Meer resultaten voor feestzaal hasselt

 
feestzaal hasselt
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Partytent huren Boom.
Denk daarbij aan suikerspinnen, een assortiment van lekkere en gezonde wraps, originele hamburgers of hotdogs, Vele gerechtjes kan u zelf maken op de barbecue of verkrijgen via een traiteur. Indien het iets speciaals mag zijn vinden wij de foodcar met bijvoorbeeld een thaise keuken pad thai, een frituur, hambrugerkraam of een cocktailbar een leuke idee om jouw communiefeest onvergetelijk te maken.
feestzaal - Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Ook de bijhorende vloer en ander feestmateriaal zoals verlichting, tapijt, verwarming, toiletwagen, zijn bij Tentz te huur. Wij werken samen met u uw feestconcept uit, staan op uw wens in voor het aankleden en decoreren van uw feesttent met alle bijhorende feestmateriaal en meubilair.
UH Universiteit Hasselt.
Plaats een job of stageaanbieding pagination.total. We zijn op zoek naar bezorgers zoals jij in Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Brugge, Kortrijk en Hasselt die onze fantastische klanten van eten voorziet! Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Brugge, Kortrijk en Hasselt. job.zip_code job.city job.distance km.
feestzaal - Wanneer doet U beroep op live muzikanten uit West Vlaanderen of Brussel?
Dat kan een huwelijksfeest, trouwfeest verjaardagsfeest, of bedrijfsfeest zijn Zeker bij een bedrijfsfeest dient de live muziek op een subtiele manier mainstream kunnen klinken in het eerste uur om nadien de decibels te verhogen en te zorgen voor een volle dansvloer.
feestzaal - t Groene Plan.
Afhankelijk van de situatie voorzien we een installatie op maat van uw tuin. Tuindecoratie: Een accent in de vorm van een plantenbak of ornament, een houten of metalen constructie in een minimalistische tuin: ze zijn de kers op de taart van uw tuinaanleg en zorgen voor het perfecte buitengevoel.
Rubenshof Alken Prachtige feestzaal te Alken Limburg gastheer Tom Govaerts en Katrien Maes.
De familiale en de persoonlijke aanpak is net de reden waarom men kiest voor het Rubenshof. U mag er ook op rekenen dat Tom en Katrien steeds zelf aanwezig zijn op uw feest want zij staan immers garant voor het succes van uw feest! meer
restaurant hasselt
Tiendschuur Herkenrode.
AromaZZ is een gevestigde waarde binnen het eventlandschap en beheert en werkt met enkele van de mooiste eventlocaties van Limburg. Deze prachtig gerestaureerde Tiendschuur is een gedroomde locatie voor avondfeesten, recepties en conferenties. Het neerhof, de inspiratietuinen en het omliggende natuurgebied maken het plaatje compleet.
argenta
Home Feestzaal Elysee.
Italiaanse avond met DJ 10-nov-2018. Thema menu's' overzicht. Elysee buffet PLUS. Elysee buffet VIP. Feestzaal 1 Elysee. Feestzaal 2 Elysee. Feestzaal 3 Elysee. Feestzaal 4 Elysee. Feestzaal 5 Elysee. Feestzalen Elysee Genk Limburg. All Rights Reserved. Feestzalen Elysee BE 0554.987.577.
krediet aanvragen
Welkom.
Kiezen voor feestzaal" De Lork" is kiezen voor een intieme. Feestzaal Lorka is niet enkel bekend van zijn dansfeesten en personeelsfeesten, maar. heeft een waaier aan mogelijkheden.: Avondfeesten met diner. Demonstratieavonden voor firma's.' Maandag 900h: tot 1230u: en van 1300h: tot 1500h: Diana.
schoonmaakbedrijven
//Welkom op de site van t Lindehof in Hasselt///.
t Lindehof is een zalencomplex en café gelegen aan de Rechterstraat 43 te Hasselt-Kuringen, waar men gebruik kan maken van verschillende faciliteiten. Zo beschikken wij over verschillende lokalen voor o.a. vormingsdagen, seminaries, conferenties, tentoonstellingen, beursen, verkoopsdagen, mode shows en workshops.
fietstas
Feestzaal restaurant Borrelhuis.
Reserveer een feestzaal. Naam en voornaam. Zaal 3 Smeets. Gecombineerd koud warm buffet 1. Gecombineerd koud warm buffet 2. Gecombineerd koud warm buffet 3. Restaurant t Borrelhuis. Witte Nonnenstraat 28. Tel: 011/ 24 32 28. Fax: 011/ 22 62 22.
Zaal huren Stad Hasselt.
Skip to search. Aanvragen en documenten. Afval en containerpark. Scholen en opvang. Zorg en OCMW. Aanvragen en documenten. Activiteiten en evenementen. Kunstzaal Onder De Toren. Is er iets mis met deze pagina? Volg Stad Hasselt op sociale media. Facebook Twitter LinkedIn Flickr.
Feestzaal Kiezelhuys Hasselt.
Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ik ga akkoord Lees meer. Zondagsbrunch Reserveren De feestzaal Offerteaanvraag Cateringdiensten Bestelformulier Vrijdagavondbuffet Reserveren Gesmaakt@Kiezelhuys Gastronomisch reserveren Business events Offerteaanvraag Contact Contacteer ons. Kiezelhuys Lummense Kiezel 19 3510 Hasselt.

Contacteer ons