Resultaten voor feestzaal gent verjaardag

 
feestzaal gent verjaardag
feestzaal gent - Beschikbaarheid van de zaal.
Download hier alle technische informatie, afmetingen van de zalen en technische installaties in pdf en dwg-formaat, alsook de toegangsroutes. Bekijk de presentatie over het Hôtel de la Poste, TourTaxis en de verschillende troeven van de zaal: parking, polyvalentie, Green Key.,
Fuifzalenzoeker Stad Gent.
Prijs: op aanvraag. Oude Beestenmarkt 5. 70 m oppervlakte. 09 210 10 10 ma-za van 8-19 u. Persruimte Stad Gent. Volg Stad Gent op.: linkedin.com/company/stad-gent Stad Gent. YouTube Stad Gent Stad Gent. Instagram Stad Gent @stadgent. In samenwerking met Digipolis.
sea life
Feestzaal Huren In Gent Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Feestzaal in Gent, feestzaal gent, zaal gent, unieke feestzaal gent, zaal te huur gent, wat je ook zoekt, je kan altijd bij eventplanner.be terecht. Wij maken het plannen van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie super eenvoudig.
lenen
Salons Roskam een excellente locatie voor een verjaardag bij Gent.
Salons Roskam staat paraat voor uw verjaardag bij Gent. De unieke locatie in het groen vlak bij Gent biedt tal van mogelijkheden. zalen te huur feest. evenementen events feestlocatie. zalen te huur feest. feestzaal locaties Gent. zalen te huur feest.
leningen
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Deze zaal doet tevens dienst als polyvalente zaal voor de activiteiten van bivakgroepen. Volledig uitgeruste keuken. Bij de feestzaal hoort ook een industriële keuken met afwasmachine, steamer, 8 gaspitten, braadplaat en een dubbele frietketel. Het nodige keukengerief is eveneens voorzien.
Zaalverhuur voor events en feesten Aquamuse Gent.
Check nu onze gloednieuwe facebook-pagina voor de allerlaatste foto's' en nieuwtjes van onze feestboot! Aquamuse, een ideale locatie aan het water in het centrum van Gent, een sfeervol professioneel ingericht binnenruim en gezellig zonneterras met zicht op de torens van Gent.
De mooiste feestzaal Gent check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Gent. De feestzalen in Gent zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Gent zelf.
zaalverhuur-info.be Alle zaalverhuurders in Gent op één plek.
Heilig Kruisplein 10, Sint-Amandsberg. Feestzaal Partizan Bar Oswald. Neuseplein 14, gent. Jan Palfijnstraat 17, Gent. LogeGent is gelegen in het rustige Sint-Elisabethbegijnhof. U kunt bij LogeGent terecht voor meerdere activiteiten. LogeGent biedt accommodatie aan in Gent. Hippoliet Lammensstraat 1, GENT.
Feestzaal Partizan.

Contacteer ons