Resultaten voor feestzaal huren brussel

 
feestzaal huren brussel
Zalen verhuur Brussel goudengids.be.
Philippe de Champagnestraat 50, 1000 Brussel. 7 Congrespaleis-Palais des Congrès. Koudenberg 3, 1000 Brussel. 8 Les Halles Saint-Géry. Sint-Goriksplein 1, 1000 Brussel. 9 BARRIO CAFE. Kapellemarkt 6, 1000 Brussel. 10 Kameleon Sky. Anspachlaan 30, 1000 Brussel. Kartuizersstraat 70, 1000 Brussel.
feestzaal
Zalenverhuur Brussel? Vind het op DNLS.
Wellicht ook interessant voor u? Een origineel bedrijfsfeest op locatie in Walshoutem organiseren? Over deze pagina. Zaalverhuur in Brussel? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties. DNLS helpt u bij het zoeken naar zalenverhuur in Brussel.
feestzaal
Zaalgebruik Cultuurcentrum Brussel.
GC De Markten Brussel 16 Apply GC De Markten br/ Brussel filter. GC Kontakt Sint-Pieters-Woluwe 14 Apply GC Kontakt br/ Sint-Pieters-Woluwe filter. GC Elzenhof Elsene 13 Apply GC Elzenhof br/ Elsene filter. GC Nekkersdal Laken 12 Apply GC Nekkersdal br/ Laken filter.
zaal huren
Zaalverhuur WIELS.
WIELS, het unieke centrum voor hedendaagse kunst in Brussel, biedt u de gelegenheid om gebruik te maken van de authentiek gerenoveerde ruimten om uw evenement te organiseren. Het kunstencentrum WIELS is gevestigd in het karaktervolle modernistische gebouw van de voormalige brouwerij Wielemans, beter bekend onder de naam Blomme, naar de architect van het gebouw.
geld lenen berekenen
Feestzaal Brussel Alle Feestzalen in Brussel op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Brussel volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.
Fuifzalen brusselbazaar.be.
Sinds kort kan je echter het ruime aanbod van zalen in Brussel verkennen via één centrale databank zie brusselnieuws.be. De nieuwe website Espaces Pluriels een initiatief van de Cocof, de Franstalige tegenhanger van de VGC biedt namelijk een overzicht van 600 zalen die je kan huren voor repetities, feestjes of andere activiteiten.
Feestzaal huren Brussel Hof ter Musschen.
Feestzaal huren Brussel. Hof ter Musschen. Feestzaal huren Brussel. Een feestzaal huren in Brussel die stijl en sfeervol is en die baadt in een historisch kader. Dat is wat Hof ter Musschen in de groene Noordrand van Brussel u aanbiedt.
De mooiste feestzaal Brussel check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Brussel. De feestzalen in Brussel zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Brussel zelf.

Contacteer ons