Zoeken naar feestzaal huren zonder eten

 
feestzaal huren zonder eten
De Plaetsemolen Feestzaal.
De molen werd volledig gerenoveerd en geïntegreerd in een gezellige, zeer stijlvolle feestzaal. De sfeervolle zaal met oude molen is in grootte aanpasbaar in functie van uw feest. De zaal beschikt over een volledig uitgeruste keuken en een grote tuin met speelruimte voor de kinderen.
lenen
Trouwfeest zonder traiteur.
er was hier ooit een thread ivm feestje voor paar 1000 en ze zochten eten. Was toen suggestie van een mobiele pizzeria, ook BBQ dacht ik en paar mobiele frietkoten. Moet die anders eens proberen zoeken. Trophyboosting: VIAGRA for the impotent e-peen. 11 december 2011, 2208: 4. View Forum Posts. Misschien gewoon een normale feestzaal huren en zelf tafels en stoelen voorzien?
lenen
Feestzalen verhuur in Vlaams-Brabant De Majeur.
Feestzaal vrij / zonder traiteur. Bent u op zoek naar een feestlocatie waar u vrij bent van catering of traiteur? Bij De Majeur kunt u een feestzaal huren zonder cateraar of traiteur. Dus nu heeft u geen enkel excuus meer om op een unieke feestlocatie te komen genieten van uw favoriete keuken!
zoekmachine optimalisatie
Zaal huren in Antwerpen met of zonder catering.
Een zaal huren met of zonder catering, groot of klein: wij staan graag te uwer beschikking om vrijblijvend een offerte op te maken voor uw geplande events! Contact opnemen kan via het nummer 3203 450 90 00 of via sales@terelst.be.
Zaal zonder traiteur feestzaal vrij van traiteur oost vlaanderen.
Een feestzaal waarbij u zelf mag kiezen wie er komt koken, waar u zelf kan koken. Waar u uw drankleverancier zelf kan kiezen. Zowel uzelf als uw cateraar kan steeds gebruik maken van onze infrastructuur. Deze authentieke zalen huren? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte of meer info voor uw evenement!
Feestzaal Schoten Alle Feestzalen in Schoten Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Ook vind je in het MAS op het gelijkvloers nog Café Storm terug, hier kan u terecht voor private feestjes of huwelijkspartys zonder de gastronomische inslag van 9beaufort. Uiteraard is ook een combinatie mogelijk met een stijlvol diner in 9beaufort en afterparty in Storm bv met toffe foodtrucks.
feestzalen verhuur huwelijk.be, het portaal van het huwelijk van belgie Trouwen Feestzaal.
Huur een mooie villa en organiseer er uw trouwfeest zoals bij u thuis, in een kader dat uw gasten zal verheugen. Voor uw huwelijk: een keuze uit zelf in te richten zalen of niet. Zalen voor elk budget, met of zonder traiteur.
Zaal vrij van traiteur goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. zaal vrij van traiteur. 2 resultaten voor zaal vrij van traiteur. 1 De groene kaai. Andreas Vesaliuslaan 4, 2980 Zoersel. Bloemen voor gelegenheden. Bloemwerk op bestelling. Ruimte voor kookworkshops. Zaal voor cursussen. Zaal voor tentoonstellingen.

Contacteer ons