Op zoek naar feestzaal lier?

 
feestzaal lier
feestzaal lier - Bekijk de site.
In het kader van het ecolabel Green Key voor de Sheds en het Hôtel de la Poste heeft TourTaxis ervoor gekozen om samen te werken met traiteurs die het milieucharter van TourTaxis ondertekenden. Klik op hun logo voor meer informatie.
Hof van Aragon Feestzaal Restaurant Hotel.
Tel 32 3 491 08 00 info@hofvanaragon.be. Sinds 1963 staat Hof van Aragon ter beschikking als feestzaal in de oude, Lierse stadsbuurt. Op Zon en feestdagen serveert Hof van Aragon s middags een uitstekend drie-gangen menu voor een erg aantrekkelijke prijs. Het Hof van Aragon ligt midden in het historische Lier, een kleine stad vlak bij Antwerpen.
Feestzalen
Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier.
Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier. Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier.
lening
Hotel Florent opent feestzaal Lier Gazet van Antwerpen.
Hotel Florent opent feestzaal. 13/05/2015 om 0324: door Chris Van Rompaey. Lier Hotel Florent, op de hoek van de Florent Van Cauwenberghstraat en de Kapucijnenvest, neemt deze week zijn feestzaal in gebruik. De zaal kan gehuurd worden voor allerlei feesten, recepties, seminaries en vergaderingen.
aarschot
Feestzaal The Tree Lier.
Vanaf nu kan u ook van de service en heerlijke keuken van San Marco Village genieten in Lier. Het interieur is licht en modern met veel natuurtinten en houten meubilair. Een zeer mooie locatie die zowel geschikt is voor een mooi huwelijksfeest als een tof bedrijfsevenement.
Feestzaal verhuur Lier goudengids.be.
Nazaretdreef 99, 2500 Lier. 5 Hof van Nazareth Feestzalen. Nazaretdreef 101/B1, 2500 Lier. Zondag 1400: 1800.: Feestzalen in authentiek kader. Ruime parking Groene, bosrijke omgeving. Seminaries Organisatie van. Organisatie van seminaries. Bezoek onze webpagina. 6 Feestzaal Lerenveld. Lerenveld 35 C, 2547 Lint.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
Salons Delicatessen De Moriaen Gastronomie op maat, waar en wanneer u wil.
Tijdens de kerst en eindejaarsperiode stellen wij een lekker en evenwichtig menu voor dat u na bestelling in onze winkel kan afhalen. De Moriaen bevindt zich in het centrum van Lier op een boogscheut van de Sint-Gummaruskerk en de Zimmertoren.
Feestzaal Hof Van Nazareth in Lier.
Feestzaal in Lier. 2500 Lier Tel. 03 480 85 58. Feestzaal in Lier. De imposante Abdij Hof Van Nazareth is al meer dan dertig jaar een referentie. Van zodra je door de statige poort van de voormalige abdij treedt, word je overweldigd door haar rijke geschiedenis.

Contacteer ons