Resultaten voor feestzaal leuven

 
feestzaal leuven
Camargue.
leuven
Fuifzaal Albatros.
Fuifzaal Albatros is een fuifzaal uitgebaat door studenten, met als doel om zo goedkoop mogelijk een degelijke fuifzaal aan te kunnen bieden aan studenten en andere verenigingen. De zaal ligt in hartje Leuven en wordt uitgebaat door LOKO, de Leuvense studentenraad.
feestzaal
Zalen verhuur Leuven goudengids.be.
8 Cuythoek Fuifzaal. Kapucijnenvoer 5, 3000 Leuven. Philipssite 6, 3001 Heverlee Leuven. Zaterdag 830: 1730.: Hagelandstraat 4, 3012 Wilsele Leuven. 11 Parochiecentrum Pacem. Hagelandstraat 4, 3012 Wilsele Leuven. Wilselsesteenweg 268, 3010 Kessel-Lo Leuven. Traiteurdiensten voor bij u thuis en voor bedrijven.
auto lening
Feestzaal Leuven Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Unieke locatie aan het water en op loopafstand van het historisch centrum van Leuven. Uiterst geschikt voor seminaries, vergaderingen, productpresentatie, diners en teambuildingactiviteiten. De 3 ruimtes zijn zowel afzonderlijk als in combi. 016 22 02 17. Feestzaal voor fuiven, td's, cantussen, vergaderingen, lezingen, tentoonstellingen enz.
Lido Leuven Home. Lido Leuven Home.
Lido staat voor de grootste fuifzaal in het centrum van Leuven. Iedereen die in Leuven studeert of heeft gestudeerd zal zeker de Lido kennen en er onvergetelijke momenten hebben beleefd. Onze zaal staat niet alleen ter beschikking voor fuiven, maar kan voor iedere gelegenheid worden gehuurd.
Welkom: 3hoog Leuven.
Kom van 3hoog Leuven proeven, letterlijk en figuurlijk: we nodigen u uit op maandagavond 26 maart tussen 17.30u en 20u om kennis te maken met ons, de site en de mogelijkheden! Meer informatie vindt u hier. 3hoog Leuven Mechelsevest 90 3000 Leuven T 016 61 65 61 F 016 35 35 50 E info@3hoogleuven.be.
Huwelijksfeest Leuven Het Posthof.
Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties. Als het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast Het Posthof een waar walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijksfeest net dat beetje extra verschaffen. Het is één van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Leuven.
Feestzaal De Hoorn Feestzaal huwelijk Feestzalen Trouwlocaties Trouwzalen.
Feestzaal in Vlaams Brabant: De Hoorn. Home Feestzaal Vlaams Brabant Feestzaal De Hoorn. sluisstraat 79 3000 leuven. 0493/49 67 86. Industriële feestzaal in omgebouwde Stella brouwerij in Leuven. Feestzaal de Hoorn in Vlaams-Brabant Leuven. Deze industriële feestzaal klimt direct op naar één van mijn absolute favorieten.

Contacteer ons