Meer resultaten voor feestzaal rotterdam

 
feestzaal rotterdam
Feestzaal huren Rotterdam The Boathouse Kralingen.
Het gebouw heeft een stoere en robuuste uitstraling, waardoor het perfect geschikt is voor zowel zakelijke als familiaire feesten tot maximaal 450 personen. The Boathouse Kralingen Feestzaal in Rotterdam. The Boathouse is een nieuw gebouw 2016 waardoor het van alle gemakken is voorzien.
zalen verhuur rotterdam
Diamond Plaza de feestzaal in Rotterdam.
Bel 06-41992353 voor meer informatie of lees hier meer informatie. Diamond Plaza Dé feestzaal van Rotterdam! Voor UW bruiloft, verloving, henna, verjaardag, besnijdenis, babyshower en meer tot 1000 personen, een droom locatie nodig? Dan bent U bij ons aan het juiste adres!
lenen
Diva Party Centre Rotterdam.
Ons ervaren banqueting team organiseert uw evenement tot in de puntjes! Diva Party Centre is één van de mooiste partycentra in Rotterdam en omstreken en kenmerkt zich zich door haar bijzondere thematische karakter; klein of grootschalig, warm, exclusief en een eigentijdse dienstverlening is waar wij voor staan.
plateaulift
Feestzaal Rotterdam The Boathouse Kralingen.
Dankzij onze uitstekende liggen van de feestzaal in Rotterdam is er ook de mogelijkheid om uw evenement met een actieve outdoor activiteit te combineren. Hierbij kunt u denken aan suppen, zeilen of klimmen, waarmee uw evenement onvergetelijk wordt. Ja, ik wil een Feestzaal in Rotterdam huren!
huisnummer
Feestzaal Rotterdam De Nationale Locatie Site.
Op deze pagina vindt u unieke feestzalen in Rotterdam. Rotterdam heeft vele soorten feestzalen voor alle feestelijke gelegenheden. Dus voor uw personeelsfeest, relatie-evenement, productlanceringen, trouwfeesten en andere evenementen bent u bij ons op het juiste adres. Wat dacht u van een robuuste, industriële feestzaal in Rotterdam?
zaalverhuur rotterdam
Zaalverhuur Rotterdam voor 20 tot 2000 personen.
We zetten de zaalverhuur Rotterdam locaties op een rij zodat je dit zoekwerk zelf niet meer hoeft te doen. Of het nu gaat om een feestlocatie Rotterdam, vergaderlocatie Rotterdam of een trouwlocatie Rotterdam, wateenlocatie.nl helpt je graag op weg. Een feestzaal Rotterdam staat garant voor een bijzonder feestje.
vergaderlocatie rotterdam
Kleine zaal huren Rotterdam Unieke locatie t Manneke.
Bij t Manneke zijn de mogelijkheden eindeloos bij het huren van een kleine zaal in Rotterdam. Onze diverse zalen bieden ruimte van 15 tot wel 250 personen. Ook voor de mooiste dag van uw leven moet u zeker aan ons denken.
Zaal huren in Rotterdam Zaalhuren.net.
Feest zaal Larousa Rotterdam. Opzoek naar een betaalbare feest zaal in Rotterdam? Feestzaal Larousa is te huren voor bruiloften, geboortefeesten, bedrijfsfeesten en andere festiviteiten. Bekijk meer locaties. Ontdek nu wat de meest populaire zalen van december zijn. Park Plaza Amsterdam Airport.

Contacteer ons