Op zoek naar feestzaal huren brugge?

 
feestzaal huren brugge
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Azucar Brugge Dansen en zaalverhuur.
Uit liefde voor de man die ontelbare mensen leerde salsa dansen. de grondlegger van de Cubaanse Salsa in Brugge maar ook ver daarbuiten geliefd bij vele salsadansers. Hij was de oprichter van Azucar, ademde salsa en gaf ook de danskriebels door aan zijn dochters Melanie en Isolde.
trouwfeest
Zaaloverzicht Het Entrepot.
uit in brugge
O'teur.'
Na meer dan 30 jaar traditie en vaste waarde te zijn in de Brugse binnenstad kreeg De Brugse Hanze een nieuwe uitbating en naam! O'TEUR' In hartje van Brugge, een oase van rust op de vierde vijfde verdieping, met een weelderig uitzicht vanop het dakterras. Voor al uw bijeenkomsten! Wij beschikken over 4 zalen, een vergader/seminarie zaal, feestzaal, lounge-bar en een Oriëntaals restaurant.
seo agency
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
spouwmuurisolatie
Feestzaal Klokhof Loppem.
Ook geschikt voor allerlei EVENTS: productiepresentatie, productlancering, degustaties, proeverijen, bedrijfsfeesten, teambuilding, relatieagen, kick-offs, diners. Ontdek onze accommodatie: de kleine schuur met INGERICHTE KEUKEN en de grote schuur. Voor seminaries, teambuildings, meetings, vergaderingen, buiten kantoor leent het Klokhof zich hiertoe uitstekend.
mazouttank
Feestzaal te huur in St Michiels 2dehands.be.
Brugge Sint-Michiels West-Vlaanderen. Een bod is niet bindend. Zowel de bieder als de adverteerder kunnen het bod elk moment verwijderen. De adverteerder is niet verplicht om in te gaan op het hoogste bod. Uw bod Plaats uw bod. Er zijn nog geen biedingen. Plaats als eerste een bod. U staat op het punt om uw bod van te verwijderen. Verwijder bod Bod behouden. Vergader of feestzaal op een unieke locatie te Deurle.
gevelreiniging antwerpen
Hof van watervliet Ontmoetings en welzijnscentrum Feestzaal Orangerie De zaal.
klik op het grond plan om te vergroten. een initiatief van CM Brugge Hof van Watervliet 2009 Oude Burg 27, 8000 Brugge 050 44 03 77 hofvanwatervliet.brugge@cm.be. Het secretariaat is open van maandag tot en met vrijdag telkens in de voormiddag van 9 tot 12 uur.
hypothecaire lening simulatie
Ten Negen Brugge.
Zoekt u een geschikte locatie voor culturele evenementen, vergaderingen, demonstraties, workshops, tentoonstellingen of een andere creatieve gebeurtenis? Zaal Ten Negen Brugge in Oostnieuwkerke regio Roeselare biedt voor de meeste van uw activiteiten een gepaste oplossing. Sedert 1305 staat Ten Negen Brugge als heerlijkheid bekend.
eiwitshakes

Contacteer ons