Meer resultaten voor feestzaal leuven

 
feestzaal leuven
Lido Leuven Home. Lido Leuven Home.
Lido staat voor de grootste fuifzaal in het centrum van Leuven. Iedereen die in Leuven studeert of heeft gestudeerd zal zeker de Lido kennen en er onvergetelijke momenten hebben beleefd. Onze zaal staat niet alleen ter beschikking voor fuiven, maar kan voor iedere gelegenheid worden gehuurd.
feestzaal
Feestzaal Leuven van 300 tot 10000.
Met zoveel inwoners en liefhebbers van de stad Leuven is het ook niet vreemd dat er een groot en divers aanbod aan feestzaal Leuven mogelijkheden te vinden is. Combineer de leuke elementen van de stad met jullie feestzaal Leuven feest.
leuven
FEESTZAAL LINDENHOF Vind in Leuven.
Het enthousiaste keukenteam zorgt voor een hoogstaande culinaire ervaring, aangepast aan de wensen van de klant. Feestzaal Lindenhof is uniek gelegen, midden in het groen maar toch dicht bij Leuven. De schitterend onderhouden tuinen zijn een lust voor het oog.
lening
Salons Feestzalen Verhuur Salons Georges Traiteur Leuven.
Salons Georges Hogeschoolplein 15 3000 Leuven Tel: 016 23 75 75. Wie zijn wij. Menu's' van 42. Menu's' van 49. Menu's' van 54. Menu's' van 67. Menu's' van 73. Broodjes en koude schotels. Onze salons en zalen. Op kelderverdieping, bereikbaar via de trap naast de gang die leidt naar de inkom van het restaurant tijd a tijd, aan de kant van het Hogeschoolplein, bevindt zich een knusse bar: Georgies bar, plaats biedende aan 50 a 60 personen. Deze bar wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het aperitief voorafgaand aan een banket voor een klein gezelschap ongev. max 50 personen Deze bar wordt eveneens ter beschikking gesteld voor de organisatie van kleine fuiven, verjaardagspartys e.d. Er is ook een dansvloer aanwezig. RECEPTIE RECEPTIESALON GAMBRINUSZAAL. Op het gelijkvloers wordt de bezoeker verwelkomd aan onze receptiebalie. Hier bevindt zich eveneens het receptiesalon: een zeer stijlvol ingericht salon dat sporadisch wordt gebruikt voor kleinere recepties. Via de gang naar het achterste gedeelte van het gebouw komt men in de GAMBRINUS-zaal. De Gambrinuszaal is de grootste feestzaal van het complexe en biedt plaats aan ongeveer 1000 personen voor staande recepties en ongeveer 500 personen voor een banket.
De Hoorn.
Zaalverantwoordelijke Grand Café Voltijds. Na een jarenlange samenwerking met onze lieve Simon moeten we afscheid nemen snif en zoeken we een vervanger. Heb jij ervaring als zaalverantwoordelijke en wil je mee zorgen voor een top-sfeertje in het Grand Café? Solliciteer dan snel.
Feestzaal Rijschool Leuven UiT in Vlaanderen.
Paasfeesten Leuven Seniorenvoorstelling. Feestzaal Rijschool Leuven. maandag 2 april 2018. Paasfeesten Leuven festivalvertoning. Feestzaal Rijschool Leuven. Toon volledige agenda van Feestzaal Rijschool. Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 9000 Blijf niet te vaak thuis!
Eiland feestzaal.
Keizershoek 350/A 2550 Kontich. Aan de zuidelijke stadsoever van de Vaartkom wordt de komende jaren de laatste industriële site in Leuven, de voormalige Inbev-site, omgevormd tot een nieuwe stadswijk: DijleDelta. In een eerste fase worden de appartementen in gebouwen Eiland Feestzaal gerealiseerd.
Welkom: 3hoog Leuven.
Kom van 3hoog Leuven proeven, letterlijk en figuurlijk: we nodigen u uit op maandagavond 28 mei tussen 17.30u en 20.30u om kennis te maken met ons, de site en de mogelijkheden! Meer informatie vindt u hier. 3hoog Leuven Mechelsevest 90 3000 Leuven T 016 61 65 61 F 016 35 35 50 E info@3hoogleuven.be.

Contacteer ons