Meer resultaten voor feestzaal hasselt

 
feestzaal hasselt
De Wimbert.
De Wimbert is een sfeervolle en toegankelijke feestzaal in Wimmertingen, de zuidelijkste. deelgemeente van Hasselt. Op nog geen 2 kilometer van de E313 biedt De Wimbert plaats voor al uw feesten, evenementen, bijeenkomsten, vergaderingen, praatgroepen, activiteiten, hobbys, Het open karakter maakt van dit zalencomplex een plek voor jong en oud, door jong en oud.
lenen
Rubenshof Alken limburg, Prachtige feestzaal te Alken Limburg gastheer Tom Govaerts en Katrien Maes.
Vernieuwde feestzalen, tot 300 personen. Culinaire feesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn! Van familiefeesten, huwelijken, bedrijfsfeesten tot babyborrels. voor ieder budget en voor iedere wens, bieden wij de gepaste oplossing! Beste Katrien en medewerkers, Van harte bedankt voor het prachtige en voortreffelijk georganiseerde feest.
industriele reiniging
Restaurant Preuverie Hasselt Limburg: gastronomisch vegetarisch afhaalgerechten barbecue seizoensmenus feestzaal home cooking.
De Preuverie is een klein, maar gezellig restaurant in het centrum van Hasselt. Chef Peter Van Brussel zorgt er voor een breed scala aan gastronomische specialiteiten. Van slow" dinner" tot take-away" en van vegetarische gerechten tot een zomerse barbecue op het terras, U kan het hier allemaal vinden.
taxi-arnhem-veluwe.nl
Tiendschuur Herkenrode.
AromaZZ is een gevestigde waarde binnen het eventlandschap en beheert en werkt met enkele van de mooiste eventlocaties van Limburg. Deze prachtig gerestaureerde Tiendschuur is een gedroomde locatie voor avondfeesten, recepties en conferenties. Het neerhof, de inspiratietuinen en het omliggende natuurgebied maken het plaatje compleet.
houtmethistorie.nl
Zalen verhuur Hasselt goudengids.be.
6 Triam Training. Hefveldstraat 13, 3500 Hasselt. Diet in the Box. 7 Rederij Limburgia. Graaf de Brigodestraat 1, 3500 Sint-Lambrechts-Herk Hasselt. Pastorijstraat 4, 3500 Sint-Lambrechts-Herk Hasselt. Diestersteenweg 207, 3510 Kermt Hasselt. 10 Ontmoetingscentrum Rapertingen. Luikersteenweg 395, 3500 Hasselt. 11 Paro Feestzaal.
verworst mazout
Orangerie Krekelhof Orangerie t Krekelhof.
Keuken Orangerie Feestzaal Home t Krekelhof t Krekelhof in Kuringen Hasselt. Feestzalen Orangerie Feestzaal Home t Krekelhof t Krekelhof in Kuringen Hasselt. Op het gelijkvloers vindt u de polyvalente zalen die stijlvol zijn ingericht met daarnaast de ruime en lichte orangerie, eveneens een sprookje, met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal.
Feestzaal Huren In Hasselt check eventplanner.be.
Voor feestzaal in Hasselt hebben we momenteel 5 opties. Feestzaal in Hasselt, feestzaal hasselt, wat je ook nodig hebt, je kan steeds bij eventplanner.be terecht. Wij maken het plannen van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie een fluitje van een cent.
Zaal huren Stad Hasselt.
Skip to search. Afval en containerpark. Scholen en opvang. Zorg en OCMW. Hasselt in het Wit. Activiteiten en evenementen. Kunstzaal Onder De Toren. Is er iets mis met deze pagina? Volg Stad Hasselt op sociale media. Facebook Twitter LinkedIn Flickr.

Contacteer ons