Resultaten voor feestzaal kortrijk

 
feestzaal kortrijk
Hemelhof Restaurant Feestzaal Traiteur Welkom bij het Hemelhof.
in onze feestzaal. op locatie met traiteur. Over het Hemelhof. Het Hemelhof is reeds jaren een gastronomisch rustpunt, geniet van onze rustige en sfeervolle inrichting, onze ruime keuze, onze smaakvolle gerechten, met zorg bereide menu's' door onze chef. Kom, ontdek en geniet in ons restaurant te Kortrijk.
Feestzalen
Koppel opent gratis feestzaal LuNa Kortrijk Regio HLN.
Kortrijk Wie op zoek is naar een gratis feestzaal, kan voortaan in LuNa terecht. De feestzaal opent komend weekend in een gewezen cinema in Bissegem en is een initiatief van Luc Lebon 62 en Nathalie Depuydt 44 uit Kortrijk. We" maken onze droom waar, zegt het koppel.
lening
Domein Carlton, unieke feestzaal in Kortrijk voor uw Trouwfeest en alle andere feesten Domein Carlton.
vergaderzaal brussel
Feestzaal Kortrijk van 300 tot 10000.
Het zou heerlijk zijn wanneer uw gasten na een spectaculair en onvergetelijk feest in de gevonden feestzaal Kortrijk even helemaal tot ontspanning kunnen komen in het centrum. Een welverdiend biertje drinken op het terras na een avond vol dansen op het feest in de feestzaal Kortrijk.
Zalen verhuur Kortrijk goudengids.be.
Ten Houtedreef 31, 8500 Kortrijk. 3 Feestzaal De Slekke. Doorniksewijk 179, 8500 Kortrijk. 4 De Chevalier. Bellegemplaats 6, 8510 Bellegem Kortrijk. 5 De Stuyverij. Roeland Saverystraat 26, 8500 Kortrijk. 6 Waaihof T. Graaf de Smet de Naeyerlaan 18, 8500 Kortrijk.
Zaalverhuurder in Kortrijk zaalverhuur-info.be.
Parochiaal Centrum Sint-Elisabeth Kortrijk. We beschikken over een toneelzaal, een vergaderzaal en een zaal met een bar. Feestzaal LuNa Bissegem. Zaal Luna is een polyvalente gratis zaal met tal van mogelijkheden voor al uw feesten. Parochiaal Centrum Kortrijk. Boekenhuis Theoria Kortrijk.
Gratis Feestzaal LuNa Bissegem.
Restaurant Feestzaal Ter Biest in Menen-Lauwe.
In Restaurant Feestzaal Ter Biest wordt u hartelijk ontvangen door de eigenaars. Zij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken waardoor u op een ontspannende wijze kan genieten. De prachtige natuur waar de locatie in gelegen en waar u vanaf het terras met grote teugen van kan genieten en het sfeervolle interieur harmoniƫren samen op perfecte wijze en doen u even wegdromen van alle hedendaagse beslommeringen.

Contacteer ons