Meer resultaten voor feestzaal niet te doen

 
feestzaal niet te doen
Zaal huren voor Verjaardagsfeestje Feestzalen De Majeur.
U kunt ervoor kiezen om gewoon een zaaltje te huren, u zorgt dan zelf voor de rest zoals inrichting, drank, ontvangst van de gasten. Wij weten dat dit niet altijd eenvoudig is. Er zijn immers heel wat zaken waar u moet aan denken, terwijl u belangrijkere dingen te doen hebt.
Slotenmaker
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Zoek alleen in titel. feestzaal te huur. zaal te huur. Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 43 zoekertjes in Zaalverhuur. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. 17 Prijs o.t.k. van tot OK. Brussel Gewest 1. Ja 14 Ja 14. Nee 29 Nee 29. Koop / huur. Huur 37 Huur 37. Henegouwen 1 Henegouwen 1. Limburg 3 Limburg 3. Luik 1 Luik 1. Waals-Brabant 2 Waals-Brabant 2. Antwerpen 6 Antwerpen 6. Brussel 1 Brussel 1. Oost-Vlaanderen 12 Oost-Vlaanderen 12. Vlaams-Brabant 7 Vlaams-Brabant 7. West-Vlaanderen 10 West-Vlaanderen 10. Toon Zoekertjes 43. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? te huur Praktijkruimte te Hoeilaart. Omschrijving Flexibel te huren praktijkruimte in Hoeilaart Bie-Zen wil startende gezondheidsmedewerkers in de zelfstandige praktijk een kans g. vandaag 1654: Hoeilaart. Polyvalente zaal te Tielrode / Temse. De Block Agnes. Omschrijving Indien je graag in huiselijke sfeer feest, maar het net niet thuis kan organiseren, bieden wij voor jou de oplossing.
lening
Zaalverhuur Gemeente Drogenbos.
Om een aanvraag te doen om de zaal te huren gelieve het formulier in te vullen via de link hieronder. Aanvraag voorlopige reservatie voor de zaal De Regenboog. Reglement verhuur feestzaal de Regenboog bekendgemaakt op 24/07/2017 369Kb pdf. aanvraagformulier 419Kb, pdf.
particulier
Feestzaal Ouwegem Alle Feestzalen in Ouwegem Oost-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
Ook beschikken wij over supergezellige wellnessfaciliteiten tot 8 personen. niet in bovenvermelde prijs inbegrepen De ideale locatie om als bedrijf een denktank te organiseren, voorzien van audiovisuele instrumenten maar ook de algemene natuurlijke wellness sfeer. Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Bisschopstraat 6, Deinze Oost-Vlaanderen vanaf 20 tot 500 personen. Meer dan 50 jaar nadat de laatste kinderwagen van de band rolde in de Bisschopsstraat, is SOUPLEX opnieuw een begrip in Deinze. De vroegere industriële site is nu een multifunctioneel complex met twee grote zalen. Een babyborrel, seminarie, familiefeest of bedrijfsevent. Souplex is dé locatie! Souplex is dé plek voor jouw feest. Voor elk evenement trouwens: een stevige verjaardagsfuif, een gezellig etentje onder vrienden of een stijlvol huwelijk. Voor de feestzaal maken we offertes op maat. Je kookt zelf? Je brengt een traiteur mee? Je wil dat wij alles voor jou doen?
Zaalverhuur Vrijzinnig West-Vlaanderen.
Dan hebt u nog wat tijd om een definitieve boeking te doen. Wij hanteren 3 tariefcategorieën voor zaalgebruik door derden.: tarief b: sociocultureel verenigingstarief voor vzw's, feitelijke verenigingen, onderwijsinstellingen, stadsdiensten, OCMW., tarief c: privaat tarief voor bijvoorbeeld babyborrels, verjaardagsfeesten., Dit tarief geldt ook voor vrijzinnige plechtigheden technische ondersteuning bij afscheidsplechtigheden inbegrepen. tarief d: commercieel tarief voor activiteiten van een commerciële organisator ongeacht de aard van de activiteit / behalve acties voor het goede doel die onder tarief b vallen. De te betalen waarborg is steeds gelijk aan het gebruikerstarief. De overeenkomst omvat een gratis brandverzekering met clausule afstand van verhaal. Het gebruik van licht ontvlambare en brandgevoelige voorwerpen/producten is evenwel niet toegestaan en er mogen geen friteuses, olie of vetbaden gebruikt worden.
Souplex Deinze Feestzaal Receptie Seminarie Eventement.
Souplex is dé locatie! Het vernieuwde Souplex stort zich niet zomaar in een wild avontuur. De ploeg achter dit project bouwt op de jarenlange ervaring van Teamadventure en Kids Adventure. Twee dynamische ondernemingen die belangrijk vinden wat Souplex belangrijk vindt: uw plezier en comfort! In stijl zonder zorgen. Souplex is dé plek voor uw feest. Voor elk feest trouwens: een stevige verjaardagsfuif, een gezellig etentje onder vrienden of een stijlvol huwelijk. Voor de feestzaal maken we offertes op maat. U kookt zelf? U brengt een traiteur mee? U wil dat wij alles voor u doen? Comfortabel op maat. Souplex is dé plek voor uw receptie. Een reunie met dertig klasgenoten of een nieuwjaarsreceptie voor 200 collegas? Dankzij onze flexibele zaal zorgen we ervoor dat het altijd gezellig is. Zorgen wij voor de bediening of doet u dat zelf? Alles is bespreekbaar. Souplex is dé plek voor uw vergadering of seminarie. De zaal is uitgerust met een professionele klankinstallatie, er is een scherm met projector, en u kan probleemloos uw tablet of computer aansluiten om uw presentaties te tonen.
Feestzaal Zingem Alle Feestzalen in Zingem Oost-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
U wordt warm ontvangen met een kopje koffie of een drankje. We maken kennis, bekijken samen de feestzaal en bespreken wat we voor u kunnen doen om er voor u een geslaagd feest van te maken. Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Nederzwijnaarde 2, Zwijnaarde Oost-Vlaanderen vanaf 20 tot 500 personen. Experimentele eventruimte voor creatieve geesten en feesten THE LAB is hoe kan het ook anders een oud laboratorium. De proefbuizen en bunsenbranders van de vroegere Domo-site in Gent maken vandaag plaats voor exclusieve events. Van huwelijksfeest tot congres: THE LAB is klaar voor elk experiment in een unieke setting. Een eventruimte voor creatieve geesten en feesten. Ontdek het zelf en huur THE LAB als locatie voor je volgende evenement. Een seminarie, productlancering, bedrijfsfeest of receptie: bij de industriële setting hoort een professionele omkadering en service. Breng je eigen cateraar mee of proef van de aangepaste food en drinks geserveerd door de laboranten van The Street Food Company. THE LAB is er zowel voor bedrijven en privéfeesten. Sowieso wacht je best niet te lang.
Feestzaal NietTeDoen.
Je kan onze feestzaal per dag huren. Je zorgt zelf voor eten of werkt samen met een traiteur naar keuze. Er is een professionele keuken aanwezig. Je kan zelf voor drank zorgen en hebt dus geen verplichting drank af te nemen van de zaal.

Contacteer ons