Resultaten voor feestzaal zonder traiteur

 
feestzaal zonder traiteur
traiteur - 2 terrassen, waarvan 1 fantastisch dakterras met bbq en.
Nieuwbouw te koop in Tenerife: Infinity te Palm Mar: Appartementen te koop op de eerste lijn van de kust in Palm Mar: Het projekt INFINITY in Palm-Mar is het resultaat van vernieuwende architectonische. Mooi 3 slaapkamer appartement te koop in Playa Arena.
traiteur - HUIS VERKOPEN GENT.
U onderhandelt zelf over uw prijs van uw huis, u bepaalt samen met de huisopkoper hoelang u nog in de woning blijft wonen en u kan zelf afspreken dat de huisopkoper ervoor zorgt dat uw woning wordt opgekuist of leeggemaakt.
traiteur - Koop zorgeloos een huis, recreatiewoning of appartement.
Weet dat je een hypothecair krediet afbetaalt op lange termijn, tenslotte gaat het om aanzienlijke bedragen. Dus: indien je een huis gaat kopen en je leent over een periode van 35 jaar, heerst er weinig druk op je maandelijkse budgetten.
traiteur - Wacht niet langer om uw huis of bedrijf ten volle te beschermen.
Wij garanderen de kwaliteit van de werken met producten van de beste merken in de beveiligingssector. U kunt bij ons terecht voor de beveiliging van uw woning of bedrijf. Wacht niet langer om uw huis of bedrijf ten volle te beschermen.
traiteur - Bereid in onze authentieke mobiele Italiaanse houtovens.
De traditionele houtoven zorgt niet alleen voor de authentieke smaak van de pizzas maar draagt bovendien bij aan de gezellige sfeer en maakt dat, in combinatie met de vriendelijkheid en professionaliteit van ons personeel, dat uw verjaardagsfeest, huwelijksfeest, communiefeest, personeelsfeest, bedrijfsfeest het succes kent dat het verdient.
feestzaal - Packageprijs zaalverhuur incl.
Wij hadden een vrij groot podium met alle ruimte voor de DJ, waardoor de zaal perfect qua grootte was voor de aanwezigen 100 man. De zaal kan ook makkelijk 200 man aan. Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren.
traiteur - Schotel Buffet Formules.
Gaat u ook aan tafel met de Tempelier? De Tempelier is een dynamisch cateringbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, actief over heel Belgie tot zelfs in het buitenland. Het verzorgen van feesten en evenementen met kwalitatieve Wagencatering en Foodtrucks.
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
traiteur
traiteur - Tenten communiefeest Tenten communiefeest.
Een origineel communiefeest kan niet zonder originele hapjes! Denk daarbij aan suikerspinnen, een assortiment van lekkere en gezonde wraps, originele hamburgers of hotdogs, Vele gerechtjes kan u zelf maken op de barbecue of verkrijgen via een traiteur. Indien het iets speciaals mag zijn vinden wij de foodcar met bijvoorbeeld een thaise keuken pad thai, een frituur, hambrugerkraam of een cocktailbar een leuke idee om jouw communiefeest onvergetelijk te maken.
Verhuur feestzalen KFC Dessel Sport.
Zo zijn er voldoende tafels en stoelen aanwezig, is er een uitstekende geluidsinstallatie, een plasmaschermen in elke zaal, modern sanitair en een professionele keuken. Voor de mindermobielen is er een lift ter beschikking. Verhuur met traiteur. Tel: 014 37 82 50. Verhuur zonder traiteur. Lees meer
traiteur
Den Breckpot.
Jonge Kruisboog, de grootste zaal, wordt gekenmerkt door de prachtige lichtinval en het mooie zicht op de vernieuwde Korenmarkt. Deze sfeervolle gerenoveerde gildezaal combineert authentieke 18de eeuwse elementen met moderne materialen en doet zowel dienst als receptie-ruimte, vergader of feestzaal met een capaciteit van 60/120 personen.
SEO
De Zandhoeve.
Je bent er volledig vrij van drank of traiteur. Ben je kok of hobbykok? Wil je eens je eigen restaurant uitbaten voor een avondje? Dan kan dit ook. De keuken is volledig professioneel ingericht en alle materiaal is er voor handen.
ad
Zaal De Piron Zaal in Zolder.
