Resultaten voor feestzaal harelbeke

 
feestzaal harelbeke
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Bart Ottevaere blaast feestzaal nieuw leven in Harelbeke Het Nieuwsblad.
Zaakvoerder Bart Ottevaere zal de zaal volledig opfrissen en opnieuw samenwerken met een eventmanager. Bart Ottevaere, bekend in de streek als vastgoedmakelaar en voorzitter van de E3-Harelbeke, heeft de inboedel van de failliet verklaarde feestzaal 138B opgekocht. Dit moet dé feestzaal van Harelbeke worden.
frituur in de buurt
Feestzaal Harelbeke Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
feestzaal de gilde. feestzaal voor elk wat wils naar ieder zijn portemone; wij verzorgen uw feest zoals trouwfeesten, babyborrels, verjaardagsfeesten, vergaderingen, koffietafels, optredens en fuiven tot 150 personen. Berkenlaan 138 B. 138 B bevindt zich te Harelbeke het adres is Berkenlaan 138 B.
vrouwen prive
Zalen verhuur Harelbeke goudengids.be.
5 Maelstede Domein. Brugsesteenweg 455, 8520 Kuurne. Brugsesteenweg 455, 8520 Kuurne. Brugsesteenweg 455, 8520 Kuurne. Iepersestraat 12, 8530 Harelbeke. 9 Waaihof T. Graaf de Smet de Naeyerlaan 18, 8500 Kortrijk. 10 De Stuyverij. Roeland Saverystraat 26, 8500 Kortrijk. 11 Feestzaal De Slekke.
zwembad kluisbergen
Zaalverhuur.
Boven beschikt u over een oppervlakte van ongeveer 85 m, waaronder een grote zaal met bar, een kleinere zaal en een vestiaire/bergruimte. Keuken en tapkast zijn niet aanwezig. Er is een aparte ingang, voorzien van de originele trap en een lift.
schoonmaakbedrijven
De mooiste feestzaal Harelbeke check DNLS!
Alle zaalverhuur in Rumbeke-Roeselare. Alle Evenementenlocaties in Emelgem Izegem. Alle feestruimten in Deerlijk. Over deze pagina. Alle feestzalen in Harelbeke vindt u op DNLS. Vraag direct meer informatie op bij een feestzaal in Harelbeke die past bij uw bedrijfsfeest of trouwfeest.
leasing berekenen auto
Hoe huur je een zaal? CC Het Spoor.
Een optie blijft twee weken geldig, daarna vervalt ze. Onze zalen worden enkel verhuurd aan verenigingen. Particuliere verhuringen en privéfeesten zijn niet toegestaan. Een overzicht van horecazaken en feestzalen in Harelbeke kan u hier raadplegen: Infowijzer Horeca. Voorwaarden en tarieven.
Feestzalen Harelbeke goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 20 resultaten voor feestzalen Harelbeke. 1 Huis Van Wonterghem Cappellerie/Commanderie. Koning Leopold III-Straat 9, 8520 Kuurne. 2 t Laurierblad. Weggevoerdenplein 11, 8520 Kuurne. Dinsdag 1000: 1400.: Diet in the Box. 3 Maelstede Domein.
Zalen 138B Homepagina.
Zalen 138B heeft de mogelijkheid om 1 grote zaal van 400 personen op te delen in kleinere zalen, naargelang het aantal personen. Zowel voor een babyborrel als een trouwfeest biedt Zalen 138B u alle mogelijkheden om van deze gelegenheid een spetterend feest te maken dat iedereen zich nog lang zal herinneren.

Contacteer ons