Meer resultaten voor feestzaal huren zonder eten

 
feestzaal huren zonder eten
Feestzaal Limburg Provincie Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Limburg Provincie. Feestzaal Limburg Provincie. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de Provincie Limburg. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
zaalverhuur amsterdam
t Scheldeschuurke.
Feestzaal t Scheldeschuurke. Feestzaal t Scheldeschuurke. Daar waar de Schelde en de vaart Kortrijk-Bossuit in elkaar vloeien, in een oase van groen en rust, ligt feestzaal t Scheldeschuurke. Zij bieden u een culinaire feestmaaltijd voor elke gelegenheid in een prachtig decor, of staan in voor de volledige verzorging van drank en catering voor uw feest.
trouwfeest
Home Schoten Feestzalen Gambrinus.
Hebt u nood aan een grotere zaal? Geen enkel probleem! Het is mogelijk om de wanden tussen de verschillende zalen op te schuiven. Contacteer ons gerust om samen met u te bekijken welke zaal het beste beantwoordt aan uw wensen.
Feestzalen
Feestzaal Geraadsbergen Unieke zaal voor alle feestelijkheden.
Bovendien bieden wij complete arrangementen aan. Wij werken met eigen traiteur maar verkiest u liever een zaal zonder verplichte catering of traiteur? Dat kan ook bij ons. Neem gerust contact met ons op en bespreek uw wensen in onze Feestzaal Geraardsbergen. Feesten op maat. Feestzaal Geraardsbergen is uniek en kan worden aangekleed volgens uw wensen. Zo kunt u een onuitwisbare indruk maken op uw gasten. Wilt u een orkest of coverband laten komen of een dj die uw gasten aan het dansen brengt, alles kan. Onze feestzaal kan gebruikt worden tot 130 personen. Heb je een bedrijfsfeest of evenement te organiseren, een huwelijksfeest, communiefeest of een ander feest, alles begint bij het vinden van de perfecte locatie. Informeer bij ons naar de mogelijkheden, wij bieden de noodzakelijke ingrediënten voor een geslaagd feest. Onze professionals staan u graag te woord voor al u vragen. Feestzaal Geraarsbergen is er voor al uw feestelijkheden. Wilt u een unieke feestzaal huren contacteer ons dan voor meer info.
expert
De Zandhoeve.
De kindvriendelijke omgeving en landelijke uitstraling vormen de grootste aantrek-kingskracht van deze plattelandshoeve. Home Faciliteiten Reserveren Contact Ligging Foto's' Nieuws Faq. De Zandhoeve is een locatie die je kan huren voor elke gelegenheid. Ze is steeds exclusief voorbehouden voor één event: jouw feest!
seo specialist
Zo kan je flink besparen op je trouwbudget één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. één. Audio description. Facebook. instagram. twitter. Facebook. Grou
Kan je je droomhuwelijk ook organiseren zonder je blauw te betalen? Met deze tips wel! Voor een feest met 175 gasten met receptie, feestmaal en dansfeest ben je al snel 11.000 euro kwijt. Sommige zalen geven wel een korting van 5 tot 10% als je trouwt op een vrijdag. Maar heb je er al eens aan gedacht om een lege feestzaal te huren? Een parochiezaal kan je vaak huren voor zon 500 euro. Tel daarbij dan nog ongeveer 1500 euro voor een feestelijke inrichting en je bent al een pak minder geld kwijt. Eten, drank en bediening moet je hier wel nog zelf regelen.
leningen bank
De Oude Melkerij, meer dan tot uw dienst.
De Oude Melkerij, meer dan tot uw dienst. Op zoek naar dé feestzaal voor jouw feest of evenement in West-Vlaanderen? De Oude Melkerij in Gits Hooglede beschikt over een moderne zaal met bar, compleet met terras. Ons vriendelijk team staat voor persoonlijke service en lekker eten.
vintage meubelen
Feestzalen Amadeus.
Alle facturen of rekeningen zijn onmiddellijk te betalen bij ontvangst van rekening / factuur. Iedere factuur dat niet betaald wordt binnen de 8 dagen na ontvangst wordt verhoogd met 15%, met een minimum van 5000, en zal onmiddellijk zonder ingebrekestelling een maandelijkse intrest van 15%, opbrengen.
prefab woning bouwen

Contacteer ons