Meer resultaten voor feestzaal huren

 
feestzaal huren
Park FC Houthalen Verhuur feestzaal Palmenpark.
Steven Leduc, 0497 34 75 00 leducbergs@telenet.be. Klik hier voor meer fotos. Feestzaal Palmenpark bezet 11/08/2017. Feestzaal Palmenpark bezet 11/08/2017. No additional details for this event. Feestzaal Palmenpark bezet 27/08/2017. Feestzaal Palmenpark bezet 27/08/2017. No additional details for this event.
huwelijksfeest
Website gemeente Stabroek Zaalverhuur.
Kasteel Ravenhof en zaal Moorland sluiten om 01u00, behalve op vrijdagnacht, zaterdagnacht en de nacht voorafgaand aan een feestdag sluiten kasteel Ravenhof om 03u00 en zaal Moorland om 05h00. Er staan sancties op het overtreden van de gebruikersregels. Laatst gewijzigd: 07 januari 2016.
muziek huwelijksfeest
Zaalverhuur en Uitleendienst CC De Ploter.
CC De Ploter beschikt over een goed uitgeruste theaterzaal met 360 plaatsen 344 als de techniek in de zaal staat, een polyvalente zaal, en verschillende vergaderlokalen. Alle lokalen kunnen worden gehuurd. Voor meer informatie over de huurvoorwaarden en de beschikbare data kunt u terecht bij info@ccdeploter.be of 02/582.44.33. Bij het huren van lokalen staat volgend audiovisueel materiaal ter beschikking.:
AdWords
De mooiste feestzaal België check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in België. De feestzalen in België zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in België zelf.
badkamer renovatie
Verhuur zaal.
Onze feestzaal en bar bieden heel wat mogelijkheden voor de organisatie van je feest, seminarie, opleiding of vergaderingen. De vergaderzaal op het 2de verdiep biedt ruimte voor vergaderingen tot 16 personen. KRB is ideaal gelegen net buiten het stadscentrum van Brugge en beschikt over een ruime parking.
Zaalverhuur
Zaalverhuur Gemeente Merchtem.
Ik wil iets organiseren. Wandel en fietsroutes. Ik wil iets organiseren. Gemeentelijke Feestzaal Brussegem. Gemeentelijke feestzaal Hamme. Sporthal Peizegem Tuinbouwschool. August De Boeckhuis. Cafetaria serviceflat Ter Linde. Sportzaal Ten Bos. Sportzalen De Plataan. Hoe werkt het e-loket? Feestzaal reserveren reservatieformulier.
lease fiets
Gemeenschapszalen Deinze Stad Deinze.
Wie een zaal de dag ervoor huurt of een zaal voor meerdere dagen huurt, kan de zaal ook na middernacht gebruiken. Alle zalen moeten ten laatste om 9 u. beschikbaar zijn voor de volgende huurder. Zoek zelf naar beschikbare data voor onze zalen. Wie kan wanneer aanvragen? De gemeenschapszalen worden verhuurd aan verenigingen en scholen van binnen en buiten Deinze. Privépersonen en bedrijven of handelaars kunnen enkel huren als ze in Deinze wonen of gevestigd zijn.
legpuzzel
GEUZENHUIS Zaalverhuur.
Het hele jaar door worden meerdere zalen ter beschikking gesteld met een capaciteit van 10 tot 100 personen voor het organiseren van vergaderingen, voordrachten, seminaries, plechtigheden, recepties, feesten. De zalen worden verhuurd per dagdeel.: van 800: tot 1230, van 1300: tot 1830: en van 1900: tot 2300.
bmi berekenen formule

Contacteer ons