Resultaten voor feestzaal lier

 
feestzaal lier
De Klaverhoeve Taverne, Restaurant Feestzaal.
Voor de bierliefhebbers is ons Huisbier Trifolium een must, een creatieve Luxe Burgerkaart voor een snelle hap, Ribbetjes volont en onze uitgebreide Huisspecialiteit Fuegas" Completo" zijn andere troeven van de Klaverhoeve! Bovendien is De Klaverhoeve gelegen op 100m van fietsknooppunt 86, ideaal voor fietsers is ons heerlijk ijsassortiment. De Klaverhoeve beschikt ook over een aparte feestzaal voor al uw communiefeesten, familiefeesten, jubilea, trouwdiners.
lenen
Illusion heropent als feestzaal Lier Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Illusion heropent als feestzaal. 06/11/2014 om 2321: door Chris Van Rompaey. Foto: Chris VAN ROMPAEY. Lier Eva Venstermans opent op zaterdag 8 november Baobab Treevents in de leegstaande discotheek Illusion aan de Mechelsesteenweg 380 in Lier.
EPC
Salons Delicatessen De Moriaen Gastronomie op maat, waar en wanneer u wil.
Tijdens de kerst en eindejaarsperiode stellen wij een lekker en evenwichtig menu voor dat u na bestelling in onze winkel kan afhalen. De Moriaen bevindt zich in het centrum van Lier op een boogscheut van de Sint-Gummaruskerk en de Zimmertoren.
vochtweringdirect.nl
Privéparty Personeelsfeest Feestzaal De Comeet Lier.
Feestzaal De" Comeet." Zoek je een unieke Feestlocatie? Van 20 tot 100 personen biedt onze vernieuwde. feestzaal een ruim aabod aan feestformules.: Of een evenement naar jouw eigen wensen organiseren. Formules voor groepen feesten. Paëlla vanaf 20 personen en/of Wapa formules.
houtmethistorie.nl
De mooiste feestzaal Lier check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Lier. De feestzalen in Lier zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Lier zelf.
adko dakwerken
Feestzaal huren in Lier, Antwerpen Hof van Nazareth.
U wenst een feestzaal te huren in de omgeving van Boechout, Ranst, Mechelen en Duffel? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Op zoek naar een locatie voor uw feest of seminarie in Lier? Contacteer ons voor meer informatie.
Feestzaal The Tree Lier.
Vanaf nu kan u ook van de service en heerlijke keuken van San Marco Village genieten in Lier. Het interieur is licht en modern met veel natuurtinten en houten meubilair. Een zeer mooie locatie die zowel geschikt is voor een mooi huwelijksfeest als een tof bedrijfsevenement.
Brasserie Zuid-West Lier Restaurant Feestzalen Brunch Kids Terras.
BRASSERIE RESTAURANT FEESTZALEN. Een drankje, een lichte lunch of een uitgebreid diner. in Zuid-West kan het allemaal. Zuid-West is gelegen in een groene en rustige omgeving net buiten het centrum van Lier. Op onze ruime parking vindt u onmiddellijk een plaatsje voor uw wagen.

Contacteer ons