Meer resultaten voor feestzaal huren brussel

 
feestzaal huren brussel
Zaalverhuurder in Brussel zaalverhuur-info.be.
Feestzaal Aksu Vilvoorde. Ruime zaal voor alle gelegenheden! Geneeskunde voor de Derde Wereld Sint-Joost-ten-Node. Geneeskunde voor de Derde Wereld heeft zalen ter beschikking. Geneeskunde voor de Derde Wereld vzw G3W is een ngo die opkomt voor het recht op gezondheid. VZW Cosmos-Excelsior Anderlecht. VZWCosmos-Excelsior heeft op deze site meerdere kleine vergader/cursus lokalen ter beschikking én een grote zaal voor 150 zitplaatsen, tegen een democratische prijs., VZW Cosmos-Excelsior Anderlecht. Cosmos VZW verhuurt haar zaal Cosmos 150 personen en zaal Excelsior 150 personen in Kuregem tegen een democratische prijs, ideaal voor uw optredens, plechtigheden., Bond Beter Leefmilieu bbl2meet Brussel. Bond Beter Leefmilieu is de onafhankelijke federatie van meer dan 140 natuur en milieuverenigingen in Vlaanderen. Natuur om van te. Boghossianstichting Villa Empain Brussel. De beroemde Villa Empain, hoofdzetel van de Boghossianstichting, huist nu eenCentrum voor kunst en dialoog tussen Oosterse en Westerse culturen en ontvangt jaarlijks meer. Brasserie restaurant, typische belgische keuken. Huren van het stripmuseum voor verschillende evenementen, vergaderingen, seminaries, diners, cocktails, walking dinners.
audio versterkers
Feestzaal Brussel Alle Feestzalen in Brussel op Salino.be Salino.be.
Belgiëplein 1, Laken Brussel tot 500 personen. Het ADAM biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid tot het huren van zijn ruimten voor hun activiteiten en evenementen zoals algemene vergaderingen, plenaire vergaderingen, conferenties, public relations, cocktails, gala-avonden, huwelijksfeesten of privébezoeken aan zijn collecties en tijdelijke tentoonstellingen Een evenement in het ADAM organiseren brengt uw initiatief nog meer in de kijker door op een andere manier te communiceren.
pizza mobiel
Zaalgebruik Cultuurcentrum Brussel.
Zoek hier in het overzicht van zalen op capaciteit of op functie en neem contact op met het betrokken gemeenschapscentrum. Cultuurcentrum Brussel is het netwerk van de 22 Brusselse gemeenschapscentra. Het Huis van het Nederlands. Centres Culturels Bruxellois. Opgroeien in Brussel. Onderwijs en Vorming in Brussel. Sport in Brussel.
kids paintball
Zalen verhuur Brussel goudengids.be.
15 Les Halles Saint-Géry. Sint-Goriksplein 1, 1000 Brussel. 16 Concert Noble. RUE D'ARLON' 82, 1040 ETTERBEEK. 17 Le Rayon Vert. RUE GUSTAVE VAN HUYNEGEM 32, 1090 BRUXELLES. 18 Salle de la Madeleine. Duquesnoystraat 14, 1000 Brussel. Kartuizersstraat 70, 1000 Brussel.
nekpijn
De mooiste feestzaal Brussel check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Brussel. De feestzalen in Brussel zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Brussel zelf.
Feestzaal huren Brussel Hof ter Musschen.
Feestzaal huren Brussel. Hof ter Musschen. Feestzaal huren Brussel. Een feestzaal huren in Brussel die stijl en sfeervol is en die baadt in een historisch kader. Dat is wat Hof ter Musschen in de groene Noordrand van Brussel u aanbiedt.
Fuifzalen brusselbazaar.be.
Sinds kort kan je echter het ruime aanbod van zalen in Brussel verkennen via één centrale databank zie brusselnieuws.be. De nieuwe website Espaces Pluriels een initiatief van de Cocof, de Franstalige tegenhanger van de VGC biedt namelijk een overzicht van 600 zalen die je kan huren voor repetities, feestjes of andere activiteiten.
Zalenverhuur Brussel? Vind het op DNLS.
Alle zaalverhuur in Brussel. Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Over deze pagina. Zaalverhuur in Brussel? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties.

Contacteer ons