Meer resultaten voor feestzaal lier

 
feestzaal lier
Hotel Florent opent feestzaal Lier Gazet van Antwerpen.
Hotel Florent opent feestzaal. 13/05/2015 om 0324: door Chris Van Rompaey. Lier Hotel Florent, op de hoek van de Florent Van Cauwenberghstraat en de Kapucijnenvest, neemt deze week zijn feestzaal in gebruik. De zaal kan gehuurd worden voor allerlei feesten, recepties, seminaries en vergaderingen.
gps tracker
Feestzaal, zaalverhuur in Lier Het Leerhuis.
Feestzaal, Het Leerhuis. 0476 35 75 84. Feestzaal in Lier. Het" Leerhuis" is een prachtig burgershuis. dat gelegen is in de Lisperstraat 86 te Lier. t Culinair Genoegen beschikt er over feestzaaltje op het gelijkvloers. Tafelen is mogelijk tot 48 personen.
Feestzalen
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
feestzaal geraardsbergen
Feestzaal verhuur Lier goudengids.be.
Nazaretdreef 99, 2500 Lier. 5 Hof van Nazareth Feestzalen. Nazaretdreef 101/B1, 2500 Lier. Zondag 1400: 1800.: Feestzalen in authentiek kader. Ruime parking Groene, bosrijke omgeving. Seminaries Organisatie van. Organisatie van seminaries. Bezoek onze webpagina. 6 Feestzaal Lerenveld. Lerenveld 35 C, 2547 Lint.
De Fortuin in Lier alleen nog maar feestzaal RTV.
De Fortuin in Lier alleen nog maar feestzaal. 2 november 2016 1414.: Eetgelegenheid De Fortuin in Lier is enkele maanden na de opening alweer gesloten. De zaal van het historische pand aan het Felix Timmermansplein zal enkel nog gebruikt worden als feestzaal.
Parochiezaal Kerknet.
Kom en ontdek onze toffe parochie en feestzaal die in elk van onze parochies aanwezig is. Parochiezaal DOpen Poort. Op de Berlaarsesteenweg in Lier, tussen de huisnummers 15 en 19, ligt de open, overdekte poort die toegang geeft tot de achterliggende appartementen, het KLJ-lokaal en de parochiezaal.
Hof van Aragon Feestzaal Restaurant Hotel.
Tel 32 3 491 08 00 info@hofvanaragon.be. Sinds 1963 staat Hof van Aragon ter beschikking als feestzaal in de oude, Lierse stadsbuurt. Op Zon en feestdagen serveert Hof van Aragon s middags een uitstekend drie-gangen menu voor een erg aantrekkelijke prijs. Het Hof van Aragon ligt midden in het historische Lier, een kleine stad vlak bij Antwerpen.
De mooiste feestzaal Lier check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Lier. De feestzalen in Lier zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Lier zelf.

Contacteer ons