Meer resultaten voor moderne feestzaal

 
moderne feestzaal
Den Breckpot.
Jonge Kruisboog, de grootste zaal, wordt gekenmerkt door de prachtige lichtinval en het mooie zicht op de vernieuwde Korenmarkt. Deze sfeervolle gerenoveerde gildezaal combineert authentieke 18de eeuwse elementen met moderne materialen en doet zowel dienst als receptie-ruimte, vergader of feestzaal met een capaciteit van 60/120 personen.
huwelijksfeest
Kaai 17 Feestzalen Evenementenlocatie in Aalst.
tussen Brussel en Gent. Kaai 17 is een trendy feestzaal die zich op korte tijd gepositioneerd heeft als een vaste waarde in Aalst en omgeving. De zalen zijn verspreid over verschillende verdiepingen in een historisch pand. Wij beschikken over drie moderne open ruimtes aan de oevers van de Dender.
goedkope lening
De Oude Melkerij, meer dan tot uw dienst.
De Oude Melkerij, meer dan tot uw dienst. Op zoek naar dé feestzaal voor jouw feest of evenement in West-Vlaanderen? De Oude Melkerij in Gits Hooglede beschikt over een moderne zaal met bar, compleet met terras. Ons vriendelijk team staat voor persoonlijke service en lekker eten.
krediet aanvragen
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
vochtbestrijding
Het gebouw Zaalhuur de Bijloke.
Hét pronkstuk van deze kolossale, middeleeuwse ziekenzaal is ongetwijfeld de overweldigende overkapping in eikenhout, een sterk staaltje van middeleeuws vakmanschap. In de voorbije decennia werd ze met het grootste respect gerestaureerd en omgevormd tot een moderne concertzaal met een capaciteit van 975 zitplaatsen.
wp
Feestzaal Westmeerbeek Koen Verachtert.
Contacteer ons en we bespreken samen de mogelijkheden. Moderne feestzaal nabij Westmeerbeek. Onze moderne feestzaal Koen Verachtert, gelegen te Herselt 5km van Aarschot, Westerlo, Hulshout. is ter beschikking voor alle soorten feesten: doopfeest, communie, verjaardag, huwelijk, of zomaar met vrienden.
vintage meubelen
Sauna omgebouwd tot moderne feestzaal Retie Gazet van Antwerpen.
Foto: Pand Antiek. Sauna omgebouwd tot moderne feestzaal. 18/03/2018 om 0500: door Eddy Meulemans. Retie De voormalige sauna De Hoeve in het Retiese kerkdorp Schoonbroek heeft een complete gedaanteverwisseling ondergaan. Katleen Peeters, de dochter van de vroegere saunauitbater, heeft er samen met haar man Frank Engelen een eigentijdse feestzaal van gemaakt.
gratis website met eigen domeinnaam
De Feestzaal en Feestschuur Het Fonteinhof.
De moderne Feestzaal biedt plaats aan 300 zittende en 500 staande gasten. Door enkele ingewerkte elementen kunnen we de zalen aanpassen naar uw wensen. De Feestzaal staat door de moderne grote glaspartijen en deuren direct in contact met het binnenplein.
pizza pizza

Contacteer ons