Op zoek naar feestzaal schilde?

 
feestzaal schilde
Zalen verhuur Schilde goudengids.be.
Schoolstraat 81, 2970 Schilde. 2 De Vriendenband. Bethaniënlei 108 B, 2980 Zoersel. Dinsdag 900: 1800.: 3 t Goorhof. Kerklei 18, 2960 Sint-Job-in-'t-Goor' Brecht. HALLE-DORP 71, 2980 HALLE. Diet in the Box. 5 Parochiezaal Oelegem. Venusstraat 10, 2520 Oelegem Ranst. 6 Parochie Centrum. Wommelgemsteenweg 34, 2110 Wijnegem. Diet in the Box. 7 Feestzaal Lawrence.
verwarmen
Huur lokalen en zalen Gemeente Schilde.
feestzaal De Caters. De technische fiche met het grondplan van de lokalen en zalen kunt u opvragen bij het evenementenloket. Voor informatie over de verhuurmogelijkheden van zalen en lokalen in gemeenschapscentrum Werf 44, klik hier of contacteer het evenementenloket. nbspReglement lokalen en zalen. nbspAanvraagformulier lokalen en zalen. nbspTarieven lokalen en zalen. Mis het laatste nieuws van Schilde niet.
feestzaal
Dorpshuis feestzaal De Caters Gemeente Schilde.
Dorpshuis feestzaal De Caters. 2970 Schilde s-Gravenwezel. Contactpersoon na reservering. Conciërge Ymke Van de Velde. 0472 42 32 48. Wie mag dit huren? Gebruikersgroep A: gemeentediensten, adviesraden en parochies. Gebruikersgroep B: door de gemeente Schilde erkende verenigingen, scholen in Schilde en politieke partijen uit Schilde.
Bank
Kasteelhoeve te huur voor feesten Flinkheuvel s Gravenwezel.
Flinckheuvel is gelegen in het groene, rustige Schilde. De locatie is vlot bereikbaar op slechts 15 minuten rijden van Antwerpen. Flinckheuvel is een exclusief adres voor al uw recepties, feesten en banketten. De zalen zijn prachtig gedecoreerd met zilver, kristal en antiek.
Prachtige feesten succesvolle bedrijfsmeetings rond Antwerpen s Graevenhof.
s Graevenhof Turnhoutsebaan 439-445. Schilde, Antwerpen 2970. s Graevenhof heeft intieme, maar ook bruisende en authentieke feestzalen geschikt voor élk feest of evenement. In een wip creëert ons team de juiste sfeer voor jouw evenement. Een bedrijfsfeest of toch liever iets kleins?
Feestzaal Schilde Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Schilde. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Schilde. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
Brasserie Mano Feestzaal, Schilde, regio Antwerpen, s Gravenwezel, schoten, Zoersel, Stabroek, West-Malle, St-Job-int-Goor, Wijnegem.
Feestzaal Brasserie MaNo: De ideale locatie voor al uw feesten. De ideale locatie voor uw huwelijksfeest, communie, lentefeest, doopfeest, jubileum, babyborrel, voor groepen tot 100 personen. De feestzaal komt uit op een prachtige tuin met groot terras en is gelegen in de rustgevende buurt van Schilde.
De mooiste feestzaal Schilde check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Schilde. De feestzalen in Schilde zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Schilde zelf.

Contacteer ons