Meer resultaten voor feestzaal huren brussel

 
feestzaal huren brussel
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Partytent huren Boom.
Denk daarbij aan suikerspinnen, een assortiment van lekkere en gezonde wraps, originele hamburgers of hotdogs, Vele gerechtjes kan u zelf maken op de barbecue of verkrijgen via een traiteur. Indien het iets speciaals mag zijn vinden wij de foodcar met bijvoorbeeld een thaise keuken pad thai, een frituur, hambrugerkraam of een cocktailbar een leuke idee om jouw communiefeest onvergetelijk te maken.
gebouw/zaalhuur.
Het treinstation brussel-Centraal ligt op 10 min, metro op 10 min. en er is een tram en prémetrohalte op de hoek van de Ortsstraat. Infrastructuur Dankzij de recente renovaties, is het gebouw perfect uitgerust voor allerhande evenementen, zowel recreatief theater, concert, film, performance, installatie, professioneel colloquia, lezing, vergadering, productvoorstellingen.
huur feestzaal
Zaalverhuur.
Welkom in GC de Lijsterbes. Wil je graag in de rand rond Brussel vergaderen of een evenement organiseren? Zoek je ruimte voor een opleiding met je personeel, je leden, je klanten? In de Lijsterbes in Kraainem vind je een assortiment karaktervolle zalen die je afzonderlijk of samen kan inzetten.
leningen
Zaalverhuur Sportimonium.
Naast een museum over sport biedt het Sportimonium ook vergaderaccommodatie aan. We bevinden ons vlakbij de afrit van de autostrade E19, op 15 km van Brussel, 5 km van Mechelen, 30 km van Antwerpen. De vergaderaccommodatie kan ook buiten de openingsuren van het museum gebruikt worden.
patershof
Gemeentelijke feestzalen Nederlands.
U bent hier: Home / Ik bezoek / Evenementen / Gemeentelijke feestzalen. Om de feestzaal Sippelberg Sippelberglaan, 1 of de Zalen van het Karreveldkasteel Jean de la Hoeselaan, 3, te huren, gelieve contact op te nemen met de dienst Evenementen.
glasraam
Zaalverhuur in Brussel midden in Tour Taxis La Fabbrica.
Maaltijd, dj, themadecoratie, uitnodigingen, wij organiseren alles samen met u om deze privéavond volledig naar uw wensen te kneden en uw gasten een memorabele avond te bezorgen. De zaal huren! La Fabbrica organiseert uw bedrijfsevenement in een uniek kader, hartje Brussel, in het Koninklijk Pakhuis van Tour Taxis.
Zalen huren en reserveren Muntpunt.
Zalen huren en reserveren. Muntpunt is een groot huis en wil dat openstellen aan iedereen die iets met Brussel heeft. Daarom verhuren we de ruimtes die we ter beschikking hebben. Onze zalen kunnen ingezet worden voor presentaties, workshops, vergaderingen, tentoonstellingen en nog veel meer.
Zo kan je flink besparen op je trouwbudget één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. één. Audio description. Facebook. instagram. twitter. Facebook. Grou
Maar heb je er al eens aan gedacht om een lege feestzaal te huren? Een parochiezaal kan je vaak huren voor zon 500 euro. Tel daarbij dan nog ongeveer 1500 euro voor een feestelijke inrichting en je bent al een pak minder geld kwijt.
Unieke feestzalen op de geknipte locatie.
Unieke feestzalen voor een evenement op de geknipte locatie. Faculty Club in Leuven geniet een unieke centrale ligging in Vlaams-Brabant, in de buurt van Brussel en Mechelen en op een boogscheut van Antwerpen en Limburg. Met hun historische omgeving zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale locatie voor al uw feesten. Organiseert u een bedrijfsevenement, personeelsfeest of familiefeest? Dan moet u natuurlijk eerst een feestzaal huren.

Contacteer ons