Zoeken naar feestzaal huren

 
feestzaal huren
Feestzalen De Majeur Feesten in Stijl in Vlaams-Brabant.
Deze feestlocatie zal u vooral verrassen door de aanwezigheid van een enorme tuin met terras waar u dus lekker kan genieten van een aperitief. Ten slotte zullen uw gasten ook de privé-parking ten zeerste appreciëren, niemand wil immers honderden meters stappen met zijn feestoutfit. Feestzaal huren vrij van traiteur.
lenen
Enkel zaal te huur Plan4Events.
Reeds 21 jaar staat ons Feestzaal Lawrence team ter uwer beschikking voor de verzorging van al. t Cleyn Paradijs feestzaal. Ons voormalig restaurant met een stijlvol en gezellig interieur biedt plaats aan ca. Feestzaal met theaterpoduim. Voeg uw zaak toe: contacteer.
banners
Feestzaal huren De Kunstvrienden.
U kunt bij De Kunstvrienden een feestzaal huren voor elke speciale gebeurtenis: een grote familiereünie, een memorabel tuinfeest, een bbq met vrienden, een trouwpartij of een babyborrel En dat voor maar weinig geld. Het gebouw waarin De Kunstvrienden samenkomen is een geklasseerd monument.
www.restodijon.com
Een feestzaal huren doe je bij De Venkel.
Klaar om een feestzaal te huren. Of het nu een grote, een kleine feestzaal of een feestzaal met tuin is, wij hebben voor elk wat wils! Overtuigd van de unieke setting van onze feestzalen, maar zit je nog met vragen?
hulpstation.nl
Feestzaal huren PUUR bistro en bar in Turnhout.
Puur beschikt over een aparte ruimte voor koffietafels, familiefeesten of trouwpartijen. Ga voor de culinaire ervaring van onze bistro of bepaal volledig zelf het menu. Onze feestzaal is uitgerust met internet en projectieapparatuur ideaal voor bedrijfsbijeenkomsten. T 32014 746 554.
Zaalverhuur
Feestzaal Valentino Izegem Feestzaal in Izegem.
Feestzaal in Izegem. Menu en widgets. Meensesteenweg 122, Izegem. 0476 26 83 43. Hans Verscheure Meensesteenweg 122, Izegem 0476 26 83 43. Polyvalente zaal voor allerlei feestelijkheden van groot tot klein zoals.: recepties, babyborrels, 1ste communie, plechtige communie, doop, eetfestijnen, tentoonstellingen, nieuwjaarsrecepties, personeelsfeesten, vergaderingen, veilingen, familiefeesten, bedrijsfeesten, bedrijfseventen, jubileumfeesten, uitvaartplechtigheden, kampioenvieringen, ideale zaal voor verenigingen, demonstraties, enz.
zalen verhuur rotterdam
Feestzaal huren Salons de Romree in Grimbergen.
Een feestzaal huren voor een familiefeest of zakelijke aangelegenheid? Salons de Romree biedt u een onovertroffen keuze uit zowel grote als kleine zalen. Feestzalen met een uniek karakter. Salons de Romree in Grimbergen, vlak bij Brussel is een indrukwekkende locatie.
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Praktijkruimtes workshopruimte te huur. In ons WonderWijvenHuis kan je een ruimte huren voor je therapiesessies, je coachings, je workshops, lezingen, yoga, tai chi, naailesssen aa. 28 november 2017 0758: Wommelgem. feestzaal te huur. op zoek naar een feestzaal? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Contacteer ons