Meer resultaten voor feestzaal huren brugge

 
feestzaal huren brugge
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Kinepolis Business, meer dan cinema alleen.
Wil je een origineel event organiseren of een cinemazaal huren? Verras je graag met leuke relatiegeschenken? Of zoek je naar een methode om jouw merk op een originele manier neer te zetten? Bij Kinepolis kun je terecht voor een breed gamma aan oplossingen die veel verder reiken dan cinema alleen.
uit in brugge
Hoeve Schellevliet Huur onze unieke feestschuur midden in de natuur te Houtave.
De Feestschuur biedt heel wat voordelen: een capaciteit van 100 tot 180 personen, een professionele keuken, parking, moderne muziek installatie beschikbaar, aansluitingen voor presentaties, uitzicht op de tuin, vlot bereikbaar en nog veel meer. Contacteer ons gerust voor meer info via info@hoeveschellevliet.be.
zaal trouwfeest
Ottentic bar, vergaderzaal, kook en eetruimte te huur centrum Brugge vlakbij t Zand en station Brugge. Combined Shape. BEKIJK ALLE EVENEMEN.
Ottentic, een authentieke locatie in het hartje van Brugge, beschikt over een hippe bar, een gezellige eetruimte met keuken en een vergaderzaal die je kan huren, samen of apart. Dit alles wordt je aangeboden al dan niet in combinatie met verschillende formules op maat.
unieke locatie trouwfeest
Het Meersenhuis.
De zaal en de goed uitgeruste keuken zijn ook beschikbaar voor uw vereniging of familie. De bovenzaal biedt een capaciteit voor 30 mensen. In de grote zaal beneden kunnen er 120 mensen aan tafel. Deze feestzaal biedt ruimte voor ca.
seo specialist
Azucar Brugge Dansen en zaalverhuur.
Uit liefde voor de man die ontelbare mensen leerde salsa dansen. de grondlegger van de Cubaanse Salsa in Brugge maar ook ver daarbuiten geliefd bij vele salsadansers. Hij was de oprichter van Azucar, ademde salsa en gaf ook de danskriebels door aan zijn dochters Melanie en Isolde.
bullet lening
Zaaloverzicht hetentrepot.
vintage meubelen
O'teur.'
Na meer dan 30 jaar traditie en vaste waarde te zijn in de Brugse binnenstad kreeg De Brugse Hanze een nieuwe uitbating en naam! O'TEUR' In hartje van Brugge, een oase van rust op de vierde vijfde verdieping, met een weelderig uitzicht vanop het dakterras. Voor al uw bijeenkomsten! Wij beschikken over 4 zalen, een vergader/seminarie zaal, feestzaal, lounge-bar en een Oriëntaals restaurant.
Functieomschrijving
Feestzalen in Brugge Check eventplanner.be.
Gastronomisch restaurant met uitzicht op de haven van Blankenberge. Mogelijkheid om tapas en cocktails te bestellen op lounge terras, alsook de volledige zaak af te huren voor privé-feesten. Sunparks de Haan aan Zee. Schrijf review 12.6 km. Zakelijk, informeel, of beide: wij stellen voor u het ideale programma samen. Hotel La Réserve. Schrijf review 14.1 km. Hof ter Mude. Schrijf review 14.3 km. Schrijf review 14.3 km. Lebeau Hotel Zoute. Schrijf review 15.6 km. Lebeau Hotel is een uiterst charmant villahotel dat de legendarische faam van het Zoute alle eer aandoet. Knokke-Heist is ongetwijfeld de perfecte uitvalsbasis voor uw seminarie, incentive of meeting. Lebeau beschikt over een vergader en seminariruimte. Meeting en Eventcentrum Staf Versluys. Schrijf review 16.1 km. Schrijf review 18.8 km. Feestzalen in Brugge. Ben je op zoek naar een feestzaal in Brugge?
pizza mobile

Contacteer ons