Op zoek naar feestzaal lier?

 
feestzaal lier
Voormalig gebouw van dansstudio Walkiers wordt feestzaal Lier In de buurt HLN.
Lier Het voormalige gebouw van dansstudio Walkiers aan de Aarschotsesteenweg in Lier staat op het punt om een andere bestemming te krijgen. De firma Nisrine Events uit Hoboken kocht het pand enkele maanden geleden aan en wil het nu omtoveren tot een feestzaal.
zaal trouwfeest
Dé Chalet lstyle.
Uw feestzaal in groene omgeving. Op zoek naar een unieke locatie voor uw familiefeest, babyborrel, vereniging of bedrijfsfeestje? Dé Chalet werd in een nieuw kleedje gestoken. Zaal: tot 70 personen zittend. WC's: 3 waarvan 1 aangepaste WC. Keuken: basis inrichting spoelbak, oven, kookvuur., Borden, bestek, glazen, voldoende voor evenementen tot 70 personen. Dé Chalet, op 5 km van Lier centrum, is gelegen in een groene omgeving, tegen een bos.
boechout feestzaal
zaalverhuur-info.be Alle zaalverhuurders in Lier op één plek.
Feestzaal Seminaries / Vergaderingen Events Brunch op zondag. Zaal De flinstones Tremelo. Waarom is Zaal De flinstones de beste keuze voor jou? Bij feestzaal De Flinstones vindt u voor elk feest een zaal. Wij zorgen er ook voor dat het interieur volledig op.
Solitaire
Brasserie, restaurant en feestzalen Elzenhof Lier.
Inleiding Receptie Perfect Party All in Happiness Street Food Sweets Beats BBQ Communie Lentefeest Babyborrel doopfeest Algemene voorwaarden Parking. Inleiding Pakket-deal: Meeting Broodjes Pakket-deal: Meeting Lunch Pakket-deal: Meeting, Lunch Dinner Huur zaal Algemene voorwaarden. Inleiding Felixmenu Pallietermenu Royal menu Groepmenu's.'
dakwerken Limburg
feestzaal of feestlocatie te vremde boechout lier de pastoor van vremd.
Want bij de pastoor van Vremd zijn jullie met de kinderen van harte welkom. Niets houdt u nog tegen om samen te genieten in een ontspannen omgeving. Een feestzaal voor jouw receptie? Wij maken van jouw receptie een absolute topper.
wij kopen autos
Huur van een zaal of locatie Website Lier.
Stad in ontwikkeling. Heraanleg inrichting openbare ruimte. Bekendmaking openbare onderzoeken en beslissingen omgevingsvergunningen. Wegenwerken en hinder. Wonen in Lier. Bouwen en verbouwen. Hinder, overlast of problemen? Meld het ons. Uit in Lier. Verenigingen in Lier. Ik organiseer een evenement. Academie Muziek, Woord en Dans. Academie Schone Kunsten. Natuur en recreatie. Politiek en management. Neem deel aan het beleid. De stad communiceert. Over de stad Lier. Externe overheden diensten. Stedelijk Ontwikkelingsbedrijf Lier SOLag. Vacatures stad OCMW. Ga direct naar. wegenwerken en hinder. Uit in Lier. Shoppen in Lier. Zoek op deze trefwoorden. Home / Ik heb nodig / Huur van een zaal of locatie.
pizzeria antwerpen
Hotel Florent opent feestzaal Lier Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Hotel Florent opent feestzaal. 13/05/2015 om 0324: door Chris Van Rompaey Print Corrigeer. Foto: Chris VAN ROMPAEY. Lier Hotel Florent, op de hoek van de Florent Van Cauwenberghstraat en de Kapucijnenvest, neemt deze week zijn feestzaal in gebruik.
rondomwerk.nl
Feestzaal in Lier Hof van Nazareth.
Wat we doen. Feestzaal in Lier. Al meer dan 39 jaar verzorgen we in onze zalen met veel plezier gezellige, exclusieve en verzorgde feesten en evenementen. Wat we doen. Van babyborrels tot huwelijksfeesten, onze feestzaal is de locatie om de mooie momenten in het leven te vieren. Daarnaast verzorgen wij ook stijlvolle seminaries voor uw bedrijf.
Feestzalen

Contacteer ons