Resultaten voor feestzaal mechelen

 
feestzaal mechelen
De Kapel is de ideale evenementenlocatie in de buurt van Mechelen.
Denk: uitnodigingen ontwerpen, een aftermovie maken of een uitgebreide fotoreportage maken. Aikon Producties heeft zijn kantoren in De Kapel en staan altijd klaar voor uw vragen. De Kapel Leuvensesteenweg 769, 2812 Muizen Mechelen Herman Costima 0475/42 67 04 2016 De Kapel.
lenen
ZALENVERHUUR Lamot Mechelen.
Daarnaast beschikt Lamot over verschillende break-out ruimtes met als absolute blikvangers de Dijlezaal en de Begijnenzolder. De Dijlezaal ligt op het niveau van het water en biedt plaats aan 120 personen in theaterstijl. Een uniek gebeuren met zicht op het water en de Vismarkt.
epc certificaat
Den Breckpot.
De seminarieruimte leent zich perfect voor vergaderingen en workshops, en kan snel getransformeerd worden naar een feestzaal met panoramisch zicht voor groepen tot 40 personen. Meer informatie Minder informatie Hoogtechnologisch vergaderen. Ywein's' Atelier is voorzien van alle nodige moderne vergaderfaciliteiten. U kan aan videoconferencing doen via het draadloos netwerk, presentaties geven op het smartboard of digitale televisie bekijken via de projector. De uitzonderlijke lichtinval via de glazen achterwand maakt van Ywein's' Atelier een gegeerde ruimte voor diners. De zaalschikking is volledig op maat van de klant, het mooie uitzicht krijgt u er gratis bij. Een kijk op historisch Mechelen.
https://www.lunchcafeblom.nl/
Home Astrid wordt bloemenzaak, restaurant én feestzaal Mechelen Regio HLN.
Verberg deze tip. Home Astrid wordt bloemenzaak, restaurant én feestzaal. 30 juni 2015. Deel 0 Tweet. Mechelen Het vroegere Home Astrid in de Mechelse Goswin de Stassartstraat wordt een belevingscentrum met bloemenzaak De Borght, een lunchrestaurant en congres en feestfaciliteiten.
houtmethistorie.nl
Home.
elektrische fiets
Feesten Feestzaal Feestzalen in Traiteur-dienst. Mechelen. Mechelen.
Bedankt voor 33 mooie jaren! Home. Wij danken voor 33 mooie jaren. Beste klanten., Wij verzorgen en organiseren voor u betaalbare trouwfeesten, huwelijksfeesten, personeelsfeesten, banketten, communiefeesten, bedrijfsfeesten, recepties, openingen, personeelsfeesten, tuinfeesten en familiefeesten. Na ruim 33 jaar hebben wij op 1 januari 2013 een punt gezet achter onze activiteiten.
feestzaal turnhout
Feestzalen regio Mechelen / Willebroek.
Feestzaal T Kranske. De enigste die in mij opkomen momenteel. 10 januari 2010, 1827: 6. View Forum Posts. A'pen' / BXL. Carre en Wima zijn niet stijlvol" genoeg. De andere voorstellen bekijk ik dadelijk. 10 januari 2010, 1848: 7. View Forum Posts. Ik ben al eens naar een feest geweest in Huis Van Dijck Frederik de Merodestraat in het centrum in Mechelen.
Zaalhuur NONA Kunstencentrum Mechelen.
In de zaal kunt u terecht voor toneel en dansvoorstellingen, lezingen, filmprojectie en concerten voor een grotere groep. Contacteer NONA voor beschikbaarheid, prijs, verschillende formules en meer inlichtingen: info@nona.be of 015 20 37 80. m d w d v z z.

Contacteer ons