Resultaten voor feestzaal huren brugge

 
feestzaal huren brugge
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
blauwereiger Zaalverhuur.
2017 TK De Blauwe Reiger VZW Oostendse Steenweg 224 8000 Brugge Tel: 050 32 09 36 Email: info@blauwereiger.be KBO 0425.788.725. Huur de prachtige zaal van de Blauwe Reiger voor jouw event! U bent aan het juiste adres! Neem zeker vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Online krediet
De Plaetsemolen Feestzaal.
De molen werd volledig gerenoveerd en geïntegreerd in een gezellige, zeer stijlvolle feestzaal. De sfeervolle zaal met oude molen is in grootte aanpasbaar in functie van uw feest. De zaal beschikt over een volledig uitgeruste keuken en een grote tuin met speelruimte voor de kinderen.
fortis
Gastro-Service Servies met service.
Gastro-Service biedt het kader waarbinnen jij jouw droomfeest kan schilderen. Hier kan je terecht voor het huren van je volledige feest! Huur bij ons je bestek, servies, glazen, tafels, stoelen, linnen, inrichting, keukenmateriaal of zelfs barmeubelen. Handig, kraaknet, direct klaar voor gebruik, vernieuwend en op kwaliteit gestoeld.
schoonmaakbedrijven
Feestzaal Klokhof Loppem.
Voor SEMINARIES, TEAMBUILDING, MEETINGS of VERGADERINGEN buiten kantoor leent het Klokhof zich hiertoe uitstekend. Er is een vergaderruimte in de kleine schuur. In deze 19de eeuwse hoeve kunnen ook culturele activiteiten plaatsvinden: VERNISSAGE, CD-RELEASE, BOEK en THEATERVOORSTELLING, CONCERT, PODIUMACT, etc.
camera
Di Coylde Ruimte voor feesten en events in een uniek kader.
Met drie stijlvolle zalen, dichtbij Brugge en Gent hebt u alle mogelijkheden qua catering en organiseert u succesvol om het even welk bedrijfsevenement. Bent u op zoek naar een betoverende locatie voor uw privéfeest in de buurt van Brugge? In Di Coylde bent u kasteelheer of dame voor een dag.
speelautomaat
De mooiste feestzaal Brugge check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Brugge. De feestzalen in Brugge zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Brugge zelf.
Ottentic bar, vergaderzaal, kook en eetruimte te huur centrum Brugge vlakbij t Zand en station Brugge. Combined Shape. BEKIJK ALLE EVENEMEN.
Ottentic, een authentieke locatie in het hartje van Brugge, beschikt over een hippe bar, een gezellige eetruimte met keuken en een vergaderzaal die je kan huren, samen of apart. Dit alles wordt je aangeboden al dan niet in combinatie met verschillende formules op maat.
Feestzaal Kasteel van Loppem.
Feestzaal Kasteel van Loppem. De manège op het kasteeldomein van Loppem is een perfecte plek voor uw evenement of seminarie. Je kan er trouwfeesten, verjaardagsfeesten, communies, babyborrels, lezingen, beurzen, tentoonstellingen en dergelijke organiseren. De manège beschikt over een ruimte van 300m2 waarin 250 tot maximum 300 personen kunnen aanzitten.

Contacteer ons