Op zoek naar feestzaal huren brugge?

 
feestzaal huren brugge
Feestzaal Brugge Alle Feestzalen in Brugge West-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
Ottentic, een authentieke locatie in het hartje van Brugge, beschikt over een hippe bar, een gezellige eetruimte met keuken en een vergaderzaal die je kan huren, samen of apart. Dit alles wordt je aangeboden al dan niet in combinatie met verschillende formules op maat.
SeoBureau.be
Feestzaal Brugge Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
We willen u graag kennis laten maken met Salons restaurant Feestzaal Oteur. Na meer dan 30 jaar traditie en vaste waarde in de Brugse binnenstad een nieuwe uitbating en naam! In hartje Brugge, een oase van rust op de vie.
feestzaal
Verhuur zaal.
Onze feestzaal en bar bieden heel wat mogelijkheden voor de organisatie van je feest, seminarie, opleiding of vergaderingen. De vergaderzaal op het 2de verdiep biedt ruimte voor vergaderingen tot 16 personen. KRB is ideaal gelegen net buiten het stadscentrum van Brugge en beschikt over een ruime parking.
zaal huren
Feestzaal te huur in St Michiels 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Feestzaal te huur in St Michiels. 6829 x bekeken sinds 29 januari 2018. 1 van 8. West-Vlaanderen Stad of wijk.: St-Michiels Brugge Website.: Zaal te huur in St Michiels voor babyborrels, communies, voordrachten, demonstraties. Geen avondfeesten of concerten.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Deze zaal doet tevens dienst als polyvalente zaal voor de activiteiten van bivakgroepen. Volledig uitgeruste keuken. Bij de feestzaal hoort ook een industriële keuken met afwasmachine, steamer, 8 gaspitten, braadplaat en een dubbele frietketel. Het nodige keukengerief is eveneens voorzien.
De mooiste feestzaal Brugge check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Brugge. De feestzalen in Brugge zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Brugge zelf.
TK De Blauwe Reiger.
De Plaetsemolen Feestzaal.
De molen werd volledig gerenoveerd en geïntegreerd in een gezellige, zeer stijlvolle feestzaal. De sfeervolle zaal met oude molen is in grootte aanpasbaar in functie van uw feest. De zaal beschikt over een volledig uitgeruste keuken en een grote tuin met speelruimte voor de kinderen.

Contacteer ons