Meer resultaten voor feestzaal s gravenwezel

 
feestzaal s gravenwezel
Hoeve voor evenementen in Schilde Flinckheuvel Eventonline.
Deze oude en majestueuze hoeve is een onderdeel van het historische kasteel van s Gravenwezel." displayText'Facebook' Deze oude en majestueuze hoeve is een onderdeel van het historische kasteel van s Gravenwezel." displayText'Tweet' Deze oude en majestueuze hoeve is een onderdeel van het historische kasteel van s Gravenwezel."
feestzaal
Zorgcentrum Sint-Lodewijk Rusthuis en serviceflats te s Gravenwezel schilde te antwerpen.
Deze namiddag, die voornamelijk bedoeld is om partners bijeen te brengen, zodat we als organisatie kunnen leren uit hun ervaringen, is een eerste stap in de groei naar een familieoverleg. Deze bijeenkomst wordt begeleid door de coördinator animatie en het hoofd bewonerszorg.
feestzaal belgie
Dorpshuis s Gravenwezel Stabicom.
kantoor gesloten: 13 t/m 31 juli. tel 3203/257 39 08. Ingenieurs en stabiliteitsbureau. kantoor gesloten: 13 t/m 31 juli. tel 3203/257 39 08. Ingenieurs en stabiliteitsbureau. Dorpshuis s Gravenwezel. Client: Gemeente Schilde. Filed under: Publiek. Verbouwing en uitbreiding bibliotheek en feestzaal.
mazouttank
Feestzaal s gravenwezel Alle Feestzalen in s gravenwezel Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Feestlocaties in Mechelen. Feestlocaties in Turnhout. Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in s gravenwezel Antwerpen volgens uw eigen zoekcriteria.
Heemkring De Drie Rozen VZW s-Gravenwezel.
Wij baten een museum uit waar we oude ambachten tentoon stellen en beschikken over een uitgebreid archief. Hier vindt u informatie over figuren die hun stempel hebben gedrukt op s-Gravenwezel en erbuiten, wetenswaardigheden en ook de geschiedenis van de gemeente.
Dorpshuis feestzaal De Caters Gemeente Schilde.
Dorpshuis feestzaal De Caters. De gebruiker is verplicht de aanwezige drankvoorraad die geleverd wordt door een vast aangestelde brouwer te gebruiken. Elke geopende drankverpakking fles, vat, wordt aangerekend. Het leeggoed wordt gesorteerd in de bijhorende bakken en apart gezet van de nog aanwezige voorraad.
Prachtige feesten succesvolle bedrijfsmeetings rond Antwerpen s Graevenhof.
Naast ruime vergaderaccommodatie, moderne audiovisuele apparatuur en gratis WiFi helpen we je graag met het uitdenken van je evenement. Nodig je gasten uit in één van onze stijlvolle zalen en vergeet zelf niet volop mee te genieten. Voordelen van s Graevenhof. Feestzalen voor 20 600 personen 200 parkeerplaatsen.
Brasserie Mano Feestzaal, Schilde, regio Antwerpen, s Gravenwezel, schoten, Zoersel, Stabroek, West-Malle, St-Job-int-Goor, Wijnegem.
Feestzaal Brasserie MaNo: De ideale locatie voor al uw feesten. De ideale locatie voor uw huwelijksfeest, communie, lentefeest, doopfeest, jubileum, babyborrel, voor groepen tot 100 personen. De feestzaal komt uit op een prachtige tuin met groot terras en is gelegen in de rustgevende buurt van Schilde.

Contacteer ons