Zoeken naar feestzaal harelbeke

 
feestzaal harelbeke
De mooiste feestzaal Harelbeke check DNLS!
Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Alle zaalverhuur in Aalter. Over deze pagina. Alle feestzalen in Harelbeke vindt u op DNLS. Vraag direct meer informatie op bij een feestzaal in Harelbeke die past bij uw bedrijfsfeest of trouwfeest.
feestzaal
zaalverhuur-info.be Alle zaalverhuurders in Nederland op één plek.
De 1 manier om de beste zaalverhuurders te vinden in uw regio. Kaart weergeven Zaalverhuurder in Harelbeke. Kortrijk is meer dan enkel 14 bowlingbanen! We hebben er ook nog eens 2 zalen, elk met een aparte bar, aparte ingang, beide voorzien van wifi, projector en groot. Stationsplein 6a, Kortrijk. De Stuyverij Kortrijk. De Stuyverij is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Deze wordt ook verhuurt aan particulieren en bedrijven. Het interieur oogt uniek en verfrissend. Ruytershove Bvba IZEGEM. Kindvriendelijke feestzaal met overdekte speelplaats.
lening
Zaaltje Rustique slagerij-cannaert.be.
En bij regenweer is er voor de kinderen een afzonderlijke speelkamer binnen. Door de indeling van de zaal en de ligging is het zaaltje niet geschikt voor fuiven en dansfeesten met Dj's. De volledige bediening en catering wordt door de feestzaal gedaan.
audio versterkers
Koppel opent gratis feestzaal LuNa Kortrijk Regio HLN.
De feestzaal opent komend weekend in een gewezen cinema in Bissegem en is een initiatief van Luc Lebon 62 en Nathalie Depuydt 44 uit Kortrijk. We" maken onze droom waar, zegt het koppel. Er zijn amper gratis te gebruiken feestzalen in onze regio. Het kan in sommige cafés, maar dat zijn dan kleine zalen. In LuNa kunnen staand 450 of zittend 200 mensen terecht. De" mensen gebruiken onze cateraar of brengen er zelf eentje mee, zegt Nathalie Depuydt. Enkel" de opbrengsten van drankafname zijn voor ons. En als ze een dj nodig hebben, moeten ze Luc nemen. Ik ben van het principe dat de mensen al genoeg betalen. Een zaal huren is vaak duur" Luc Lebon baatte van 1998 tot 2012 de cafetaria van de sporthal in Harelbeke uit, waar ook een zaal is.
Zalen 138B Homepagina.
Zalen 138B heeft de mogelijkheid om 1 grote zaal van 400 personen op te delen in kleinere zalen, naargelang het aantal personen. Zowel voor een babyborrel als een trouwfeest biedt Zalen 138B u alle mogelijkheden om van deze gelegenheid een spetterend feest te maken dat iedereen zich nog lang zal herinneren.
Molenhof Ravels Welkom bij Molenhof Ravels!
In dit kader trachten wij u feesten aan te bieden met een persoonlijke service, een verfijnde keuken en dit alles zoveel mogelijk in samenspraak zodat wij, samen met u, kunnen zorgen voor een onvergetelijke dag. Het gebouw van Feestzaal Molenhof dateert van rond 1850.
Hoe huur je een zaal? CC Het Spoor.
Een optie blijft twee weken geldig, daarna vervalt ze. Onze zalen worden enkel verhuurd aan verenigingen. Particuliere verhuringen en privéfeesten zijn niet toegestaan. Een overzicht van horecazaken en feestzalen in Harelbeke kan u hier raadplegen: Infowijzer Horeca. Voorwaarden en tarieven.
Zaalverhuur.
Boven beschikt u over een oppervlakte van ongeveer 85 m, waaronder een grote zaal met bar, een kleinere zaal en een vestiaire/bergruimte. Keuken en tapkast zijn niet aanwezig. Er is een aparte ingang, voorzien van de originele trap en een lift.

Contacteer ons