Meer resultaten voor feestzaal te huur

 
feestzaal te huur
De taverne en feestzaal van Taverne-Fitness De Miester uit Bierbeek. DE Miester Bierbeek.
Heerlijk met een croque, slaatje of pastagerecht. Onze spaghetti De Miester wordt door onze klanten geroemd als de beste spaghetti van Bierbeek en omstreken. Onze gezellige feestzaal, gelegen in een prachtige, landelijke omgeving, is te huur voor feesten tot 60 personen.
huwelijk
Verhuur feestzalen: Gemeente Kluisbergen.
Verhuur GOC Ruien. Verhuur zaal De Brug. Kluisbergen telt niet minder dan 2 gemeentelijke ontmoetingscentra GOC, 1 feestzaal en een culturele zaal. Deze kunnen ofwel door verenigingen of individueel gebruikt worden tegen betaling van een verbruiksvergoeding en onder bepaalde voorwaarden.
provincie Antwerpen
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
ma di wo do vr za zo. Nog vrij, neem contact met ons op om te boeken of om een optie te nemen. Niet meer vrij. Optie komt eventueel vrij wanneer de optie niet bevestigd wordt. Een gezellige moderne feestzaal.
Zaalverhuur
Reservatie feestzaal / lokaal Parochiaal centrum melveren.
Reservatie feestzaal / lokaal. Het huren van feestzaal of lokaal is mogelijk op 2 manieren.: 1.Telefoneren voor zaalverhuur kan op woensdag en donderdag tussen 16 en 19 uur op GSM nummer0478/54: 18 69. De zaalverantwoordelijke kan je onmiddellijk zeggen of de feestzaal of de lokalen vrij zijn op de door u gewenste datum. Indien U beschikt over e mailadres en internet klik dan hier voor het inkijken van huurvoorwaarden, tarievenlijst. Indien akkoord, gelieve het formulier blad 1 te printen, in te vullen, te ondertekenen voor akkoord en door te sturen naar.:
DJ inhuren bruiloft
Welkom Feestzaal de ark Wuustwezel.
Welkom bij de ark. De Feestzaal" Sinte-Godelieve" bestaat reeds sinds 1949. Van een traditioneel parochiezaaltje met een zaal met podium en een balkon groeide en enkele vergaderlokalen, groeide in 1976 de" Godelievezaal" zoals de meesten ons kennen geleidelijk uit tot een heus Parochiecentrum" zoals er de dag van vandaag nog maar weinigen bestaan. De traditionele zaal werd omgetoverd tot een grote polyvalente ruimte met uitgebreide mogelijkheden gaande van toneel tot fuiven en bals, huwelijks en andere feesten, koffietafels bij uitvaarten, live-optredens en conferenties. Indien gewenst kan je ook gebruik maken van audio en projectieapparatuur. Er is ook wifi aanwezig. Ook de andere lokalen werden in de loop der jaren in een nieuw en sfeervol jasje gestoken. In 2017 kregen en de Olijftak en de Junior een nieuw kleedjes aangemeten. We mogen dan ook stellen dat ons Parochiecentrum" Sinte-Godelieve" volledig inspeelt op de noden en de vragen van deze tijd. In september 2009 vierden we haar diamantenjubileum. Een verjaardag die niet onopgemerkt is voorbij gegaan. Als verjaardagsgeschenk kreeg ons Parochiecentrum" Sinte-Godelieve" een nieuwe naam met een nieuwe betekenis: de ark. Onze grote zaal voor 250 personen. Te gebruiken voor feesten, fuiven, optredens.
zaalverhuur amsterdam
Privézalen Gemeente Merelbeke.
Familiefeesten op feestdagen en in het weekend: 125 euro per dag 75 euro waarborg ongeacht de duur van de activiteit. Voor het klaarmaken van de zaal op de vooravond of het opruimen op de volgende dag: 1010, euro extra. Huur van beamer: 20 euro.
Feestzalen
Zalen te huur Gemeente Meise.
Subsidies en premies. Zelf iets organiseren. Zalen te huur. Zalen te huur. U kan verschillende ruimtes voor culturele evenementen afhuren, zowel bij de gemeente als bij particulieren. A tot Z. GC de Muze van Meise. Zalen niet van de gemeente.
trouwfeest zaal
Verhuur zaal: feestzaal huren? Vergaderzaal te huur Melsele Beveren.
Feestzaaltje voor communie, babyborrel. Ook voor feestelijke privé-aangelegenheden bieden we een zaal te huur aan. Deze kan gehuurd worden op zondagnamiddagen. Huur de feestzaal in landelijke omgeving voor feesten, communies, verjaardagen, e.a. Een betaalbare toplocatie vinden voor het ideale feest is niet eenvoudig.
micro maxi step aanbieding

Contacteer ons