Resultaten voor feestzaal mechelen

 
feestzaal mechelen
Feestzaal Mechelen Feestzalen Passade.
Jarig in Passade. Feestzaal in Mechelen. Passade biedt u de keuze uit maar liefst drie polyvalente, sfeervolle feestzalen. Welke formule u ook kiest, van een zakelijke receptie of seminarie, een personeelsdiner tot een uitgebreid buffet, niets wordt aan het toeval overgelaten.
feestzaal
Verhuur Feestzaal Mechelen Eventonline.
Feestzaal in de Kempen Best Western Plus Aldhem Hotel. Verder lezen Offerte aanvragen. Felixpakhuis HET SALON Antwerpen. Feestzaal op t Eilandje Felix Pakhuis HET SALON. Verder lezen Offerte aanvragen. Feestzaal Waasland Bebronna. Verder lezen Offerte aanvragen. Verder lezen Offerte aanvragen. Kasteel Tivoli Mechelen.
reachtruck tweedehands
Inbraak in feestzaal Mechelen Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van Mechelen jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Inbraak in feestzaal. 13/12/2012 om 0300: door clh Print Corrigeer. In de Jozef Verbertstraat werd ingebroken in een leegstaande feestzaal. Wat er gestolen werd, is nog niet bekend.
feestzaal brussel
Feestzaal Mechelen Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Mechelen. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Mechelen. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
slotenmaker kampenhout
Van een feestzaal aan Montreal is geen sprake Mechelen Gazet van Antwerpen.
Van een feestzaal aan Montreal is geen sprake. 04/06/2016 om 0629: door Sven Van Haezendonck. Mechelen Parkhotel Montreal in Mechelen-Noord kan op termijn uitbreiden tot maximum zestig kamers. Maar van een feestzaal is absoluut geen sprake, reageert manager An Leemans.
slotenmaker kampenhout
Den Breckpot.
De seminarieruimte leent zich perfect voor vergaderingen en workshops, en kan snel getransformeerd worden naar een feestzaal met panoramisch zicht voor groepen tot 40 personen. Meer informatie Minder informatie Hoogtechnologisch vergaderen. Ywein's' Atelier is voorzien van alle nodige moderne vergaderfaciliteiten. U kan aan videoconferencing doen via het draadloos netwerk, presentaties geven op het smartboard of digitale televisie bekijken via de projector. De uitzonderlijke lichtinval via de glazen achterwand maakt van Ywein's' Atelier een gegeerde ruimte voor diners. De zaalschikking is volledig op maat van de klant, het mooie uitzicht krijgt u er gratis bij. Een kijk op historisch Mechelen.
Home.
Home De Lindepoort.
De stad ligt in het zuiden van deze Vlaamse provincie, centraal tussen de steden Antwerpen en Brussel, aan de rivier de Dijle. Mechelen telt ruim 85.000 inwoners. Het is de hoofdplaats van het arrondissement Mechelen en de kies en gerechtelijke kantons Mechelen.

Contacteer ons