Meer resultaten voor feestzaal met tuin

 
feestzaal met tuin
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Feestzaal De Hophoeve.
Feestzaal de Hophoeve te Affligem bij Aalst biedt u een gezellig en romantisch kader aan met ruime parking en kindvriendelijke tuin voor allerhande feesten: babyborrels, doopfeesten, communie en lentefeesten, huwelijksfeesten en jubileums. Guy Van Nuffel, eigenaar en tevens kok, zorgt er samen met zijn team voor dat jullie feest een onvergetelijke dag wordt.
leningen
t Guldenhof Feestzaal in Liedekerke.
schoonmaakbedrijven
Tuin Munchenhof kamersfeestzaal, en restaurant.
Bij mooi weer verzogen we de receptie van uw feest in onze mooie tuin. Groot en klein kunnen er zich vermaken met een partijtje voetbal, basketbal., Voor de allerkleinsten is er een glijbaan, klimtoren, springkasteel en trampoline. Verder kunt u in het groene doolhof uw weg naar binnen of buiten zoeken. Vul hier uw e-mailadres in om u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Maaltijd aan huis. 057/48 83 13. Ingang feestzaal: Boezingestraat 45A.
GPS wandelen
FEESTZAAL CYCLOON.
Met onze feestzaal en veranda met enige tuin heeft u ongetwijfeld een fantastisch feest! Wij helpen jullie graag bij het samenstellen van het menu. Wij beschikken tevens over een springkasteel en een trampoline dit om de kinderen een leuk feest te bezorgen.
opleiding conflicthantering
Home Ziltezoen.be.
Kom meer te weten omtrent de zaakvoerder en zijn personeel rond deze prachtige feestzaal dat één van de beste toppers van België is. De Zilte Zoen biedt ruimte voor maar liefst 400 gasten. Bekijk onze accommodatie. Chef-kok Guy Beeckmans verwelkomt al jarenlang verwende fijnproevers. Bekijk een impressie van Zilte Zoen. Wat versheid aangaat scoort Zilte Zoen dan ook heel hoog: topproducten rechtstreeks van de Parijse vroegmarkt., regionale produce van de omliggende boerderijen, specialiteiten van vertrouwde leveranciers. In de keuken krijgen de gerechten en hapjes dan een bijzondere touch mee vooraleer ze worden geserveerd. Schaapjes Texelaar Laag Zilte Zoen. Schaapjes Texelaar Laag Zilte Zoen Ooi kop laag. Schaapjes Texelaar Hoog Zilte Zoen. Schaapjes Texelaar Zilte Zoen Ooi kop hoog. Wil je een dinerbon als cadeau geven aan Koop deze bon en u kan. Nieuwe Steenweg 60. Tel: 052 226 400. Enkel op reservatie vanaf 20 pers in de week. Design by WPDesign.be. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
VUILZAKHOUDER
tuin Feestzaal Waerboom.
Tel: 32 02 463 15 00 fax: 32 02 463 10 30 info@waerboom.com. Salons Waerboom Hotel Seminariezaal Banket Walking dinner Feestzaal in Groot-Bijgaarden Brussel Algemene voorwaarden Privacy. Wij gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te geven.
Feestzalen Bertembos.
Uiterst gezellige feestzaal tot max 60 pers aan tafel. In combinatie met de kleine tuinzaal is er plaats voor max 80 pers aan tafel. Deze feestzaal heeft zicht op onze verzorgde tuin waar je bij mooi weer het aperitief of de receptie in de tuin kan laten doorgaan.
Feestzaal in het groen Zakentoerisme Vlaams-Brabant.
Midden in de prachtige groene omgeving van Tervuren ligt het Koloniënpaleis, dat deel uitmaakt van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika. De huidige feestzaal bevindt zich. Selecteer Verwijder uit selectie. Gasthof Ter Venne. feesten en vergaderen midden in de ongerepte bossen van Langdorp. omgebouwde streekhoeve en authentieke schuur. Ga voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of personeelsfeest naar het heerlijke Gasthof Ter Venne. Je geniet er van een prachtige ligging omgeven door metershoge dennen. Selecteer Verwijder uit selectie. feestlocatie in het groene Pajottenland. prachtig gerenoveerde hoeve met ruime gratis parking. Op zoek naar een bijzondere feest en evenementenlocatie? Eenhoorn is een knap gerenoveerde brouwerijhoeve met een stijlvol restaurant, feest en seminariezalen. De authenticiteit, de mooie. Selecteer Verwijder uit selectie. Den Berg Hotel Events. schitterende evenementenlocatie in oude spoorwegloods. knappe hedendaagse setting voor je vergadering of bedrijfsfeest. Deze oude spoorwegloods In Londerzeel werd volledig omgebouwd tot state-of-the-art evenementenhal met meeting rooms. Het is de perfecte venue voor je congres, evenement of bedrijfsfeest. Selecteer Verwijder uit selectie. 4 feestzalen met tuin in een charmant kasteel.

Contacteer ons