Meer resultaten voor feestzaal met tuin

 
feestzaal met tuin
Huwelijk feestzaal Domaine de Jaurieu.
Een tuin voor uw ceremonie, een binnenkoer voor uw receptie, een boerderij voor het avondfeest, alles is mogelijk! Le Domaine de Jaurieu, uw feestzaal tussen Ronse en Doornik, in Henegouwen. Blijf je graag op de hoogte van onze laatste promoties en evenementen?
Feestzalen
De Barrier Feesten.
Landelijke kamer met daglicht. Directe toegang tot het terras en tuin. Microfoon op aanvraag. Receptie tot 75 gasten. Banket tot 55 gasten. De royale feestzaal is geschikt voor grotere groepen. Zowel in buffetopstelling als voor banketten en recepties voor bruiloften genieten de gasten van een rijkelijk comfort.
wat is een accountant
Feesten op de boerderij Doe-tips Veldverkenners.
Tip: kinderfeestjes op de boerderij. Adressen van boerderijen die specifiek verjaardagsfeestjes voor kinderen organiseren, vind je in ons artikel Tip: waar naartoe voor een verjaardagsfeest op de boerderij? Ken je nog een land of tuinbouwbedrijf met een leuke feestzaal op de boerderij?
schuldsaldoverzekering
Restaurant Calla's' beschikt over een afzonderlijke feestzaal én een tuin.
Restaurant Calla's' beschikt over een afzonderlijke feestzaal én een tuin. Een afzonderlijke feestzaal. Wij beschikken over een afzonderlijke feestzaal met een capaciteit van 10 tot 35 personen. De feestzaal gaat aansluitend over naar de schitterende tuin waarbij mooi weer recepties helemaal tot zijn recht komen.
Feestzaal De Castaar.
Feestzaal De Castaar. De Castaar is een feestzaaltje voor kleinere evenementen. Voor tuinfeesten, themafeesten en drinks is het de ideale plaats, gelegen binnen een uniek kader in het hartje van Geel. De tuin ligt vlak aan het stadspark, op slechts 200 meter van de Markt. Feestzaal De Castaar.
Feestzalen De Majeur Feesten in Stijl in Vlaams-Brabant.
De gerestaureerde brouwerij wordt niet alleen omringd door een prachtige tuin, maar binnen vindt u ook drie mooie feestzalen van 10 tot 90 personen met alle accommodatie. De Majeur is gelegen ten westen van Brussel in de groene de rand van het Pajottenland. Wanneer u dus op zoek bent naar een feestzaal in Oost-Vlaanderen of een feestzaal in Vlaams-Brabant dan zit u bij de Majeur zeker goed.
Hof Ter Velden feestzaal in Oost-Vlaanderen.
In 2005 kregen onze gebouwen een grondige make-over en maakten we ook werk van de aanleg van de tuin, de speeltuin en de parking. Onlangs investeerden we ook in een nieuwe keuken. Ze is uitgerust met alle nieuwe technologieën en een schoolvoorbeeld voor elke multifunctionele feestzaal. Je hebt de gedroomde feestzaal in Oost-Vlaanderen gevonden.
Orangerie Krekelhof Orangerie t Krekelhof.
Keuken Orangerie Feestzaal Home t Krekelhof t Krekelhof in Kuringen Hasselt. Feestzalen Orangerie Feestzaal Home t Krekelhof t Krekelhof in Kuringen Hasselt. Op het gelijkvloers vindt u de polyvalente zalen die stijlvol zijn ingericht met daarnaast de ruime en lichte orangerie, eveneens een sprookje, met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal.

Contacteer ons