Zoeken naar feestzaal eigen catering

 
feestzaal eigen catering
Prinsenhof Herenthout, prachtige feestzalen en café.
We werken samen met een hoogkwalitatieve keuken, maar indien gewenst kiest u zelf uw catering. Zo organiseren wij een sprankelend feest volgens ieders budget. Contacteer ons dan snel voor uw gratis offerte! Bezoek ook ons volkscafé. Los van de feestzalen kunt u genieten van een drankje en een hapje in ons volkscafé. Dankzij ambiancemuziek en een vriendelijke bediening zult u zich altijd welkom voelen. Kom dan vrijblijvend eens langs! Feestzaal huren Herenthout.
maloupiote
Feestzaal / Catering Sentower Park.
Eigen catering is toegelaten mits overleg met ons team. Uiteraard zullen wij wel steeds proberen om een goed voorstel te maken, om jullie evenement te doen slagen! Alle info, tarieven en mogelijkheden kunnen jullie steeds opvragen via ons e-mailadres. Events / Shows. Aankomende events / shows. Voorbije events / shows. Feestzaal / Catering.
lenen
Feestzaal zonder catering Evenementen Zaalverhuur huwelijk, feest, Oost-Vlaanderen: Bobex aanvraag.
Voor op het werk. Feestzaal zonder catering. Offerteaanvraag: Feestzaal zonder catering Oost-Vlaanderen. Voor een huwelijksfeest met receptie, avondfeest en nacht feest zijn we op zoek naar een feestzaal zonder catering. Bobex kwaliteitscontrole, op 03/09/2008: Offerteaanvraag van een traiteur in onderaanbesteding.
persoonlijke lening
Feestzaal huren met eigen catering Zoetermeer.
Home Zaalverhuur Feestzaal huren met eigen catering. Feestzaal huren met eigen catering. Zaalverhuur bij 2B-Home Zoetermeer. All inclusive arrangement met eigen catering. Feestarrangement non alcoholisch. Inclusief zaalhuur, koffie, thee, frisdranken, sappen, meebrengen eigen catering. Arrangement is ook inclusief bediening, meubilair, borden, bestek, servetjes en schoonmaak.
De Venkel staat voor catering van topkwaliteit.
Dat gaat van dessertenbuffetten, walking dinners en hapjes tot winterbarbecues in onze feestzaal met tuin. Maar vergeet niet: een feestzaal huren bij ons kan niet met eigen catering. Een voorsmaakje in onze feestzaal. Bij de mooie feestzalen van De Venkel leveren wij niet enkel culinaire hoogstandjes, we bieden ook excellente wijnen aan.
Zaal huren in Antwerpen met of zonder catering.
Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie omtrent de prijzen van onze formules. U kan trouwens ook een zaal huren in combinatie met uw eigen cateraar. Bel of mail ons gerust om te informeren naar uw mogelijkheden. Een zaal huren in Antwerpen, met of zonder catering.
Zalenverhuur België? Vind het op DNLS.
Dè locatie voor je verjaardagsfeest in Éghezée vind je op DNLS. Zalenverhuur Houtave Zuienkerke. Dè locatie voor je verjaardagsfeest in Hoogstraten vind je op DNLS. Alle feestruimten in Waver. De locatie voor je babyborrel in Vissenaken vind je op DNLS!
feestzaal en seminarie leuven kasteel de bunswyck.
Feest zonder catering op Kasteel de Bunswyck. Heb je een zaal nodig en de mogelijkheid om iets te drinken, maar gn catering? Ook dat is mogelijk op Kasteel de Bunswyck, maar alleen last minute. Wij aanvaarden reservaties ten vroegste 8 weken voor datum.

Contacteer ons