Meer resultaten voor moderne feestzaal

 
moderne feestzaal
Sauna omgebouwd tot moderne feestzaal Retie Het Nieuwsblad.
Katleen Peeters, de dochter van de vroegere saunauitbater, heeft er samen met haar man Frank Engelen een eigentijdse feestzaal van gemaakt. Pand Antiek, zo heet de nieuwe feestaccommodatie. De naam verwijst naar de allereerste bestemming van het gebouw, toen er nog een antiekwinkel was ingericht. Pand Antiek biedt plaats aan 100 tot 150 gasten, beschikt over een ruim en gezellig feestlokaal, een moderne keuken en een speelzolder voor de kinderen.
reachtruck opleiding
Feestzaal huwelijk Oost-Vlaanderen San Marco Village.
San Marco Village. Feestzaal huwelijk Oost-Vlaanderen. Feestzaal huwelijk Oost-Vlaanderen. The View is een moderne feestzaal voor uw huwelijk in Oost-Vlaanderen. Hier geniet u niet alleen van het uitzicht, waaraan de zaal zijn naam te danken heeft, maar vooral ook van elkaar.
lening
Feestzaal Aarschot KOEN VERACHTERT.
Contacteer ons en we bespreken samen de mogelijkheden. Moderne feestzaal nabij Aarschot. Onze moderne feestzaal Koen Verachtert, gelegen te Herselt 5km van Aarschot, Westerlo, Hulshout. is ter beschikking voor alle soorten feesten: doopfeest, communie, verjaardag, huwelijk, of zomaar met vrienden.
dakwerker mechelen
De Feestzaal en Feestschuur Het Fonteinhof.
De moderne Feestzaal biedt plaats aan 300 zittende en 500 staande gasten. Door enkele ingewerkte elementen kunnen we de zalen aanpassen naar uw wensen. De Feestzaal staat door de moderne grote glaspartijen en deuren direct in contact met het binnenplein.
Feestzaal Alle Feestzalen kan je terugvinden op Salino.be Salino.be.
Feestzaal: zowel feestelijk als zakelijk Wenst u een bijzondere locatie voor uw trouwfeest, babyborrel, communiefeest, Gouden Bruiloft of andere familiale feesten? Of bent u op zoek naar een leuke locatie voor een bedrijfsfeest, seminarie, productvoorstelling, netwerkevent, nieuwjaarsreceptie, kookworkshop als teambuilding etc.
Unieke locatie voor bedrijfsfeesten Domein Vossenberg.
Voor wie graag met familie of vrienden lekker lang wil genieten op zondag! Bij feestzaal Domein Vossenberg staat er altijd feest op het menu. De rust, privacy en ultieme charme van het domein, de op-en-top moderne topkeuken, moduleerbare feestruimtes met eigen bar en verlicht parkeerterrein maken van Domein Vossenberg de perfecte feestlocatie voor uw evenement.
Café Modern, Teuven.
Naast de gangbare activiteiten vinden wij het belangrijk om in Zaal Patria bijzondere culturele projecten te realiseren. We worden zelf ook graag geïnspireerd door eigenzinnige kunstenaars, muzikanten en verenigingen die net als wij de Patria meer vinden dan. het eerste beste zaaltje.
Modern Feestzaal huwelijk Feestzalen Trouwlocaties Trouwzalen.
Moderne feestzaal met een zekere coolheids-factor in het centrum van Mechelen, vlak aan het water en op een steenworp van allerlei gezellige cafés. De kans dat jullie gasten in die cafés belanden lijkt me wel klein, de Lamot is veruit de beste setting voor een spetterend feest in Mechelen Antwerpen.

Contacteer ons