Op zoek naar feestzaal rotterdam?

 
feestzaal rotterdam
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
ss Rotterdam Odyssee Room.
Je bent hier.: Organiseer een ontvangst, congres, diner of feest onder een sterrenhemel op het ss Rotterdam. De Odyssee Room en de La Fontaine Room zijn twee pareltjes van zalen met een oase aan ornamenten en kunst. De sfeervolle Odyssee Room, gelegen op het B-Deck, is een prachtige zaal van 400 vierkante meter met een maximale capaciteit van 400 personen. meer
trouwfeest zaal
Hoppe Schiedam Feestzaal Rotterdam.
En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze arrangementen en entertainment! Kortom: Hoppe Schiedam is waar u moet zijn voor de meest sfeervolle feestzaal in de regio Rotterdam. Welke feestzaal kiest u voor uw feest dichtbij Rotterdam?
seats2meet eindhoven
Partyboerderij Het Wapen Van Degenkamp Partycentrum Rotterdam.
Ons partycentrum biedt een geschikte ruimte voor het organiseren van een uitvaart, maar is tevens een ideale trouwlocatie, feestlocatie en vergaderruimte. U kunt bij ons een zaal huren waarbij de catering volledig wordt verzorgd, maar ook voor alleen zaalverhuur in Rotterdam en omgeving kunt u terecht bij Partyboerderij Wapen van Degenkamp.
zaalverhuur delft
Diva Party Centre Rotterdam.
Maak onvergetelijke herinneringen. In onze prachtige zaal. Diva Party Centre In Rotterdam. Een geschikte zaal huren in de regio Rotterdam voor bijvoorbeeld bruiloften, concerten, vergaderingen, trainingen, productpresentatie, feest of receptie. Ons ervaren banqueting team organiseert uw evenement tot in de puntjes!
GOOGLE
Zaalverhuur Rotterdam voor 20 tot 2000 personen.
Deze meer dan 3000 jaar oude plaats groeide ooit uit tot een belangrijke militaire haven waar Michiel de Ruyter de zilvervloot aan wal bracht je kent het vast van het liedje. Combineer er rustig op los en geniet van het vinden van een ideale feestzaal in Rotterdam, Vlaardingen of Hellevoetsluis.
Lening simulatie
Offerte zaalhuur Van der Valk Hotel Restaurant Ridderkerk Rotterdam A15.
Graag gebruiken we cookies om zo onze diensten en producten beter aan te bieden. Van der Valk Hotel Ridderkerk. Menu Search NL phone-number. Mijn Valk Account. 31 180 64 69 00 31 180 64 69 00 24u bereikbaar lokaal tarief.
lening
Zalencentrum SUNRISE Rotterdam.
catering rotterdam
Bijeenkomst in de Blauwe Zaal van Hotel New York Rotterdam.
De Blauwe Zaal is een kleurrijke en intieme zaal aan de achterzijde op de begane grond. De zaal ligt tussen 2 andere zalen in en heeft zicht op de Wilhelminapier en parkeerplaats achter Hotel New York. Door de intieme sfeer is de zaal geschikt voor activiteiten met wat kleinere gezelschappen. De Blauwe Zaal kan door middel van deuren verbonden worden met de andere zalen. Diner, Evenement, Vergadering. Oppervlakte: 55m 2. Tot 50 personen. Hotel New York. Hotel New York. Koninginnenhoofd 1, Rotterdam.
rotterdam events

Contacteer ons