Op zoek naar feestzaal zonder traiteur?

 
feestzaal zonder traiteur
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal zonder traiteur - Chef op Bestelling.
Een fotoreportage met bijhorende uitleg Allereerst heeft de kok uw keuken nodig. We koken de menu namelijk gedeeltelijk bij u thuis! Hiervoor zal de kok enkele uren voor aanvang van de diner reeds bij u thuis zijn, dit is in de prijs inbegrepen.
Openbare groep Feestzaaltjes regio Kortrijk Facebook.
Bar Jacquard is een feestzaal in centrum kortrijk ideaal voor kleine feestje babyborrel, lente feest, communie en workshops. De zaal is vrij van brouwer en traiteur. Vanaf 160 euro. 17 september 2018. Ken er iemand een traiteur met bediening aan huis regio Kortrijk.
zaalverhuur amsterdam
De Majeur in Roosdaal met openingsuren Feestzalen.
Geeft u een huwelijks, communie, verjaardagsfeest, babyborrel of een ander feest? Dan kan u bij hun steeds terecht voor de perfecte feestzaal. De unieke feestlocatie is voorzien van alle accomodatie, inclusief een speeltuin zodat ook de kinderen zich kunnen uitleven. De Majeur beschikt in totaal over drie feestzalen: De Raadskelder, De Raadszaal en De Damzaal. Elke zaal heeft zijn eigen unieke charisma en capaciteit. De Raadskelder is gelegen op de kelderverdieping en heeft een capaciteit van 50 tot 90 personen. Perfect voor grotere feesten of events. Op de gelijkvloers kan u de Raadzaal terugvinden. Deze zaal is iets kleiner en heeft een capaciteit van 20 tot 36 personen. 70 personen indien de zaal gebruikt zou worden als receptie of met walking dinner. Tot slot is er ook nog de keuze voor De Damzaal. Deze zaal is ook gelegen op de gelijkvloers en heeft een capaciteit van 10 tot 20 personen. Deze polyvalente zaal kan zeer geschikt zijn voor wanneer u een aparte ruimte wenst voor de kinderen of gebruik wil maken van een buffer voor later tijdens het feest. De Majeur is vrij van traiteur, kok of catering.
communie feestzaal
Den Breckpot.
Jonge Kruisboog, de grootste zaal, wordt gekenmerkt door de prachtige lichtinval en het mooie zicht op de vernieuwde Korenmarkt. Deze sfeervolle gerenoveerde gildezaal combineert authentieke 18de eeuwse elementen met moderne materialen en doet zowel dienst als receptie-ruimte, vergader of feestzaal met een capaciteit van 60/120 personen.
aankleding feest thuis
De Zandhoeve.
Je bent er volledig vrij van drank of traiteur. Ben je kok of hobbykok? Wil je eens je eigen restaurant uitbaten voor een avondje? Dan kan dit ook. De keuken is volledig professioneel ingericht en alle materiaal is er voor handen.
trouwfeest zaal
Salons Mantovani.
Rechthoekige tafel zonder dansvloer: 520 pers. Vergadering enkel stoelen: 700 pers. Vergadering tafels en stoelen: 600 pers. Download plan in pdf. Zaal Paola Alexandra. Door het samenvoegen van zaal Paola en zaal Alexandra kunnen wij grote groepen in stijl ontvangen.
bmi berekenen kind
Moet ik een GKS gebruiken? GKS Het Geregistreerd Kassasysteem.
De zuivere levering van spijzen en/of dranken, die ter plaatse wordt bezorgd of om mee te nemen, zonder enige bijkomende dienst om het onmiddellijk verbruik aangenamer te maken, is geen restaurant of cateringdienst. Een zuiver meeneemrestaurant of een traiteur die enkel maaltijden aflevert zonder bijkomende diensten, verricht geen restaurant of cateringdiensten aan 12% btw, dus zal hij nooit een GKS moeten gebruiken.
smeedijzeren rooster voordeur

U bent hier: Home. De Pereboom Feestzaal. De Pereboom Feestzaal. Uw ideale locatie voor diverse gelegenheden, in het historische centrum van Ieper. In de tuin bevindt zich een volledig uitgeruste zaal met professionele keuken. Deze wordt verhuurd met of zonder traiteur.
feestzaal trouw
Untitled Untitled Document. Document.
Feestzalen

Contacteer ons