Meer resultaten voor feestzaal aarschot

 
feestzaal aarschot
Kreatief Atelier Feestplek Feestzaal verhuur, workshops.
Download onze voorwaarden! Heb je een vraag voor ons? Aarzel dan niet om ons te contacteren via dit contactformulier! Stuur je vraag! Betekomsesteenweg 69 F Achterkant van het gebouw 3200 aarschot An-Sofie Gysemans. 0477 43 12 10 an-sofie@hetkaf.be www.facebook.com/hetkaf. webdesign Coffeebreak Webdesign.
kooiaap
Gasthof Ter Venne Uniek authentiek feesten.
We verwelkomen je in een groen kader met unieke charme: onder het imposante rieten dak van Gasthof Ter Venne of in t Sparrenhof, een karaktervol verbouwde streekhoeve. Gelegen in de ongerepte bossen van Langdorp, vind je hier een oase van rust.
lenen
Kasteel van Nieuwland in Aarschot met openingsuren Feestzalen.
Feestzaal De Postiljon te Aarschot. Op deze stijlvolle locatie te Aarschot, midden in de natuur, vindt u ook Feestzaal De Postiljon. De feestzaal te Aarschot heeft een capaciteit voor 250 personen en is geschikt voor alle feesten, evenementen en seminars.
feestzaal drongen
Capucienenklooster.
De zalen zijn voorzien van benodigdheden voor allerlei doeleinden, zo kunnen recepties met statafels voor 10 tot 180 personen georganiseerd worden maar ook congressen, academische zittingen, verjaardagsfeesten, babyborrels, trouwfeesten. Bij het totaal concept waar het Capucienenklooster voor staat, horen ook de nodige spijzen en drank.
restaurant aarschot
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
Stadsfeestzaal Aarschot.
Aarschot ligt centraal in de Demervallei, op de economische as Brussel-Leuven-Aarschot-Hasselt-Genk, langs E314. Het station van Aarschot wordt bezocht door treinen uit alle windrichtingen. Eenmaal in het station kan u gemakkelijk de bus tot op de parking van de Demervallei nemen.
Feestzaal Aarschot KOEN VERACHTERT.
Contacteer ons en we bespreken samen de mogelijkheden. Moderne feestzaal nabij Aarschot. Onze moderne feestzaal Koen Verachtert, gelegen te Herselt 5km van Aarschot, Westerlo, Hulshout. is ter beschikking voor alle soorten feesten: doopfeest, communie, verjaardag, huwelijk, of zomaar met vrienden.
U zoekt een feestzaal in regio Aarschot Diest?
Tijdens het weekend wordt onze feestzaal geopend voor feesten zoals een verjaardag, doopfeest, communiefeest, trouw, jubileum, bedrijfsrecepties, walking dinners en dit voor groepen vanaf 15 personen. Onze grote zaal heeft een capaciteit van 70 personen. Onze kleine zaal biedt plaats aan 30 personen.

Contacteer ons