Resultaten voor babyborrel feestzaal

 
babyborrel feestzaal
Zaalverhuur de Jack-Op Rotselaar.
Je kunt er ook nog steeds het bier Jack-Op drinken. Belevingscentrum Rock Werchter X bevindt zich eveneens in de Jack-Op. Gelegen in het dorpscentrum van Werchter. Multifunctioneel gebruik babyborrel, quiz, toneel, tentoonstelling, vergadering, bedrijfsfeest. Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.
persoonlijke leningen
Feestzaal De Kasteelhoeve Westmalle.
In onze feestzaal kun je terecht voor.: De feestzaal leent zich uitstekend voor recepties met kleine hapjes, maar je kan je gasten uiteraard ook een uitgebreide lunch of diner aanbieden. Kies voor een vooraf samengesteld menu of een maaltijd in buffetvorm.
goedkope lening op afbetaling
Zaal De Bibliotheek.
Verwen uw gasten op gastronomisch vlak en vertrouw op een uitstekende service voor al uw zakelijke en persoonlijke bijeenkomsten zoals recepties, grote en kleine banketten, personeelsfeesten, familiebijeenkomsten, huwelijksfeesten, babyborrel, communies. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.
SEO Website
Feestzaal Lindenhof Feestzaal Lindenhof.
Feestzaal Lindenhof doet het landelijke karakter van Vlaams-Brabant eer aan. Deze prachtig gerestaureerde hoeve is een gerenommeerd en geliefd adres voor een breed publiek. Het oude gedeelte van de oorspronkelijke hoeve heeft een bescheiden, rustiek karakter en is daardoor vol charme. Samen met de ruime bijgebouwen komt men tot een stijlvol en sfeervol geheel. Voor al uw gelegenheden hebben wij de geschikte formule: huwelijken, communies, jubilea, babyborrel, koffietafel, bedrijfsfeesten, seminar, vergaderingen, Deze locatie is omringd met prachtige tuinen, terrassen en nog een echte landelijke sfeer.
intertoys
Babyborrel Bevershof.
Salons Bevershof biedt u een ruime keuze aan babyborrel formules. U kunt geen keuze maken, of kunt uw samenstelling niet vinden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en suggesties. Vraag uw persoonlijke offerte aan. Babyborrel Formule 1.
wp
De Jacht Heverlee.
U kan terecht in onze polyvalente zaal voor tal van activiteiten: seminarie, vergadering, koffietafel, jubileum, babyborrel, walking dinner, bedrijfsfeest, personeelsfeest, communie, incentives, teambuilding, familiefeest, receptie, verjaardag, brunch, themafeest, reünie., U bent van harte welkom om samen met familie, vrienden en collegas van onze gastvrijheid te komen genieten!
vintage meubelen
Feestzaal voor babyborrel met traiteur Park Rodenbach.
Vier de geboorte van uw zoon of dochter in het sfeervolle kader van Park Rodenbach. Naargelang de grootte van uw gezelschap, kiezen we voor u de geschikte zaal en leggen we in overleg met de keuken de gepaste formule vast.
Jimdo
T Raadsel Feest.
Babyborrel: zittend max. Dessertbuffet à 15.00 per persoon.: Chocolademousse, crème brulée, verse fruitsla, bavarois aardbei en passievrucht, soezen, vanilleijs, sorbet passievrucht, sorbet framboos, rijstpap, appelgebak, tiramisu, javanais, speculoosgebak en miserable, flensjes, citroentaart, woudvruchtentaart, forêt noir. Geserveerd in buffetvorm met bediening.
pizza pizza

Contacteer ons