Op zoek naar feestzaal lier?

 
feestzaal lier
feestzaal - Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Ook de bijhorende vloer en ander feestmateriaal zoals verlichting, tapijt, verwarming, toiletwagen, zijn bij Tentz te huur. Wij werken samen met u uw feestconcept uit, staan op uw wens in voor het aankleden en decoreren van uw feesttent met alle bijhorende feestmateriaal en meubilair.
Feestzaal La Butte aux Bois Limburg.
Feest 24 november 2018. Feestzaal Auberge du Pêcheur Sint Martens Latem. Een super trouwfeest hebben we gehad mede dankzij jullie coverband en discobar. Die songs van Dua Lipa en Calvin harris hebben jullie op een sublieme manier weten te performen.
feestzaal - Bel Asap 0497057653.
Heeft u nu meteen een slotenmaker nodig bel ons dan op het nummer: 0497 05 76 53 en wij komen direct langs om u uit de nood te helpen. U kunt ons ook altijd contacteren voor een offerte betreffende beveiliging, kluizen of gepantserde deuren.
feestzaal - Vraag uw gratis offerte.
Reken op deze dakwerker voor alle dakwerken zoals werken aan dakpannen en leien, alle roofingwerken, de ontmossing van uw dak en de plaatsing of vervanging van dakgoten en bekleden van oversteken en dakgoten. Een zelfwerkend patroonzorgt naast een persoonlijke aanpak voor een feilloze opvolging van A tot Z.
Feestzaal in Lier Hof van Nazareth.
Feestzaal in Lier. Al meer dan 39 jaar verzorgen we in onze zalen met veel plezier gezellige, exclusieve en verzorgde feesten en evenementen. Wat we doen. Van babyborrels tot huwelijksfeesten, onze feestzaal is de locatie om de mooie momenten in het leven te vieren.
Feestzalen
Illusion heropent als feestzaal Lier Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Illusion heropent als feestzaal. 06/11/2014 om 2321: door Chris Van Rompaey Print Corrigeer. Foto: Chris VAN ROMPAEY. Lier Eva Venstermans opent op zaterdag 8 november Baobab Treevents in de leegstaande discotheek Illusion aan de Mechelsesteenweg 380 in Lier.
Lening simulatie
Feestzaal, zaalverhuur in Lier Het Leerhuis.
Feestzaal, Het Leerhuis. 0476 35 75 84. Feestzaal in Lier. Het" Leerhuis" is een prachtig burgershuis. dat gelegen is in de Lisperstraat 86 te Lier. t Culinair Genoegen beschikt er over feestzaaltje op het gelijkvloers. Tafelen is mogelijk tot 48 personen.
Sea
Untitled Page.
03 455 89 32. Hof Van Aragon. Aragonstraat 6 Lier 2500. 03 491 08 00. Hof van Beatrijs. Nazarethdreef 99 Lier 2500. 03 489 34 05. Hof van Nazareth. Nazarethdreef 101 Lier 2500. 03 480 85 58. Hof van Rieth.
persoonlijke leningen
Hof van Aragon Feestzaal Restaurant Hotel.
Tel 32 3 491 08 00 info@hofvanaragon.be. Sinds 1963 staat Hof van Aragon ter beschikking als feestzaal in de oude, Lierse stadsbuurt. Op Zon en feestdagen serveert Hof van Aragon s middags een uitstekend drie-gangen menu voor een erg aantrekkelijke prijs. Het Hof van Aragon ligt midden in het historische Lier, een kleine stad vlak bij Antwerpen.
trapliften
Chalet Lstyle Diëtiste Els Van Dessel Lier.
Uw feestzaal in groene omgeving. Op zoek naar een unieke locatie voor uw familiefeest, babyborrel, vereniging of bedrijfsfeestje? Dé Chalet werd in een nieuw kleedje gestoken. Zaal: tot 70 personen zittend. WC's: 3 waarvan 1 aangepaste WC. Keuken: basis inrichting spoelbak, oven, kookvuur., Borden, bestek, glazen, voldoende voor evenementen tot 70 personen. Dé Chalet, op 5 km van Lier centrum, is gelegen in een groene omgeving, tegen een bos.
schilderwerken
La Grange Feestzaal te Massenhoven.
Wij bieden formules, op maat van uw wensen en budget, zodat u heerlijk kan genieten van úw moment. Het stijlvolle kader van Domein Montens is de perfecte omgeving voor uw huwelijk of jubilee. Wij zorgen indien gewenst voor een gepaste ceremonie.
adventure
Hof Van Reyen Uw feestzaal in Antwerpen.
3 generaties feestervaring. Op amper een boogscheut van hartje Antwerpen verwijderd, leidt een prachtige oprit met oude kasseien tot de Brouwerij en Orangerie: twee prachtige zalen die feestzaal Hof Van Reyen toebehoren. De familie Pauwels organiseert al 55 jaar lang feesten gestart in de naburige gemeente Mortsel in 1963 en sinds 1985 actief in Boechout in het mooie pand Hof Van Reyen.
daikin

Contacteer ons