Op zoek naar feestzaal te huur?

 
feestzaal te huur
Zalen huren cultuurcentrum CasinoKoksijde.
De zaal is technisch volledig uitgerust om dit alles van de nodige klank en licht te voorzien. Bij de zaal horen ook loges/kleedkamers die in de huurprijs inbegrepen zijn. opwarmen of bereiden maaltijden. De keuken kan gehuurd worden in combinatie met de Feestzaal, foyer of mezzanine.
live muziek huren
Feestzaal en verdagderzaal te huur in Genk Masita Soccer Arena.
Onze feestzaal heeft een oppervlakte van om en bij de 125 vierkante meter en een capaciteit van ongeveer 50 à 60 personen zittend. De business ruimte biedt plaats aan een 20-tal personen. Naast de verhuur van onze feest en vergaderruimtes, bieden wij optioneel ook de mogelijkheid aan om de hapjes tot zelfs het volledige menu te verzorgen, alsook de huur van een springkasteel, voetbalarena op zand, of Bubbleball.
zaal trouwfeest
A-stad.
band inhuren
Zaal Toon.
Wijnveld 251 9112, Sinaai 0478 472 147. Toggle navigation Feestzaal Toon. Huur van de zaal. De reservatie van de zaal is pas definitief als de waarborg en huur betaald zijn op rekeningnr. BE21 7512 0816 8003 met vermelding van naam en datum huur zaal. Bij de betaling gaat u ook automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en de gebruikershandleiding. Een dag huur van de zaal is van 11 uur tot 10.30 uur de dag erna. indien u de poetsdienst neemt is het van 11 uur tot 8.00 uur De huur van het servies, het bestek en de glazen zijn in de huurprijs inbegrepen. De avond voor de huur van de zaal krijgt u van ons een code via mail of een bericht. Hierin wordt vermeld in welke kluis uw sleutels zitten en welke code u moet gebruiken om deze open te krijgen.
persoonlijke leningen
Feestzaal NietTeDoen.
Je kan onze feestzaal per dag huren. Je zorgt zelf voor eten of werkt samen met een traiteur naar keuze. Er is een professionele keuken aanwezig. Je kan zelf voor drank zorgen en hebt dus geen verplichting drank af te nemen van de zaal.
schuur te huur voor feestje
Verhuur feestzalen: Gemeente Kluisbergen.
Verhuur GOC Ruien. Verhuur zaal De Brug. Kluisbergen telt niet minder dan 2 gemeentelijke ontmoetingscentra GOC, 1 feestzaal en een culturele zaal. Deze kunnen ofwel door verenigingen of individueel gebruikt worden tegen betaling van een verbruiksvergoeding en onder bepaalde voorwaarden.
zaal te huur den haag
Welkom Feestzaal de ark Wuustwezel.
Welkom bij de ark. De Feestzaal" Sinte-Godelieve" bestaat reeds sinds 1949. Van een traditioneel parochiezaaltje met een zaal met podium en een balkon groeide en enkele vergaderlokalen, groeide in 1976 de" Godelievezaal" zoals de meesten ons kennen geleidelijk uit tot een heus Parochiecentrum" zoals er de dag van vandaag nog maar weinigen bestaan. De traditionele zaal werd omgetoverd tot een grote polyvalente ruimte met uitgebreide mogelijkheden gaande van toneel tot fuiven en bals, huwelijks en andere feesten, koffietafels bij uitvaarten, live-optredens en conferenties. Indien gewenst kan je ook gebruik maken van audio en projectieapparatuur. Er is ook wifi aanwezig. Ook de andere lokalen werden in de loop der jaren in een nieuw en sfeervol jasje gestoken. In 2017 kregen en de Olijftak en de Junior een nieuw kleedjes aangemeten. We mogen dan ook stellen dat ons Parochiecentrum" Sinte-Godelieve" volledig inspeelt op de noden en de vragen van deze tijd. In september 2009 vierden we haar diamantenjubileum. Een verjaardag die niet onopgemerkt is voorbij gegaan. Als verjaardagsgeschenk kreeg ons Parochiecentrum" Sinte-Godelieve" een nieuwe naam met een nieuwe betekenis: de ark. Onze grote zaal voor 250 personen. Te gebruiken voor feesten, fuiven, optredens.
zaalverhuur amsterdam
A-stad.
Sorry, we merken dat je antwerpen.be niet zal kunnen gebruiken zoals wij het bedoeld hebben. Dit komt omdat je een verouderde versie van je internetbrowser gebruikt. Je kan dit verhelpen door een recente versie van je browser te installeren. Om verder te gaan, dient u JavaScript te activeren.
seo google

Contacteer ons