Zoeken naar feestzaal harelbeke

 
feestzaal harelbeke
Restaurant Feestzalen Ter Torre te Waregem.
Dit kan elektronisch via mail of op papier via de post. Wij zijn alle werkdagen open van 12u tot 14u30, uitgezonderd op woensdag, alsook iedere vrijdag en zaterdagavond vanaf 19u en op zondagmiddag vanaf 12u. Restaurant Feestzalen Ter Torre. BTW BE 0533 636 392.
https://www.seopageoptimizer.be/fr/default/2008305/SEO%20SEM.aspx
Bart Ottevaere blaast feestzaal nieuw leven in Harelbeke Het Nieuwsblad.
Zaakvoerder Bart Ottevaere zal de zaal volledig opfrissen en opnieuw samenwerken met een eventmanager. Bart Ottevaere, bekend in de streek als vastgoedmakelaar en voorzitter van de E3-Harelbeke, heeft de inboedel van de failliet verklaarde feestzaal 138B opgekocht. Dit moet dé feestzaal van Harelbeke worden.
inbouwspot
Gastenboek van restaurant de Hooiopper Restaurant Feestzaal De Hooiopper.
Lekker, eerste klasse, proficiat! Fotografie-fotostudio Romantique Harelbeke www.romantique.be info@romantique.be Ook uw fotograaf voor huwelijk, communie, familiefeest, fotoshoots.enz. Fotografie Romantique 16.05.10. Gisteren 28 feb 2010, gekomen uit het verre Heusden-Zolder op uitnodiging van Denise en Etienne op hun 50 jaar huwelijksjubileum hebben wij een prachtige namiddag doorgebracht.
lening
Hemelhof Restaurant Feestzaal Traiteur Welkom bij het Hemelhof.
Wij beschikken over een prachtige feestzaal, uw feest een bijzondere gebeurtenis. Welkom bij het Hemelhof. De familie De Mets ontvangt u in het veelzijdige en gastvrije Hemelhof voor uw lunch, dinner of feest. Gezellig in ons restaurant, voor groepen in onze feestzaal of een traiteurdienst bij u thuis.
Hoe huur je een zaal? CC Het Spoor.
Een optie blijft twee weken geldig, daarna vervalt ze. Onze zalen worden enkel verhuurd aan verenigingen. Particuliere verhuringen en privéfeesten zijn niet toegestaan. Een overzicht van horecazaken en feestzalen in Harelbeke kan u hier raadplegen: Infowijzer Horeca. Voorwaarden en tarieven.
Feestzaal Harelbeke Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
feestzaal de gilde. feestzaal voor elk wat wils naar ieder zijn portemone; wij verzorgen uw feest zoals trouwfeesten, babyborrels, verjaardagsfeesten, vergaderingen, koffietafels, optredens en fuiven tot 150 personen. Berkenlaan 138 B. 138 B bevindt zich te Harelbeke het adres is Berkenlaan 138 B.
Amuse Meulebeke.
Zo kunnen we voor elk seizoen een menu naar jouw smaak aanbieden. Eindejaarsmenus 2017, ontdek ze hier. Klik op onderstaande link en ontdek onze eindejaarsmenu's' 2017. Altijd op zoek naar personeel. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. FEESTZAAL TRAITEUR AMUSE.
Zaalverhuur.
Boven beschikt u over een oppervlakte van ongeveer 85 m, waaronder een grote zaal met bar, een kleinere zaal en een vestiaire/bergruimte. Keuken en tapkast zijn niet aanwezig. Er is een aparte ingang, voorzien van de originele trap en een lift.

Contacteer ons