Resultaten voor feestzaal schilde

 
feestzaal schilde
Feestzaal privéfeesten Antwerpen s Graevenhof Schilde.
s Graevenhof Turnhoutsebaan 439-445. Schilde, Antwerpen 2970. Privéfeesten Gezellig feest vieren. Een baby'tje' geboren? Een gouden jubileum? Of iemand jarig? Hoe dan ook, je hebt altijd een reden om te vieren. En dat doe je in s Graevenhof het best.
feestzaal
Huwelijksfeest Schilde Hof van Beatrijs.
Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai huwelijksfeest in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Schilde. Kort gezegd, voor een op en top perfect huwelijksfeest bij Schilde, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs.
persoonlijke leningen
Dorpshuis feestzaal De Caters Gemeente Schilde.
Dorpshuis feestzaal De Caters. 2970 Schilde s-Gravenwezel. Contactpersoon na reservering. Conciërge Ymke Van de Velde. 0472 42 32 48. Wie mag dit huren? Gebruikersgroep A: gemeentediensten, adviesraden en parochies. Gebruikersgroep B: door de gemeente Schilde erkende verenigingen, scholen in Schilde en politieke partijen uit Schilde.
feestzaal antwerpen
Huur lokalen en zalen Gemeente Schilde.
feestzaal De Caters. De technische fiche met het grondplan van de lokalen en zalen kunt u opvragen bij het evenementenloket. Voor informatie over de verhuurmogelijkheden van Werf 44, klik hier of contacteer het evenementenloket. nbspReglement zalen en lokalen. nbspAanvraagformulier zalen en lokalen. Mis het laatste nieuws van Schilde niet.
Feestzaal Schilde Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Schilde. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Schilde. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
Feestzaal Schilde Alle Feestzalen in Schilde Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Schilde Antwerpen volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.
Brasserie Mano, feestzaal, Schilde, restaurant Schilde.
Brasserie MaNo: culinair genieten in een groen decor. data-cycle-prevprevControl_3990426" data-cycle-nextnextControl_3990426" data-cycle-center-horztrue" data-cycle-slides" div.slidepart" data-cycle-slide-classslidepart" data-allow-wraptrue" data-cycle-logfalse" data-cycle-timeout4000" data-cycle-speed1000" data-cycle-auto-heightfalse" styleheight: 500px." Bezoek onze website. Klik hier om de publicatie te openen. Brasserie, restaurant feestzaal. Ga naar je Mobile MS. Karekiet 1 2970 Schilde.
Kasteelhoeve te huur voor feesten Flinkheuvel s Gravenwezel.
Flinckheuvel is gelegen in het groene, rustige Schilde. De locatie is vlot bereikbaar op slechts 15 minuten rijden van Antwerpen. Flinckheuvel is een exclusief adres voor al uw recepties, feesten en banketten. De zalen zijn prachtig gedecoreerd met zilver, kristal en antiek.

Contacteer ons