Op zoek naar feestzaal lier?

 
feestzaal lier
Feestzaal Lier Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Cohibar Unieke originele locatieDe Cohibar feestzaal is gelegen in het hartje van Heist op den Berg. Een unieke locatie met warm karakter dat zich leent voor huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, met een capaciteit tot. 1 2 3 4 5 6 Volgende. Op de kaart hier boven ziet u een overzicht van Feestzalen, Vergaderzalen en Congreszalen in de buurt van Lier.
feestzaal
Feestzaal The Tree Lier.
Vanaf nu kan u ook van de service en heerlijke keuken van San Marco Village genieten in Lier. Het interieur is licht en modern met veel natuurtinten en houten meubilair. Een zeer mooie locatie die zowel geschikt is voor een mooi huwelijksfeest als een tof bedrijfsevenement.
persoonlijke lening
Huur van een zaal of locatie Website Lier.
Of een kinderfeestje, een cursus, een fuif of een sportevent? Een overzicht met fotos, details, tarieven, reglementen en hoe je de locaties kan reserveren kan je op deze website van verhuur in Lier terugvinden. UiT in Lier verhuur infrastructuur en sport.
feestzaal antwerpen
Feestzaal Lier San Marco Village.
Daarnaast is de zaal gunstig gelegen en voorzien van voldoende parkeerplaatsen. Een familiefeest of andere bijeenkomst in onze feestzaal in Lier. Wij organiseren graag een spetterend familiefeest voor u met een hapje en een drankje of met een uitgebreid familiediner in onze feestzaal in Lier.
Feestzalen Brasserie Zuid-West Lier.
en hopen u snel terug te mogen begroeten. Uw medewerkers bijscholen, onderhandelen met uw zakenpartners, vergaderen, cursussentrainingen, workshops, teambuildings, bijeenkomsten of klinken op jullie samenwerkingZuid-West geeft u alle faciliteiten om efficient aan het werk te gaan.Onze grote zaal tot ruim 100 personen heeft de geschikte infrastructuur voor professionele samenkomsten.
San Marco Village neemt Lierse feestzaal over Lier Gazet van Antwerpen.
Lier De uitbating van feestzaal Baobab op de Mechelsesteenweg 380 in Lier is sinds deze maand in handen van San Marco Village. Geert Van Uytsel en zijn echtgenote Eva Venstermans openden in de leegstaande dancing Illusion op 8 november feestzaal Baobab.
De Klaverhoeve Taverne, Restaurant Feestzaal.
Voor de bierliefhebbers is ons Huisbier Trifolium een must, een creatieve Luxe Burgerkaart voor een snelle hap, Ribbetjes volont en onze uitgebreide Huisspecialiteit Fuegas" Completo" zijn andere troeven van de Klaverhoeve! Bovendien is De Klaverhoeve gelegen op 100m van fietsknooppunt 86, ideaal voor fietsers is ons heerlijk ijsassortiment. De Klaverhoeve beschikt ook over een aparte feestzaal voor al uw communiefeesten, familiefeesten, jubilea, trouwdiners.
Feestzaal Lier Alle Feestzalen in Lier Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Naalstraat 43D, Duffel Antwerpen vanaf 10 tot 250 personen. Feestzaal t Lepeltje is vanaf 1988 een vaste waarde in de streek van Duffel Lier Mechelen. Met een reputatie die langzaam maar zeker is opgebouwd en die steunt op een degelijke klassieke keuken, maar ook zijn eigen specialiteiten heeft, met een perfecte service in een verzorgde en rustige omgeving.

Contacteer ons