Op zoek naar feestzaal mechelen?

 
feestzaal mechelen
Untitled Untitled Document. Document.
feestzaal
24 uur per dag open, gratis feestzaal en studentenclubs NSV en Athena bij Caf 2de Zit in Mechelen.
Feestzaal en fuiven. 360 Virtuele tour. Caf 2de zit is OPEN schooldagen om 08.00 uur vakantiedagen om 14.00 uur. Caf 2de zit heeft een gratis fuifzaal ter beschikking voor al je feestjes. Caf 2de zit heeft goedkope menu's. Caf 2de zit is gelegen tegenover Lessius Hogeschool te Mechelen.
lening
Minder dan 50 personen Visit Mechelen.
Tribune M KV Mechelen. KV Mechelen staat sinds kort niet enkel voor sfeervol voetbal, maar ook voor lekker eten, gezellig feesten en succesvol vergaderen in alle hedendaags comfort. Uw bedrijf in de spotlights zetten, dat doet u bij UGC Mechelen.
feestzaal antwerpen
Feestzalen vrij van traiteur regio Mechelen Cateringblog.
Op deze pagina verzamelen we alle feestzalen in Mechelen en de ruime regio Mechelen die vrij zijn van een vaste traiteur. Een feestzaal waarbij u zelf mag kiezen wie er komt koken, waar u zelf kan koken of dat u ervoor kan kiezen om geen maaltijd te voorzien.
Feestzaal Huren In Mechelen check eventplanner.be.
Voor feestzaal in Mechelen hebben we momenteel 3 opties. Feestzaal in Mechelen, feestzaal mechelen, feestzalen mechelen, feestlocatie mechelen, wat je ook zoekt, je kan altijd bij eventplanner.be terecht. Wij maken het plannen van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie een fluitje van een cent.
Zaalverhuur Stad Mechelen.
alle dranken zijn verplicht af te nemen bij de leverancier aangesteld door de groep Mechelen. uiterst geschikt voor o.a. een babyborrel, doopsel, rustig familiefeest, receptie, communie, lentefeest, vergadering en koffietafel. gebruik van de locatie is enkel toegelaten tussen 10u-23u zonder dj of zonder versterkte muziek.
Home Feestzalen Ter Coose.
Feestzaal Ter Coose. Dé locatie voor al je feesten. Ontdek onze zalen. Voor een optimaal en comfortabel verloop. Waarmee we ons onderscheiden van de rest. ONTDEK ONZE EXTRAS. Reserveer vandaag nog uw feestlocatie. Welkom bij Ter Coose. Een geslaagd feest begint hier. Ter Coose is een feestlocatie, gelegen in de dorpskern van het pittoreske Leest bij Mechelen en heeft écht alles in huis om van uw feest, event of activiteit een onvergetelijke gebeurtenis te maken.
Home.

Contacteer ons