Meer resultaten voor feestzaal hasselt

 
feestzaal hasselt
feestzaal - Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Ook de bijhorende vloer en ander feestmateriaal zoals verlichting, tapijt, verwarming, toiletwagen, zijn bij Tentz te huur. Wij werken samen met u uw feestconcept uit, staan op uw wens in voor het aankleden en decoreren van uw feesttent met alle bijhorende feestmateriaal en meubilair.
UH Universiteit Hasselt.
Plaats een job of stageaanbieding pagination.total. We zijn op zoek naar bezorgers zoals jij in Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Brugge, Kortrijk en Hasselt die onze fantastische klanten van eten voorziet! Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Brugge, Kortrijk en Hasselt. job.zip_code job.city job.distance km.
feestzaal - Wanneer doet U beroep op live muzikanten uit West Vlaanderen of Brussel?
Dat kan een huwelijksfeest, trouwfeest verjaardagsfeest, of bedrijfsfeest zijn Zeker bij een bedrijfsfeest dient de live muziek op een subtiele manier mainstream kunnen klinken in het eerste uur om nadien de decibels te verhogen en te zorgen voor een volle dansvloer.
hasselt - Duitse topkwaliteit, made in Belgium!
De hoogwaardige kwaliteit is een gevolg van onze doorgedreven vakkennis, het gebruik van enkel de beste basismaterialen en uiteraard de troeven van aluminium: een duurzaam en licht, maar sterk metaal dat nooit barst. Ons aanbod in aluminium wordt vervaardigd door Aluprof welke één van de marktleiders in Europa is.
hasselt - Selecteer winkel English.
Haal energie uit je slaap. Sleepy producten zijn het resultaat van meer dan 30 jaar kennis, ervaring, onderzoek en ontwikkeling. Het doel dat Sleepy nastreeft bij de ontwikkeling van haar producten, is dat ze een reële bijdrage moeten kunnen leveren aan de energie die je lichaam opbouwt tijdens je slaap.
Het Volkstehuis in Hasselt.
Vandaag biedt het Volkstehuis onderdak aan volwassen mannen zonder verblijfplaats, aan verenigingen met beperkte mogelijkheden, sociaal restaurant, Katholieke Hoge School Limburg, en we hebben een mooie feestzaal met podium ter beschikking. Aan de overzijde van het huis staat een bronzen buste van stichter Paesmans. Meer informatie ook op de website van Hasel Erfgoed in Hasselt.
Feestzalen
Feestzaal restaurant Borrelhuis.
011/ 24 32 28 info@borrelhuis.be. Feestzalen restaurant t Borrelhuis. Reserveer een feestzaal. Naam en voornaam. Zaal 3 Smeets. Gecombineerd koud warm buffet 1. Gecombineerd koud warm buffet 2. Gecombineerd koud warm buffet 3. Barbecue met pastabuffet. Restaurant t Borrelhuis. Witte Nonnenstraat 28.
Lening simulatie
Bad Republic Hasselt: Blauwe Bassin klaar om u te ontmoeten.
05/07/2016 Dirk Schuermans Local News 0. De feestzaal in het Volkstehuis aan de Kanaalkom in Hasselt krijgt voortaan een nieuwe naam: de Blauwe Bassin. Daarmee is het 24e ontmoetingscentrum in de stad een feit. Schepen van ontmoetingscentra Brigitte Smets verwijst in haar toespraak naar de unieke situatie van Hasselt in vergelijking met andere Vlaamse steden.
step
De mooiste feestzaal Hasselt check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Hasselt. De feestzalen in Hasselt zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Hasselt zelf.
opstijgend vocht muren
De Hazelaar Banneuxwijk.
Ontmoetingscentrum De Hazelaar. Adres: Merellaan 17 te Hasselt Banneuxwijk. Contactpersoon: Rik Bloemen, Paalsteenstraat 51, 011/211235, rik.bloemen@skynet.be. Alle openbare activiteiten kunnen opgenomen worden in de agenda van onze site en HBVL.be. U dient enkel de gegevens te mailen naar Vital Hermans.
auto kopen duitsland marktplaats
Home.
wp
Keienhof FEESTZAAL.
Het gebruik van de feestzaal, de gangbare versiering en de bediening zijn in de prijs begrepen. Er kunnen zich wel gevallen voordoen waarin ingevolge de aard van het feest of de bijeenkomst toch een bijkomende vergoeding wordt gevraagd voor de zaal en/of de diensten.
adventure
feestzaal FOCUS op HASSELT.
Tags 2011, 31, burgemeester, cc, ccha, claes, feestzaal, hasselt, hilde, mei, receptie, svv, workshop, workshops. reacties 1 reactie. Bezoekers van vzw De Brug kienen voor eigen vakantie. Elke tweede zaterdag van de maand is er kienactiviteit na een lekker middagmaal bij vzw De Brug in de feestzaal van de Minderbroeders naast de Paterkeskerk.
researchers

Contacteer ons