Resultaten voor feestzaal zonder traiteur

 
feestzaal zonder traiteur
feestzalen verhuur huwelijk.be, het portaal van het huwelijk van belgie Trouwen Feestzaal.
Huur een mooie villa en organiseer er uw trouwfeest zoals bij u thuis, in een kader dat uw gasten zal verheugen. Voor uw huwelijk: een keuze uit zelf in te richten zalen of niet. Zalen voor elk budget, met of zonder traiteur.
Feestzalen
WijTrouwen.com Zaal zonder traiteur oost-vlaanderen.
Wij hadden al een feestzaal vastgelegd MET eten, maar door omstandigheden is het voor ons niet meer financieel mogelijk in totaal 3500 euro betalen voor onze feest en dit voor maar 50 personen. Daarom zijn we nu op zoek naar een feestzaal regio oost-vlaanderen ZONDER traiteur, drankafname mag wel van hen zijn.
feestzaal
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Feestzaal en tuin ook mogelijk zonder food-catering. U zoekt een zaal voor 25 tot 100 personen dan bent u best bij de Parthenon vzw, die heeft een flexibele zaal. Deze staat gratis ter beschikkin. 2 februari 2018 0939: Destelbergen. Feestzaal te huur in St Michiels.
hypothecaire lening simulatie
Feestzaal Feestzalen Ter Hoolst Balen Antwerpen Limburg.
Feestzaal Ter Hoolst is de ideale locatie voor jouw evenementen en heeft voor ieder feest een gepaste oplossing! Wens je meer informatie of wil je ons een bezoekje brengen, neem gerust contact met ons op. Met gastronomische groeten., Rob, Hilde en het Ter Hoolst team. Voor ieder feest een geschikte lokatie. Vraag je offerte. Onze catering-service staat tot jouw dienst. Wil je helemaal genieten van jouw feest zonder je zorgen te moeten maken?
feestzaal huwelijk
Rekreatief Home.
Het Rekreatief ontvangt u graag in Villa Mariënborgh, een historisch kasteeltje te midden van een sfeervol park van 3 ha. In 1992 werd dit vervallen voormalige retraitehuis van de Jezuïeten door langdurig werkzoekenden omgetoverd tot een prachtig feest en vergadercentrum.
verhuur van feestzalen, zalen voor uw trouwfeest, huwelijk, familiefeest vlaams-brabant.
Deze voormalige boerderij werd volledig gerenoveerd tot een stijlvolle feestzaal, die u ontvangt sinds mei 2011. De verschillende zalen van Kasteel Van. max: 250 max: 350. FEESTZALEN VOGELZANG Feestzalen Vogelzang heeft een aangepaste formule voor al uw feesten en bijeenkomsten. Zo kan u bij ons terecht voor uitgebreide huwelijks en jubileumfeesten met of zonder dansgelegenheid, intiemere familiebijeenkomsten, recepties, vergaderingen, barbecues, brunches.
De mooiste feestzaal West-Vlaanderen check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in West-Vlaanderen. De feestzalen in West-Vlaanderen zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in West-Vlaanderen zelf.
feestzaal en seminarie leuven kasteel de bunswyck.
Feest zonder catering op Kasteel de Bunswyck. Heb je een zaal nodig en de mogelijkheid om iets te drinken, maar gn catering? Ook dat is mogelijk op Kasteel de Bunswyck, maar alleen last minute. Wij aanvaarden reservaties ten vroegste 8 weken voor datum.

Contacteer ons