Zoeken naar feestzaal huren

 
feestzaal huren
Verhuur zaal Harmonie Oudenaarde Kaffee Hyppo Oudenaarde.
ik wil de zaal huren. Voor particulieren en B2B-events. Een trouwfeest in een uniek kader in het centrum van Oudenaarde? Een babyborrel, boekvoorstelling of een pensioenfeest? We werken met veel plezier alles uit om er een onvergetelijk feest van te maken.
Zaalverhuur
Zaalverhuur Park van Relst.
Reservatie kleine zaal. Reservatie grote zaal. SUPER 8 FLANDRIEN PARKCROSS 2019. Op de kalenders kan u eerst nagaan of de zaal die u wenst nog vrij is op de door u gewenste datum. Opgepast: Deze kalenders worden weliswaar regelmatig bijgewerkt, maar niet dagelijks.
Zaalverhuur
Welkom Feestzaal de ark Wuustwezel.
Welkom bij de ark. De Feestzaal" Sinte-Godelieve" bestaat reeds sinds 1949. Van een traditioneel parochiezaaltje met een zaal met podium en een balkon groeide en enkele vergaderlokalen, groeide in 1976 de" Godelievezaal" zoals de meesten ons kennen geleidelijk uit tot een heus Parochiecentrum" zoals er de dag van vandaag nog maar weinigen bestaan.
muziek huwelijksfeest
Zalen Den Boomgaard.
Kies uw zaal, klik op beschikbaarheid in de linkerkolom. Kies uw vrije datum in de kalender door op het cijfer van uw keuze te klikken. Vul het formulier in en klik op verzenden. Den Boomgaard Antwerpsesteenweg 43 2520 Broechem Tel: 03 225 34 19 den dot boomgaard at ranst dot be privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden.
Feestzalen
Zalen Stad Aarschot.
De oppervlakte van de te huren ruimte bedraagt 14137m, breedte: 1055, m; lengte: 1340, m. Aparte toiletten voor dames en heren, aparte kleine keuken, volledig bestek en glazen voor 100 personen. 016 56 76 17. Pastoor Dergentstraat 46. 016 56 20 15. Klik hier voor meer informatie over de Sportschuur in Gelrode. Deze polyvalente zaal leent zich uitstekend voor de organisatie van beurzen, fuiven, concerten en andere evenementen.
zaalverhuur amsterdam
Zaal huren Zedelgem.
Een zaal aanvragen. Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ja, ik aanvaard cookies. Pater Amaat Vynckeplein 1, 8210 Zedelgem. 050 28 83 30. Bekijk alle openingsuren. Maak een afspraak. Volg ons op Twitter.
vintage meubelen
Gezellige feestzaal te huur in Retie met of zonder catering t Veldt.
Je besteedt de organisatie van je evenement uit. Huur onze ruimte en doe er verder helemaal je eigen ding mee. Wij zorgen voor de gezellige omkadering en de gekoelde drank en jij kan je evenement naar jouw smaak en zin inrichten en vormgeven.
Paribas
Reservatie feestzaal / lokaal Parochiaal centrum melveren.
Reservatie feestzaal / lokaal. Het huren van feestzaal of lokaal is mogelijk op 2 manieren.: 1.Telefoneren voor zaalverhuur kan op woensdag en donderdag tussen 16 en 19 uur op GSM nummer0478/54: 18 69. De zaalverantwoordelijke kan je onmiddellijk zeggen of de feestzaal of de lokalen vrij zijn op de door u gewenste datum.
evenementenlocatie

Contacteer ons