Op zoek naar feestzaal zonder traiteur?

 
feestzaal zonder traiteur
WijTrouwen.com Zaal zonder traiteur oost-vlaanderen.
Wij hadden al een feestzaal vastgelegd MET eten, maar door omstandigheden is het voor ons niet meer financieel mogelijk in totaal 3500 euro betalen voor onze feest en dit voor maar 50 personen. Daarom zijn we nu op zoek naar een feestzaal regio oost-vlaanderen ZONDER traiteur, drankafname mag wel van hen zijn.
lenen
De Zandhoeve.
Je bent er volledig vrij van drank of traiteur. Ben je kok of hobbykok? Wil je eens je eigen restaurant uitbaten voor een avondje? Dan kan dit ook. De keuken is volledig professioneel ingericht en alle materiaal is er voor handen.
banners maken
De mooiste feestzaal Nazareth check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Nazareth. De feestzalen in Nazareth zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Nazareth zelf.
www.restodijon.com
Feestzaal Oost-vlaanderen Alle Feestzalen in Oost-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
Catering / Traiteur. Voor welke gelegenheid. Babyborrel / Doop. Communie / Lentefeest. Feestzalen in Oost-vlaanderen. Nieuwe steenweg 60, Temse Oost-Vlaanderen vanaf 20 tot 450 personen. De Zilte Zoen biedt u de perfecte combinatie van een top locatie die vlot bereikbaar is, maar toch rustig gelegen om elk type event discreet en in alle privacy te laten doorgaan. Deze feestzaal ligt namelijk in Elversele, vlakbij Waasmunster en op 800m van de afrit E17, maar ook midden in een groene oase van rust. Parkeergelegenheid is er voldoende op het terrein zelf en ook over de catering hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze is echt top en prachtig geserveerd. Top chef en Meesterkok Guy Beeckmans verwent de smaakpapillen van uw gasten immers met een verrassend fijne Franse culinaire keuken met trendy verfijnde invloeden. En waarom laat u uw walking dinner of receptie bij goed weer niet plaatsvinden op een van de ruime terassen of in de prachtige tuin van dit domein? Eigen huis catering op hoog niveau. Er is wel geen mogelijkheid om enkel de locatie te huren zonder catering of diensten!
hulpstation.nl
Feestzaal Antwerpen Provincie Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
De zaal is te huur met of zonder traiteur. Het hotel is gelegen te Herselt, op een boogscheut van het Hageland en de Antwerpse Kempen. Maximaal aantal personen. Eigen traiteur niet toegestaan. Feest en seminariecomplex De VestenKoloniale elegantie, gecombineerd met een tijdloze stemming en een moderne infrastructuur: De Vesten in Laakdal heeft het allemaal. Dit feest en seminariecomplex dompelt jou en je gasten onder in een rus. Feestzaal Salons Weilandshof.
motivatiebrief jobstudent
Untitled Untitled Document. Document.
Zaal zonder traiteur feestzaal vrij van traiteur oost vlaanderen.
Feestzaal vrij van traiteur te Oost Vlaanderen. Het fabriekspand De Cichorei is vrij van traiteur en vrij van brouwer U hebt als klant alle vrijheid bij de keuze van uw leverancier. Dit houdt in dat u vrij kan kiezen hoe u uw feest organiseert.
De Plaetsemolen Feestzaal.
De molen werd volledig gerenoveerd en geïntegreerd in een gezellige, zeer stijlvolle feestzaal. De sfeervolle zaal met oude molen is in grootte aanpasbaar in functie van uw feest. De zaal beschikt over een volledig uitgeruste keuken en een grote tuin met speelruimte voor de kinderen. We verhuren onze zaal naargelang de grootte van de groep.: Ongeveer 40 personen zittend of 70 personen staand. Ongeveer 90 personen zittend of 150 personen staand. of kleine grote zaal. Ongeveer 160 personen zittend of 250 personen staand. Er zijn 120 stoelen, bijhorende tafels, 15 receptietafels en een buffettafel beschikbaar. De dranken moeten bij ons worden aangekocht. Wij leveren alle dranken tegen winkelprijs. De zaal is vrij van traiteur.

Contacteer ons