Zoeken naar goedkope feestzaal huren

 
goedkope feestzaal huren
Feestzaal De Blauwe Doos.
De prachtig gerestaureerde schuur van 1770 zorgt voor een unieke warme sfeer, maar ze is op een heel stijlvolle manier ook voorzien van alle modern comfort. Welk soort feest je ook plant, feestzaal De Blauwe Doos is een locatie die je heel wat mogelijkheden biedt, voor feesten, recepties of etentjes.
trouwfeest
Zaalhuur De Grote Post.
Zaalhuur De Grote Post. De Grote Post is een bruisend cultuurcentrum in Oostende dat in 2012 de deuren opende in het gerestaureerde postgebouw. Naast het aanbod theater, muziek en dansvoorstellingen kun je in De Grote Post ook terecht voor het huren van verschillende ruimtes voor congressen, bedrijfsfeesten en workshops.
bedrijfsfeest
Verhuur van zalen Zelf iets organiseren Vrije tijd Stad Diest.
Werken in uitvoering. Stad en OCMW Diest. M eldingen en klachten. Studies, eindwerken, verhandelingen. Bevolking en burgerlijke stand. Stad en OCMW Diest. Burgemeester en schepenen. Home Vrije tijd Zelf iets organiseren Verhuur van zalen. Verhuur van zalen. S cafnis Schaffen.
Zaalverhuur
t Scheldeschuurke.
Feestzaal t Scheldeschuurke. Feestzaal t Scheldeschuurke. Daar waar de Schelde en de vaart Kortrijk-Bossuit in elkaar vloeien, in een oase van groen en rust, ligt feestzaal t Scheldeschuurke. Zij bieden u een culinaire feestmaaltijd voor elke gelegenheid in een prachtig decor, of staan in voor de volledige verzorging van drank en catering voor uw feest.
zaalverhuur amsterdam
Zalenzoeker Fuifzalenzoeker Stad Stad Gent. Gent.
Afhankelijk van de zaal is dat per uur of per dag. Een optie is 2 weken geldig, waarna ze automatisch vervalt als je ze niet hebt omgezet in een reservatie. Vind een zaal. Ontdek het aanbod stadszalen en privézalen in Gent via de zalenzoeker.
Daikin airco
Private zalen Locaties Organiseren in Izegem.
Daarnaast zijn er ook een aantal cafés van Izegem die een zaaltje ter beschikking hebben.: De Drie Gezellen. t Elfde Gebod. t Stil Ende. Dienst VES Sint-Jorisstraat 60 8870 Izegem. 051/33.73.03 Contacteer ons. Dorpshuis Emelgem voormalig Gemeentehuis. Polyvalente zaal t SoK.
goedkoop
Zaalhuur Bouckenborgh vzw Jongerencentrum.
Wij beschikken overigens niet over eigen muziekinstrumenten of kabels. Zelf meebrengen is dus de boodschap. De prijs hangt af van enkele factoren. Om te weten te komen wat jouw groep moet betalen om een zaaltje te huren, mail naar info@bouckenborgh.be.
te koop tenerife
Zelf een zaal of accommodatie huren Gemeente Koksijde.
Openingsuren en contactinfo. U bent hier. Home Vrije tijd Zelf organiseren Zelf een zaal of accommodatie huren. Zelf een zaal of accommodatie huren. Reglement tarieven 219.51 KB. Vergaderzalen Natuureducatief centrum Duinenhuis. Feestzaal t Oud schooltje. Abtskapel Ten Bogaerde. Feestzaal Witte Burg.
snoepbakken display

Contacteer ons