Resultaten voor feestzaal eigen catering

 
feestzaal eigen catering
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Geniet van zaal verhuur in Tilburg of Berkel Enschot met uw eigen drank of eigen catering PartyCentrum.
Er is enorm veel mogelijk, dus informeer naar de mogelijkheden van zaal verhuur in Tilburg. Kortom: onze zaal huren, uw eigen drank, uw eigen catering indien u dit wilt, uw personeel en uw versieringen. Natuurlijk passen wij hier de prijs voor aan.
berekenen lening
Feestzaal Ter Hoolst Gemeente Balen.
Feestzaal Ter Hoolst is de ideale locatie voor uw evenementen! Het team van Ter Hoolst verzorgt ook opnieuw., Bedrijfsfeesten, Communiefeestjes, Trouwfeesten, Tuinfeesten, Baby borrels, Party's. Vergaderingen, Seminaries, Koffie tafels, Ontbijten, Brunches. Self-Cook avonden met begeleiding, enz. Een ruime privé parking en een speeltuintje voor de kinderen is eveneens voorzien. U kan Ter Hoolst huren zonder catering party's' of gebruik maken van onze gekende catering service. eigen catering is niet mogelijk!
dakwerken balen
Salons Georges Traiteur Leuven Feestzalen.
Het andere heeft meer dan 30 jaar dienst gedaan en het was tijd voor iets nieuws, voor een logo dat de unieke food cultuur belichaamt die de Georges onderscheidt van zovele anderen. Good Food and so much more. De keuken van de Georges is zoals muziek, we introduceren op de juiste tonen de nieuwste catering trends originele eetculturen.
TMS
Feestzaal Nieuwkerken-Waas Feestzaal Mijn Sfeerhuis.
Ik nodig u van harte uit om dit moment samen te delen. Meer over ons. 32468 12 69 89. Onze feestzaal is gelegen in een groene en landelijke omgeving. Wij zorgen ervoor dat alles vlot verloopt. Eigen catering of via ons?
silhouette cameo
Een zaal huren vlakbij Antwerpen centrum in Kasteel Solhof.
Bovendien kan u een zaal huren met of zonder catering, volledig zoals u dat wilt. Op de specifieke paginas op deze website ontdekt u alvast meer rond ons zaalverhuur, maar voor meer concrete informatie kan u altijd contact opnemen met Kasteel Solhof.
Trackers
The View San Marco Village.
In The View te Sint-Niklaas ontvangen we uw gasten in een aangename feestzaal met houtvloer en modern interieur. De grote ramen bieden u een uniek uitzicht over de Grote Markt en geven de zaal een luchtige sfeer. The View ligt op de eerste verdieping boven onze bowlingzaak Wima op de Grote Markt en is dus zeer vlot bereikbaar. Ondergronds betalend parkeren is mogelijk, of in de omliggende straten. Voor een zittend diner met dansvloer kunnen wij ca. 100 personen plaatsen. Een fuif met statafels kan tot ca. Wij maken graag een voorstel op maat naar uw budget, maar eigen catering kan in deze zaal ook.
feestzaal en seminarie leuven kasteel de bunswyck.
Vraag een offerte aan. Feest zonder catering op Kasteel de Bunswyck. Heb je een zaal nodig en de mogelijkheid om iets te drinken, maar gn catering? Ook dat is mogelijk op Kasteel de Bunswyck, maar alleen last minute. Wij aanvaarden reservaties ten vroegste 8 weken voor datum.
Brouwerij Liefmans Eventlocatie Oudenaarde feestlocaties My Event Place.
Idyllisch aan de Schelde gelegen gerenoveerde multifunctionele feestzaal verbonden aan brouwerij Liefmans. priv en bedrijfsevents, feesten, recepties, borrels, seminaries, bedrijfspresentaties. Geen overnachting mogelijk. Tuin met terras. wifi, beamer en projectiemogelijkheid, geluidsinstallatie. gelegen aan het water, nabij snelweg. recepties mogelijk in dreef met zicht op de Schelde. Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 2000 Antwerpen Antwerpen. 9800 Deinze Oost-Vlaanderen. 8650 Houthulst West-Vlaanderen. 8300 Knokke-Heist West-Vlaanderen. KAS Kunst Aan de Stroom. 2050 Antwerpen Antwerpen. MyEventPlace biedt een online platform aan waarop bijzondere vergader en/of eventlocaties hun ruimtes en aanverwante producten en diensten zoals catering, faciliteiten en andere opties kenbaar maken.

Contacteer ons