Meer resultaten voor feestzaal brugge

 
feestzaal brugge
O'teur.'
Na meer dan 30 jaar traditie en vaste waarde te zijn in de Brugse binnenstad kreeg De Brugse Hanze een nieuwe uitbating en naam! O'TEUR' In hartje van Brugge, een oase van rust op de vierde vijfde verdieping, met een weelderig uitzicht vanop het dakterras. Voor al uw bijeenkomsten! Wij beschikken over 4 zalen, een vergader/seminarie zaal, feestzaal, lounge-bar en een Oriëntaals restaurant.
lenen
TK De Blauwe Reiger.
hypnose
Feestzaal Brugge van 300 tot 10000.
Wanneer u een feestje heeft en op zoek bent naar een feestzaal Brugge dan weet u als geen ander dat er veel komt kijken bij het organiseren van een bijzondere ervaring en een mooi feest. Ook het vinden van een feestzaal Brugge is een uitdaging op zich.
taxi-arnhem-veluwe.nl
Zandwegemolen, dat is gastronomisch genieten in een geklasseerde windmolen uit 1860.
houtmethistorie.nl
Unieke feestzaal in Brugge Hotel Van der Valk Brugge-Oostkamp Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Event locaties België Unieke feestzaal in Brugge Hotel Van der Valk Brugge-Oostkamp. Unieke feestzaal in Brugge Hotel Van der Valk Brugge-Oostkamp. Meer info op de website Vraag een voorstel of offerte aan Toon alle foto's.'
mazouttank verwijderen zonder attest
Zalen Van der Valk Hotel Restaurant Brugge Oostkamp.
32 50 83 37 80 32 50 83 37 80 24u bereikbaar lokaal tarief. De 4 sfeervol ingerichte zalen van Van der Valk Hotel Brugge Oostkamp zijn ideaal voor een zakelijke bijeenkomst maar ook voor een receptie, bruiloft of privé diner.
volksspelen brugge
Feestzaal.
Ook wanneer de feestzaal wordt verhuurd, kan de bar normaal open blijven voor andere leden. De organisator van het feest zorgt steeds voor de eventuele extra nodige vergunningen bvb Sabam, Billijke vergoeding., Indien publiciteit wordt gemaakt, moet de verantwoordelijke organisator steeds worden vermeld, zodat het steeds duidelijk is dat het om een niet-KRB organisatie gaat. Feesten/bijeenkomsten met politieke doeleinden zijn niet toegelaten, tenzij strikt privé, zonder publiciteit. Een vraag of graag vrijblijvende informatie? Trainingsstages Training camps Hébergement Sportif. Huur één van onze unieke zalen voor uw feest, evenement of vergadering. Bekijk de opties. Word ook KRB-fan! Bar Sport Nautique. 8200 Brugge St-Andries.
feestzaal brugge
De Plaetsemolen Feestzaal.
De Plaetsemolen Feestzaal. In de oude molen. Uw feest in een uniek decor. De molen werd volledig gerenoveerd en geïntegreerd in een gezellige, zeer stijlvolle feestzaal. De sfeervolle zaal met oude molen is in grootte aanpasbaar in functie van uw feest.

Contacteer ons