen mocht u nog op zoek zijn. Bij elke reservatie vragen wij 200 voorschot, dit wordt dan nadien verrekend met de eindafrekening. Voor meer info of reservatie van de zaal, mail of bel ons.:
Garagepoort Motor
Cultureel Centrum Lokeren.
Torenzaal max 160 personen, tribune voor 122 personen, geschikt voor voordrachten, concerten, workshops. Theater en dans. Tickets en reservaties. Seizoen 18-19 praktisch. Meer over reservaties. Meer praktische info. Meer over ccl voor scholen. Info en contact. Meer over zalen huren.
Parochiezaal Geel Punt Feestzaal huren zaaltje feestzaal Geel GPS Adres Zaal huren zaal huren.
Wenst u de zaal te huren, dan kan u hier nakijken of de zaal op de gewenste datum vrij is. Indien de feestzaal vrij is, gelieve dan contact te nemen met de zaalverantwoordelijke. via telefoon, gsm, e-mail of onderstaand formulier om verdere afspraken te maken.
Goedkope feestzaal Antwerpen Danzateljee.com.
Goedkope feestzaal Antwerpen. Voor het huren van een goedkope feestzaal in Antwerpen kun je uitstekend terecht bij Dansschool Danzateljee in Berchem. Je hebt hier de keuze uit twee ruime zalen. Dit biedt een uitkomst als je in Antwerpen een zaal zoekt die te huur is.
Feestzaal huren Feestzaal De Kunstvrienden vernieuwd: weer te huur! Bel voor meer info: 0486 88 10 69.
U kunt bij De Kunstvrienden een feestzaal huren voor elke speciale gebeurtenis: een grote familiereünie, een memorabel tuinfeest, een bbq met vrienden, een trouwpartij of een babyborrel En dat voor maar weinig geld. Het gebouw waarin De Kunstvrienden samenkomen is een geklasseerd monument.

Contacteer ons