Zoeken naar feestzaal huren brugge

 
feestzaal huren brugge
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Zaal van Stad Brugge huren Stad Brugge.
Onroerend goed Stad Brugge te koop of te huur. Meerjarenplan en budget. Zaal van Stad Brugge huren. Een evenement organiseren. Zaal van Stad Brugge huren. Zaal Daverlo huren. Joseph Ryelandtzaal huren. Gemeenschapshuis Zeebrugge huren. Gemeenschapshuis Sint-Kruis huren. Zaal De Zorge huren.
simulatie hypothecaire lening
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Deze zaal doet tevens dienst als polyvalente zaal voor de activiteiten van bivakgroepen. Volledig uitgeruste keuken. Bij de feestzaal hoort ook een industriële keuken met afwasmachine, steamer, 8 gaspitten, braadplaat en een dubbele frietketel. Het nodige keukengerief is eveneens voorzien.
Bank
Zalen verhuur Brugge goudengids.be.
16 Kasteel Tudor. Zeeweg 147 A, 8200 Sint-Andries Brugge. 17 Zaal Het Witte Paard. Vissersstraat 53, 8370 Blankenberge. Zandberg 12, 8730 Oedelem Beernem. Woensdag 1100: 2100.: 19 Feestzaal aan de Toren. Warvinge 22, 8421 Vlissegem De Haan. LORREINENDREEF 23, 8310 BRUGGE.
traplift
Verhuur zaal.
Onze feestzaal en bar bieden heel wat mogelijkheden voor de organisatie van je feest, seminarie, opleiding of vergaderingen. De vergaderzaal op het 2de verdiep biedt ruimte voor vergaderingen tot 16 personen. KRB is ideaal gelegen net buiten het stadscentrum van Brugge en beschikt over een ruime parking.
cheap
TK De Blauwe Reiger Zaalverhuur.
2017 TK De Blauwe Reiger VZW Oostendse Steenweg 224 8000 Brugge Tel: 050 32 09 36 Email: info@blauwereiger.be KBO 0425.788.725. Huur de prachtige zaal van de Blauwe Reiger voor jouw event! U bent aan het juiste adres! Neem zeker vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
trouwfeest zaal
De mooiste feestzaal Brugge check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Brugge. De feestzalen in Brugge zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Brugge zelf.
De Plaetsemolen Feestzaal.
De molen werd volledig gerenoveerd en geïntegreerd in een gezellige, zeer stijlvolle feestzaal. De sfeervolle zaal met oude molen is in grootte aanpasbaar in functie van uw feest. De zaal beschikt over een volledig uitgeruste keuken en een grote tuin met speelruimte voor de kinderen.
Feestzaal te huur in St Michiels 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Feestzaal te huur in St Michiels. 8219 x bekeken sinds 31 mei 2018. 1 van 8. West-Vlaanderen Stad of wijk.: St-Michiels Brugge Website.: Zaal te huur in St Michiels voor babyborrels, communies, voordrachten, demonstraties. Geen avondfeesten of concerten.

Contacteer ons