Zoeken naar feestzaal huren

 
feestzaal huren
Zaal huren Stad Peer.
Stad Peer Maak een afspraak. Wonen en werken. Welzijn en gezin. Stad en bestuur. Afval en recyclage. Hulpdiensten en veiligheid. Een melding doorgeven. Zaal in t Poorthuis. Zaal in t Poorthuis. Lokaal 1, 2, 3 en 4 in t Poorthuis.
zaalverhuur amsterdam
GEUZENHUIS Zaalverhuur.
Het hele jaar door worden meerdere zalen ter beschikking gesteld met een capaciteit van 10 tot 100 personen voor het organiseren van vergaderingen, voordrachten, seminaries, plechtigheden, recepties, feesten. De zalen worden verhuurd per dagdeel.: van 800: tot 1230, van 1300: tot 1830: en van 1900: tot 2300.
muziek huwelijksfeest
O.C. zaalverhuur Gemeente Beernem.
Dit contract krijg je in tweevoud toegestuurd met daarbij ook de wijze van betalen van de huur en de waarborg. Bij verhuur van de foyer of de polyvalente zaal kan je ook het aanvraagformulier audiovisueel materiaal en/of het aanvraagformulier materiaal invullen indien gewenst.
fortis
Zaalverhuur Gemeente Merchtem.
Ik wil iets organiseren. Wandel en fietsroutes. Ik wil iets organiseren. Gemeentelijke Feestzaal Brussegem. Gemeentelijke feestzaal Hamme. Sporthal Peizegem Tuinbouwschool. August De Boeckhuis. Cafetaria serviceflat Ter Linde. Sportzaal Ten Bos. Sportzalen De Plataan. Hoe werkt het e-loket? Feestzaal reserveren reservatieformulier.
mac cosmetics be
Zaalverhuur Gemeente Kontich.
Je kan bij ons gemeentelijke ruimtes huren voor verschillende doeleinden: vergaderingen, cursussen, recepties, verjaardags en zwemfeestjes, voorstellingen, workshops, trainingen en sportactiviteiten, tentoonstellingen, Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden. Een keuze gemaakt? Vul dan snel het aanvraagformulier voor de huur van een zaal in.
pizzeria amsterdam
Verhuur van zalen Wellen.
Je kan hier een zaal online reserveren en de feestzalen bekijken die je kan huren van de gemeente. Huur nu een feestzaal online. Weet je al welke zaal je wil huren? Ga dan rechtstreeks naar wellen.zaalreservatie.be, check de beschikbaarheid en reserveer de gewenste zaal online.
huur feestzaal
Zaal huren? Gemeente Ham.
scroll naar links scroll naar rechts. Een activiteit met je vereniging, een familiefeest of een buurtfeest? De gemeente Ham verhuurt hiervoor volgende zalen. Zaal Kristoffelheem online vanaf 01/08/2018. Info, tarieven en online reserveren via ons reservatiesysteem. Bekijk de instructievideo hier.
Zaalverhuur Cultuur Centrum Aartselaar.
Dankzij het multi-functioneel concept worden onze zalen in een mum van tijd omgebouwd van theaterzaal tot feestzaal en congreszaal. Het cultureel centrum kan door iedereen gehuurd worden, ongeacht of de huurder een vereniging, firma of privé-persoon is. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare ruimten met hun capaciteit en beschikbare materialen. Klik hier voor de plattegrond en het zaalplan CC t Aambeeld. Klik hier voor de technische fiche CC t Aambeeld. Klik hier voor beschikbaar materiaal cafetaria en keuken CC t Aambeeld. Klik hier om te kijken op welke dagen CC t Aambeeld in 2018 nog vrij is. Om te zien op welke dagen het cultureel centrum in 2019 vrij is, klik je hier. Erkende verenigingen kunnen ook de refter en turnzaal van de gemeentelijke basischool Cade huren of gebruik maken van Chalet De Hamer.

Contacteer ons