Resultaten voor feestzaal huren brussel

 
feestzaal huren brussel
Evenement zalen Choux de Bruxelles.
Unieke en exclusieve locaties. Elk van onze ruimten combineert het authentieke en het moderne, prestige en kwaliteit, de ideale plek voor elk evenement. Choux de Bruxelles Evenement zalen. Zoeken naar: Zoeken Choux de Bruxelles groep. Louis Schmidtlaan 1 1040 Brussel.
feestzaal
Een modulaire zaal huren in Brussel.
Een modulaire zaal huren in Brussel. Bent u opzoek naar een zaal huren in Brussel? De Wild Gallery is de perfecte zaal voor al uw evenementen. Oorspronkelijk was het gebouw de hoofdzetel van Diamant Boart, maar deze is nu al bijna 5 jaar een evenementenlocatie in Brussel.
mazouttank verwijderen zonder attest
Unieke locatie verjaardag bij Brussel Salons de Romree.
De bestemming waar u moet zijn voor een verjaardag in de buurt van Brussel is Salons de Romree! Een verjaardag bij Brussel? Salons de Romree is uniek gesitueerd en biedt u uitstekende faciliteiten. Informeer voor een verjaardag bij Brussel! feestzaal trouw locaties.
lening
Zaalverhuur Drupal.
Te zien, te doen. Verschillende ruimtes en twee musea in het hart van Brussel voor uw evenementen. Als u voor de organisatie van uw prestigieuze evenementen kiest voor het BELvue Museum en het Coudenbergpaleis, kiest u voor een reis door meer dan negen eeuwen geschiedenis in het hart van Europa.
Enkel zaal te huur Plan4Events.
De houtoven en het decor brengen het publiek recht naar het Zuiden. Lees meer of hier. Onze feestzaal biedt ruimte zowel voor particulieren als voor bedrijven/verenigingen die bijvoorbeeld een receptie/meeting of seminarie wensen te houden. PAARDENKOERS EN FIETSRACES VOOR PRIVÉ EN BEDRIJVEN.
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
zaaltje voor maandelijks 1 vergadering. davy van brussel. zoek een zaaltje/kantoortjeal, of niet bemeubeltin, Lokerenvoor, 1x/maand af te huren voor maandelijkse vergadering van 2tal uurtjesgraag, all. 21 maart 2018 1832: Lokeren. Café-feestzaal @KuDa feestzaal van babyborrel tot rouwmaaltijd. alsook beschikbaar voor verenigingen.
Exclusieve zaal in Brussel Atomium Eventonline.
Transport, VIP Vervoer Travel. Locatie voor evenementen Brussel. Verhuur Feestzaal Brussel. Verhuur Feestzalen België. Verhuur Feestzaal België. Locaties voor evenementen Brussel. Organisatie van Evenementen Brussel. Locaties voor evenementen België. Verhuur Feestzalen Brussel. Locatie voor evenementen België. Organisatie van Evenementen België.
Welkom bij De Venkel.
Troeven van De Venkel. Feestzaal De Venkel in Kortenberg is niet enkel centraal gelegen tussen Leuven en Brussel, we hebben ook andere troeven. Een goede bereikbaarheid, grote privé parking en groene omgeving? Dat mag je alvast van je checklist schrappen! Daarnaast leveren we bij De Venkel kwaliteit. Onze chef creëert verse verfijnde gerechten en stelt een menu samen naar jouw smaak. Gastronomie op maat dus! Bovendien wordt feestzaal De Venkel steeds bijgestaan door een sterk team en werken we samen met externe partners om jouw feest tot in de puntjes te realiseren. Beslis jij graag over elk detail op je feest? Bij ons mag jij je fantasie de vrije loop laten. Themafeest, personeelsfeest, jubileum of communie., Feestzaal De Venkel in Kortenberg beschikt over de vakkennis om élk feest te personaliseren! Bovendien ben je niet beperkt tot het huren van één feestzaal.

Contacteer ons