Op zoek naar communie feestzaal?

 
communie feestzaal
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal communie - Tenten communiefeest Tenten communiefeest.
U bevindt zich hier: Home / Geen categorie / 9 tips bij het organiseren van een communiefeest! 9 tips bij het organiseren van een communiefeest! 29 december 2016 / in Geen categorie / door Blitzz. Je communiefeest thuis organiseren vergt veel voorbereiding!
communie
communie
El Parador Feestzaal Restaurant Hotel Tielt.
Een van onze troeven is onze prachtige zongerichte tuin alsook de grote private parking voor en achteraan. De zaal is in grootte aanpasbaar en biedt plaats voor maximaal 180 personen zittend of 300 personen staand. Kleinere groepen kunnen terecht in ons restaurant.
zaalverhuur amsterdam
Feestzaal te Herenthout Pastinaak brasserie, restaurant.
Een communiefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsfeest, een verjaardag, elke dag een andere reden om te feesten en waar kan dit beter dan in een mooi kader. Pastinaak beschikt over een feestzaal die geschikt is voor elk feest tot 60 personen.
uitnodiging communie
Communiefeest Gent Den Hof.
Afterworks @ the oak bar. Feestzaal bij Gent voor een communiefeest. Door onze 3 prima feestzalen, ons sterke personeel en onze formidabele keuken beleeft u bij ons gegarandeerd een heuglijke feestavond of communiefeest. Het ervaren team van Den Hof weet wat uw vereisten zijn voor een honderd procent succesvolle feestavond of communiefeest.
trouwfeest locatie
Communiefeest De Jachthoorn.
Eerste Communie, Plechtige Communie, Lentefeest. Kies uit 8 verschillende zalen voor een perfecte locatie voor uw communiefeest! Banketbesprekingen voor keuze menu en het bezichtigen van de zalen is mogelijk na afspraak. Bel 32 03 458 21 21 voor een afspraak!
Geld lenen zonder rente
Feestzaal The Tree Lier.
Wij bieden u een stijlvol kader en verzorgde catering om uw potentiële klanten te betoveren. COMMUNIE of LENTEDAG. Een verrassingsfeest voor de jarige, een gezellig etentje met familie of een feest ter gelegenheid van uw huwelijksverjaardag? Wij helpen u graag met het uitwerken van de meest ideale formule voor uw feest.
smeedijzeren handgrepen
Communie en Lentefeest Saraland.
Je eigen communie of lentefeest in Saraland. Je wordt ontvangen met een glaasje bubbels, cava of fruitsap en met een warm en koud hapje. De tafels zijn gedekt, het buffet staat reeds klaar en de kinderen zullen niet weten wat ze zien.
Traiteur Ronny.
Ook in 2015 biedt feestzaal t Berkenhof u de gelegenheid om uw communie of lentefeest van uw zoon of dochter op een gezellige manier te vieren. Sinds jaren zorgt onze groepsfeesten-formule voor het ideale kader om uw familie en vrienden uit te nodigen: een prachtige tuin, sfeervolle zaal met airco, lekker menu en feestvermaak met disco bar.
Feestzaal: De Grote Stove Restaurant en feestzaal in gerenoveerde hoeve te Zuienkerke.
De feestzaal in Bourgondische stijl bevindt zich in de gerestaureerde graanschuur van de oude hoeve en straalt. pure harmonie en esthetiek uit. Deze zaal staat steeds ter beschikking voor semenaries, personeelsfeesten, communiefeesten, recepties maar vooral ook huwelijksfeesten. Receptie in onze aparte tuin bij zomerweer. Prachtige tuin met zicht op grote afgesloten vijver. Overnachting voor het bruidspaar aangeboden door het huis. Een feest in zaal de graanschuur kan tot 120 personen met dansvloer inbegrepen, een receptie daarentegen kan tot 230 personen. De grote ramen bieden een maximum aan lichtinval waardoor men optimaal kan genieten van het landelijke karakter. Lees meer Vraag vrijblijvend info. Zaal De Orangerie. De Bourgondiche stijl werd hier doorgetrokken, onze grootste zaal heeft ook een apart terrasje voor kleinere gelegenheden Deze zaal staat ook steeds ter beschikking voor personeelsfeesten, seminaries, jubileum, communie recepties, maar vooral ook huwelijksfeesten.

Contacteer ons