Zoeken naar moderne feestzaal

 
moderne feestzaal
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Zo Kiest u de Juiste Feestzaal in Regio Antwerpen!
Dan wilt u wellicht dat de feestzaal een luxe en exclusieve uitstraling heeft. Gaat u voor een intieme netwerkborrel, dan is een kleinere zaal met een warme uitstraling wellicht geschikter. Organiseert u een spetterend personeelsfeest met live muziek of DJs? Dan kan een grotere moderne zaal met een club uitstraling de perfecte locatie vormen.
aluminium ramen en deuren
De Oude Melkerij, meer dan tot uw dienst.
De Oude Melkerij, meer dan tot uw dienst. Op zoek naar dé feestzaal voor jouw feest of evenement in West-Vlaanderen? De Oude Melkerij in Gits Hooglede beschikt over een moderne zaal met bar, compleet met terras. Ons vriendelijk team staat voor persoonlijke service en lekker eten.
axa
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
citroen 2cv
Het gebouw Zaalhuur de Bijloke.
Hét pronkstuk van deze kolossale, middeleeuwse ziekenzaal is ongetwijfeld de overweldigende overkapping in eikenhout, een sterk staaltje van middeleeuws vakmanschap. In de voorbije decennia werd ze met het grootste respect gerestaureerd en omgevormd tot een moderne concertzaal met een capaciteit van 975 zitplaatsen.
Bank
Feestzaal Westmeerbeek Koen Verachtert.
Contacteer ons en we bespreken samen de mogelijkheden. Moderne feestzaal nabij Westmeerbeek. Onze moderne feestzaal Koen Verachtert, gelegen te Herselt 5km van Aarschot, Westerlo, Hulshout. is ter beschikking voor alle soorten feesten: doopfeest, communie, verjaardag, huwelijk, of zomaar met vrienden.
Sauna omgebouwd tot moderne feestzaal Retie Gazet van Antwerpen.
Foto: Pand Antiek. Sauna omgebouwd tot moderne feestzaal. 18/03/2018 om 0500: door Eddy Meulemans. Retie De voormalige sauna De Hoeve in het Retiese kerkdorp Schoonbroek heeft een complete gedaanteverwisseling ondergaan. Katleen Peeters, de dochter van de vroegere saunauitbater, heeft er samen met haar man Frank Engelen een eigentijdse feestzaal van gemaakt.
De Feestzaal en Feestschuur Het Fonteinhof.
De moderne Feestzaal biedt plaats aan 300 zittende en 500 staande gasten. Door enkele ingewerkte elementen kunnen we de zalen aanpassen naar uw wensen. De Feestzaal staat door de moderne grote glaspartijen en deuren direct in contact met het binnenplein.
info Feestzaal en Foyer gemeentehuis Gemeente De Panne.
Voor staande recepties worden er eveneens 250 personen toegelaten. De feestzaal beschikt over moderne apparatuur waaronder een geluids en belichtingsinstallatie en een verwarming en luchtkoelinginstallatie. Op het podium is eveneens een uitschuifbaar scherm gemonteerd voor de projectie van films, dia's' en powerpoint voorstellingen en kan men een piano laten plaatsen.

Contacteer ons