Resultaten voor feestzaal lochristi

 
feestzaal lochristi
Den Hazelaar Traiteur met feestzaal.
Den HazelaarTraiteur met feestzaal. Dagschotels aan huis. Welkom op de site van traiteur-feestzaal Den Hazelaar. Wij, Nadine Van Kerkvoorde en Karel Geers, verzorgen reeds jaren een traiteurszaak in Lochristi. Voorheen in Zeveneken, tot er in 2007 een oudere woning en bijhorende stallingen werden aangekocht om te verbouwen tot traiteurzaak met bijhorende zaal, de verbouwingen werden uitgevoerd conform de normen van het Favv, met een respectievelijke warme keuken, gekoelde keuken en spoelkeuken.
feestzaal
Kasteel van Saffelaere.
tests
Het TakkeTiele Huis Lochristi seminaries workshops zaalverhuur logies teambuildings feestzaal vergaderruimte.
klik hier voor het zomerprogramma creatieve workshops voor jong en oud. Klik hier voor het zomerprogramma Kids De" tuin van Tilly." Volg de link voor een gedetailleerd programma van het opendeurweekend. Blijf op de hoogte. Het Huis Voor en Na.
tweedehands auto verkopen
Restaurant Renard Beervelde Lochristi.
Home Zaal Lumière unique experience venue.
Home zaallumiadmin 2018-02-27T1143420000.: Unieke feest en eventlocatie. tussen Antwerpen en Gent. zaalverhuur met verschillende groottes. van 120 m2 tot 870 m2. vrij van catering en organisatie. Gentse Steenweg 295. ELGA Events: 32 475 37 92 10. Lumière webdesign by Pixas.
Feestzalen Oost-Vlaanderen Gasthof De Zevensterre.
Onze mooie feestzaal in Oost-Vlaanderen uitstekend voor een huwelijksfeest, Wedding party, verjaardagsfeest, jubileum, babyborrel, pensioenfeest, communiefeest of lentefeest is gelegen in de regio Gent te Laarne. Wij verzorgen feesten catering voor voornamelijk klanten uit Laarne, Kalken, Lochristi, Beervelde, Zaffelare, Lokeren, Wetteren, Massemen, Serskamp, Berlare, Overmere, Heusden, Destelbergen, Ledeberg, Sint-Amandsberg, Gent, Melle, Merelbeke en Gentbrugge.
Feestzaal Restaurant RENARD Feestzaal.
GPS: Dendermonde Steenweg 19 5103'28.0N' 350'41.0E' 9080 Lochristi Beervelde. T 09 355 77 77. F 09 361 20 27. Open: woe tem zondagmiddag info@restaurant-renard.be. Renard vormt dankzij zijn unieke ligging met prachtige tuin. Hét kader bij uitstek voor feesten, recepties en seminaries. De Lloyd Hamilton feestzaal is erop voorzien om grotere avondfeesten in stijl te laten verlopen.
Feestzaal Lochristi Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Lochristi. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Lochristi. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.

Contacteer ons