Resultaten voor feestzaal regio mechelen

 
feestzaal regio mechelen
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Untitled Untitled Document. Document.
Feestzalen
Feestzaal Den Ast Feest en eventlocatie Kampenhout.
Eventlocatie tussen Brussel, Leuven en Mechelen. Feestzaal Den Ast ligt in Kampenhout, is vlot bereikbaar met de auto en heeft een grote parking. Het gebouw was vroeger een boerderij, mouterij én brouwerij en den ast was traditioneel de plaats waar het mout gedroogd werd.
huwelijksfeest
De mooiste feestzaal Mechelen check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Mechelen. De feestzalen in Mechelen zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Mechelen zelf.
hypothecaire lening
Hof van Boeres: Feestzaal in Londerzeel Mechelen, Dendermonde, Brussel, Sint-Niklaas.
Een zaal met een ziel. Onze Groene Long op wandelafstand bereikbaar via de Boeresteeg een ideale omgeving voor het nemen van fotoreportages voor uw feest of een rustige wandeling. Capaciteit tot 100 personen. Mooie zaal met authentieke sfeer. Media voorzieningen aanwezig.
trouwfeest zaal
t Katelijnenhof Home.
1992-heden: Uitbater van feestzaal t Katelijnenhof te Roeselare. 1997-heden: Leraar VTI Aalst, keuken en zaal zowel theorie als praktijk, diverse leerjaren. This website uses marketing and tracking technologies. Opting out of this will opt you out of all cookies, except for those needed to run the website.
leningen simulatie
Party of fuif, Regio Mechelen MyFamily.
Je zocht op.: Party of fuif Verwijder filter Regio Mechelen Verwijder filter Alle filters verwijderen. 18 resultaten gevonden. Retro TD Wilde Westen. Party of fuif. Op 22 maart is het weer zover: de jaarlijkse editie van de Retro TD! Leg je outfit alvast klaar en smeer je dansbenen al in, want dit jaar is het thema HET WILDE WESTEN!
binnenmuur
ZALENVERHUUR Lamot Mechelen.
Daarnaast beschikt Lamot over verschillende break-out ruimtes met als absolute blikvangers de Dijlezaal en de Begijnenzolder. De Dijlezaal ligt op het niveau van het water en biedt plaats aan 120 personen in theaterstijl. Een uniek gebeuren met zicht op het water en de Vismarkt.
wp
Home Feestzalen Ter Coose.
Feestzaal Ter Coose. Dé locatie voor al je feesten. Ontdek onze zalen. Voor een optimaal en comfortabel verloop. Waarmee we ons onderscheiden van de rest. ONTDEK ONZE EXTRAS. Reserveer vandaag nog uw feestlocatie. Welkom bij Ter Coose. Een geslaagd feest begint hier. Ter Coose is een feestlocatie, gelegen in de dorpskern van het pittoreske Leest bij Mechelen en heeft écht alles in huis om van uw feest, event of activiteit een onvergetelijke gebeurtenis te maken.
vintage meubelen

Contacteer ons