Op zoek naar feestzaal eigen catering?

 
feestzaal eigen catering
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Feestzalen vrij van traiteur regio Mechelen Cateringblog.
Op zoek naar een feestzaal in Mechelen? Op deze pagina verzamelen we alle feestzalen in Mechelen en de ruime regio Mechelen. Enkel een feestzaal die vrij is van een vaste traiteur komen in aanmerking. Een feestzaal waarbij u zelf mag kiezen wie er komt koken of waar u zelf kan koken. Meer weten
catering trouwfeest
Uitgebreid zoeken feestlocaties, vergaderlocaties, evenementenlocaties en congreslocaties Locaties.nl.
zalen voor personen. zalen voor personen. Aan het water. Aan de kust. In het stadscentrum. In het bos. Eigen catering mogelijk. Visuele middelen aanwezig. Gehele locatie exclusief huurbaar. Draadloos internet / Wifi. Bereikbaar per openbaar vervoer. Elke gelegenheid een locatie.
goedkope lening op afbetaling
schaapskooi zaalverhuur.
Inmiddels hebben we samen al meer dan 50 jaar ervaring en zoeken voortdurend naar nieuwe uitdagingen. Al op 15-jarige leeftijd begon Chris in een cafetaria te werken waar ook veel aan catering werd gedaan. Op 27-jarige leeftijd startte hij samen met zijn vrouw een eigen cafetaria/cateringbedrijf.
GOOGLE
Salons Mantovani.
Dan staat Salons Mantovani catering paraat. Van communiefeesten, babyborrels, huwelijksfeesten tot bedrijfsfeesten van 1500 personen, wij verzorgen dit op de door u uitgekozen locatie met dezelfde zorg, service en toewijding zoals u dit in Salons Mantovani verwacht. Wij organiseren samen met u, uw feest of evenement van A tot Z.
adventure
Hof van Boeres, feestzaal huren bij Mechelen, Sint-Niklaas, Dendermonde, Londerzeel.
Eigen catering niet mogelijk. De zaal biedt staanplaatsen voor 90 personen en zitplaatsen voor 65 personen. Daarnaast beschikken we nog over een mezzanine tot 30 personen. De feestzaal is uitgerust met alle nodige media voorzieningen: wifi, professionele geluidsinstallatie, microfoon en projectiescherm.
wp
Salons Georges Traiteur Leuven Feestzalen.
Het andere heeft meer dan 30 jaar dienst gedaan en het was tijd voor iets nieuws, voor een logo dat de unieke food cultuur belichaamt die de Georges onderscheidt van zovele anderen. Good Food and so much more. De keuken van de Georges is zoals muziek, we introduceren op de juiste tonen de nieuwste catering trends originele eetculturen.
vintage meubelen
Feestzaal babyborrel familiefeesten Edegem, Mortsel, Wilrijk.
Huur uw feestzaal bij De Schrans in Edegem. Hier zijn u en uw gasten van harte welkom om feest te vieren. Zorgen wij voor de catering of doet u dit liever zelf? Zoals u zelf wilt! Bij De Schrans is eigen catering ook toegelaten: hiervoor beschikken we over een volledig uitgeruste keuken met grote koelcel.
pizza pizza
Een zaal huren vlakbij Antwerpen centrum in Kasteel Solhof.
Bovendien kan u een zaal huren met of zonder catering, volledig zoals u dat wilt. Op de specifieke paginas op deze website ontdekt u alvast meer rond ons zaalverhuur, maar voor meer concrete informatie kan u altijd contact opnemen met Kasteel Solhof.
fietsleasing

Contacteer ons