Zoeken naar feestzaal eigen catering

 
feestzaal eigen catering
Feestzaal Zonder Traiteur Vlaams-Brabant Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Feestzaal Zonder Traiteur Vlaams-Brabant. Feestzaal Zonder Traiteur Vlaams-Brabant. The Classic Domain Beersel. Eventlocatie rand Brussel The Classic Domain. Verder lezen Offerte aanvragen. Le Grand Salon Beersel. Locatie voor Events rand Brussel Le Grand Salon. Verder lezen Offerte aanvragen.
audio versterkers
Zaal huren in Antwerpen met of zonder catering.
Belgische klassiekers met aangepaste wijnen als diner, de lekkerste Belgische bieren en smakelijke hapjes als versnapering, een ontbijt met fruitsap en koffiekoekjes, en ga zo maar verder: wij zorgen voor catering op maat van uw evenement. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie omtrent de prijzen van onze formules. U kan trouwens ook een zaal huren in combinatie met uw eigen cateraar.
portaalkraan
Trouwfeest zonder traiteur.
Je bent trouwens niet noodzakelijk goedkoper af als je alles zelf regelt; dat kan dik tegenslaan! Heb ooit gehoord dat dit heel tof is voor feest met BBQ wel enkele jaren geleden: Feestzaal Rubens Feestzaal Rubens. In ieder geval proficiat!
kids paintball
Feestzaal Antwerpen Alle Feestzalen in Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Antwerpen volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.
audi
De mooiste feestzaal Vlaams-Brabant check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Vlaams-Brabant. De feestzalen in Vlaams-Brabant zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Vlaams-Brabant zelf.

indien geen afname drank afwas wordt door ons verzorgd. Mogelijkheid tot huren van licht en geluid zie materiaal. opkuis 50/zaal, 100/verdiep indien u wenst dat wij het doen. 50 Indien opkuis zelf GRATIS. Eigen catering 50. Eigen drank niet toegelaten!
Zaal vrij van traiteur goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. zaal vrij van traiteur. 2 resultaten voor zaal vrij van traiteur. 1 De groene kaai. Andreas Vesaliuslaan 4, 2980 Zoersel. Bloemen voor gelegenheden. Bloemwerk op bestelling. Ruimte voor kookworkshops. Zaal voor cursussen. Zaal voor tentoonstellingen.
De mooiste feestzaal Nazareth check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Nazareth. De feestzalen in Nazareth zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Nazareth zelf.

Contacteer ons