Meer resultaten voor feestzaal mechelen

 
feestzaal mechelen
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Huren van foodtruck communiefeest Huren van foodtruck communiefeest.
Indien het iets speciaals mag zijn vinden wij de foodcar met bijvoorbeeld een thaise keuken pad thai, een frituur, hambrugerkraam of een cocktailbar een leuke idee om jouw communiefeest onvergetelijk te maken. Verschillende traiteurs werken samen met Blitzz voor het huren van glazen, borden tot foodtrucks.
feestzaal - Live muziek huren kan je overal.
Sommige zijn professionelen en anderen zijn amateurs, doch allemaal muzikanten met goede bedoelingen.De inzet en het engagement die men opbrengt voor de goede zaak is hierin één van de belangrijkste elementen. Het is aan de klant om af te wegen welke muzikanten en DJ's' ze voor hun feest willen engageren.
feestzaal - Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Ook de bijhorende vloer en ander feestmateriaal zoals verlichting, tapijt, verwarming, toiletwagen, zijn bij Tentz te huur. Wij werken samen met u uw feestconcept uit, staan op uw wens in voor het aankleden en decoreren van uw feesttent met alle bijhorende feestmateriaal en meubilair.
feestzaal - Tele Sound te Laarne, de speciaalzaak in televisie en de betere audio.
Reeds meer dan 35 jaar hebben wij ons toegespitst op de verdeling van topmerken. Steeds kan U bij ons terecht voor het beste advies. Een luistertest loont altijd de moeite, wij hebben een keuze uit meer dan 60 paar luidsprekers en versterkers.
feestzaal
Feesten Feestzaal Feestzalen in Traiteur-dienst. Mechelen. Mechelen.
Bedankt voor 33 mooie jaren! Home. Wij danken voor 33 mooie jaren. Beste klanten., Wij verzorgen en organiseren voor u betaalbare trouwfeesten, huwelijksfeesten, personeelsfeesten, banketten, communiefeesten, bedrijfsfeesten, recepties, openingen, personeelsfeesten, tuinfeesten en familiefeesten. Na ruim 33 jaar hebben wij op 1 januari 2013 een punt gezet achter onze activiteiten.
slotenmaker kampenhout
Mechelen Restaurant taverne met woonst en feestzaal over te nemen.
Over te nemen. Restaurant taverne met woonst en feestzaal te Mechelen, op hoekligging langs drukke baan. Ruime eigen parking en gelegen in de directe buurt van een park. De zaak omvat een ruime verbruikszaal met bedieningstoog ongeveer 120 m met 44 zitplaatsen, met een koffieautomaat die eigendom is, een zomerterras goed voor 40 plaatsen, een aparte rokersruimte/veranda en een feestzaal ongeveer 90 m groot.
kredieten
Originele Feestzaal Huren Centrum Vlaanderen België.
Een feestzaal huren in het centrum van Vlaanderen. Grand Café LAMOT ligt binnen het historische stadshart te Mechelen en is centraal gelegen in het middelpunt tussen Brussel en Antwerpen, tussen Gent en Leuven. Vraagje in verband met uw event? Feestelijkheden uit het verleden.
autolening simulatie
Mechels stadhuis krijgt feestzaal Mechelen Gazet van Antwerpen.
Maak van Mechelen jouw startgemeente! Mechels stadhuis krijgt feestzaal. 19/03/2008 om 1103: door mvastenhaeck. Mechelen Mechelen heeft er binnenkort een feestzaal bij, in het stadhuis nog wel. De vroegere locatie van de dienst bevolking wordt omgebouwd tot een ontvangstruimte voor 150 personen.
dakwerker gevraagd
Feestzaal Mechelen Feestzalen Passade.
Jarig in Passade. Feestzaal in Mechelen. Passade biedt u de keuze uit maar liefst drie polyvalente, sfeervolle feestzalen. Welke formule u ook kiest, van een zakelijke receptie of seminarie, een personeelsdiner tot een uitgebreid buffet, niets wordt aan het toeval overgelaten.
Internationale verhuizingen
Hof van Boeres, feestzaal huren bij Mechelen, Sint-Niklaas, Dendermonde, Londerzeel.
De feestzaal is uitgerust met alle nodige media voorzieningen: wifi, professionele geluidsinstallatie, microfoon en projectiescherm. Ook buiten kan u genieten van ons mooi buitenterras, een ruime binnenkoer en onze Groene Long achter de zaal bereikbaar op wandelafstand via Boeressteeg met wandelzone en uitgelezen plaats voor fotoreportages.
corendon tenerife
Feestzalen vrij van traiteur regio Mechelen Cateringblog.
Op zoek naar een feestzaal in Mechelen? Op deze pagina verzamelen we alle feestzalen in Mechelen en de ruime regio Mechelen. Enkel een feestzaal die vrij is van een vaste traiteur komen in aanmerking. Een feestzaal waarbij u zelf mag kiezen wie er komt koken of waar u zelf kan koken.
super isolatie
Salons Van Dijck Prachtige locatie in het hartje van Mechelen.
Salons Van Dijck telt 5 verschillende zalen met een capaciteit van 10 tot 500 personen. Deze prachtige zalen bevinden zich in hartje Mechelen, op wandelafstand van de Grote Markt, en staan in de streek reeds meer dan 50 jaar bekend om zijn prachtige decors en uitmuntende service.
full body workout

Contacteer ons