Resultaten voor feestzaal brugge

 
feestzaal brugge
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Wie zijn we.
Niets te geposeerd, maar natuurlijk mooie fotos waarin we graag die glimlach, een verlegen blik of net de stoerheid van een onschuldig kind naar voren brengen. Op een rustige, persoonlijke maar toch ook professionele manier proberen we jullie dag te vereeuwigen zodat jullie deze voor eeuwig kunnen koesteren.
feestzaal - Huren van foodtruck communiefeest Huren van foodtruck communiefeest.
Indien het iets speciaals mag zijn vinden wij de foodcar met bijvoorbeeld een thaise keuken pad thai, een frituur, hambrugerkraam of een cocktailbar een leuke idee om jouw communiefeest onvergetelijk te maken. Verschillende traiteurs werken samen met Blitzz voor het huren van glazen, borden tot foodtrucks.
feestzaal - Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Ook de bijhorende vloer en ander feestmateriaal zoals verlichting, tapijt, verwarming, toiletwagen, zijn bij Tentz te huur. Wij werken samen met u uw feestconcept uit, staan op uw wens in voor het aankleden en decoreren van uw feesttent met alle bijhorende feestmateriaal en meubilair.
feestzaal - RENT A PRIEST oost vlaanderen.
je hoort hier enkele live demo's' uit één van onze optredens in Antwerpen, West VLaanderen, Oost VLaanderen en Limburg. De muzikanten van de vennootschap DSO MUSIC werken professioneel en correct maar zijn tevens als mens bescheiden.Op die manier tonen ze respect voor alles en iedereen.
feestzaal - BEL ASAP 0497057653.
Heeft u nu meteen een slotenmaker nodig bel ons dan op het nummer: 0497 05 76 53 en wij komen direct langs om u uit de nood te helpen. U kunt ons ook altijd contacteren voor een offerte betreffende beveiliging, kluizen of gepantserde deuren.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
wellness brugge
Brasserie Feestzaal Clos du Midi te Brugge.
U bent uiteraard ook welkom voor een gezellige drink! Loungeruimte met sfeerhaard ideaal voor groepjes tot 30 personen. Sfeervol terras al dan niet overdekt voor de rokers! Vernieuwde feestzaal tot 90 personen. VOETBAL arrangement Club Brugge en Cercle Brugge. Bekijk onze menukaart.
BNP
O'teur.'
Welkom bij salons restaurant feestzaal O'teur! O'teur' voorheen De" Brugse Hanze" In een nieuw kleedje. Na meer dan 30 jaar traditie en vaste waarde te zijn in de Brugse binnenstad kreeg De Brugse Hanze een nieuwe uitbating en naam! O'TEUR' In hartje van Brugge, een oase van rust op de vierde vijfde verdieping, met een weelderig uitzicht vanop het dakterras.
persoonlijke leningen
Feestzaal te huur in St Michiels 2dehands.be.
Brugge Sint-Michiels West-Vlaanderen. Een bod is niet bindend. Zowel de bieder als de adverteerder kunnen het bod elk moment verwijderen. De adverteerder is niet verplicht om in te gaan op het hoogste bod. Uw bod Plaats uw bod. Er zijn nog geen biedingen. Plaats als eerste een bod. U staat op het punt om uw bod van te verwijderen. Verwijder bod Bod behouden. 3300 Tienen bruin cafe te huur. Op 5 stappen van het station, bussen en taxis vind je het pop Up caf T Trepke! De Goedkoopste van de regio! Ruimte voor 49 personen, keu. 23 november 2018 0924: Tienen. Vergaderzaal ook compatibel voor projecties en artistieke activiteiten. Inbegrepen: projector, audio, stoelen Nomadness. 1 november 2018 1014: Bruxelles Auderghem. prachtige feestzaal te huur.
Charleroi Airport
Feestzaal voor communie, familiefeest, verjaardagsfeest, babyborrel.
Voor jong en oud een lekker, sfeervol etentje als de perfecte gelegenheid om een nieuw levensjaar mee aan te vatten of een speciale leeftijd te vieren. Uw feest; onze zorg! Bespreek met ons uw wensen voor uw feest, kom gerust eens langs na afspraak. Bistro feestzaal Het Merelnest Waardamme, Oostkamp regio Brugge 2017.
LED Paneel
Zalen verhuur Brugge goudengids.be.
8000 Brugge Wollestraat 29 D. Zalen Verhuur, catering, evenement, congres, evenementen, Catering, Congres, Evenement, Evenementen, Feesten, Live muziek, Op reservatie, Optreden, Vergadering, Muziek, Gezellig, Seminaries, Reservaties, Bedrijfsfeesten, Diet in the Box, Seminaries, Evenementen, Verjaardagsfeesten, Walking dinner, Recepties, Personeelsfeesten, Feestzaal, Feesten, Teambuilding, Traiteur evenementen, Zaal, Catering, Groepen, Bar, Avondeten.
automatiseren
Salons Denotter Feestzaal Brugge Inforegio.be.
Feestzaal Salons Denotter. Uw partner voor feesten, seminaries en catering in de regio Brugge. Salons Denotter, gelegen in regio Brugge, is de uitverkoren partner voor al uw feesten en seminaries. Wij zijn al geruime tijd de ideale plek voor een spetterend feest: huwelijk, jubilea, familiefeest, banket, communiefeest of lentefeest, babyborrel.
Rietdam Welkom.
Deze hoeve ligt op een boogscheut van de autosnelweg afrit 8 Brugge en op 5 km van centrum Brugge. In de oude schuur bieden we een polyvalente ruimte aan met tal van faciliteiten. Er is een ruim terras met tuin en parking.

Contacteer ons