Zoeken naar feestzaal met tuin

 
feestzaal met tuin
De Plaetsemolen Feestzaal.
De molen werd volledig gerenoveerd en geïntegreerd in een gezellige, zeer stijlvolle feestzaal. De sfeervolle zaal met oude molen is in grootte aanpasbaar in functie van uw feest. De zaal beschikt over een volledig uitgeruste keuken en een grote tuin met speelruimte voor de kinderen.
Feestzalen
Feesten Kattebroek.
Feestzaal Kattebroek in Dilbeek Vlaams-Brabant heeft intussen ook al heel wat originele feestconcepten uitgewerkt die we met plezier voor je realiseren. Door te kiezen voor een van onze themafeesten ben je meteen zeker van een creatief feestthema en hoef je je geen zorgen meer te maken over de bijhorende decoratie of een vlekkeloze organisatie. Wat kan je zoal organiseren in onze feestzaal in Vlaams-Brabant? Een traditionele bruiloft of een romantische outdoor trouwpartij? Zeker voor huwelijken is Kattebroek de perfecte locatie. Droom je bijvoorbeeld van een buitenhuwelijk, dan kan je perfect en officieel in onze tuinen trouwen. Bij goed weer trakteren we je gasten op een receptie in de tuin of in de veranda en daarna staan het diner en uiteraard ook de dansvloer klaar voor een fantastisch avondfeest.
lening
Rubenshof Alken Prachtige feestzaal te Alken Limburg gastheer Tom Govaerts en Katrien Maes.
De ideale plek voor recepties tot 400 personen of voor het organiseren van een zomerbarbecue. Wat is er zaliger dan op een mooie zomeravond te relaxen in de tuin tijdens een feest met vrienden en familie? Voor de kinderen is er een speeltuintje voorzien, het is steeds mogelijk om een springkasteel te plaatsen.
Accountant
Feestzalen Feestzaal Lindenhof.
Met een capaciteit van 20 tot 350 personen is Feestzaal Lindenhof uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen en feesten. De 4 geklimatiseerde zalen en een ruime parking zijn een extra aspect alsook de fijne speeltuin bij het terras omringd met schitterende vormsnoei van mooie bomen en heesters.
Feestzaal Puurs Alle Feestzalen in Puurs Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Deze feestzaal ligt namelijk in Elversele, vlakbij Waasmunster en op 800m van de afrit E17, maar ook midden in een groene oase van rust. Parkeergelegenheid is er voldoende op het terrein zelf en ook over de catering hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze is echt top en prachtig geserveerd. Top chef en Meesterkok Guy Beeckmans verwent de smaakpapillen van uw gasten immers met een verrassend fijne Franse culinaire keuken met trendy verfijnde invloeden. En waarom laat u uw walking dinner of receptie bij goed weer niet plaatsvinden op een van de ruime terassen of in de prachtige tuin van dit domein?
Feestzaal Limburg Alle Feestzalen in Limburg op Salino.be Salino.be.
Zalig genieten Ontdek de prachtige feestzalen en ruime, aangelegde tuin van het Acaciahof in Overpelt. Onze feestzalen zijn werkelijk op alles voorzien: kleine tot grote feesten, met of zonder thema, en indien gewenst met aangepaste animatie. Het Acaciahof is dan ook zoveel meer dan een feestzaal.
Een feestzaal met tuin huren doe je bij feestzaal De Venkel.
Eén van de grootste troeven van feestzaal De Venkel is de mogelijkheid om een mooie feestzaal mét tuin te huren. Beplant met rode beuk, kastanjeboom, plataan en enkele zeldzame boomsoorten straalt het park van feestzaal De Venkel pure klasse uit.
grote tuin Feestzaal huwelijk Feestzalen Trouwlocaties Trouwzalen.
Feestzaal voor je huwelijk: grote tuin. You are here: Home grote tuin. Feestzaal Hof te Rhode. Deze feestzaal in Vlaams Brabant is een feestzaal met een knappe en grote tuin. De feestzaal heeft centraal op het terras een prachtige oude boom met bankjes er rond.

Contacteer ons