Resultaten voor feestzaal kortrijk

 
feestzaal kortrijk
Hemelhof Restaurant Feestzaal Traiteur Welkom bij het Hemelhof.
in onze feestzaal. op locatie met traiteur. Over het Hemelhof. Het Hemelhof is reeds jaren een gastronomisch rustpunt, geniet van onze rustige en sfeervolle inrichting, onze ruime keuze, onze smaakvolle gerechten, met zorg bereide menu's' door onze chef. Kom, ontdek en geniet in ons restaurant te Kortrijk.
verwarmen
Restaurant / Feestzaal Hula.
https://www.spywebshop.nl/beveiligingscameras/draadloze-camera-sets-systemen/
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
Feestzalen
Zaalverhuurder in Kortrijk zaalverhuur-info.be.
Parochiaal Centrum Sint-Elisabeth Kortrijk. We beschikken over een toneelzaal, een vergaderzaal en een zaal met een bar. Feestzaal LuNa Bissegem. Zaal Luna is een polyvalente gratis zaal met tal van mogelijkheden voor al uw feesten. Parochiaal Centrum Kortrijk. Boekenhuis Theoria Kortrijk.
feestzaal geraardsbergen
De Kasteelhoeve feesthoeve, trouw, feestschuur, receptie, communie.
Feestzaal 80 personen. In de rustieke, grote feestzaal is er zitplaats voor ongeveer 80 personen. Ze is zeer geschikt voor alle middelgrote feesten, bijeenkomsten, recepties, kortom, elke gelegenheid die u wenst te vieren. Wij bespreken graag samen met u de praktische organisatie.
Feestzaal te Wevelgem bij Kortrijk Het Kleurenhuis.
Zalen verhuur Kortrijk goudengids.be.
Ten Houtedreef 31, 8500 Kortrijk. 3 Feestzaal De Slekke. Doorniksewijk 179, 8500 Kortrijk. 4 De Chevalier. Bellegemplaats 6, 8510 Bellegem Kortrijk. 5 De Stuyverij. Roeland Saverystraat 26, 8500 Kortrijk. 6 Waaihof T. Graaf de Smet de Naeyerlaan 18, 8500 Kortrijk.
Domein Carlton, unieke feestzaal in Kortrijk voor uw Trouwfeest en alle andere feesten Domein Carlton.

Contacteer ons