Resultaten voor feestzaal eigen catering

 
feestzaal eigen catering
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Feestzaal Ter Hoolst Gemeente Balen.
Feestzaal Ter Hoolst is de ideale locatie voor uw evenementen! Het team van Ter Hoolst verzorgt ook opnieuw., Bedrijfsfeesten, Communiefeestjes, Trouwfeesten, Tuinfeesten, Baby borrels, Party's. Vergaderingen, Seminaries, Koffie tafels, Ontbijten, Brunches. Self-Cook avonden met begeleiding, enz. Een ruime privé parking en een speeltuintje voor de kinderen is eveneens voorzien. U kan Ter Hoolst huren zonder catering party's' of gebruik maken van onze gekende catering service. eigen catering is niet mogelijk!
spaargids
Banketaannemer Boortmeerbeek Pletinckx: traiteur, feestzaal.
U kan hierbij gebruik maken van de feestzaal voor 100 personen in een unieke omgeving met terras en speelgelegenheid voor kinderen. Toch liever genieten in uw eigen woonkamer? Maak dan gebruik van de traiteurdiensten! Genieten van verse en originele gerechten.
r7s led
Feesten met eigen catering De Parel Sports Events BV Fijnaart.
Feesten met eigen catering. Bij een feest voor minimaal 100 gasten kunt u voor slechts 350, per gast zelf de catering laten verzorgen en onze professionele keuken gebruiken. Dit is over het algemeen gebruikelijk bij groepen met een buitenlandse afkomst.
axa
Eigen catering, hal4, Rotterdam, evenementenlocatie.
FOOD Eigen catering. HAL4 aan de Maas is één van de weinige evenementenlocaties in Rotterdam waar u gebruik kunt maken van een eigen cateraar. Dit is uitermate geschikt wanneer u buffetten wenst uit andere culturen. Wij gaan uit van een hoge standaard hygiëne.
Popcorn
Brouwerij Liefmans Eventlocatie Oudenaarde feestlocaties My Event Place.
Idyllisch aan de Schelde gelegen gerenoveerde multifunctionele feestzaal verbonden aan brouwerij Liefmans. priv en bedrijfsevents, feesten, recepties, borrels, seminaries, bedrijfspresentaties. Geen overnachting mogelijk. Tuin met terras. wifi, beamer en projectiemogelijkheid, geluidsinstallatie. gelegen aan het water, nabij snelweg. recepties mogelijk in dreef met zicht op de Schelde. Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 2000 Antwerpen Antwerpen. 9800 Deinze Oost-Vlaanderen. 8650 Houthulst West-Vlaanderen. 8300 Knokke-Heist West-Vlaanderen. KAS Kunst Aan de Stroom. 2050 Antwerpen Antwerpen. MyEventPlace biedt een online platform aan waarop bijzondere vergader en/of eventlocaties hun ruimtes en aanverwante producten en diensten zoals catering, faciliteiten en andere opties kenbaar maken.
citroen 2cv
AMUZEN Foto gallerij.
Geniet van bubbels, GT, in de Lounge Bar. Geniet van bubbels, GT, in de Lounge Bar. Geniet van bubbels, GT, in de Lounge Bar. Geniet van bubbels, GT, in de Lounge Bar. Eigen catering of traiteurdienst. Eigen catering of traiteurdienst.
hypothecaire leningen
Geniet van zaal verhuur in Tilburg of Berkel Enschot met uw eigen drank of eigen catering PartyCentrum.
Er is enorm veel mogelijk, dus informeer naar de mogelijkheden van zaal verhuur in Tilburg. Kortom: onze zaal huren, uw eigen drank, uw eigen catering indien u dit wilt, uw personeel en uw versieringen. Natuurlijk passen wij hier de prijs voor aan.
Unieke feest of vergaderzaal bij Ayers Rock activiteitencentrum!
U kunt door het los huren van de zaal uw eigen partij organiseren. Hierbij kunt u ervoor kiezen of u de catering zelf wilt doen of dat wij de catering voor u verzorgen. Aankleding meubilair in overleg. Aankleding meubilair in overleg.

Contacteer ons