Meer resultaten voor feestzaal huren oost vlaanderen

 
feestzaal huren oost vlaanderen
verhuur van feestzalen, zalen voor uw trouwfeest, huwelijk, familiefeest oost-vlaanderen.
In een oase van groen in de Vlaamse Ardennen, aan de voet van het romantische Kwaremontsdorp, is het fijn kennismaken met Feestsalons annex restaurant/bistro De Koetse. Deze prachtig gerenoveerde hoeve met feeƫrieke tuin en eigentijds karakter biedt een schitterend decor voor al uw feesten.
feestzaal
Feestzaal Oost Vlaanderen Provincie Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Oost Vlaanderen Provincie. Feestzaal Oost Vlaanderen Provincie. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de Provincie Oost Vlaanderen. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken.
zaal huren
Enkel zaal te huur Plan4Events.
Reeds 21 jaar staat ons Feestzaal Lawrence team ter uwer beschikking voor de verzorging van al. t Cleyn Paradijs feestzaal. Ons voormalig restaurant met een stijlvol en gezellig interieur biedt plaats aan ca. Feestzaal met theaterpoduim. Voeg uw zaak toe: contacteer.
hypothecaire lening simulatie
Hof Ter Velden feestzaal in Oost-Vlaanderen.
Feestzaal voor 20 tot 250 genodigden. Onze feestlocatie kan elk feest aan tot 250 gasten. Afhankelijk van het aantal genodigden, het weer en de aard van uw feest kunnen we extra zalen inschakelen of activiteiten plannen in onze mooie tuin.
Zalen verhuur Oost-vlaanderen goudengids.be.
17 t Laurierblad. Weggevoerdenplein 11, 8520 Kuurne. Diet in the Box. 18 Kolonienpaleis Tervuren. Paleizenlaan, 3080 Tervuren. 19 Elcks-Thuys Feestzaal. Van De Weyngaertplein 13, 2180 Ekeren Antwerpen. 20 Salons Ter Velde. Eernegemsestraat 151, 8211 Aartrijke Zedelgem. Diet in the Box.
Zaalverhuur Overige immobiliƫn 2dehands.be.
Zaal Den Hoye Brugge. Feestzaal: Zaal Den Hoye Brugge Voor vergaderingen, familiefeesten, cursus, In Den Hoye kan je een grote of een kleine zaal huren. 20 januari 2018 2001: Brugge Sint-Kruis. Salons het Zand, authentiek pand in het dorp van Zoersel.
Zalenverhuur feestzalen Oost vlaanderen Nevele feestzalen Gent.
Ook als u op zoek bent naar een feestzaal in West-Vlaanderen, is de Cichorei een goede keuze, omwille van de goede ligging tussen Oost en West-Vlaanderen. Overtuigd van ons zalenverhuur? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Deze authentieke zalen huren? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte of meer info voor uw evenement! Volg ons op Facebook. Cyriel Buyssestraat oprit Carrefour. 9850 Nevele Oost Vlaanderen.
Feestzaal Oost-vlaanderen Alle Feestzalen in Oost-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
In 1990 vormt de ontdekking van het domein Hof ten Damme een mijlpaal in het leven van Rudi Van Beylen en Dominique Cocquyt. Samen bouwen ze het goed uit tot een feestzaal waar enkel de wet van de meest verfijnde gastronomie en de warmste ontvangst geldt. Vandaag behoort het 17de eeuwse landhuis tot de mooiste feest en vergaderzalen in Vlaanderen.

Contacteer ons