Op zoek naar feestzaal huren?

 
feestzaal huren
Huren van gemeentezalen Sint-Agatha-Berchem.
Voor meer precieze informatie over de gebruiks en huurvoorwaarden van de zalen van de gemeente kunt u terecht bij de dienst Gemeente-eigendommen Huur zalen. Dienst Huren van gemeentezalen. Tel: 02/464 04 10 van 09.00 tot 13.00 uur Fax: 02/464 04 92. maandag, dinsdag en woensdag van 09.00 tot 14.00 uur. donderdag van 09.00 tot 14.00 uur en van 16.00 tot 19.00 uur. vrijdag van 08.00 tot 13.00 uur. NIEUW REGLEMENT VANAF 01/03/17, BINNENKORT OP DEZE SITE. Algemene huurvoorwaarden voor de zalen van de gemeente pdf. Feestzaal volzet tot september 2017.
Feestzalen
Zaalverhuur XL De Burgerij België.
Feesten Presentaties Teambuilding Lezingen Evenementen Recepties Groepsdiners Communies. Neem contact op voor vrijblijvende informatie. Ben je mens en zie je dit veld, laat het dan leeg. Velden die gemarkeerd zijn met een zijn verplichte velden. Confirm that you are not a bot.
trouwfeest
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Flexibel te huren praktijkruimte in Hoeilaart Bie-Zen wil startende gezondheidsmedewerkers in de zelfstandige praktijk een kans geven om op ee. 7 mei 2018 1356: Hoeilaart. Oud huis gezocht voor fotoshoots. Heb je een oud huis met oude meubels en oud interieur? Maar je doet er niks mee? Het staat gewoon leeg. of je wacht op berichtgevingen van no. 4 mei 2018 1247: Brugge. Feestzaal op Kasteeldomein. Te huur op een Kasteeldomein, feestzaal Orangerie en/of zaal en eetgelegenheid D'Oude' Pompe, ideaal voor vergaderingen of seminaries in combin.
Huren feestzaal de Klinkaert Klinkaert.
Zocht je nog een feestzaal om je verjaardag te vieren, een baby borrel te geven, een lentefeest of communiekant te vieren, trouwfeest met dans, contacteer ons dan op uitbating@klinkaert.be of op het telefoonnummer van de club, 03 / 888 65 49 Wij maken met veel plezier een offerte op maat. Een drink, receptie, meergangenmenu, warm en/of koud buffet, bbq, walking dinner, breugeltafel, dessertenbuffet, of had u nog een suggestie alles is mogelijk. Huren feestzaal de Klinkaert.
Enkel zaal te huur Plan4Events.
Voormalige industriële site omgevormd tot een pub! Le Manoir du Capitaine. Feestzaal met of zonder traiteur. Enkel zaal te huur. Feestzaal met catering. Feestlocaties per provincie. Maak uw keuze. Feestzaal met catering. Feestzaal: enkel zaal te huur. Verplaatst zich naar uw locatie.
Zaal huren Edegem Vrije tijd.
Bestaande gebruiker: Log in Nieuw? Schrijf je in. Sport en recreatie. Je bent hier: Home Organiseren Zaal huren. Brochure zalenverhuur in Edegem. Een gemeentelijke zaal of locatie online reserveren. Gebruikersreglement polyvalente zaal muziekschool. Polyvalente zaal muziekschool: gebruiksreglement. Sporthal Den Willecom.
Een zaal huren Gemeente Hooglede.
Mobiliteit en openbare werken. Wonen en verhuizen. Openbare onderzoeken en bekendmakingen. Zelf iets organiseren. Een zaal huren. Een zaal huren. In onze gemeente zijn er héél wat zalen en terreinen die je kan afhuren. Hieronder een overzicht van alle zalen.:
Een feestzaal huren doe je bij De Venkel.
Klaar om een feestzaal te huren. Of het nu een grote, een kleine feestzaal of een feestzaal met tuin is, wij hebben voor elk wat wils! Overtuigd van de unieke setting van onze feestzalen, maar zit je nog met vragen?

Contacteer ons