Resultaten voor babyborrel feestzaal

 
babyborrel feestzaal
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
babyborrel
Feestzaal babyborrel familiefeesten Edegem, Mortsel, Wilrijk.
Dé feestzaal voor babyborrels familiefeesten Edegem, Mortsel, Wilrijk. 0492 39 24 28. De Schrans is dé feestzaal voor uw babyborrel, verjaardagsfeest of familiefeest. Ook als u een koffietafel of rouwmaaltijd wil organiseren, kunt u bij ons terecht. Een meeting of bedrijfsevent op de agenda?
prijzen binnendeuren
Zaalverhuur de Jack-Op Rotselaar.
Je kunt er ook nog steeds het bier Jack-Op drinken. Belevingscentrum Rock Werchter X bevindt zich eveneens in de Jack-Op. Gelegen in het dorpscentrum van Werchter. Multifunctioneel gebruik babyborrel, quiz, toneel, tentoonstelling, vergadering, bedrijfsfeest. Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.
axa
Feestzalen in Beveren-Waas.
Feestzalen Olympia beschikt bovendien over een ruime private parking, is uitstekend bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Bij ons kan je rekenen op een persoonlijke begeleiding van A tot Z volledig rekening houdend met uw budget en wensen. Alle comfort aanwezig.
okkazie auto
Feestzaal Agathea in Landskouter.
Naast de traiteurdienst hebben we een feestzaal met een capaciteit van 25 tot 160 personen. De ideale plek voor een huwelijksfeest, babyborrel, doopfeest, communie, lentefeest, jubileum of personeelsfeest. Het enige dat u hoeft te doen, is in de belangstelling staan: wij verzorgen alles voor u.
reachtruck
Feestzaal Cohibar.
Cohibar" Unieke originele Feestlocatie in Heist op den Berg. De Cohibar feestzaal is gelegen in het hartje van Heist op den Berg. Een unieke locatie met warm karakter dat zich leent voor huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, met een capaciteit tot 200 personen.
Babyborrel Bevershof.
Salons Bevershof biedt u een ruime keuze aan babyborrel formules. U kunt geen keuze maken, of kunt uw samenstelling niet vinden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en suggesties. Vraag uw persoonlijke offerte aan. Babyborrel Formule 1.
Zaal Bootshuis.
plannen kunnen zeker met ons contact opnemen over de mogelijkheden. Het Bootshuis is de ideale zaal voor een gezellig familiefeest zoals een doop/babyborrel, communie/lentefeest, verjaardag of jubileum. Plan je grote dag in het Bootshuis, een kleinschalig feest, huwelijksreceptie, ceremonie of feest van begin tot einde alles is mogelijk.
Salons Roskam een excellente locatie voor een babyborrel bij Heusden.
Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een babyborrel bij Heusden! Salons Roskam staat garant voor uw babyborrel bij Heusden. De mooie locatie in het groen vlak bij Heusden biedt tal van opties. feestzaal locaties Gent. evenementen events feestlocatie.

Contacteer ons