Op zoek naar feestzaal met tuin?

 
feestzaal met tuin
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Huwelijk feestzaal Domaine de Jaurieu.
Een tuin voor uw ceremonie, een binnenkoer voor uw receptie, een boerderij voor het avondfeest, alles is mogelijk! Le Domaine de Jaurieu, uw feestzaal tussen Ronse en Doornik, in Henegouwen. Blijf je graag op de hoogte van onze laatste promoties en evenementen?
trouwfeest zaal
Feestzaal OUD ANTWERPEN.
De recent vernieuwde feestzaal is gratis beschikbaar indien men reserveert voor meer dan 20 personen. De gezellige inrichting biedt een maximun bezetting tot 100 genodigden. Wij hebben voor u speciaal een suggestiemenu gemaakt voor feestelijkheden. Ontdek ons feestmenu! De kindvriendelijke speeltuin gelegen naast de feestzaal zal zeker de jongste bezoekers bekoren.
Pensioensparen
Feestzaal.
Bovendien is de zaal vrij van traiteur en kan u zelf de keuze maken wie uw feest zal verzorgen! De feestzaal heeft ook een eigen afgesloten tuin, in de zomer is het heerlijk vertoeven in de tuin en het is er geschikt voor een lekkere barbecue.
LED Paneel
Feestzaal de Kapelhoeve Turnhout.
Met respect voor het verleden kreeg de feestzaal een eigentijds tintje. Genieten in onze hoevetuin. Bij mooi weer zetten we de deuren van de Kapelhoeve wagenwijd open. We nodigen jou en je gasten dan graag uit in onze prachtige hoevetuin voor het aperitief, een receptie of zelfs het volledige feest. We richten onze tuin naar wens in voor de organisatie van jouw trouwceremonie. Ook bij een opdeling geeft elke feestzaal toegang tot de tuin.
hotel brussel tripadvisor
Feestzaal t Jagershof Bezoek Diksmuide.
Kamer met ontbijt. Naar de markt. Handelaars in de kijker. Feestzaal t Jagershof. Feestzaal t Jagershof. Woumenweg 291 8600 Woumen. 051 50 01 58. Open van 11.30 tot 14 uur en van 18 tot 21 uur. Taverne open van 11 tot 24 uur. Gesloten op dinsdag en woensdag, dinsdagmiddag open op reservatie voor groepen. Tuin en speeltuin.
oprit
Restaurant Feestzaal Ter Biest in Menen-Lauwe.
In Restaurant Feestzaal Ter Biest wordt u hartelijk ontvangen door de eigenaars. Zij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken waardoor u op een ontspannende wijze kan genieten. De prachtige natuur waar de locatie in gelegen en waar u vanaf het terras met grote teugen van kan genieten en het sfeervolle interieur harmoniëren samen op perfecte wijze en doen u even wegdromen van alle hedendaagse beslommeringen.
Feestzalen
De Casteleer Kasterlee: BB Feestzalen Seminaries Brunch Ontbijt.
Onze nieuwe feestzaal met zijn terras, grote tuin en ruime parking is het perfecte decor voor uw feesten, recepties en evenementen. Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes en zorgen voor een warme en huiselijke sfeer, mooie inkleding, vriendelijke bediening en culinaire verwennerij.
feestzalen De Vlaschaard.
feestzalen De Vlaschaard. Met drie prachtige feestzalen en een topteam van gepassioneerde koks en enthousiaste obers die met een glimlach serveren, heeft feestzalen De Vlaschaard alles in huis om jouw feest onvergetelijk te maken. een geschikte zaal voor ieder event. In de grote zaal organiseren we diners tot 250 personen en recepties tot 350 personen, ideaal voor huwelijken en bedrijfsfeesten. De kleine zaal daarentegen is goed voor een diner tot 50 personen en recepties tot 80 personen. het intieme kader van de kleine zaal leent zich uitstekend voor familiefeesten. Dan gooien we de ramen open en ontvangen we je gezelschap graag in onze tuin.

Contacteer ons