Meer resultaten voor feestzaal aarschot

 
feestzaal aarschot
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Aankleding van feesten en events.
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto's' van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.
feestzaal - Partytent huren Boom.
Denk daarbij aan suikerspinnen, een assortiment van lekkere en gezonde wraps, originele hamburgers of hotdogs, Vele gerechtjes kan u zelf maken op de barbecue of verkrijgen via een traiteur. Indien het iets speciaals mag zijn vinden wij de foodcar met bijvoorbeeld een thaise keuken pad thai, een frituur, hambrugerkraam of een cocktailbar een leuke idee om jouw communiefeest onvergetelijk te maken.
Zalen Stad Aarschot.
Nuttige links voor ondernemers. Starten/stoppen met een zaak. Happy Hageland app. Inname van openbaar domein. Mobiliteit en openbare werken. Een zaak starten. Inname openbaar domein. Activiteitenkalender UiT in Aarschot. Cultuurcentrum Het Gasthuis. Jeugdcentrum De Klinker. Stedelijke Openbare Bibliotheek. UiT in Aarschot.
restaurant aarschot
Beste Feestzaal in Aarschot.
Langestraat 34, 3200 Aarschot. Feestzalen in Aarschot, Traiteurs in Aarschot, Vergaderzalen in Aarschot. Feestzaal Ter Klasse. Tieltsebaan 74, 3200 Aarschot. Feestzaal in Aarschot. Gasthof Ter Venne bvba. Diepvenstraat 2, 3200 Aarschot. Feestzalen in Aarschot. Demervallei 14, 3200 Aarschot. Feestzaal in Aarschot.
garagepoorten
Home.
Welkom op de website van feestzaal TER KLASSE. In 2001 werd het schooltje van Bergvijver-Aarschot gesloten. In oktober 2002 werd door een aantal vrijwilligers gestart met de verbouwing van het schooltje tot een feestzaal. Op 28 november 2003 werd dan feestzaal Ter Klasse geopend.
hypothecaire lening simulatie
Feestzaal Lindenhof Feestzaal Lindenhof.
Onze cadeaubonnen zijn de perfecte manier om uw vrienden of collega's' te verrassen met een origineel geschenk. Feestzaal Lindenhof doet het landelijke karakter van Vlaams-Brabant eer aan. Deze prachtig gerestaureerde hoeve is een gerenommeerd en geliefd adres voor een breed publiek.
Gevelrenovatie
De Loods.
Sinds voorjaar 2009 beschikt De Knoet over een volledig ingericht zalencomplex dat De Loods werd gedoopt. Het omvat een grote zaal de Grote Loods op de benedenverdieping, en een kleine zaal de Kleine Loods op de bovenverdieping. De inkomhal van De Loods is gelegen aan de Elisabethlaan.
te huur aarschot
Kloosterhoeve Bistro restaurant feestzaal.
Reservaties voor het restaurant zijn pas definitief nadat u een e-mail ontvangt met onze bevestiging. Voor reservaties minder dan 48u op voorhand raden wij u aan telefonisch contact op te nemen: tel. 016 44 36 66 Reservaties voor onze feestzaal en catering service dienen steeds telefonisch te gebeuren.
te huur aarschot
De mooiste feestzaal Aarschot check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Aarschot. De feestzalen in Aarschot zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Aarschot zelf.
Feestzaal Aarschot Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Aarschot. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Aarschot. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.

Contacteer ons