Meer resultaten voor feestzaal brugge

 
feestzaal brugge
Ten Negen Brugge.
Zoekt u een geschikte locatie voor culturele evenementen, vergaderingen, demonstraties, workshops, tentoonstellingen of een andere creatieve gebeurtenis? Zaal Ten Negen Brugge in Oostnieuwkerke regio Roeselare biedt voor de meeste van uw activiteiten een gepaste oplossing. Sedert 1305 staat Ten Negen Brugge als heerlijkheid bekend.
feestzaal
Zaal van Stad Brugge huren Stad Brugge.
Openbaarheid van bestuur. Verzoekschrift aan het stadsbestuur indienen. De Toekomst van Brugge. Info en inspraakmomenten. Brugge in feiten en cijfers. Plannen openbare werken. Reglementen en verordeningen. Huisstijl en logo Stad Brugge. Onroerend goed Stad Brugge te koop of te huur.
feestzaal antwerpen
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
backlinks
TK De Blauwe Reiger.
lening
Unieke feestzaal in Brugge Hotel Van der Valk Brugge-Oostkamp Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Event locaties België Unieke feestzaal in Brugge Hotel Van der Valk Brugge-Oostkamp. Unieke feestzaal in Brugge Hotel Van der Valk Brugge-Oostkamp. Meer info op de website Vraag een voorstel of offerte aan Toon alle foto's.'
Feestzaal te huur in St Michiels 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Feestzaal te huur in St Michiels. 6829 x bekeken sinds 29 januari 2018. 1 van 8. West-Vlaanderen Stad of wijk.: St-Michiels Brugge Website.: Zaal te huur in St Michiels voor babyborrels, communies, voordrachten, demonstraties. Geen avondfeesten of concerten.
Bistro Het" Merelnest" Waardamme Oostkamp feestzaal tot 60 personen regio Brugge Torhout.
Een verzorgd aperitief met een knabbeltje, een fijn voorgerechtje en een lekker dessert of pousse-café. kortom en lekker en gezellig avondje genieten! Bistro Het" Merelnest" verwelkomt zijn gasten elke vrijdag en zaterdag vanaf 18u00u en op zondag vanaf 12.00u. Bistro feestzaal Het Merelnest Waardamme, Oostkamp regio Brugge 2017.
Eventlocatie La Brugeoise.

Contacteer ons