Meer resultaten voor gravenwezel

 
gravenwezel
Heemkring De Drie Rozen VZW s-Gravenwezel.
Wij baten een museum uit waar we oude ambachten tentoon stellen en beschikken over een uitgebreid archief. Hier vindt u informatie over figuren die hun stempel hebben gedrukt op s-Gravenwezel en erbuiten, wetenswaardigheden en ook de geschiedenis van de gemeente.
schilderwerken vlaams brabant
Geschiedenis s-Gravenwezel Gemeente Schilde.
De oorspronkelijke naam van onze deelgemeente was Wesele, wat bos bij de beemden betekende. Pas in de loop van de 14e eeuw ging men meer en meer spreken van s-Gravenwezel mét streepje omdat twee heren, graaf Janne en graaf Woutere, hier resideerden.
schilde
Devos Interieur s Gravenwezel.
Devos Interieur s Gravenwezel. Met hun ondertussen welbekende showroom in s Gravenwezel als uitvalsbasis timmert Devos Interieur al jaren verder aan zijn topreputatie. Op zoek naar een vakkundig en vooral gepassioneerd interieurteam dat knalprestaties levert op vlak van service, kwaliteit, creativiteit, klasse en originaliteit?
schilde
Error Title.
huis te koop schilde
KSK s Gravenwezel Schilde KSK'S' Gravenwezel-Schilde.
PDS CUP PDS YOUTH CUP 2018. 7 mei 1700: Beste vrienden, Naar jaarlijkse gewoonte wordt er een PDS CUP georganiseerd op de velden van KSK s Gravenwezel Schilde; Deze zal plaatsvinden op zaterdag 26/05 te Molenakker, s Gravenwezel. Nieuw dit jaar is de PDS YOUTH CUP op zaterdag 02/06 tevens te Molenakker, s Gravenwezel.
schilde
Kasteel van s Gravenwezel Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Symmetrisch gesmeed ijzeren hekwerk. 1978: Aantekeningen over het kasteel van s Gravenwezel en de Antwerpse bouwmeester Jan Peter van Baurscheit de jonge onuitgegeven nota. 1967: s Gravenwezel, in Kastelen van België, onder leiding van Vokaer, Brussel, 206-208. 1944: Vlaamsch kasteelenboek, Brussel, 58-60.
schilde
Kinesitherapeuten s-gravenwezel goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 54 resultaten voor kinesitherapeuten s-gravenwezel. 1 Kinesitherapie s Gravenwezel. Wijnegemsteenweg 9, 2970 s-Gravenwezel Schilde. Bezoek onze webpagina. 2 van Haaster C. Gillès de Pélichylei 24, 2970 s-Gravenwezel Schilde. 3 Het Kinehuys. Kerkstraat 2/A, 2970 s-Gravenwezel Schilde.
Villabouw
Kaart s-Gravenwezel ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van s-Gravenwezel en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van s-Gravenwezel of bereken een route van of naar s-Gravenwezel, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van s-Gravenwezel.
schilde

Contacteer ons