Resultaten voor feestzaal eigen catering

 
feestzaal eigen catering
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Een feestzaal huren doe je bij De Venkel.
Het is namelijk belangrijk om enkele praktische afspraken te weten over het huren van een feestzaal. Eigen catering is namelijk niet mogelijk bij De Venkel, maar onze hoogstaande gastronomie klinkt al overheerlijk, toch? We zitten wel graag met je samen om menus te bespreken!
leningen
Feestzalen vrij van traiteur regio Mechelen Cateringblog.
Op deze pagina verzamelen we alle feestzalen in Mechelen en de ruime regio Mechelen die vrij zijn van een vaste traiteur. Een feestzaal waarbij u zelf mag kiezen wie er komt koken, waar u zelf kan koken of dat u ervoor kan kiezen om geen maaltijd te voorzien. show options hide options. Spaanse catering in regio Mechelen.
AdWords
Feestzaal Antwerpen Alle Feestzalen in Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Antwerpen volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.
muurinjectie tegen opstijgend vocht
Eigen catering? Heerlijckyt.
Overvloed aan groenten, verrassende combinaties, boeiende texturen en heerlijcke smaken. Onze keuken Eigen catering? Toppers uit onze keuken. Catering op maat. Je hebt je feest gepland op de Heerlijckyt, één van de meest magische plekken van Vlaanderen. De locatie is geboekt, de rest kan je nu zelf invullen.
catering trouwfeest
Zalen.be Alle feestzalen en andere zalen van Vlaanderen op één site. Bijna 1000 geregistreerde zalen.
een polyvalente zaal 12 op 24m om de 6 m kan er een scheiding tot stand gebracht worden. Volledig ingerichte feestzaal met ingerichte keuken en vaatwasruimte. Alle klein materiaal is. Achter ons gezellig binnenterras vindt u onze kleine verborgen oase: de feestzaal.
catering trouwfeest
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Feestzaal en tuin zonder catering mogelijk. U zoekt een zaal voor 25 tot 100 personen dan bent u best bij de Parthenon vzw, die heeft een flexibele zaal. Deze staat gratis ter beschikkin. 4 juni 2018 1233: Destelbergen. gat in de markt in Tielt! Tielt mist nog een leuk eetadresje! Welke enthousiaste foodie droomt van een eigen zaak, en zorgt voor een lekkere hotspot in Tielt?

indien geen afname drank afwas wordt door ons verzorgd. Mogelijkheid tot huren van licht en geluid zie materiaal. opkuis 50/zaal, 100/verdiep indien u wenst dat wij het doen. 50 Indien opkuis zelf GRATIS. Eigen catering 50. Eigen drank niet toegelaten!
de groene kaai bloemschikken bloemwerk feestzaal en vergaderzaalDe Groene Kaai.
De groene kaai heeft vanaf heden twee volledig aparte delen. Een volledig ingerichte feestzaal welke u met uw eigen catering kan huren voor uw feesten en vergaderingen. Een creatief bloemenatelier waar ook workshops bloemschikken gegeven worden. Creatief Apart Persoonlijk Relax Geniet Floraal Feest.

Contacteer ons