Op zoek naar feestzaal aarschot?

 
feestzaal aarschot
Kasteel van Nieuwland Feestzaal De Postiljon in Aarschot met openingsuren Feestzalen.
Feestzaal De Postiljon te Aarschot. Op deze stijlvolle locatie te Aarschot, midden in de natuur, vindt u ook Feestzaal De Postiljon. De feestzaal te Aarschot heeft een capaciteit voor 250 personen en is geschikt voor alle feesten, evenementen en seminars.
feestzaal
Stadsfeestzaal Aarschot.
Aarschot ligt centraal in de Demervallei, op de economische as Brussel-Leuven-Aarschot-Hasselt-Genk, langs E314. Het station van Aarschot wordt bezocht door treinen uit alle windrichtingen. Eenmaal in het station kan u gemakkelijk de bus tot op de parking van de Demervallei nemen.
persoonlijke lening
Home.
Onze vierde deelname aan de calnaval-lichtstoet in Aarschot. Het mooi maar wel fris weertje bracht toch weer volk op de been. Ons thema van dit jaar was Tirol. De foto's' kan u hier bekijken. Mis geen enkele activiteit van Ter Klasse, schrijf je nu in! Wat gaat er nu met de kapel van Bergvijver gebeuren? Een aantal vrijwilligers zouden de kapel nu ook willen gebruiken voor allerlei culturele activiteiten. Een kleinkunstavond met Elly en Rikkert op zaterdag 27 december 2014 was hun eerste activiteit. Meer info over Bergvijver-Cultureel? Snel naar hun website. Beste beeldschermresolutie voor deze website: 1920 x 1080. Onze website Feestzaal Ter Klasse.be maakt gebruik van cookies.
Boekhouders
Kloosterhoeve2 Bistro restaurant feestzaal.
Wij bieden u een klassieke Franse-Belgische keuken aan waar wij steeds werken met verse en kwaliteitsvolle producten tegen een eerlijke prijs. U kan bij ons steeds terecht om uitgebreid te tafelen met familie, vrienden of zakenpartners, maar ook voor een kleine snack hebben wij een uitgebreide kaart.
Feestzaal Aarschot Alle Feestzalen in Aarschot Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Aarschot Vlaams-brabant volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.
Zalen verhuur Aarschot goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 20 resultaten voor zalen verhuur Aarschot. 1 Vino Belga. Diestsesteenweg 272, 3202 Rillaar Aarschot. 2 Den Akker. Kortakker 1, 3202 Rillaar Aarschot. 3 Feestzaal Ter Klasse. Tieltse Baan 74, 3200 Aarschot. 4 Utopolis Bioscoop.
Feestzalen in t Wit Toreke Aarschot Priv├ęzalen.
Bekijk zeker ook onze jaarkalender met activiteiten en sluitingsdagen. t Wit Toreke beschikt over prachtige vergaderlokalen, volledig uitgerust met de nodige faciliteiten om je klanten, collegas of gasten in een aangenaam en professioneel kader te ontvangen. communiefeest communiefeesten feestzaal communie.
De mooiste feestzaal Aarschot check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Aarschot. De feestzalen in Aarschot zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Aarschot zelf.

Contacteer ons