Resultaten voor feestzaal met tuin

 
feestzaal met tuin
feestzaal met tuin - Mooie locatie met een fijne sfeer.
Desmet Studio's' vlakbij Artis is gelegen aan de Plantage Middenlaan 4a in Amsterdam, op 10 minuten loopafstand van het Rembrandtplein en op slechts 5 minuten met het OV vanaf Amsterdam Centraal. De Plantage is goed bereikbaar met de fiets, metro halte Waterlooplein uitgang Hortus, 2 tramlijnen en met de auto via de Wibautstraat, Middenweg of de Piet Heintunnel.
Tuinpaviljoen: Lodewijk Van Male: Hotel Restaurant Feestzaal Brugge.
in onze tuin beschikken wij over een zeer ruim tuinpaviljoen, ideale locatie voor het verzorgen van uw receptie, verjaadag, tuinfeest, enz. Wenst U een feest te organiseren in een stijlvol kader maar een iets lossere formule dan is het tuinpaviljoen de locatie.
trouwfeest locatie
Traiteur, Nijlen, gangenmenus, feestzaal met tuin, De Vogelzang.
Laat het ons weten! Met meer dan 50 jaar ervaring kunt u op ons rekenen voor kwaliteit op vlak van gastronomie en organisatie. Wij hebben ook een eigen feestzaal waar u terecht kan voor de organisatie van uw feest of evenement.
Feestzalen
Feestzalen Bertembos.
Uiterst gezellige feestzaal tot max 60 pers aan tafel. In combinatie met de kleine tuinzaal is er plaats voor max 80 pers aan tafel. Deze feestzaal heeft zicht op onze verzorgde tuin waar je bij mooi weer het aperitief of de receptie in de tuin kan laten doorgaan.
Bank
Villa Scaldis Restaurant Feestzaal Traiteur.
Traiteurdienst op maat. Feestzaal Villa Scaldis. Voor al uw feesten en recepties. In onze 2 zalen is het steeds genieten van een eerlijke keuken. Wat hebben wij u te bieden? Zonnig, zuidgericht terras. Villa Scaldis beschikt over een mooie tuin met zonnig terras, waar u in alle rust kunt genieten van een aangenaam aperitief vooraf en/of een koffie achteraf.
kbc
Feestzaal harmonie Inventaris Onroerend Erfgoed.
Feestzaal" Harmonie" met gelijknamig park ten zuiden en toegangsgebouw aan de Mechelsesteenweg. Sinds 1923 stadseigendom, voordien zomerlokaal van de in 1814 opgerichte Société" d'Harmonie, vanaf 1829 Société" Royale dHarmonie. Vanaf ongeveer 1230 was hier de leprozerie of het melaatsenhuis Ter" Zieken" gevestigd verwoest in 1542 en 1580, heropgericht in 1662 en gronden van het 16de-eeuwse landgoed Valkenburg; in de 19de eeuw eigendom Mosselman dat in 1844 werd aangekocht door de Harmonie. Na aankoop van de gronden werd een wedstrijd uitgeschreven voor het ontwerpen van een complex met bal en concertzaal uitziend op de tuin, en verder een eetzaal, een biljartzaal of tabagie en dienstlokalen.
last minute augustus
Feestzalen Gravenhof.
de vele ramen die een romantisch licht inval laten zien.en uitzicht op de mooie tuin zijn enkele van de vele troeven. Zaal Wijnendale is charme in harmonie met modern comfort. De lichte, sfeervolle lounge stijl is een ideale ruimte voor een hartelijke ontvangst.
ikkoopuwhuis.be
Verkocht IMMO BEGUIN.
Het gevraagde pand bestaat niet of is verkocht. Immo Beguin BTW 0806.074.255 Vastgoedmakelaar bemiddelaar BIV 504850: Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars: Luxemburgstraat 16 B, 1000 Bruxelles, België BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr. 730.390.160 BIV plichtenleer: www.biv.be Disclaimer Privacy Statement.
Feestzalen
Feestzalen in Limburg House of Weddings kwaliteitslabel.
In de trendy gerenoveerde industriële panden en manoirs van de feestzalen in Limburg wordt vaak een veelvoud aan ontspannende activiteiten aangeboden Spa Relax, casino, en in menige Limburgse feestzaal zal een lokaal kasteelbier ontdekt worden! Hoe kan je de feestzalen in Limburg bereiken? Oude industriële panden, gerenoveerde abdijen en ecologische parken behoren tot de trots van de feestzalen in Limburg en worden goed bewegwijzerd. Vele feestzalen in Limburg sluiten nauw aan bij toplocaties op de evenementenkalender en zijn gelegen nabij de grote invalswegen van belangrijke steden Genk, Hasselt, Mol, Lanaken, Alle sites beschikken over ruime parkings. Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met inspiratie, ideeën, trends, tips en tricks en nog veel meer.
zonnepaneel

Contacteer ons