Op zoek naar babyborrel feestzaal?

 
babyborrel feestzaal
Babyborrel Feestzaal Breughel Beervelde.
Kinderen vanaf 6 jaar tot 12 jaar 1/2 prijs. Download brochure Babyborrel 2018. Iedere dag open: 11u00 tot 15u00. Keuken: 11u30 tot 14u30. Gesloten op woensdag, zaterdag en zondag. De feestzaal staat iedere dag ter uwer beschikking en wordt verhuurd op aanvraag.
maloupiote
Feestzaal Babyborrel Feestlocatie in Vlaams-Brabant.
Maar op een bepaald ogenblik willen vrienden, familie, buren en collegas de baby bewonderen. Het organiseren van een babyborrel in een feestzaal is dan de perfecte oplossing om wekenlang bezoek te vermijden! Heeft u toch bepaalde vragen in verband met de organisatie van een babyborrel?
airport Charleroi
Babyborrel.
Andere dranken zoals wijnen, lichte bieren pils en kriek en frisdranken zijn ook verkrijgbaar. De receptie kan bij goed weer plaatsvinden op het terras, bij slecht weer zorgen we voor een receptieruimte binnen. De receptie vindt plaats aan hoge receptietafels.
eps
De locatie voor je babyborrel in Oudenaarde vind je op DNLS!
De locatie voor je babyborrel in Oudenaarde vind je op DNLS! Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Een origineel bedrijfsfeest op locatie in Braine-l'Alleud' organiseren? Over deze pagina.
Feestzaal West-vlaanderen Alle Feestzalen in West-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
Babyborrel / Doop. Communie / Lentefeest. Feestlocaties in Brugge. Feestlocaties in Harelbeke. Feestlocaties in Ieper. Feestlocaties in Kortrijk. Feestlocaties in Menen. Feestlocaties in Oostende. Feestlocaties in Roeselare. Feestlocaties in Waregem. Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal.
Feestlocatie trouwfeesten, babyborrels en jubileum Domein Vossenberg.
Elke feestzaal heeft een eigen terras en tuin, zodat u bij mooi weer zelfs voor een tuinfeest kan kiezen. Kinderen kunnen zich in deze groene omgeving helemaal uitleven. Gegarandeerd blozende wangetjes op de fotos! Communie en lentefeest Brunchhappening 2019. Op zoek naar een gezellige formule voor uw communie of lentefeest in 2019? Download hier uw folder. Deze populaire en trendy formule om een geboorte te vieren, heeft vooral ook een praktische kant. Als kersverse ouders ontvangt u alle vrienden en familie samen, waardoor het thuisbezoek tot een minimum beperkt wordt. Bij mooi weer kunt u op de terrassen borrelen, terwijl de kinderen naar hartenwens in de tuin ravotten. Kinderen worden extra in de watten gelegd. Voor wie dat wenst, kunnen we steeds een snoephuis, clown of springkasteel voorzien. De babyborrel: een absolute topper voor groot en klein!
FEESTZAAL DE KROON FEESTZAAL HUWELIJK BABYBORREL: 32 051 50 00 03 De feestzaal beschikt over een capaciteit van 10 tot 230 personen.:
De feestzaal beschikt over een capaciteit van 15 tot 230 personen., elke zaal is trouwens ook uitgerust met airconditioning en draadloos internet. Voor reserveringen, regelingen en informatie kunt u bij ons terecht., op maandag of dinsdag tussen 9 uur en 21 uur, wel steeds na afspraak!
De Waterhoek een magnifieke locatie voor babyborrel bij Sint-TruidenDe Waterhoek.
Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewenste datum voor een babyborrel? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te verwelkomen?

Contacteer ons