Op zoek naar feestzaal kortrijk?

 
feestzaal kortrijk
Welkom bij Zaal Bijenhof.
Onze feestzaal kan ook afgehuurd worden met eigen traiteur voor familiefeesten, communie, pensioen, babyborrel Enkel de dranken zijn bij ons af te nemen. Wij vullen de frigo's' volgens uw wensen aan en aan democratische prijzen. Voor het reserveren, inlichtingen of het bezichtigen van de feestzaal, bent u van harte welkom na telefonische afspraak op tel.
lenen
t Scheldeschuurke.
Feestzaal t Scheldeschuurke. Feestzaal t Scheldeschuurke. Daar waar de Schelde en de vaart Kortrijk-Bossuit in elkaar vloeien, in een oase van groen en rust, ligt feestzaal t Scheldeschuurke. Zij bieden u een culinaire feestmaaltijd voor elke gelegenheid in een prachtig decor, of staan in voor de volledige verzorging van drank en catering voor uw feest.
hypnose stoppen met roken
DJ feestzaal Domein Carlton Kortrijk Trouwfeest DJ Tom.
Tom is in alle muziekgenres thuis, hij draait zowel 70s, 80s, 90s 00s, disco, fout, nederlandstalig, rock rb, retro house, tot de nieuwste hits van vandaag, deep house, electro het is allemaal mogelijk. Een DJ inhuren met 25 jaar ervaring die regelmatig draait in feestzaal Carlton Kortrijk is hier meteen mogelijk.
taxi-arnhem-veluwe.nl
Hostellerie Klokhof feestzaal Kortrijk Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
feestzaal verhuur locatie verhuur zaal zalen verhuur feestruimte partycentra feestzaal verhuur feestzalen locatie verhuur verhuur feestzaal zalen huren partycentrum feestzaal kortrijk feestlocatie feestzaal huren locaties locatie huren verhuur feestzalen zaal huren zaal verhuur verhuur zalen zalenverhuur zaalverhuur evenementlocatie evenementenlocatie kortrijk feestzalen verhuur feestlocatie kortrijk locaties huren kortrijk locaties verhuur feestzalen huren verhuur locaties.
houtmethistorie.nl
Feestzaal Kortrijk Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Kortrijk. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Kortrijk. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
keuring riolering prijs
Kortrijkse Orangerie herleeft als feestzaal Dam 71 De Standaard.
Sandton Broel Hotel huurde tot januari 2015 de feestzaal Orangerie in Kortrijk. Het contract werd echter verbroken en eigenares Francine Vandecasteele ging op zoek naar een oplossing. Die vond ze bij Du Biez, een firma met een traiteurdienst die twee kastelen en een boerderij verhuurt als feestzaal.
De Kasteelhoeve feesthoeve, trouw, feestschuur, receptie, communie.
Feestzaal 80 personen. In de rustieke, grote feestzaal is er zitplaats voor ongeveer 80 personen. Ze is zeer geschikt voor alle middelgrote feesten, bijeenkomsten, recepties, kortom, elke gelegenheid die u wenst te vieren. Wij bespreken graag samen met u de praktische organisatie. Feestzaal 40 personen.
KLOKHOF.
Top of the bill is dan de St. Annazaal waar wij 120 tot 250 personen bedienen. Met de extra bovenmezzanine vormen recepties tot 450 personen geen enkel probleem. Hostellerie Klokhof St. Anna 2, 8500 Kortrijk Belgiƫ T 32056 22 97 04 info@klokhof.be.

Contacteer ons