Meer resultaten voor feestzaal mechelen

 
feestzaal mechelen
Zaalverhuur Stad Mechelen.
foyer, sanitair, overdekt terras, ruime tuin met pétanquebanen en tuinmeubilair. alle dranken zijn verplicht af te nemen bij de leverancier aangesteld door de groep Mechelen. uiterst geschikt voor o.a. een babyborrel, doopsel, rustig familiefeest, receptie, communie, lentefeest, vergadering en koffietafel.
feestzaal
Home.
feestzaal geraardsbergen
Kasteel Tivoli.
Deze feestzaal met haar uitstekende faciliteiten heeft een vergaderzaal voor elk bedrijfsevenement en seminarie te Mechelen. Het is een uitstekende locatie voor alle zaalverhuur bij Mechelen. Kasteel Tivoli een toplocatie in Mechelen. Het omringende park zorgt voor een ware oase van rust en groen.
lening zonder bank
Feestzaal Huwelijksfeest Personeelsfeest Restaurant Mechelen.
Boven LAMEAU bevinden zich twee unieke feestzalen. De authentieke sfeer van dit pand, gecombineerd met de professionaliteit en begeleiding door het LAMOT-Team, vormt de perfecte achtergrond voor elk professioneel of privé-evenement. Wist u dat onze eventlocatie op de 4de plaats eindigde in de jaarlijkse Belgian Event Manager Guide?
Den Breckpot.
De seminarieruimte leent zich perfect voor vergaderingen en workshops, en kan snel getransformeerd worden naar een feestzaal met panoramisch zicht voor groepen tot 40 personen. Meer informatie Minder informatie Hoogtechnologisch vergaderen. Ywein's' Atelier is voorzien van alle nodige moderne vergaderfaciliteiten. U kan aan videoconferencing doen via het draadloos netwerk, presentaties geven op het smartboard of digitale televisie bekijken via de projector. De uitzonderlijke lichtinval via de glazen achterwand maakt van Ywein's' Atelier een gegeerde ruimte voor diners. De zaalschikking is volledig op maat van de klant, het mooie uitzicht krijgt u er gratis bij. Een kijk op historisch Mechelen.
Untitled Untitled Document. Document.
De Kapel is de ideale evenementenlocatie in de buurt van Mechelen.
Denk: uitnodigingen ontwerpen, een aftermovie maken of een uitgebreide fotoreportage maken. Aikon Producties heeft zijn kantoren in De Kapel en staan altijd klaar voor uw vragen. De Kapel Leuvensesteenweg 769, 2812 Muizen Mechelen Herman Costima 0475/42 67 04 2016 De Kapel.
Hof van Boeres, feestzaal huren bij Mechelen, Sint-Niklaas, Dendermonde, Londerzeel.
De feestzaal is uitgerust met alle nodige media voorzieningen: wifi, professionele geluidsinstallatie, microfoon en projectiescherm. Ook buiten kan u genieten van ons mooi buitenterras, een ruime binnenkoer en onze Groene Long achter de zaal bereikbaar op wandelafstand via Boeressteeg met wandelzone en uitgelezen plaats voor fotoreportages. Meer over onze feestzaal.

Contacteer ons