Op zoek naar feestzaal roeselare?

 
feestzaal roeselare
De mooiste feestzaal Rumbeke Roeselare check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Rumbeke Roeselare. De feestzalen in Rumbeke Roeselare zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Rumbeke Roeselare zelf.
feestzaal
Feestzaal Roeselare Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
De zaal bevindt zich gedeeltelijk in de foederkelders van de nog actieve brouwerij.Een uiterst sfeervolle locatie voor huwelijksfeesten. Park Rodenbach is een stijlvolle feestzaal in Roeselare. Hier adem je de unieke sfeer van een rijke geschiedenis in een modern decor.
zaal roeselare
tmuzenestje Feestzaal Roeselare.
Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord. Toggle navigation tmuzenestje Feestzaal Roeselare. 051 20 04 85. Een prachtige locatie voor uw familiefeest of bedrijfsevent! Feestzaal, en huis te huur regio Roeselare. Ontdek de mogelijkheden! Feestzaal huren in roeselare. 2018 Fork CMS.
slotenmaker kampenhout
t Katelijnenhof Home.
1987: Hotelmanagementjaar aan Ter" Duinen." 1987-1990: First Assistent Manager bij Colmar. 1990-1992: Hofmeester in hotel Ariane, Slachthuisstraat 58, Ieper. 1992-heden: Uitbater van feestzaal t Katelijnenhof te Roeselare. 1997-heden: Leraar VTI Aalst, keuken en zaal zowel theorie als praktijk, diverse leerjaren.
slotenmaker kampenhout
Park Rodenbach, uw feestzaal Roeselare voor trouw receptie feest communie vergadering conferentie meeting jubileum babyborrel.
De mooiste feestzaal Roeselare check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Roeselare. De feestzalen in Roeselare zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Roeselare zelf.
Fabriekspand Home.
Ter Eeste.

Contacteer ons