Resultaten voor feestzaal harelbeke

 
feestzaal harelbeke
Feestzaal Harelbeke Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
feestzaal de gilde. feestzaal voor elk wat wils naar ieder zijn portemone; wij verzorgen uw feest zoals trouwfeesten, babyborrels, verjaardagsfeesten, vergaderingen, koffietafels, optredens en fuiven tot 150 personen. Berkenlaan 138 B. 138 B bevindt zich te Harelbeke het adres is Berkenlaan 138 B.
frituur in de buurt
Hoe huur je een zaal? CC Het Spoor.
Een optie blijft twee weken geldig, daarna vervalt ze. Onze zalen worden enkel verhuurd aan verenigingen. Particuliere verhuringen en privéfeesten zijn niet toegestaan. Een overzicht van horecazaken en feestzalen in Harelbeke kan u hier raadplegen: Infowijzer Horeca. Voorwaarden en tarieven.
reachstacker kalmar
Home VaernewijckVaernewijck.
Onze familiezaak is gespecialiseerd in een persoonlijke aanpak van uw sfeervol feest, verzorgde receptie of professionele meetings. Al meer dan 35 jaar is Feestzalen Vaernewijck de referentie in de streek.beschikt over 4 zalen, een prachtige tuin in een rustige omgeving.
autoverzekeringen
De mooiste feestzaal Harelbeke check DNLS!
Alle feestzalen in Harelbeke. Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Over deze pagina. Alle feestzalen in Harelbeke vindt u op DNLS. Vraag direct meer informatie op bij een feestzaal in Harelbeke die past bij uw bedrijfsfeest of trouwfeest.
Zalen verhuur Harelbeke goudengids.be.
7 Maelstede Domein. Brugsesteenweg 455, 8520 Kuurne. Iepersestraat 12, 8530 Harelbeke. 9 Waaihof T. Graaf de Smet de Naeyerlaan 18, 8500 Kortrijk. 10 De Stuyverij. Roeland Saverystraat 26, 8500 Kortrijk. 11 Feestzaal De Slekke. Doorniksewijk 179, 8500 Kortrijk. 12 Decibel Events.
Zaalverhuur.
Boven beschikt u over een oppervlakte van ongeveer 85 m, waaronder een grote zaal met bar, een kleinere zaal en een vestiaire/bergruimte. Keuken en tapkast zijn niet aanwezig. Er is een aparte ingang, voorzien van de originele trap en een lift.
Zalen 138B Homepagina.
Zalen 138B heeft de mogelijkheid om 1 grote zaal van 400 personen op te delen in kleinere zalen, naargelang het aantal personen. Zowel voor een babyborrel als een trouwfeest biedt Zalen 138B u alle mogelijkheden om van deze gelegenheid een spetterend feest te maken dat iedereen zich nog lang zal herinneren.
Feestzaal Harelbeke Alle Feestzalen in Harelbeke West-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Harelbeke West-vlaanderen volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.

Contacteer ons