Zoeken naar feestzaal brugge

 
feestzaal brugge
Feestzaal Weinebrugge.
Formules voor feesten. Weinebrugge Faciliteiten Feesten Feestzaal Feestzaal. De feestzaal heeft een maximum capaciteit van 140 personen met dansvloer en ruimte voor een DJ en/of live muziek. Je kan kiezen tussen allerlei formules of gewoon je wensen uiten en we maken je een prijsofferte. Ontdek al onze menu's.' Leikendreef 1, 8200 Brugge t.
Feestzalen
O'teur.'
Welkom bij salons restaurant feestzaal O'teur! O'teur' voorheen De" Brugse Hanze" In een nieuw kleedje. Na meer dan 30 jaar traditie en vaste waarde te zijn in de Brugse binnenstad kreeg De Brugse Hanze een nieuwe uitbating en naam! O'TEUR' In hartje van Brugge, een oase van rust op de vierde vijfde verdieping, met een weelderig uitzicht vanop het dakterras.
lening
Zaal van Stad Brugge huren Stad Brugge.
Openbaarheid van bestuur. Verzoekschrift aan het stadsbestuur indienen. De Toekomst van Brugge. Info en inspraakmomenten. Brugge in feiten en cijfers. Plannen openbare werken. Reglementen en verordeningen. Huisstijl en logo Stad Brugge. Onroerend goed Stad Brugge te koop of te huur.
speelautomaten
Zalen Van der Valk Hotel Restaurant Brugge Oostkamp.
32 50 83 37 80 32 50 83 37 80 24u bereikbaar lokaal tarief. De 4 sfeervol ingerichte zalen van Van der Valk Hotel Brugge Oostkamp zijn ideaal voor een zakelijke bijeenkomst maar ook voor een receptie, bruiloft of privé diner.
Unieke feestzaal in Brugge Hotel Van der Valk Brugge-Oostkamp Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Event locaties België Unieke feestzaal in Brugge Hotel Van der Valk Brugge-Oostkamp. Unieke feestzaal in Brugge Hotel Van der Valk Brugge-Oostkamp. Meer info op de website Vraag een voorstel of offerte aan Toon alle foto's.'
Feestzaal Brugge van 300 tot 10000.
Wanneer u een feestje heeft en op zoek bent naar een feestzaal Brugge dan weet u als geen ander dat er veel komt kijken bij het organiseren van een bijzondere ervaring en een mooi feest. Ook het vinden van een feestzaal Brugge is een uitdaging op zich.
Ten Negen Brugge.
Zoekt u een geschikte locatie voor culturele evenementen, vergaderingen, demonstraties, workshops, tentoonstellingen of een andere creatieve gebeurtenis? Zaal Ten Negen Brugge in Oostnieuwkerke regio Roeselare biedt voor de meeste van uw activiteiten een gepaste oplossing. Sedert 1305 staat Ten Negen Brugge als heerlijkheid bekend.
Salons Denotter Feestzaal Brugge Inforegio.be.
Feestzaal Salons Denotter. Uw partner voor feesten, seminaries en catering in de regio Brugge. Salons Denotter, gelegen in regio Brugge, is de uitverkoren partner voor al uw feesten en seminaries. Wij zijn al geruime tijd de ideale plek voor een spetterend feest: huwelijk, jubilea, familiefeest, banket, communiefeest of lentefeest, babyborrel.

Contacteer ons