Meer resultaten voor feestzaal kortrijk

 
feestzaal kortrijk
feestzaal - Bent u van Aarschot?
0497 05 76 53. 2017 asap slotenmaker BE0568783353 Emailadres: asapslotenmaker@gmail.com Maatschappelijke zetel asap slotenmaker: 3012 Leuven, Aarschotsesteenweg 647. Slotenmaker in Aarschot nodig? U heeft dringend een slotenmaker nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u nu meteen een slotenmaker nodig bel ons dan op het nummer: 0497 05 76 53 en wij komen direct langs om u uit de nood te helpen. U kunt ons ook altijd contacteren voor een offerte betreffende beveiliging, kluizen of gepantserde deuren. Wij staan steeds tot uw dienst. 0497 05 76 53. Wij begrijpen dat uw veiligheid niet kan wachten en zorgen dan ook voor een snelle service. Wij garanderen de kwaliteit van de werken met producten van de beste merken in de beveiligingssector.
KLOKHOF.
Top of the bill is dan de St. Annazaal waar wij 120 tot 250 personen bedienen. Met de extra bovenmezzanine vormen recepties tot 450 personen geen enkel probleem. Hostellerie Klokhof St. Anna 2, 8500 Kortrijk België T 32056 22 97 04 info@klokhof.be.
schoorsteenveger kortrijk
K20.
Zaal K20 bevindt zich op 2.6 km van het centrum van Kortrijk en 3 km van het station Kortrijk. Wil jij jouw feestje / event in een uniek kader? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons.
schoorsteenveger kortrijk
Feestzaal Kortrijk van 300 tot 10000.
Het zou heerlijk zijn wanneer uw gasten na een spectaculair en onvergetelijk feest in de gevonden feestzaal Kortrijk even helemaal tot ontspanning kunnen komen in het centrum. Een welverdiend biertje drinken op het terras na een avond vol dansen op het feest in de feestzaal Kortrijk.
traiteur
Feestzaal De Slekke Zalen.be.
Feestzaal De Slekke. Doorniksewijk 179, Kortrijk. Feestzaal De Slekke. Een bekend jeugdhuis in Kortrijk is omgetoverd tot een prachtige feestzaal met bar, danszaal met licht en geluidsinstallatie, podium en een klein terras aan de achterzijde. Parkeermogelijkheden voldoende in de straat.
Feestzalen
Hoeve De Blauwpoorte Hoeve in Kortrijk House of Weddings.
Het team van Hoeve De Blauwpoorte werkt met plezier een onvergetelijk huwelijksfeest voor jou uit. Gelegen in hartje Kortrijk, doch in een landelijke rustige omgeving is Hoeve De Blauwpoorte de ultieme locatie voor je trouwfeest. De oudste vermeldingen gaan terug tot de 15de eeuw.
zonnepanelen
Vind een job VDAB.
Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Arbeidsbeperking Vrijstelling beschikbaarheid Inschrijvingsgeld CVO/CBE Inschrijvingsgeld kunstonderwijs Profieltest. Log in op Mijn loopbaan Schrijf je in als werkzoekende. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB.
online
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Niet meer vrij. Optie komt eventueel vrij wanneer de optie niet bevestigd wordt. Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes. De zaal beschikt over 72 stoelen, 20 tafels en 6 barkrukken. Hij is geschikt voor allerhande gelegenheden zoals verjaardagsfeestjes, babyborrels, huwelijksverjaardagen, koffietafels, seminaries, clubfeesten, familiefeesten, eetdagen., Deze zaal doet tevens dienst als polyvalente zaal voor de activiteiten van bivakgroepen. Volledig uitgeruste keuken. Bij de feestzaal hoort ook een industriële keuken met afwasmachine, steamer, 8 gaspitten, braadplaat en een dubbele frietketel. Het nodige keukengerief is eveneens voorzien. Alle materialen zoals kookpotten en kookgerief is aanwezig. Tevens is er voor meer dan voldoende mensen servies en bestek voorzien. Er is een ruime keuze aan dranken zie lijst onderaan, de prijzen zijn uiterst betaalbaar.
berekenen lening
Enkel zaal te huur Plan4Events.
Voormalige industriële site omgevormd tot een pub! Feestzaal zonder catering. Verwarmd zwembad en tuin. Enkel zaal te huur. Feestzaal met catering. Feestlocaties per provincie. Maak uw keuze. Feestzaal met catering. Feestzaal: enkel zaal te huur. Verplaatst zich naar uw locatie.
mkb tankpas

Contacteer ons