Zoeken naar feestzaal huren brugge

 
feestzaal huren brugge
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
TMS
Verhuur zaal.
Onze feestzaal en bar bieden heel wat mogelijkheden voor de organisatie van je feest, seminarie, opleiding of vergaderingen. De vergaderzaal op het 2de verdiep biedt ruimte voor vergaderingen tot 16 personen. KRB is ideaal gelegen net buiten het stadscentrum van Brugge en beschikt over een ruime parking.
https://dampconcurrent.nl/e-sigaret-kopen
Zalen verhuur Brugge goudengids.be.
Zeeweg 147 A, 8200 Sint-Andries Brugge. 17 Schuur Soetkin. Sint-Jacobsstraat 8, 8340 Hoeke Damme. 18 Zaal Het Witte Paard. Vissersstraat 53, 8370 Blankenberge. Zandberg 12, 8730 Oedelem Beernem. Woensdag 1100: 2100.: 20 Feestzaal aan de Toren. Warvinge 22, 8421 Vlissegem De Haan.
cinema vendome
De Plaetsemolen Feestzaal.
De molen werd volledig gerenoveerd en geïntegreerd in een gezellige, zeer stijlvolle feestzaal. De sfeervolle zaal met oude molen is in grootte aanpasbaar in functie van uw feest. De zaal beschikt over een volledig uitgeruste keuken en een grote tuin met speelruimte voor de kinderen.
verhuur horeca materiaal brugge
Feestzaal Brugge Alle Feestzalen in Brugge West-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
Een origineel en uniek concept om een feestje te geven, te vergaderen, een tentoonstelling of workshop te organiseren of misschien wel een top chef uitnodigen die kookt voor je zakenpartners? Ottentic, een authentieke locatie in het hartje van Brugge, beschikt over een hippe bar, een gezellige eetruimte met keuken en een vergaderzaal die je kan huren, samen of apart.
TK De Blauwe Reiger.
Feestzaal te huur in St Michiels 2dehands.be.
Brugge Sint-Michiels West-Vlaanderen. Een bod is niet bindend. Zowel de bieder als de adverteerder kunnen het bod elk moment verwijderen. De adverteerder is niet verplicht om in te gaan op het hoogste bod. Uw bod Plaats uw bod. Er zijn nog geen biedingen. Plaats als eerste een bod. U staat op het punt om uw bod van te verwijderen. Verwijder bod Bod behouden. Hallo allemaal, ik ben een zeer gemotiveerde dame ik zou graag een zaalruimte willen huren, het liefst in Aalst of omgeving alles is bespreekb. 29 oktober 2017 1308: Denderleeuw. Feestzaal De Oude Baan.
De mooiste feestzaal Brugge check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Brugge. De feestzalen in Brugge zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Brugge zelf.

Contacteer ons