Op zoek naar feestzaal huren brussel?

 
feestzaal huren brussel
Zaal huren feest Van der Valk Hotel Brussels Airport.
Organiseer uw feest bij Van der Valk Hotel Brussels Airport. Onze trendy feestzaal op de zevende verdieping heeft een schitterend uitzicht over het vliegveld en Brussel. Daarmee huurt u een zeer originele zaal voor een geslaagde feestavond of feestdag. Een communie, lentefeest, babyshower, receptie, verjaardag, huwelijksfeest; als u iets te vieren heeft, zijn wij de ideale locatie!
backlink
Koppel opent gratis feestzaal LuNa Kortrijk Regio HLN.
Kortrijk Wie op zoek is naar een gratis feestzaal, kan voortaan in LuNa terecht. De feestzaal opent komend weekend in een gewezen cinema in Bissegem en is een initiatief van Luc Lebon 62 en Nathalie Depuydt 44 uit Kortrijk. We" maken onze droom waar, zegt het koppel. Er zijn amper gratis te gebruiken feestzalen in onze regio. Het kan in sommige cafés, maar dat zijn dan kleine zalen. In LuNa kunnen staand 450 of zittend 200 mensen terecht. De" mensen gebruiken onze cateraar of brengen er zelf eentje mee, zegt Nathalie Depuydt. Enkel" de opbrengsten van drankafname zijn voor ons. En als ze een dj nodig hebben, moeten ze Luc nemen. Ik ben van het principe dat de mensen al genoeg betalen. Een zaal huren is vaak duur" Luc Lebon baatte van 1998 tot 2012 de cafetaria van de sporthal in Harelbeke uit, waar ook een zaal is.
auto verkopen
Zaalhuur Sportpaleis Group.
Sportpaleis Group is de uitbater van vier arenas voor grote concerten en evenementen en van drie theaters voor podiumkunsten en intieme concerten. Los van de evenementen die in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt plaatsvinden, biedt Sportpaleis Group je alle ruimte voor het organiseren van bedrijfsfeesten, productpresentaties, congressen, seminaries, workshops, persconferenties en dergelijke meer.
cv onderhoud
Zaalverhuring en events KMKG.
Bovendien ligt het Jubelparkmuseum vlakbij de Europese wijk, is de site vlot bereikbaar en is er ruime parkeergelegenheid. Indien gewenst, kunt u uw event combineren met een bezoek aan de gerenommeerde verzamelingen of tijdelijke tentoonstellingen in het museum. Grote Narthex max.
tanden bleken zwolle
Op zoek naar een feestzaal te Dendermonde? Het Fabriek.
Het Fabriek kan ook ingezet worden als een leuke feestzaal te Dendermonde! OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKTE LOCATIE VOOR JOUW FEEST OF EVENT? Huur het Fabriek! Het Fabriek is een multifunctionele ruimte die voor zeer uiteenlopende evenementen kan worden ingezet: verjaardagspartys, bedrijfsfeesten, trouwfeesten, communies, verlovingsfeesten, meetings, workshops, bedrijfspresentaties, productvoorstellingen, personeelsfeesten enzovoort. Wij verhuren het Fabriek echter enkel voor privé evenementen. Voor elk privé-event van 100 tot 250 personen bent u in het Fabriek aan het juiste adres. Wij zijn vrij van cateraar, maar wij kunnen u ook totaalformules aanbieden. Onze zaal beschikt over. 1 grote publieksruimte met 3 bars. Keukenruimte voor de cateraar. grote inkomhal met stijlvolle trap. volledige licht en klankinstallatie met light-jockey inbegrepen. airconditioning vestiaire zeer ruime parking 250 wagens. De centrale ligging van het Fabriek is een pluspunt. De zaal bevindt zich in midden in de driehoek Dendermonde, Lebbeke en Buggenhout en bij uitbreiding centraal tussen Gent, Brussel en Antwerpen.
studentenjob
Feestzalen voor verhuur in de buurt van mij in Brussel La Tangueria.
dankzij onze goede verstandhouding met verschillende collegas in Brussel, kunnen we ook andere dansen bieden: salsa, swing/lindy hop, folk Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte. Klik hier voor details over de condities, uren, betaling, verantwoordelijkheid, volume van de muziek, schoonmaak.
12v led strips
Het Koloniënpaleis Historische Evenementenlocatie in Tervuren.
Het Koloniënpaleis van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika is een uniek historische locatie in de rustige, groene omgeving van Tervuren. Het Koloniënpaleis is gemakkelijk bereikbaar en de huidige balzaal is nog steeds de oorspronkelijk feestzaal van het authentieke paleis uit de negentiende eeuw.
dolphin
Jouw Events @ Viage Grand Casino Brussels.
Viage Theatre is de gedroomde locatie voor jouw volgende bedrijfsevent! Dankzij de centrale ligging in hartje Brussel, het grote podium en de moderne audiovisuele faciliteiten is het de uitgelezen plek voor een productlancering, show, presentatie of diner. Viage Theatre biedt bij elk event.
Feestzalen

Contacteer ons