Op zoek naar feestzaal met tuin?

 
feestzaal met tuin
Feestzaal Vlaams-brabant Alle Feestzalen in Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Bij feestzaal Den Ast beleef je onvergetelijke momenten. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij doen de rest. Het gebouw was vroeger een boerderij, mouterij én brouwerij en den ast was traditioneel de plaats waar het mout gedroogd werd. Vandaag is het een unieke feest en eventlocatie met drie zalen en een charmante tuin.
Feestzalen
Feestzaal met prachtige tuin Adequat Gent.
full service kantoren en vergaderzalen. Feestzaal met prachtige aangrenzende tuin. Sfeervolle zaal voor receptie en feesten. Adequat zwaait niet alleen de deuren open voor zakelijke bijeenkomsten. Ook als u iets te vieren hebt, bent u hier aan het juiste adres.
feestzaal huwelijk
Feestzalen Feestzaal Lindenhof.
Met een capaciteit van 20 tot 350 personen is Feestzaal Lindenhof uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen en feesten. De 4 geklimatiseerde zalen en een ruime parking zijn een extra aspect alsook de fijne speeltuin bij het terras omringd met schitterende vormsnoei van mooie bomen en heesters.
lening simuleren
De Plaetsemolen Feestzaal.
De molen werd volledig gerenoveerd en geïntegreerd in een gezellige, zeer stijlvolle feestzaal. De sfeervolle zaal met oude molen is in grootte aanpasbaar in functie van uw feest. De zaal beschikt over een volledig uitgeruste keuken en een grote tuin met speelruimte voor de kinderen.
Feestzaal Gent, feestzaal met tuin, feestzalen, Gent, Melle, Wetteren.
Aan de site is een treinstationnetje verbonden, stop Kwatrecht, op 3min van Gent. De fabrieksite omvat een grote hoge feestzaal, de oude catacomben, een galerie expo ruimte, tuinen met uitzicht over de Scheldevallei, waterbekken met bronwater, een Scheldeweg, de fabriekingang en square.
Feestzaal Alle Feestzalen kan je terugvinden op Salino.be Salino.be.
Naast de tuin ligt de ruime gratis parking met plaats voor 45 wagens. In de tuin kan een springkasteel geplaatst worden. Kennismaken en de feestzaal bekijken Kom gerust langs om een kijkje te nemen en ontdek met eigen ogen dat we de perfecte locatie voor uw feest hebben.
Feestzalen De Majeur Feesten in Stijl in Vlaams-Brabant.
De gerestaureerde brouwerij wordt niet alleen omringd door een prachtige tuin, maar binnen vindt u ook drie mooie feestzalen van 10 tot 90 personen met alle accommodatie. De Majeur is gelegen ten westen van Brussel in de groene de rand van het Pajottenland. Wanneer u dus op zoek bent naar een feestzaal in Oost-Vlaanderen of een feestzaal in Vlaams-Brabant dan zit u bij de Majeur zeker goed.
grote tuin Feestzaal huwelijk Feestzalen Trouwlocaties Trouwzalen.
Feestzaal voor je huwelijk: grote tuin. You are here: Home grote tuin. Feestzaal Hof te Rhode. Deze feestzaal in Vlaams Brabant is een feestzaal met een knappe en grote tuin. De feestzaal heeft centraal op het terras een prachtige oude boom met bankjes er rond.

Contacteer ons