Zoeken naar feestzaal huren zonder eten

 
feestzaal huren zonder eten
Trouwfeest zonder traiteur.
er was hier ooit een thread ivm feestje voor paar 1000 en ze zochten eten. Was toen suggestie van een mobiele pizzeria, ook BBQ dacht ik en paar mobiele frietkoten. Moet die anders eens proberen zoeken. Trophyboosting: VIAGRA for the impotent e-peen. 11 december 2011, 2208: 4. View Forum Posts. Misschien gewoon een normale feestzaal huren en zelf tafels en stoelen voorzien?
https://www.seopageoptimizer.be/fr/default/2008308/SEO/Agence.aspx
Zaal vrij van traiteur goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. zaal vrij van traiteur. 2 resultaten voor zaal vrij van traiteur. 1 De groene kaai. Andreas Vesaliuslaan 4, 2980 Zoersel. Bloemen voor gelegenheden. Bloemwerk op bestelling. Ruimte voor kookworkshops. Zaal voor cursussen. Zaal voor tentoonstellingen.
verwijderen mazouttank
feestzalen verhuur huwelijk.be, het portaal van het huwelijk van belgie Trouwen Feestzaal.
Huur een mooie villa en organiseer er uw trouwfeest zoals bij u thuis, in een kader dat uw gasten zal verheugen. Voor uw huwelijk: een keuze uit zelf in te richten zalen of niet. Zalen voor elk budget, met of zonder traiteur.
lening aanvragen
Feestzaal Zonder Traiteur Vlaams-Brabant Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Feestzaal Zonder Traiteur Vlaams-Brabant. Feestzaal Zonder Traiteur Vlaams-Brabant. The Classic Domain Beersel. Eventlocatie rand Brussel The Classic Domain. Verder lezen Offerte aanvragen. Le Grand Salon Beersel. Locatie voor Events rand Brussel Le Grand Salon. Verder lezen Offerte aanvragen.
De Plaetsemolen Feestzaal.
De molen werd volledig gerenoveerd en geïntegreerd in een gezellige, zeer stijlvolle feestzaal. De sfeervolle zaal met oude molen is in grootte aanpasbaar in functie van uw feest. De zaal beschikt over een volledig uitgeruste keuken en een grote tuin met speelruimte voor de kinderen.
Feestzaal Riemst Alle Feestzalen in Riemst Limburg op Salino.be Salino.be.
met smalle tafels. De combinatie zittend en rechtstaand, kan tot 1.000 personen. Bij studentenfuiven kan dit tot 1.200 personen, dit dan zonder tafels en stoelen. Voor feestjes met eten, kunnen wij u zittend 500 comfortabele zitplaatsen aanbieden met een dansvloer van 100 m.
Feestzaal Zonhoven Alle Feestzalen in Zonhoven Limburg op Salino.be Salino.be.
Voor feestjes met eten, kunnen wij u zittend 500 comfortabele zitplaatsen aanbieden met een dansvloer van 100 m. Zonder dansvloer kan dit tot 680 zitplaatsen. wij beschikken ook over ronde tafels en hoge receptie tafels of staantafels en aangepast tafellinnen. De zaal is niet te huur voor een externe traiteur of catering. Ook op zaterdagavond is zaal Lorka te huur voor bedrijfsfeesten. Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Rechterstraat 6, Kuringen Limburg vanaf 10 tot 500 personen. Orangerie Feestzaal t Krekelhof is de unieke feestlocatie voor het organiseren van allerhande feesten en seminars.
Feestzalen verhuur in Vlaams-Brabant De Majeur.
Feestzaal vrij / zonder traiteur. Bent u op zoek naar een feestlocatie waar u vrij bent van catering of traiteur? Bij De Majeur kunt u een feestzaal huren zonder cateraar of traiteur. Dus nu heeft u geen enkel excuus meer om op een unieke feestlocatie te komen genieten van uw favoriete keuken!

Contacteer ons