Zoeken naar feestzaal leuven

 
feestzaal leuven
Lido Leuven Home.
Iedereen die studeert of heeft gestudeerd in Leuven kent de grootste fuifzaal van Leuven, De Lido. De Lido staat ter beschikking voor alle activiteiten. Je kan deze zaal huren voor fuiven alsook voor cantussen, recepties, privé feestjes of andere festiviteiten.
lenen
Trouwfeest: 3hoog Leuven.
Wensen jullie te trouwen in Leuven? En nog op zoek naar de ideale locatie om jullie trouwfeest te vieren? Dan kunnen wij met 3hoog Leuven één van onze klassevolle feestzalen aanbieden, om van jullie huwelijk de mooiste dag te maken.
print
Feestzaal Leuven Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Unieke locatie aan het water en op loopafstand van het historisch centrum van Leuven. Uiterst geschikt voor seminaries, vergaderingen, productpresentatie, diners en teambuildingactiviteiten. De 3 ruimtes zijn zowel afzonderlijk als in combi. 016 22 02 17. Feestzaal voor fuiven, td's, cantussen, vergaderingen, lezingen, tentoonstellingen enz.
taxi-arnhem-veluwe.nl
Faculty Club Vergaderen, feesten en gastronomisch dineren.
Het kan allemaal bij Faculty Club. Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie. Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al uw vergaderingen, recepties en personeelsfeesten. Faculty Club biedt u.:
houtmethistorie.nl
Huwelijksfeest Leuven Het Posthof.
Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties. Als het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast Het Posthof een waar walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijksfeest net dat beetje extra verschaffen. Het is één van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Leuven.
reinigen regenwaterput
feestzaal omgeving Leuven Te Koop in Leuven hebbes.
Je telefoonnummer optioneel. Je vraag Ik ben uw zoekertje tegengekomen op hebbes en had graag wat meer informatie gekregen met het oog op een eventueel bezoek. close E-mail is verstuurd. te koop: feestzaal met gebouw omgeving Leuven. Goede zaak met boekingen al tot in 2017!
Fuifzaal Albatros.
Fuifzaal Albatros is een fuifzaal uitgebaat door studenten, met als doel om zo goedkoop mogelijk een degelijke fuifzaal aan te kunnen bieden aan studenten en andere verenigingen. De zaal ligt in hartje Leuven en wordt uitgebaat door LOKO, de Leuvense studentenraad.
Feestzaal Huren In Leuven check eventplanner.be.
Voor feestzaal in Leuven hebben we momenteel 5 mogelijkheden. Feestzaal in Leuven, feestzaal leuven, zaal leuven, zaalverhuur leuven, zaal huren leuven, wat je ook nodig hebt, je kan steeds bij eventplanner.be terecht. Wij maken het organiseren van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie super eenvoudig.

Contacteer ons