Zoeken naar feestzaal aalst

 
feestzaal aalst
Gemeentelijke feestzaal Aalst De locatie voor al uw feesten!
Spring naar de inhoud. op de website van de gemeentelijke feestzaal van Aalst. De feestzaal werd in 1974 opnieuw gebouwd tot de zaal die ze nu is. Menige feesten werden er reeds gevierd. Verschillende verenigingen komen hier op vaste tijdstippen samen.:
feestzaal
Aalst krijgt eindelijk die langverwachte feestzaal Aalst Het Nieuwsblad.
15/06/2017 om 2145: door Veronique Van Geit Print Corrigeer. Aalst Het dochterbedrijf van de stad, AGSA, heeft het dossier Tragel rond gekregen en realiseert de komende jaren een evenementencomplex en retailzone, alsook woningen en kantoren. Een nieuwe feestzaal is een onderdeel waar menig Aalstenaar al jaren zat naar te trachten.
spaargids
Zalen Verhuur Aalst goudengids.be.
8 Kasteel De Rozerie. Brusselse Steenweg 75, 9300 Aalst. Diet in the Box. Roklijf 2, 9300 Aalst. 10 De Brigge. Kaai 1, 9320 Erembodegem Aalst. 11 Caelberg Salons. Pachting 14, 9310 Moorsel Aalst. Diet in the Box. 12 De Snip Feestzaal.
bioderma crealine
Feestzaal Aalst Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Hotel en feestzaal Royal Astrid Aalst. Maximaal aantal personen. Eigen traiteur niet toegestaan. Hotel en feestzaal Royal Astrid Aalst organiseert events en feesten op maat voor particulieren en bedrijven. Onze sfeervolle feestzalen en bijhorend ruim en zonnig terras zijn uitermate geschikt voor iedere gelegenheid.
Charme Hotel Feestzaal Royal Astrid Gelegen in hartje Aalst.
Salons Carlton houdt ermee op Aalst Regio HLN.
Deel 0 Tweet. Rutger Lievens Jan Van Droogenbroeck wilde in de feestzaal een communiefeest geven voor dochter Elena 7, maar moet op zoek naar een andere locatie. Aalst Na bijna vijftig jaar sluit Salons Carlton in de Zonnestraat de deuren.
De Mooie Molen Meldert.
Dé ideale plek voor uw seminaries, vergaderingen en personeelsfeesten. Ideal voor uw feesten, en met een mooi aangelegde tuin met riant terras. De Mooie Molen beschikt over ruime en luxueuze kamers op de eerste verdieping. DE MOOIE MOLEN. 9310 Aalst Meldert.
De mooiste feestzaal Aalst check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Aalst. De feestzalen in Aalst zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Aalst zelf.

Contacteer ons