Zaal zonder catering! Er is geen consumptie verplicht. U kan als gebruiker zelf uw drank en eten meenemen. Zaal met toog: drankenkoelkast, Senseo koffiepads te voorzien, waterkoker en afwastafel. Keuken: koelkast, elektrisch fornuis, oven en afwastafel. Toilet heren met lavabo.
pre workout
Moet ik een GKS gebruiken? GKS Het Geregistreerd Kassasysteem.
De zuivere levering van spijzen en/of dranken, die ter plaatse wordt bezorgd of om mee te nemen, zonder enige bijkomende dienst om het onmiddellijk verbruik aangenamer te maken, is geen restaurant of cateringdienst. Een zuiver meeneemrestaurant of een traiteur die enkel maaltijden aflevert zonder bijkomende diensten, verricht geen restaurant of cateringdiensten aan 12% btw, dus zal hij nooit een GKS moeten gebruiken.
traiteur trouwfeest
event vergaderen t Kruishof.
Professionele keuken 25m met industriële vaatwas, oven, koelkast, microgolf, diepvriezer. Glazen, borden, tassen, bestek zijn aanwezig. Tuin, terras, speeltuin met voldoende speelruimte voor de kinderen gocarts, trampoline. Vrij van traiteur en dranken. Graag op afspraak de zaal te bezichtigen. Kruishof CHARMEHOTEL/ LuXus POLYVALENTE ZAAL.
boechout feestzaal
Seven: praktische info, feestzaal, eventspace.
Een ruimte zonder verplichtingen, maar met enorm veel mogelijkheden? Dan biedt Seven net wat u zoekt. Hieronder sommen wij alvast de troeven op van deze unieke locatie. Hebt u interesse? Contacteer ons dan vrijblijvend. Wij geven u met plezier een rondleiding en geven u alle info en mogelijkheden. Zeelaan 7, 9900 Eeklo T: 32 475 796 871. Download plattegrond pdf. Stijlvolle multifunctionele ruimte. Seven eventspace is een prachtig gerenoveerd fabriekspand dat multifunctioneel ingezet kan worden. De ruime oppervlakte van 1000 vierkante meter kan ingedeeld worden afhankelijk van uw wensen. U kan Seven afhuren als bedrijf voor uw seminarie, productlancering, personeelsfeest, after work party, modeshow, expositie, teambuilding. Of als particulier voor uw trouwfeest, speciale verjaardag, communiefeest, jubileum, familiefeest. Als organisatie voor uw kooklessen, tentoonstelling, optreden, voordracht, concert of spetterende fuif. U geniet steeds van een prachtig exclusief kader met alle accomodatie en luxe. Download hier het grondplan. Een volledig professioneel uitgeruste keuken. Seven eventspace is uitgerust met een professionele grootkeuken. U kan als cateraar of traiteur dus zeer praktisch te werk te gaan.
vintage meubelen
De Majeur in Roosdaal met openingsuren Feestzalen.
Geeft u een huwelijks, communie, verjaardagsfeest, babyborrel of een ander feest? Dan kan u bij hun steeds terecht voor de perfecte feestzaal. De unieke feestlocatie is voorzien van alle accomodatie, inclusief een speeltuin zodat ook de kinderen zich kunnen uitleven. De Majeur beschikt in totaal over drie feestzalen: De Raadskelder, De Raadszaal en De Damzaal. Elke zaal heeft zijn eigen unieke charisma en capaciteit. De Raadskelder is gelegen op de kelderverdieping en heeft een capaciteit van 50 tot 90 personen. Perfect voor grotere feesten of events. Op de gelijkvloers kan u de Raadzaal terugvinden. Deze zaal is iets kleiner en heeft een capaciteit van 20 tot 36 personen. 70 personen indien de zaal gebruikt zou worden als receptie of met walking dinner. Tot slot is er ook nog de keuze voor De Damzaal. Deze zaal is ook gelegen op de gelijkvloers en heeft een capaciteit van 10 tot 20 personen. Deze polyvalente zaal kan zeer geschikt zijn voor wanneer u een aparte ruimte wenst voor de kinderen of gebruik wil maken van een buffer voor later tijdens het feest. De Majeur is vrij van traiteur, kok of catering.
feestzaal trouw

Contacteer ons