Resultaten voor feestzaal huren

 
feestzaal huren
Zaalverhuur de Jack-Op Rotselaar.
Eerste verdieping vergaderzaal. Zaal huren of een optie nemen. Een optie nemen op een zaal kan enkel schriftelijk email/brief via de dienst Cultuur. Een optie geldt uiterlijk 2 weken. Binnen deze termijn moet de aanvrager schriftelijk akkoord geven voor de genomen optie.
muziek huwelijksfeest
Feestzaal Kasteel Beauvoorde.
U bent hier. Gelegen in het pittoreske dorp Beauvoorde ligt Kasteel Beauvoorde met zijn Koetshuis dat ingericht is als charmante feestzaal. Het Koetshuis van Kasteel Beauvoorde met feeëriek buitenterras is een perfecte locatie voor.: Communie of Lentefeest. Het koetshuis kent een ingerichte keuken met vaatwas, twee ovens, inductievuur, microgolfoven en twee ijskasten. Er is een recent gerenoveerd sanitair. Overal is er gratis Wi-Fi-verbinding. In het Koetshuis kunnen zo'n' 35 mensen zitten, 50 indien je een receptie organiseert. U kunt aan voordelig tarief ook de Wapenzolder erbij huren.
zaalverhuur amsterdam
Een zaal huren Gemeente Beersel.
Een zaal huren. A tot Z. CC de Meent. Gemeentelijke Feestzaal Beersel. Kasteel van Beersel. Zaal Blokbos Lot. Tariefreglement Gemeentelijke infrastructuur voor sociaal-cultureel gebruik 1026Kb, pdf. Bezoek Bezoekerscentrum De Lambiek aanvraagformulier. Bezoek kasteel van Beersel aanvraagformulier. Huur evenementenhal DOC aanvraagformulier.
Bank
Hoe huur je een zaal? CC Het SPOOR.
Home Hoe huur je een zaal? Hoe huur je een zaal? Als vereniging kan je in CC het SPOOR en in de socio-culturele centra van de deelgemeenten een zaal huren tegen voordelige tarieven. Stap 1: Bekijk ons aanbod Zaaloverzicht. Stap 2: Is de zaal vrij?
Feestzalen
Verhuur zaal: feestzaal huren? Vergaderzaal te huur Melsele Beveren.
Een feestzaal of vergaderzaal huren? Euverbraeke is een actieve boerderij waar het makkelijk is het drukke stadsleven even te vergeten. Buiten onze gastenkamerverblijven, biedt onze hoeve tevens tal van andere mogelijkheden. Evenementen en verhuur vergaderzaal voor bedrijven. Een evenement organiseren op ons domein.
huwelijksfeest
Zaalverhuur Cultuur en toerisme Vrije tijd Gemeente Zaventem.
Voor de reservatie van Cultuurcentrum De Factorij moet u bij het cultuurcentrum zelf zelf zijn. De aanvraag dient gestuurd te worden naar info@ccdefactorij.be. Er zijn in Zaventem ook enkele niet-gemeentelijke zalen te huur. Hieronder vindt u een overzicht.: Nossegem: zaal De Kring.
Feestzalen
Zaalhuur Dilbeek.
Je kan een lokaal of zaal huren in één van onze vestigingen: Westrand Dilbeek, Kasteel La Motte Sint-Ulriks-Kapelle, Keperenberg Itterbeek, Solleveld Sint-Martens-Bodegem, de Gemeenschapslokalen Sint-Gertrudis-Pede, Huisje Mostinckx, De Pedemolen Sint-Gertrudis-Pede en de Sint-Alenatoren. Een speeltuin, een bos, een basketbalplein, picknicktafels, een bankje aan het vijvertje.
Zaalhuur De Grote Post.
De Grote Post is een bruisend cultuurcentrum in Oostende dat in 2012 de deuren opende in het gerestaureerde postgebouw. Naast het aanbod theater, muziek en dansvoorstellingen kun je in De Grote Post ook terecht voor het huren van verschillende ruimtes voor congressen, bedrijfsfeesten en workshops.

Contacteer ons