Meer resultaten voor feestzaal harelbeke

 
feestzaal harelbeke
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Feestzaal LuNa.
Luc Nathalie LuNa, de uitbaters van de zaal zijn ongeveer 4 jaar geleden op het idee gekomen om te starten met een eigen HoReCa-zaak. het idee van zaal LuNa komt van iets verder, niet veel verder, jawel een feestzaal die gratis gebruikt kan worden met bediening door onszelf en ons team.
expert
Feestzaal Sol-Muna Lekker tafelen in een gezellige sfeer.
Bekijk ons aanbod. D e perfecte. We bieden u een rustige, mooi afgewerkte omgeving waarbij u bediend wordt door gemotiveerd personeel. De geheel vernieuwde feestzaal heeft een landelijk-strak interieur, zwart-wit, in combinatie met staal en veel hout. Bekijk onze locatie.
seo specialist
Feestzaal Kortrijk van 300 tot 10000.
Het zou heerlijk zijn wanneer uw gasten na een spectaculair en onvergetelijk feest in de gevonden feestzaal Kortrijk even helemaal tot ontspanning kunnen komen in het centrum. Een welverdiend biertje drinken op het terras na een avond vol dansen op het feest in de feestzaal Kortrijk.
frituur in de buurt
Zaaltje Rustique slagerij-cannaert.be.
En bij regenweer is er voor de kinderen een afzonderlijke speelkamer binnen. Door de indeling van de zaal en de ligging is het zaaltje niet geschikt voor fuiven en dansfeesten met Dj's. De volledige bediening en catering wordt door de feestzaal gedaan.
auto verkopen nederland
Feestzalen Harelbeke goudengids.be.
20 resultaten voor feestzalen Harelbeke. Beoordeel dit bedrijf. 8520 Kuurne Weggevoerdenplein 11. Open Vrijdag 1000: 200.: Beoordeel dit bedrijf. 8520 Kuurne Brugsesteenweg 413 A. Open Vrijdag 830: 1730.: Beoordeel dit bedrijf. 8500 Kortrijk Brugsesteenweg 123. Gesloten Vrijdag 1830: 2230.: Restaurants, Traiteur, Restaurant, Boû d'Fagne, Diet in the Box, Fondua, Seminaries, Huwelijksfeesten, Grottenbier, Doopfeesten, Feestzaal, Zaal, Sodexo Card.
aluminium lijst
Vlaams-Brabant nieuws NewsLocker.
De organisatoren van het Schlagerfeest organiseren op vrijdag 22 januari hun Winterschlagerfestival in zaal Bergbos. Volgende artiesten uit België en Nederlandkan je er aan het werk zien: John Dennis en Ziva, Sabine, Willy Will, Party Pack, Jennifer, Andre Jolien, Dananti en Benny van Vught.
vintage meubelen
Home Tele Ticket Service.
CC De Schakel Waregem. CC De Steenoven Herzele. CC De Stroming Berlare. CC De Valkaart Oostkamp. CC De Werf Aalst. CC De Werft Geel. CC Den Amer Diest. CC Den Blank Overijse. CC Het Bolwerk Vilvoorde. CC Het Spoor Harelbeke.
nieuwe trends 2017
Zaalverhuur.
Boven beschikt u over een oppervlakte van ongeveer 85 m, waaronder een grote zaal met bar, een kleinere zaal en een vestiaire/bergruimte. Keuken en tapkast zijn niet aanwezig. Er is een aparte ingang, voorzien van de originele trap en een lift.
pizza mobile

Contacteer ons