Resultaten voor feestzaal aarschot

 
feestzaal aarschot
Home.
Onze vierde deelname aan de calnaval-lichtstoet in Aarschot. Het mooi maar wel fris weertje bracht toch weer volk op de been. Ons thema van dit jaar was Tirol. De foto's' kan u hier bekijken. Mis geen enkele activiteit van Ter Klasse, schrijf je nu in! Wat gaat er nu met de kapel van Bergvijver gebeuren? Een aantal vrijwilligers zouden de kapel nu ook willen gebruiken voor allerlei culturele activiteiten. Een kleinkunstavond met Elly en Rikkert op zaterdag 27 december 2014 was hun eerste activiteit. Meer info over Bergvijver-Cultureel? Snel naar hun website. Beste beeldschermresolutie voor deze website: 1920 x 1080. Onze website Feestzaal Ter Klasse.be maakt gebruik van cookies.
lenen
Stadsfeestzaal Aarschot.
Aarschot ligt centraal in de Demervallei, op de economische as Brussel-Leuven-Aarschot-Hasselt-Genk, langs E314. Het station van Aarschot wordt bezocht door treinen uit alle windrichtingen. Eenmaal in het station kan u gemakkelijk de bus tot op de parking van de Demervallei nemen.
www.home-sweethome.nl
t Rietlaer, feestzaal, seminarie, brasserie in Rillaar.
Tataki van hertenkalf met Parmezaan en winter truffel. Romige butternut pompoensoep met in cognac geflambeerde pompoenblokjes en gerookte eend. Colonel espuma met limoensorbet. Ossehaas Rossini in de zaal versneden met gebakken ganzenlever, portosaus en knolselder gratin, gebakken champignons en jonge spinazie.
taxi-arnhem-veluwe.nl
Feestzalen in t Wit Toreke Aarschot Priv├ęzalen.
Bekijk zeker ook onze jaarkalender met activiteiten en sluitingsdagen. t Wit Toreke beschikt over prachtige vergaderlokalen, volledig uitgerust met de nodige faciliteiten om je klanten, collegas of gasten in een aangenaam en professioneel kader te ontvangen. communiefeest communiefeesten feestzaal communie.
houtmethistorie.nl
Feestzaal Aarschot Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Aarschot. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Aarschot. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
mazouttank 5000l
Feestzaal Den Ast Feestzaal Den Ast.
Van het intieme familiefeestje in de Eestzaal, via het zakendiner in het pakhuis, tot het banket in de grote moutzaal, kan Feestzaal Den Ast als het ware op maat aan ieders behoefte voldoen. Hier wordt u verwend met een totaalservice.
De Loods.
Sinds voorjaar 2009 beschikt De Knoet over een volledig ingericht zalencomplex dat De Loods werd gedoopt. Het omvat een grote zaal de Grote Loods op de benedenverdieping, en een kleine zaal de Kleine Loods op de bovenverdieping. De inkomhal van De Loods is gelegen aan de Elisabethlaan.
Feestzaal Aarschot Alle Feestzalen in Aarschot Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Aarschot Vlaams-brabant volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.

Contacteer ons