Resultaten voor feestzaal kortrijk

 
feestzaal kortrijk
Feestzaal in de regio Kortrijk Sprokkel.be.
Avelgem: t Galerietje Waarmaarde De Kasteelhoeve Outrijve Salons Alta Ripa Outrijve Feestzaal t Scheldeschuurke Bossuit-Avelgem Globallunch Bossuit. Deerlijk: Sol-Muna Deerlijk. Kortrijk: Hemelhof Kortrijk St.-Christophe Kortrijk Domein Carlton Marke t Waaihof Kortrijk Restaurant Argendael Bellegem Zaal Bijenhof Kortrijk Hostellerie Klokhof Kortrijk.
feestzaal
Goed Ten Houte.
Onze feestzaal is volledig vernieuwd en uitgebreid, nieuwe vloer, nieuwe verf, led verlichting met kleurthema's, kortom. nog een extra reden om bij goed ten houte te komen. Feestzalen Goed Ten Houte te Kortrijk is één van de zeldzame gesloten rustieke vierkantshoeves.
feestzaal
Restaurant Feestzaal Ter Biest in Menen-Lauwe.
In Restaurant Feestzaal Ter Biest wordt u hartelijk ontvangen door de eigenaars. Zij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken waardoor u op een ontspannende wijze kan genieten. De prachtige natuur waar de locatie in gelegen en waar u vanaf het terras met grote teugen van kan genieten en het sfeervolle interieur harmoniëren samen op perfecte wijze en doen u even wegdromen van alle hedendaagse beslommeringen.
lening
Feestzaal Kortrijk Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Kortrijk. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Kortrijk. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
KLOKHOF.
Top of the bill is dan de St. Annazaal waar wij 120 tot 250 personen bedienen. Met de extra bovenmezzanine vormen recepties tot 450 personen geen enkel probleem. Hostellerie Klokhof St. Anna 2, 8500 Kortrijk België T 32056 22 97 04 info@klokhof.be.
Feestzaal Kortrijk van 300 tot 10000.
Het zou heerlijk zijn wanneer uw gasten na een spectaculair en onvergetelijk feest in de gevonden feestzaal Kortrijk even helemaal tot ontspanning kunnen komen in het centrum. Een welverdiend biertje drinken op het terras na een avond vol dansen op het feest in de feestzaal Kortrijk.
De Kasteelhoeve feesthoeve, trouw, feestschuur, receptie, communie.
Feestzaal 80 personen. In de rustieke, grote feestzaal is er zitplaats voor ongeveer 80 personen. Ze is zeer geschikt voor alle middelgrote feesten, bijeenkomsten, recepties, kortom, elke gelegenheid die u wenst te vieren. Wij bespreken graag samen met u de praktische organisatie. Feestzaal 40 personen.
Feestzaal Kortrijk-dutsel Alle Feestzalen in Kortrijk-dutsel Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Feestzaal Den Ast in een notendop: Drie gezellige en stijlvolle feestzalen Voor recepties van 5 tot 500 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten Een ruime tuin voor recepties in de openlucht Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat Parking naast de deur voor meer dan 100 auto's' Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven.

Contacteer ons