Resultaten voor feestzaal verhuur

 
feestzaal verhuur
feestzaal verhuur - Packageprijs zaalverhuur incl.
Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal. De ruimtes zijn bijzonder sfeervol en door de package prijs komt je niet voor onverwachte verrassingen te staan.
Zaalverhuur XL De Burgerij België.
Ben je mens en zie je dit veld, laat het dan leeg. Velden die gemarkeerd zijn met een zijn verplichte velden. Confirm that you are not a bot. Bezig met verwerken. On The Road Vacatures FAQ'S' Zaalverhuur Contact Photography Web Gafas.
provincie Antwerpen
Zaalverhuur BOZAR.
Het gebouw omvat bijna 4.200 m2 expositieruimte, de grote Henry Le Boeufzaal 2.100 plaatsen die akoestisch behoort tot de top vijf van s werelds beste zalen, de Kamermuziekzaal 480 plaatsen, de Studio 210 plaatsen en de nieuwe multimediale en moduleerbare Terarkenzalen die samen 750 toeschouwers kunnen ontvangen.
locatie personeelsfeest
Zaal huren? Gemeente Ham.
De gemeente Ham verhuurt hiervoor volgende zalen. Sinds augustus vorig jaar staat de gemeente in voor de verhuur van zaal Kristoffelheem. Naar aanleiding hiervan werd beslist om de zalenverhuur grondig te evalueren. Dit naar inzet van personeel, kostprijs, aantal verhuringen.
Feestzalen
Zaalverhuur Cultuur en toerisme Vrije tijd Gemeente Zaventem.
Scholen van buiten Zaventem. Inwoners van Zaventem: dit wil zeggen dat de particulier die de zaal huurt of de particulier voor wie de zaal gehuurd wordt, moet ingeschreven zijn in één de bevolkingsregisters van de gemeente Zaventem. Het Auditorium in Zaventem en de Pastorij in Sint-Stevens-Woluwe kunnen niet via de reservatiesoftware gereserveerd worden.
trouwfeest zaal
Zaal huren Dennenoord.
De zaal beschikt over een grote toog, met voldoende koeling voor de dranken. De keuken beschikt over 2 fornuizen met elk 4 kleine gasbekken, een friteuse met 3 ketels, een au bain marie, potten en pannen, borden en lepels, wijn en champagneglazen.
lening
Recreatiedomein Blauwmolen Verhuur feestzaal.
De feestzaal kan verhuurd worden voor allerlei activiteiten zoals.: Wandeling / fietstocht / mountenbike. Alle mogelijke formules zijn bespreekbaar. Uw wens is onze uitdaging. Blauwmolenstraat 16 3221 Nieuwrode info@blauwmolen.be T 0473 33 90 63. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
belfius
Zaalverhuur Gemeente Merchtem.
Ik wil iets organiseren. Wandel en fietsroutes. Ik wil iets organiseren. Gemeentelijke Feestzaal Brussegem. Gemeentelijke feestzaal Hamme. Sporthal Peizegem Tuinbouwschool. August De Boeckhuis. Cafetaria serviceflat Ter Linde. Sportzaal Ten Bos. Sportzalen De Plataan. Hoe werkt het e-loket? Feestzaal reserveren reservatieformulier.
vintage meubelen
Feestzaal Schaffen Vleugt Verhuur van zalen Zelf iets organiseren Vrije tijd Stad Diest.
Burgemeester en schepenen. Home Vrije tijd Zelf iets organiseren Verhuur van zalen Feestzaal Schaffen Vleugt. Feestzaal Schaffen Vleugt. De feestzaal en een klaslokaal worden vooral verhuurd aan verenigingen of particulieren voor manifestaties of activiteiten zoals vergaderingen, voordrachten, tentoonstellingen, gezellig samenzijn, koffiefeesten, St.-Niklaas en kerstfeest met uitsluiting van activiteiten met commerciële inslag.
add puber

Contacteer ons