Meer resultaten voor feestzaal hasselt

 
feestzaal hasselt
hasselt - Duitse topkwaliteit, made in Belgium!
De hoogwaardige kwaliteit is een gevolg van onze doorgedreven vakkennis, het gebruik van enkel de beste basismaterialen en uiteraard de troeven van aluminium: een duurzaam en licht, maar sterk metaal dat nooit barst. Ons aanbod in aluminium wordt vervaardigd door Aluprof welke één van de marktleiders in Europa is.
hasselt - Sleepworld Sleepy boxspring, matrassen en kussens.
Sleepy is decennialang een vertrouwd merk voor innovatief en kwalitatief slaapcomfort. Ontdek de zorgvuldig opgebouwde collectie boxsprings, bedden, matrassen, kussens en donsdekens en geniet van een unieke slaapervaring. Haal energie uit je slaap. Sleepy producten zijn het resultaat van meer dan 30 jaar kennis, ervaring, onderzoek en ontwikkeling.
hasselt - Wilt u weten wat Schouwonderhoud voor u kan betekenen?
Denk bijvoorbeeld aan vochtophopingen die de schoorsteenmantel aantast, breuken, scheuren en andere schade en slijtage aan mechanische onderdelen. Ook voor het plaatsen van roosters en filters kunt u terecht bij de schouwveger. Wilt u weten wat Schouwonderhoud voor u kan betekenen?
KAAI 16.
KAAI16 is een gebouw met een rijke geschiedenis in Hasselt. Deze oude meelfabriek aan het water met authentieke graansilos is recent gerenoveerd als een unieke eventlocatie. De luxueuze ontvangstbalie van KAAI16 geeft uit op De Foyer, een multifunctionele ruimte met een oppervlakte van 521 vierkante meter.
restaurant hasselt
De Wimbert.
De Wimbert is een sfeervolle en toegankelijke feestzaal in Wimmertingen, de zuidelijkste. deelgemeente van Hasselt. Op nog geen 2 kilometer van de E313 biedt De Wimbert plaats voor al uw feesten, evenementen, bijeenkomsten, vergaderingen, praatgroepen, activiteiten, hobbys, Het open karakter maakt van dit zalencomplex een plek voor jong en oud, door jong en oud.
tankpas
Trimalchio Homepage.
De perfecte locatie voor je event? De mogelijkheden zijn grenzeloos: van een exclusieve kasteeltuin tot ene volledig uitgeruste en stijlvolle feestzaal. Heb je zelf een geweldig decor in gedachten? Of stellen wij iets spannend voor? De Kom Hasselt Centrum: 200 gasten.
kaapstad
Feestzaal de Pachthoeve Pachthoeve Tafelaer.
Indien u graag een feest wil boeken in onze kleine of grote feestzaal, kan u vrijblijvend een afspraak maken door onderstaand formulier in te vullen. We nemen dan spoedig contact met u op. Mogelijke data die passen voor een afspraak. 3511 Kuringen Hasselt.
Feestzalen
Orangerie Krekelhof: Fabuleus, Fonkelend, Feesten Orangerie t Krekelhof.
Orangerie Krekelhof: Fabuleus, Fonkelend, Feesten Orangerie Feestzaal Home t Krekelhof t Krekelhof in Kuringen Hasselt. Orangerie Krekelhof: Fabuleus, Fonkelend, Feesten Orangerie Feestzaal Home t Krekelhof t Krekelhof in Kuringen Hasselt. Orangerie Krekelhof: Fabuleus, Fonkelend, Feesten Orangerie Feestzaal Home t Krekelhof t Krekelhof in Kuringen Hasselt.
Autofinanciering simulatie
Rederij Limburgia.
Er zijn 2 volledig uitgeruste keukens. aan boord, bar, toiletten, dansvloer, buffetruimte, zonnedek, ligweide., Ons vaargebied is vooral Limburg met als thuishaven Hasselt. Onze belangrijkste waterweg is het Albertkanaal, maar tevens varen wij ook op de Zuid Willemsvaart en Maas.
zonnepanelen
Feestzaal restaurant Borrelhuis.
Skip to main content. 011/ 24 32 28 info@borrelhuis.be. Feestzalen restaurant t Borrelhuis. Reserveer een feestzaal. Naam en voornaam. Zaal 3 Smeets. Gecombineerd koud warm buffet 1. Gecombineerd koud warm buffet 2. Gecombineerd koud warm buffet 3. Barbecue met pastabuffet.
boeken persoonlijke ontwikkeling
MIA-H.
Ook voor je meetings, brainstormsessies en tentoonstellingen moet je niet ver zoeken. Je kunt gebruikmaken van vergaderzalen, een feestzaal, een tentoonstellingsruimte en een fotostudio. Reserveren doe je gewoon aan het onthaal, telefonisch of online. Ontdek hier alvast de ruimtes met hun capaciteit en prijzen.
spouwmuurisolatie

Contacteer ons