Op zoek naar feestzaal huren?

 
feestzaal huren
Gemeentelijke feestzaal Gemeente Boutersem.
De feestzaal kan gehuurd worden voor optredens, feesten., De zaal heeft een oppervlakte van 200 m zonder podium en is geschikt voor 240 personen. Foyer met tapinstallatie kan gehuurd worden voor kleiner feestjes, bv. Hij heeft een oppervlakte van 95m en is geschikt voor 40 personen.
Feestzalen
2. Welke gemeentelijke zalen kan je huren? Gemeente De Panne.
Welke diensten/ instanties moeten verwittigd worden? Wat doen wij als gemeente met je aanvraag? Wie kan een gemeentelijke zaal huren? Hoe kan ik een gemeentelijke zaal reserveren? Aanvraag gemeentelijke muziekvergunning. Wat te doen bij activiteiten georganiseerd in de gemeentelijke feestzalen?
trouwfeest
Enkel zaal te huur Plan4Events.
Voormalige industriële site omgevormd tot een pub! Le Manoir du Capitaine. Feestzaal met of zonder traiteur. Enkel zaal te huur. Feestzaal met catering. Feestlocaties per provincie. Maak uw keuze. Feestzaal met catering. Feestzaal: enkel zaal te huur. Verplaatst zich naar uw locatie.
Zaalverhuur
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
zaaltje voor maandelijks 1 vergadering. davy van brussel. zoek een zaaltje/kantoortjeal, of niet bemeubeltin, Lokerenvoor, 1x/maand af te huren voor maandelijkse vergadering van 2tal uurtjesgraag, all. 21 maart 2018 1832: Lokeren. Café-feestzaal @KuDa feestzaal van babyborrel tot rouwmaaltijd. alsook beschikbaar voor verenigingen.
huwelijksfeest
Feestzaal huren Brussel Hof ter Musschen.
Feestzaal huren Brussel. Hof ter Musschen. Feestzaal huren Brussel. Een feestzaal huren in Brussel die stijl en sfeervol is en die baadt in een historisch kader. Dat is wat Hof ter Musschen in de groene Noordrand van Brussel u aanbiedt.
Zaal Huren Feestlocatie Feestzalen De Majeur.
De Majeur helpt u niet alleen verder bij het huren van een zaal, daarnaast kunnen wij u ook helpen bij de organisatie van het feest. Zo heeft u tijd om aan belangrijkere zaken te denken zoals wie u zult uitnodigen, welke outfit u zult dragen. Verschillende zalen te huur. De Majeur heeft aparte feestzalen die afhankelijk van het aantal personen of uw persoonlijke wensen kunnen gehuurd worden. Bent u dus eerder op zoek naar een kleine zaal te huur, dan raden wij bijvoorbeeld de Feestzaal De Raadszaal aan.
Welkom bij De Venkel.
Themafeest, personeelsfeest, jubileum of communie., Feestzaal De Venkel in Kortenberg beschikt over de vakkennis om élk feest te personaliseren! Bovendien ben je niet beperkt tot het huren van één feestzaal. Voor een uitgebreid feest kan je bij feestzaal De Venkel dus gerust meerdere feestzalen combineren!
Feestzaal huren hoeft niet meer in Ten Dauwe! De zaal GRATIS ter beschikking! Ten Dauwe.
Feestzaal huren hoeft niet meer in Ten Dauwe! De zaal GRATIS ter beschikking! U plant een huwelijksfeest, weddingparty, communiefeest, babyborrel, bedrijfshappening of ontbijt? Feestzaal Ten Dauwe, gelegen op de grens van Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen is de ideale locatie voor allerlei evenementen.

Contacteer ons