Zoeken naar moderne feestzaal

 
moderne feestzaal
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Feestzaal Salons Caipirinha.
Over de feestzaal. Moderne infrastructuur voor rolstoelgebruikers. De aard van het feest speelt geen rol, wij zorgen ervoor dat iedereen zich goed en gewaardeerd voelt. Wij verzorgen ook rouwmaaltijden, met dezelfde attentievolle bediening. Daar maken wij een erezaak van. Deze gloednieuwe feestzaal straalt pure harmonie en esthetiek uit.
aanmelden google
De Feestzaal en Feestschuur Het Fonteinhof.
De moderne Feestzaal biedt plaats aan 300 zittende en 500 staande gasten. Door enkele ingewerkte elementen kunnen we de zalen aanpassen naar uw wensen. De Feestzaal staat door de moderne grote glaspartijen en deuren direct in contact met het binnenplein.
kbc
Restaurant feestzaal t Kreukeltje, pajottenland, Gooik.
Bij ons geniet je van de meeste hoogstaande gerechten: Belgische klassiekers met een moderne toets. We kiezen bewust voor de producten van de WH vroegmarkt, omdat enkel de beste kwaliteit goed genoeg is voor onze klanten. Onze gerechten worden steeds vergezeld door de beste wijnen.
quechua tenten
Zalen.be Alle feestzalen en andere zalen van Vlaanderen op één site. Bijna 1000 geregistreerde zalen.
In Westerlo, centraal in de Kempen, is La Source zowel voor professionelen als particulieren de. Restaurant La Source. Feestzaal Steenberg is de perfecte locatie voor al uw feesten en bijeenkomsten. Volledig ingerichte feestzaal met ingerichte keuken en vaatwasruimte. Alle klein materiaal is.
lening
Feestzaal De Modern.
geef dan als huisnummer 87 in, u vindt ons schuin tegenover de Colruyt. Wij zijn elke dag geopend behalve woensdag. Woensdag enkel open voor hotelgasten. De openingsuren van de keuken zijn.: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 1130: tot 2145.:
sparta elektrische fiets
info Feestzaal en Foyer gemeentehuis Gemeente De Panne.
Voor staande recepties worden er eveneens 250 personen toegelaten. De feestzaal beschikt over moderne apparatuur waaronder een geluids en belichtingsinstallatie en een verwarming en luchtkoelinginstallatie. Op het podium is eveneens een uitschuifbaar scherm gemonteerd voor de projectie van films, dia's' en powerpoint voorstellingen en kan men een piano laten plaatsen.
The Loft World Pigeon Center.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.

Contacteer ons