Zoeken naar feestzaal te huur

 
feestzaal te huur
Feestzaal te huur voor verjaardagen, etc. Sint-Jans-Molenbeek Wattedoen.be.
Feestzaal te huur voor verjaardagen, etc. 3 uren 135. 4 uren 170. 5 uren 200. hele dag tot 8 uren 250. Onze danszaal is beschikbaar voor feesten. Ze is ongeveer 110 m2 met spiegels, audio installatie, belichting, stoelen rond de dansvloer, keuken met koelkast en wasbak.
Feestzalen
Kasteelhoeve te huur voor feesten Flinkheuvel s Gravenwezel.
Kasteelhoeve te huur voor feesten Flinkheuvel s Gravenwezel. Prachtige kasteelhoeve voor uw events. Flinckheuvel is gelegen in het groene, rustige Schilde. De locatie is vlot bereikbaar op slechts 15 minuten rijden van Antwerpen. Flinckheuvel is een exclusief adres voor al uw recepties, feesten en banketten.
cryptogrammen
Feestzaal Rossem Voor familiale, sociale en culturele activiteiten.
De zaal is te huur voor alle familiale, culturele en sociale activiteiten. Fuiven zijn niet toegelaten. Het ontbreken van geluidsisolatie zou te veel overlast geven voor de buren. De zaal is aangekleed met een permanente fototentoonstelling People from Rossem: 91 portretten van Rossemse gezinnen. En de keuken werd op 6 november 2016 compleet vernieuwd. Er staan nu 2 friteuses, 6 gasbekkens, 1 traditionele oven en 1 combisteamer met 10 lagen alsook een nieuwe afwasmachine die in drie minuten wast. Op die manier kunnen feesten tot 100 personen makkelijk in de zaal georganiseerd worden, zelfs voor doe-het-zelf-koks. Reserveren doet u via dit bevestigingsformulier. Reserveren: prijzen en mogelijkheden. Wat te doen in de buurt. Feestzaal Rossem Blog op WordPress.com.
trouwfeest
Op zoek naar een feestzaal te Hasselt? Westpunt.
Iets te vieren? Van familiefeesten, verjaardagen en babyborrels tot communiefeesten, onze unieke feestzaal biedt het decor voor al je festiviteiten! Mag het iets meer zijn en wensen jullie ook een hapje te eten? Geen enkel probleem, onze feestzaal valt zowel met als zonder catering te huren.
Teaterhuyse Opwijk Trendy feestzalen in voormalige bioscoopzaal te Opwijk.
Neem een kijkje op onze website of maak vrijblijvend een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. Wij zijn reeds 20 jaar gespecialiseerd in het tot in de puntjes verzorgen van al uw feestelijkheden, vergaderingen, recepties. Wij beschikken over verschillende feestzalen van 10 tot 150 personen.
Zaal en materiaalverhuur Gemeente Lennik.
Occasionele huur omvat alle verhuur van zalen en/of materiaal aan verenigingen of personen voor éénmalig gebruik of een éénmalige activiteit. Seizoenhuur omvat de verhuur van zalen aan verenigingen of personen minstens om de 14 dagen en minstens 12 keer per seizoen, op regelmatige basis. Een seizoen loopt telkens van 1 augustus tot 31 juli. De gemeente Lennik stelt 4 zalen ter beschikking voor verhuur. Feestzaal Jo Baetens. De feestzaal Jo Baetens is direct gelegen naast de sporthal Jo Baetens. Deze zaal heeft een totale oppervlakte van 380 m met een maximumcapaciteit van 300 personen. Verder zijn er een grote keuken, berging, ruime parking, sport en speeltterreinen buiten beschikbaar. Je kan de feestzaal Jo Baetens huren voor privéfeesten met eten, eetfestijnen, verjaardagen, communiefeesten, clubfeesten, trouwfeesten. Sporthal Jo Baetens. De sporthal Jo Baetens heeft een totale oppervlakte van 950 m. Je kan 1 of meerdere terreinen max. 3 huren van de sporthal voor sportactiviteiten, tornooien, wedstrijden, grote evenementen. Zowel binnen als buiten kunnen er verschillende soorten sporten worden uitgeoefend. Het is ook mogelijk om de 2 beachterreinen, gelegen achter de sporthal te huren.
Feestzaal Huren In Antwerpen Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in Antwerpen in de kijker. Tags: feestzaal antwerpen, feestzaal in antwerpen, feestzalen antwerpen, feestzaal huren antwerpen, feestzaal verhuur antwerpen, zaal antwerpen, zaalverhuur antwerpen, evenementenzaal antwerpen, feestzaak antwerpen., In minder dan 48u een volwaardige event of horecalocatie. Slimme oplossing voor wie op zoek is naar een verassende event of horecalocatie. Trouwfeest zonder je bankrekening te plunderen?
Feestzaal The Tree Lier.
The Tree heeft een modern, strak interieur, uitgewerkt in aangename houtsoorten, om een strakke en tevens warme sfeer te creëren. Deze multifunctionele zaal leent zich voor bedrijfsfeesten, seminaries, productvoorstellingen, privé feesten, babyborrels, huwelijksfeesten, communiefeesten., The Tree is centraal gelegen tussen Antwerpen en Brussel en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Contacteer ons