Meer resultaten voor goedkope feestzaal huren

 
goedkope feestzaal huren
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Huur van een zaal of locatie Website Lier.
Home / Ik heb nodig / Huur van een zaal of locatie. Huur van een zaal of locatie. Ben je op zoek naar een vergaderruimte of een theaterzaal? Wil je een tentoonstelling organiseren? Of een kinderfeestje, een cursus, een fuif of een sportevent?
zaalverhuur amsterdam
Huren zaal Londerzeel.
Huren zalen Administratief Centrum. Huren raadzaal OCMW. Sporthal met vergaderzaal Verma. Polyvalente zaal / sporthal Ter Elst. Sporthal De Blauvenne. Website by Tobania. Volg ons op. Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
leningen
Feestzaal Halle Alle Feestzalen in Halle Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Slechts 15 minuutjes van Brussel West, Halle, Ninove en Ternat, 20 minuten van Aalst en 35 minuten van Gent. Vanaf 600 per dag kan je reeds een zaal huren bij ons. Een toplocatie voor al jouw feesten. In de loop van de jaren heeft de Feestzaal" Terheyde" meer dan 250.000 gasten mogen verwelkomen.
schoonmaakbedrijven
Feestzalen t Fortje.
Bekijk onze feestzalen. Capaciteit: 40-150 personen. Huurprijs: vanaf 100., Onze kleine zaal bied plaats voor ruim 150 personen. Beschikt over een geluidsinstallatie, TV, grote dansvloer en lichtinstallatie. Capaciteit: 250 personen. Huurprijs: vanaf 200., Onze grote zaal bied plaats voor ruim 250 personen waarvan 135 zitplaatsen.
2017
Zaal Huren Feestlocatie Feestzalen De Majeur.
De Majeur helpt u niet alleen verder bij het huren van een zaal, daarnaast kunnen wij u ook helpen bij de organisatie van het feest. Zo heeft u tijd om aan belangrijkere zaken te denken zoals wie u zult uitnodigen, welke outfit u zult dragen. Verschillende zalen te huur. De Majeur heeft aparte feestzalen die afhankelijk van het aantal personen of uw persoonlijke wensen kunnen gehuurd worden. Bent u dus eerder op zoek naar een kleine zaal te huur, dan raden wij bijvoorbeeld de Feestzaal De Raadszaal aan.
persoonlijke leasing auto
Feestzaal Lokeren Alle Feestzalen in Lokeren Oost-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
De feestzaal, volledig met airconditioning, ronde tafels met comfortabele stoelen, heeft een afzonderlijke ingang, parking, tuin en toiletten. Bovendien is er een ruime transparant paviljoen dat dienst doet als ontvangsthal. Had je alles zelf graag geregeld dan kan je ook de zaal of zalen huren volgens beschikbaarheid.
Goedkope feestzaal Antwerpen Danzateljee.com.
Voor het huren van een goedkope feestzaal in Antwerpen kun je uitstekend terecht bij Dansschool Danzateljee in Berchem. Je hebt hier de keuze uit twee ruime zalen. Dit biedt een uitkomst als je in Antwerpen een zaal zoekt die te huur is.
Zalen verhuur Deurne goudengids.be.
Sterlingerstraat 80, 2140 Borgerhout Antwerpen. 13 Wijkcentrum De Shelter. Langstraat 102, 2140 Borgerhout Antwerpen. 14 De Zurenborger. Dageraadplaats 4, 2018 Antwerpen. 15 Ontmoetingscentrum oude badhuis. Stuivenbergplein 38, 2060 Antwerpen. Provinciestraat 112, 2018 Antwerpen. Diet in the Box. 17 Feestzaal Lawrence.

Contacteer ons