Meer resultaten voor feestzaal met tuin

 
feestzaal met tuin
Home Feestzaal Willem Tell.
In 2015 werd de site en zaal gemoderniseerd zodat feestzaal Willem Tell opnieuw de toplocatie is voor onvergetelijke feesten! Wilt u graag onze feestzaal Willem Tell in Ieper huren? Vraag gerust een offerte aan. Onze vernieuwde feestzaal van maar liefst 280 m 2. Ruime parking die uitkijkt op de grote tuin met vijver.
lenen
Feestzaal Agathea in Landskouter.
Bij de feestzaal is ook een Engelse buxustuin met veel lekker ruikende lavendel. Hier kunt u gezellig samen met uw genodigden van de rust genieten. Naast de tuin ligt de ruime gratis parking met plaats voor 45 wagens. In de tuin kan een springkasteel geplaatst worden. Kennismaken en de feestzaal bekijken.
platformlift rolstoel
Feestzalen Bertembos.
Uiterst gezellige feestzaal tot max 60 pers aan tafel. In combinatie met de kleine tuinzaal is er plaats voor max 80 pers aan tafel. Deze feestzaal heeft zicht op onze verzorgde tuin waar je bij mooi weer het aperitief of de receptie in de tuin kan laten doorgaan.
SEO Page Optimizer Nederland
Tuin Sfeer Banket / Feestzaal Paul De Pierre.
houtmethistorie.nl
Feestzaal.
Bovendien is de zaal vrij van traiteur en kan u zelf de keuze maken wie uw feest zal verzorgen! De feestzaal heeft ook een eigen afgesloten tuin, in de zomer is het heerlijk vertoeven in de tuin en het is er geschikt voor een lekkere barbecue.
https://slaapbankgigant.nl/winkel/slaapbanken/hoekslaapbank-maestro/
Feesten Kattebroek.
Feestzaal Kattebroek in Dilbeek Vlaams-Brabant heeft intussen ook al heel wat originele feestconcepten uitgewerkt die we met plezier voor je realiseren. Door te kiezen voor een van onze themafeesten ben je meteen zeker van een creatief feestthema en hoef je je geen zorgen meer te maken over de bijhorende decoratie of een vlekkeloze organisatie. Wat kan je zoal organiseren in onze feestzaal in Vlaams-Brabant? Een traditionele bruiloft of een romantische outdoor trouwpartij? Zeker voor huwelijken is Kattebroek de perfecte locatie. Droom je bijvoorbeeld van een buitenhuwelijk, dan kan je perfect en officieel in onze tuinen trouwen. Bij goed weer trakteren we je gasten op een receptie in de tuin of in de veranda en daarna staan het diner en uiteraard ook de dansvloer klaar voor een fantastisch avondfeest.
De Plaetsemolen Feestzaal.
De molen werd volledig gerenoveerd en geïntegreerd in een gezellige, zeer stijlvolle feestzaal. De sfeervolle zaal met oude molen is in grootte aanpasbaar in functie van uw feest. De zaal beschikt over een volledig uitgeruste keuken en een grote tuin met speelruimte voor de kinderen.
feestzaal Wetteren, feestzaal gent, huwelijksfeest gent, huwelijk vieren in Gent, feest geven Gent, feest melle, aannemer feest melle, aannemer feest merelbeke, feest met catering gent, zaalverhuur ge
Bezoek onze website. Zaalverhuur / Feestzaal. data-cycle-prevprevControl_5132853" data-cycle-nextnextControl_5132853" data-cycle-center-horztrue" data-cycle-slides" div.slidepart" data-cycle-slide-classslidepart" data-allow-wraptrue" data-cycle-logfalse" data-cycle-timeout4000" data-cycle-speed1000" data-cycle-auto-heightfalse" styleheight: 50px." Feestzaal met tuin aan de Schelde. Oude fabrieksite kampvuur, vijver, BBQ. Feesten mét catering Vrij van Drank kurkrecht. Trouwfeest Huwelijk Huwelijksfeest.

Contacteer ons